#1216885 - 12/05/2007 23:27
Re: GRAND PRIX
[Re: ermolek]
|
old hand
Meldunek: 22/04/2005
|
Zagar ma bardzo trudna przeprawe, moim zdaniem bedzie mial ciezko zeby wejsc do polfinalu:
Oto rozklad biegow:
Matej Zagar (SI) Scott Nicholls (UK) Andreas Jonsson (SE) Jason Crump (AU)
Tomasz Gollob (PL) Matej Zagar (SI) Jarosław Hampel (PL) Nicki Pedersen (DK)
Bjarne Pedersen (DK) Leigh Adams (AU) Matej Zagar (SI) Greg Hancock (USA)
Antonio Lindbaeck (SE) Rune Holta (PL) Sebastian Ułamek (PL) Matej Zagar (SI)
Chris Harris (UK) Hans Andersen (DK) Matej Zagar (SI) Wiesław Jaguś (PL)
Bieg 1 maksymalnie 2 punkty: z Crumpem przegra , z Jonssonem prdp tez , Nicholls niewiadoma
Bieg 2 maksymalnie 1 punkt: z Nickim przegra, z Gollobem prdp tez, Hampel jak dla mnie zagadka
Bieg 3 0 pkt ? Nie widze zeby mial powalczyc z Hancockiem czy Adamsem o jakis punkt, a Bjarne z pierwszego to tez nie jest manekin
Bieg 4 Teoretycznie najlatwiejszy, jednak mozna tak mowic w stosunku do kazdego z tych zawodnikow
Bieg 5 Andersen poza zasiegiem , reszta - to sie okaze
Oczywiscie gdyby wszystko bylo takie latwe to zuzel bylby bardzo przewidywalny, moze byc mega roznie, a to tylko moj obraz sprawy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1217111 - 13/05/2007 00:21
[Re: KRAJAN]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
A co do za 'wyśmienita dyspozycja Zagara', która ma go wynieść na szczyty SGP ? To, że Zagar nie jedzie aż takiego dramatu jak w miesiącu kwietniu nie czyni go jeszcze klasowym zawodnikiem. Do Hampela mu póki co daleko, co nie znaczy, że nie ma dziś z Jarkiem szans. Ale nie są one wielkie, powiedziałbym, że oscylują wokół błędu statystycznego (przesadzając nieco). W parze z Jagusiem też to nie Słoweniec będzie faworytem, dlatego te 2.10 to na pewno żadne value.
|
Do góry
|
|
|
|
#1217159 - 13/05/2007 00:43
|
Meldunek: 25/08/2006
|
THX buszmen - widze że masz komentarz do każdego mojego posta - może byś sam coś konstruktywn4ego splodził - bo narazie pomimo moich usilnych starań - nie potrafię nic rzeczowego znaleźć
PS. łatwiej kogoś krytykować - niźli samemu coś przedstawić
Pozdro - i za przeproszeniem odp.... się Krajan nie masz się co odbrażać bo akurat Buszmen ma rację, Czym zachwycił CIę Matej ? Jeździ co najwyzej przeciętnie a Hampel "u siebie" powalczy i raczej nie widze szans na to by był gorszy od Zagara. Pozdro...
|
Do góry
|
|
|
|
#1217161 - 13/05/2007 00:44
[Re: buszmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Śmieszy mnie po prostu jak osoba nie mająca pojęcia o tym sporcie próbuje doradzać innym. niestety, ale Buszmen ma racje Krajan tu na samych statydtykach daleko nie zajedziesz Nie to, ze Cie atakuje, poprostu mam takie zdanie W tym sporcie poprostu trzeba siedziec dlugo, bardzo dlugo, inaczej na dluzsza mete jestes przegrany, czego Ci oczywiscie nie zycze PS> Buszmen napisal juz co gral, albo co bedzie grac, takze spokojnie Gosc ma jaja, zna sie na tym sporcie, nie raz ustawialismy te same hc na lige polska Tazke spokoj panowie i modlic sie aby dzis Tomek wygral
|
Do góry
|
|
|
|
#1217181 - 13/05/2007 00:55
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Nie mam mu za złe że przedstawia inne zdanie - ale sposób w jaki to wyraża - jeżeli chce mnie traktować jak "gnoja" - niech to sobie najpierw wypracuje - propunję pojedynek - oczywiście w innym dziale - stawka - ? jaką sobie wybierze przeciwnik Zasdady proste 1 miesiąc - 15/20 typów (buk do ustalenia) - stawka liniowa - gramy oczywiście tylko żużel - tak ligi jak i GP Jak przegram pochyle głowę, ale jak wygram - chciałbym, aby nie było kontr ze strony mojego przeciwnika Ekspercie co Ty na to? Ja laik - ok 1m w żużlu - pogramy? Może to być 1pln może 1k - a może tylko o względy szcunkowe
|
Do góry
|
|
|
|
#1217198 - 13/05/2007 01:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
pisząc post nie czytałem Twego posta - sorry - ale oczywiście prop. jak najbardziej aktualna a co "wysmienitej formy" patrz liga angielska ostatnie 3 kolejki zresztą Adams też miał zostać zmiażdżony przez nickiego - ale o ile sobie przypominam - w ostatnim biegu przekroczyli linię mety wspólnie. Spoko - juz mi minęło - taki mam ch-ter - często wcześniej korzystałem z twoich typów - ale ostatnio stałeś się nieznośny GP za 1h więc dosyć bleblania aby post nie był off toppic: typuję: 1. Crump, 2. Nicki, 3/4 Adams/Greg 5. Tomek, 6. Bajkopisarz, 7. Zagar, 8. Hampel
|
Do góry
|
|
|
|
#1217200 - 13/05/2007 01:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
wlasnie mocno rozpadalo sie we wroclawiu wiec wszystkie typowania moga wziasc w leb jak bedzie dalej padac
|
Do góry
|
|
|
|
#1217774 - 13/05/2007 03:18
[Re: polskignom]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
czy nie ma szans? o tym zdecydowalby pojedynek. Dzisiaj juz wszyscy odbierali szanse Finom w 1/2 MŚ w hokeja i co? Finy w finale.
A i jeszcze jedno...zenekk mam nadzieje, ze ogladasz popisy Ulamka...ciekawe czy dalej popierasz decyzje o przyznaniu mu wild card. chyba FINOWIE ale w sumie to szczegol........
|
Do góry
|
|
|
|
#1217790 - 13/05/2007 03:23
[Re: polskignom]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
czy nie ma szans? o tym zdecydowalby pojedynek. Dzisiaj juz wszyscy odbierali szanse Finom w 1/2 MŚ w hokeja i co? Finy w finale.
A i jeszcze jedno...zenekk mam nadzieje, ze ogladasz popisy Ulamka...ciekawe czy dalej popierasz decyzje o przyznaniu mu wild card. hahahah ty sam nie wiesz co piszesz..... finom nie dawali szans....a ty skreslasz ulamka po 2 biegach, wlasnie walnal crumpa..
|
Do góry
|
|
|
|
|
|