Kardynal20 ja napisalem jakie maja karty porostu ale zobaczylem je dopiero po riverze...A co do twojego postu yarek to troche glupio piszesz ??Co mi nastepnym razem dojdzie ??ja nie wchodze za Max buyin na stolik z q7s wiec nie pisz takich glupot a napisalem to rozdaniu tutaj bo sie zdeka wkur*** bo wczoraj siedzialem 3 godziny zeby wygrac te marne 10$ a dzisiaj wchodze na stolik dostaje na 5 rozdaniu takie cos no i musialem sprawdzic ich z ta karta...tego typa z AK bilem i jego all in noe jest dla mnie zaskoczeniem ale tego idiote z q7s jest!!
sluchaj raul, jak sie ma AA to najlepszym rozegraniem jest doporowadzic do all-ina na pre-flopie.
masz wtedy chyba 73% szans, ze wygrasz rozdanie, nie udało się, trudno. następnym razem to wygrasz. natomiast rozegranie dobre.
robisz re-buy i grasz dalej i jak znowu dostaniesz AA, to powienies znowu tak zagrać.
nie masz odpowiedniego bankrola, to 1. niegraj lub 2. doprowadz do zrównoważenia bankroll i buy-in aby tak cie nie bolało jak przegrasz 2 lub 3 buy-iny. najważniejsze grać poprawnie, a ty to zrobiłeś.
poogladaj sobie na you-tubie pare filmów o pokerze, zobaczysz z czym ludzie wchodzą, jak dobierają i jak przeciwnik ma 1 outs i na riwerze go trafia i wygrywa.
graj poprawnie, dużo czytaj, miej stosowny bankroll do stawek, analizuj gre, czytaj forum, ogladaj filmy, graj na zywo, ucz sie od najlepszych - czyli nie ode mnie. :-)
gośc miał swoja kase i zrobił z nią co chciał, a ze mu doszło...
zycie.