Sporo dziś meczy ... nie mam zbut duzo czasu bo w
Bet-at-home niektóre mecze tylko do 23:30
Indiana Pacers - Miami Heat 2
@hokuy
Indiana z meczu na mecz coraz lepiej ?

Możesz coś wiecej napisać bo nie bardzo wiem o czym piszesz !
Miami w gazie i tak samo walczą o PO jak Indiana ... jesli chcesz grac na team który gra padline niemalże taką jak Memphis to bardzo prosze.
Druga sprawa ... zatrzymać Shaq'a ? A kto niby miałby to zrobić ? O'Neal który nie jest w pełni sił ... jak dla mnie Miami win
Toronto Raptors - Denver Nuggets 1
Toronto u siebie to zupełnie inny zespoł niż na wyjezdzie ... najlepszy dowód to mecz w MSG z knics ... kompromitacja w NY poczym wygrana na własnym parkiecie w dobrym stylu z Magic.
Jeszcze kilka chwil temu chciałem grac Denver +3.5 ale M.Camby dziś nie zagra więc w defensywie spory ubytek ... Jeśli grać to Toronto lub nic ... szkoda że A.Bargnani out bo byłby bardzo fajny typ na noc po dobrym kursie a tak trzeba sie nad tym meczem dobrze zastanowic.
Orlando Magic - New Jersey Nets ?
Orlando to bardzo fajny zespoł niestety nie dla grających u booka.Mają duzy potencjał natomiast w meczach gdzie są murowanym faworytem potrafią dac doopska ... dla mnie ten mecz to no bet natomiast ciekawie wygląda under:
Under is 24-11 in ORL last 35 games as a favorite
Under is 6-2 in the last 8 meetings in Orlando.
i to chyba zagram
Atlanta Hawks - Portland Trail Blazers
Tak się zastanawim kiedy ta Atlanta dostanie padaczki na własnym parkiecie i mam czytke że to może być dziś ... oba zespoły grają lepiej niż się można było tego spodziewac pod nieobecnośc swych pierwszoplanowych graczy czyt: Johnson oraz Randolph
Fajnie wygląda typ na ML Portland ale i +5.5 wygląda bardzo bezpiecznie ... no i to chyba nie jest bez znaczenia
POR 96 - ATL 107
ATL 75 - POR 77
POR 94 - ATL 93
POR 102 - ATL 101
ATL 84 - POR 100
ATL 85 - POR 93
POR 90 - ATL 83
POR 89 - ATL 86
ATL 110 - POR 112
POR 94 - ATL 79
<szok>
Philadelphia 76ers - Charlotte Bobcats +6.5
Podobna sytuacja Bobków jak Portland i Atlanty
Bez Okafora grają bardzo przyzwoicie, Wallace i reszta ekipy potrafią zrobić niespodzianke jak np z Cavs u siebie.
Oczywiście na wyjezdzie nie jest juz tak rózowo ale dzis pod znakiem zapytania stoją występy Iguadali oraz Millera ... niech nie zagra jeden z nich i bedzie duzo łatwiej dla Bobków ... jesli zagraja obaj nie ma tragedi bo:
CHAR are 7-1 ATS in the last 8 meetings
Cleveland Cavaliers - New York Knicks +10.5
Chodzą słuchy że LeBron nie jest na 100% zdrowy ... z tego co pisał Robak o meczu Knics z Portland to cięzko mi będzie dać pare groszy na taki team co nie potrafi zdobyc punktu przez 8 min do tego kilka grajków w ekipie Knics boryka się z kontuzjami ... trzeba czekac na info o "Uszatym" i w/g mnie grac Ny + handi albo nic ... druga sprawa że Knics duzo bardziej potrzebują zwyciestwa niż Cavs ...
Z pozostałych mecz zgodze się z typem na Jazz oraz zastanowie sie na plusowe handi na Lakers ktorzy po serii porażek i powrocie Odoma wreszcie zaczeli wygrywac ... szkoda ze handi na Lakers tylko ok 2.5 gdyby bylo o 2 więcej grałbym bez wahania a tak ... trudno powiedziec NO u siebie gra bardzo przyzwocie ale Lakers ma Kobe'ego a to handi ladnych kilkanaście lub dziesiąt pkt .... over bardzo proawdopodobny
Pozdrawiam