#1252221 - 26/05/2007 18:11
Re: GRAND PRIX
[Re: buszmen]
|
old hand
Meldunek: 22/04/2005
|
osobiście nie widzę Bjarne w 8 i to bardzo twardo. Ponadto bez sensu granie Zagara z Lindbackiem po takim kursie. Obaj będą dziś raczej statystować, ale ciężko uznać kto pojedzie gorzej. Ja tylko przedstawiam swoja opinie na temat tych zdarzen , nie kazdy musi sie z nia zgadzac, krytyka mile widziana , moze razem uda nam sie dojsc do czegos skladnego, pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1252316 - 26/05/2007 18:52
|
member
Meldunek: 03/04/2007
|
U naziemnych wybrałem następujące zdarzenia: TOTO MIX 2z3 N. Pedersen - Andersen 1 Crump - Adams 1 Jaguś - Gollob 1 Dwa pierwsze zdarzenia bez komentarza. Jaguś na "własnym" torze powinien być lepszy od Golloba. Jeśli miałbym typować kto z biało-czeronych ma największe szanse na ósemkę, to własnie stawiam na Jagodę. STS 3z4 N. Pedersen - Andersen 1 Crump - Gollob 1 Adams - Hampel 1 Jonsson - Lindback 1 W tym przypadku tylko jakieś nieprzewidziane zdarzenia mogą pokrzyżować realizację tego kuponu, dlatego asekuracja z błędem. U netowych zagrałem już (Sportingbet) N. Pedersen V Oxford - Belle Vue 1 (zaliczony) oraz N. Pedersen - Andersen 1 Hancock - Nicholls 1 resztę (na zawycięstwo w wyścigach)zagram po ukazaniu się kursów. Przewidywane prognozy nie przewidują załamania pogody, więc tor powinien być ok. Nie lekceważyłbym dzisiaj Lindgrena. Może być nawet w ósemce.
|
Do góry
|
|
|
|
#1252412 - 26/05/2007 20:01
[Re: speedway maniak]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
A kto lekceważy? Niemniej moim zdaniem będzie 9 Ja pograłem sobie tradycyjnie w STS i nic odkrywczego: Nicki - Hans 1: nie będę uzasadniał, bo po co? Nie znaczy, że wejdzie na pewno, ale każdy wie o co chodzi. Jonsson - Nicholls 1: AJ pod ścianą, musi nadrabiać punkty. Jest dobrze przygotowany, a Nicholls jest ogólnie słabo zorganizowany, pełny chaosu - i na torze i poza nim. Nie sądze by odegrał dziś coś ważnego. Gollob - Lindback 1: ja jestem trochę krejzol i jak wspomniałem postawiłem dziś nawet na wygraną Tomasza. Nie chcę dopuszczac mysli ze moglby przegrac z Antonio. Ale to chyba nie grozi, Tomek dziś 9 punktów lekko - oceniajac obiektywnie. W Szwecji prezentuje się bdb, tor szczęśliwy. Oby tylko niebiosa nie zapłakały. Adams - Hampel 1: Leigh miał słaby tydzień, ale chyba swoje 9-10 zrobi, a to na Jareckiego starczy. Hampel w tym roku wypadnie z GP chyba, ale może podratują go DK. Crump - Adams 1: tutaj lepsza forma i determinacja u Crumpiego. Kurs relatywnie przyzwoity. Hancock 1-4 2.00: Greg to solidna firma. Rok temu w Eskilstunie 15 w zasadniczej, na lidze 18 w 6. Duże value. Jonsson - Lindback 1.3 : podobnie jak Nichollsem, tylko pewniej.
|
Do góry
|
|
|
|
#1252960 - 27/05/2007 00:06
[Re: sakuraba83]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
dziś widzę zainteresowanie niewielkie, albo każdy gra praktycznie to samo. Ja dodałem jeszcze zz Unibet za małą stawkę wygraną Jonssona(jeszcze po kursie 30.0, obecnie 20.0). Uważam, że było to znaczne przeszacowanie i choć nie twierdzę, że AJ dziś wygra to tak do końca jak wskazywał na to kurs bez szans nie jest. No i dwie parki: Tomek - Zagar@1.85: bez jaj, z takimi paralitykami jak Zagar, Tomasz musi wygrywać. Inaczej pęknie mi serce Adrenalina - Bjarne @1.85: w sumie...jak wyżej. Adrenalina to zawodnik, który ciągle nie może rozbłysnąć ze względu na kontuzje, ale z potencjałem na walkę o medale kontra największa bezbarwność w cyklu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1252986 - 27/05/2007 00:18
|
a.k.a. "speedi torun"
Meldunek: 24/07/2005
|
Jeśli chodzi o Adrenalinę to proponuję w parze z Harrisem który w Szwecji nie błyszczy a kursik 1,75 w Bwin. Jeśli chodzi o Jonssona to właśnie ta para mi pasuje najbardziej
|
Do góry
|
|
|
|
#1253044 - 27/05/2007 00:42
[Re: ramelow]
|
journeyman
Meldunek: 29/02/2004
|
Sorki, ze tak post pod postem, ale jeszcze chcialbym sie odniesc do pary Jonsson-Harris. Angol w tym sezonie w na prawde dobrej formie, czego najlepszym dowodem jest swietny start we wroclawskim GP. Jonsson w tym roku ciagle problemy ze zdrowiem i zaledwie 12 punkcikow w calym cyklu. Szwed przed sezonem mial apetyty baaardzo wysokie i mysle, ze po dwoch turniejach mu nie opadly. Mial troche przerwy w startach, ale na tym poziomie zdecydowanie nie jest to zadnym odnosnikiem (chyba, ze na korzysc). Sadze, ze w koncowce sezonu i tak Jonssona zobaczymy w okolicach 5-6 miejsca w klasyfikacji a tak na prawde gdzie ma odrabiac te punkty jesli nie w szwedzkich i bydgoskim GP. Uwazam, ze Jonsson dzisiaj bedzie bronil honoru Szwedow bo po Lindgrenie a tymbardziej Lindbacku nie spodziewal sie fajerwerek. Harris latwy do przskoczenia nie bedzie, ale przy tym kursie skusze sie na dubel z Adamsem.
Jonsson-Harris 1,75 -1
|
Do góry
|
|
|
|
#1253057 - 27/05/2007 00:47
|
Meldunek: 25/08/2006
|
Zauwazyłem w Bwin dość ciekawy zakładzik. Chodzi mi o pare: Jaguś - Gollob , Tomkowi w dwóch pierwszych zawodach cyklu GP nie poszło najlepiej, problemy z motocyklami nie pozwoliły rozwinąć skrzydeł Gollobowi, jeśli dziś motory nie zawiodą powinien spokojnie pokonać Jagusia, Jaguś - Gollob 2 @ 2.4
|
Do góry
|
|
|
|
#1253083 - 27/05/2007 00:52
|
Meldunek: 25/08/2006
|
Chcialbym tylko przypomniec, ze Wiesiek na codzien startuje w barwach miejscowej Smedarny i w tym zdobywal kolejno 12 i 13 punktow a w Elitserien z kelnerami sie nie scigal. To prawda, tor przemawia nad Jagusiem, ale jednak sportowo wyżej cenie Tomka i to na niego postawie pare groszy
|
Do góry
|
|
|
|
#1286170 - 09/06/2007 05:34
[Re: gwiazdor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2004
|
może ktoś podać wyniki z ubiegłego rokualbo link do tych zawodów z góry dzięki ***/?dysc_id=4&k1_id=50&k2_id=111&dzial_id=764&news_id=198231
|
Do góry
|
|
|
|
|
|