Minesota-Nowy orlean (+6) typ 1
Wilki graja u siebie ,full sklad , jak sam pisalem calkiem niedawno , graja fatalnie!!!, potrafili przegrac wygrane mecz, dzis mecz o "pietruszke" gdzie goscie maja troche kontuzji, wiec tak paul , dzis nie zagra wszechstronny chlopak , swoje zawsze rzuci i dograc pilke tez potrafi, nastepne oslabienie rownie znaczace to chandler chlopak moze nie blyszczy i nie rzuca po 20 pts w meczu , ale pilki to on umie zbierac jak malo kto, nastepnym oslabieniem jest mason, powalajaco to on nie gra , ale mozna smialo powiedziec ze jest sredniej klasy zawodnikiem , o stojakovicu pisac nie warto bo nie gra od dluzszego czasu.
Jezeli Kev i spolka podejda powaznie do tego meczu z wola zwycistwa , to niewytlumaczalne jest dla mnie to ze moga przegrac, nad handi sie jeszcze zastanowie , ale mysle ze 6 pts warto ruszyc, tymbardziej ze wilki ostatnio ograly orlando i nowy jork z cleveland nikt chyba nie liczyl ze nawiaza walke , szczegolnie wazna wygrana z Orlando w kontekscie play-off dla Magikow, zostali oni zatrzymani przez Minesote , ktora grala o nic a mimo wszystko sobie poradzila,a tutaj bedzie grac z bardzo mocno oslabiona druzyna , jak dla mnie jezeli Wilki wygraja to 2 cyferkami conajmniej ...
Bon chance
Inne mecze to oczywiscie
New jersey-WAsh 1 za 1.2

New jersey, wash bark arenas i butlera, tylko nalezy sie zastanowic czy gospodarze wola grac z detroit, cleveland czy bykami
SAn antonio-Golden state +11 typ 2 1.9
SAn antonio walczy o 2 pozycje , a goscie o play-off, golden state to ekipa jak dla mnie nieobliczalna , ktora moze sprawic niespodzianke , moga przegrac , ale handi +11 dla mnie zdecydowanie za duze dlatego 2 z hnadi
Utah-seatle 1 1.2
Utah takie mecze jak ten z oslabionym seatle powinna wygrywac tymbardziej ze tim i spolka tuz za plecami , gospodarze full squad
Indiana-Boston (+9.5) TYP 1 1.9
gospodarze wciaz walcza o play-off , dzis musza wygrac zeby pozostac w grze , okazja znakomita bo graja u siebie ze szpitalem z Bostonu, celtowie , napsuli na pewno duzo nerwow, wszystkim co grali na miami a zdenerwowali tych co grali handi na shaqa i spolke, ale dzis nie widze, innej mozliwosci niz wysokie zwyciestwo indiany , ktora bez tinsleya tez powinna dac sobie rade, i kontrolowac wynik spotkania od poczatku, bo na wpadke nie mozna sobie pozwolic
To w sumie wszystko , teraz musze to jakos ze soba polaczyc i odpowiednio dobrac stawki
Powodzenia , czekam na wasze przemyslenia:)