Nie zakładałem tematu, bo mi się go nigdy nie chciało prowadzić...
Ale postanowiłem, że poniekąd w celach statystycznych sobie takowy założę.
Stawkowanie 1-10 j.
Czasami analizy się pojawią, czasami suche typki.. w zależności od czasu
A więc zaczynamy
1 Euroliga
Unicaja Malaga - FC Barcelona 2 2.00 4/10
Pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami. Znają się bardzo dobrze. Nie spodziewam się wysokiego wyniku (jak tu się spodziewać wysokiego wyniku po Maladze :D). Barcelona lepiej poukładana, bardziej doświadczona i powinna dziś odnieść zwycięstwo.
2 Liga Mistrzów
AC Milan - Bayern Monachium 1 2.00 4/10
Ćwierćfinał Ligi Mistrzów. Naprzeciw siebie stają doświadczone drużyny włoskie i niemiecka. W drużynie bawarczyków zabraknie Oliver Kahna, zawieszonego za skandaliczne zachowanie podczas kontroli antydopingowej. Czy będzie to miało kluczowe znaczenie dla przebiegu meczu? Być może. Stawiam na Milan przede wszystkim dlatego, że Bayern na wyjazdach spisuje się fatalnie, zarówno w bundeslidze jak i w LM. Liczę na dobry mecz Kaki i 2-0 dla mediolańczyków.
3 Liga Mistrzów
PSV Eindhoven - FC Liverpool 2 2.35 4/10
The Reds z Jerzym Dudkiem na ławce rezerwowych przystępuje do walki z holenderskim PSV Eindhoven. Myślę, że podopieczni Rafy Beniteza będą chcieli już w pierwszym meczu zapewnić sobie awans do dalszej fazy. W weekend rozgromili Arsenal, a więc forma jest, w przeciwieństwie do Holendrów (którzy nota bene odprawili "Kanonierów" w poprzedniej rundzie). Typuję 1-2.