Opcje tematu
#1054190 - 17/03/2007 17:12 NBA 17-03-2007
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
17/03

1:00 Washington - New Orleans/Oklahoma City

1:00 Indiana Pacers - Atlanta Hawks

1:00 Orlando Magic - Sacramento Kings

1:30 Cleveland Cavaliers - Utah Jazz

2:00 Memphis Grizzlies - Chicago Bulls

2:00 San Antonio Spurs - Boston Celtics

2:30 Milwaukee Bucks - Charlotte Bobcats

4:00 Denver Nuggets - Phoenix Suns

4:00 Seattle Supersonics - Golden State Warriors

======================

Gospodarze na pierwszym miejscu.
Prosze podawać sensowne informacje.
Uprasza się o niepodawanie suchych typów.
Pomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports

Do góry
Bonus: Unibet
#1054745 - 17/03/2007 19:37 Re: NBA 17-03-2007 [Re: Platini]
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
coś widze NBA nie ma brania dziś \:\)

Seattle-GS 2

Bardzo ładne kursy na ekipe Wojowników,która ostatnio jest w gazie,Davis szaleje,reszta też bardzo łądnie i zespołowo gra,Sonics z kolei w dołku,4 wtopy z rzędu,a szykuje się piata jak dalej sie utrzyma taka sytuacja.Walka o playoff rozgorzała na dobre i Goldeny mają spore szanse tam zagrać.
Obydwie ekipy usposobione ofensywnie,dlatego wyniki ponad 200 spokojnie powinien wejsć,jednak GS jako zespół prezentuje sie solidniej.

Denver-Suns 2

Słońca wczoraj nokaut u siebie zaliczyli z Pistons,ale to mnie tylko utwierdza w tym,ze Detroit wyciagneli wnioski z zeszłego sezonu i w tym znowu powalczą w finale ligi:)
Detroit to Detroit ale Denver nie umywa się obroną do nich a w ataku też mz mniej do pokazania,same indywidualne popisy Answera i Carmelka to za mało na zespołową i ofensywaną gre Suns.Tutaj powinna wejsć dwója,już raz Phoenix tu wygrało w tym roku,do tego sugerowany under 223 punkta.

Orlando-Kings 1

Magicy walczą o po i na własnym parkiecie powinni pokonać Króli,którzy dosc słabo grają ostatnio,do tego wyjazdy to ich dodatkowa słabostka.

Do góry
#1055059 - 17/03/2007 21:36 Re: NBA 17-03-2007 [Re: boca juniors]
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Originally Posted By: boca juniors

Orlando-Kings 1

Magicy walczą o po i na własnym parkiecie powinni pokonać Króli,którzy dosc słabo grają ostatnio,do tego wyjazdy to ich dodatkowa słabostka.

Witam Kolege

Co do meczu Orlando z Sacramento to mam przeczucie że dziś Kings będą górą a w najgorszym wypadku przegrają ale mam nadzieje że pokryją handi +5.5
Faktycznie gra na wyjazdach to nie jest mocna strona Kings ale Orlando zupełnie mnie nie przekonuje swoją grą.
Typ bardziej tak jak napisałem na "czuja" bo argumentów czysto sportowych przemawiających za Kings niewiele ;\) no i kursiwo na ML ok 3 ja chyba spróbuje.

Oprócz tego meczu bardzo ciekawie zapowiada się pojedynek Cleveland z Utah.

Cleveland na własnym parkiecie bardzo mocne do tego chyba obecna forma Cavs lepsza niż Jazz.LeBron jak zawsze w gazie Hughes również a jeszcze niedawno oglądał mecze głównie z ławki, Ilgauskas vs Okur - to może być kluczowy pojedynek na parkiecie bo od Okura wiele zależy jesli chodzi o gre Jazzmanów.Jeśli Ilgauskas w jakimś stopniu wyłączy lub ograniczy gre Turka to ze zwycięstwem nie powinno być problemu ... poza tym ...
Smaczku temu meczowi dodaje fakt iż do Cleveland wraca Boozer który odszedł z Cavaliers do Jazz, mimo że miał ustną umowę z klubem.
Będzie gorąco nie tylko na parkiecie ale i na trybunach bo kibice do tej pory nie mogą wybaczyć Boozerowi tego posunięcia ... podobno nawet ogłoszono konkurs na najbardziej szyderczy transparent \:D
Tak więc dzis Boozer nie będzie miał lekko co mam nadzieje wykorzystają "Cavs"

Do Kawalerzystów dorzuce Byczki i dubelek z ako 2.03 jak znalazł \:\)

Do góry
#1055135 - 17/03/2007 22:05 Re: NBA 17-03-2007 [Re: Stoin]
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Witaj Michał \:\)

Ja też myślełem o Cavs,bo u siebie są mocni do tego mają ładny run 7 wygranych,ale właśnie mi tu czuj podpowiada dwójke.
Utah fakt , faktem gra ostatnio fatalnie,słaba skutecznosć,zaliczają ogromną ilosć strat na mecz,ale w sumie stylowo to bardzo wyrównane i podobne zespoły,z tym,ze w Cavs jest jeden lider a w Utah gra cały zespół.Utah ma 3 porażki z rzędu i to jest sporo jak na taki zespół,dlatego odpusciłem ale życze Tobie powodzenia:)

Jeszcze wpadło mi w oko handi +8 na Hawks jakie dali w betako.Zagrałem je sobie,w necie takiego nie widzę ,ale jakby ktoś gdzieś wylukał to warto zagrać,Indiana gra tragicznie,11 wtop z rzędu do tego kontuzje,a Atlanta jak zwykle nie doceniana przez buki .....

Do góry
#1055244 - 17/03/2007 22:50 Re: NBA 17-03-2007 [Re: boca juniors]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
zmienila sie "miotla" ;\) w kozlach i Krystkowiak ( mamy przedstawiciela w NBA ;)) podobno preferuje bardziej defense wiec under 209 z bobkami tym bardziej ze u bobkow troche kontuzji

Do góry

Moderator:  rafal08