#1277215 - 05/06/2007 09:25
Re: Reklamacje ...
[Re: twist]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2005
|
wszystkim powskakiwaly typy 35-costam w spotkaniu GBK-PK-35
ksu - nie rżnij glupa Weż sobie sprawdz człowieku a nie wypisujesz bzdury: Moje typy 25 kolejki: Korona Kielce # GKS Bełchatów - 2 - 1 Lleida # Espanyol - 0 - 1 Fluminense RJ # Figueirense - 2 - 1 Falkenbergs FF # Sirius - 2 - 1 Serbia (U19) # Denmark (U19) - 2 - 1 Switzerland (U19) # Romania (U19) - 2 - 1 Groclin Dyskobolia # Zaglebie Lubin - 2 - 1 Club Gimn?stic de Tarragona # F.C. Barcelona - 0 - 2 typy 26.kolejki: Mozambique # Burkina Faso - 0 - 1 (0pkt) Lechia Gdańsk # Ruch Chorzów - 1 - 0 (1pkt) GBK # PK-35 - 0 - 1 (2pkt) Skeid Fotball # Raufoss - 1 - 1 (1pkt) Gimnasia Jujuy # Banfield - 2 - 1 (1pkt) Alaves # Real Valladolid - 2 - 1 (0pkt) Santos # Corinthians - 2 - 1 (1pkt) Chicago Fire # Columbus Crew - 2 - 1 (3pkt) a wiec 26 kolejka 9 pkt. a nie 7. w 25 kolejce mam ze nie grałem a przecież podałem typy mozesz sobie sprawdzic tu są: http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1006426&page=1&fpart=27
|
Do góry
|
|
|
|
#1282657 - 07/06/2007 17:36
[Re: ksu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
wyciales istotny element, szkoda ze tylko w temacie reklamacja Groclin Dyskobolia # Zaglebie Lubin - 2 - 1++++++ dlatego zarobiles gwiazdke w 25 kolejce a w 26 kolejce wszyscy mieli zle bez wyjatku. Chwile potem poprawilem także wszystkim bez wyjątku.
|
Do góry
|
|
|
|
#1283624 - 07/06/2007 23:16
[Re: ksu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
natomiast w 26 kolejce gdzie wszyscy mieli żle i poprawiłes jak piszesz to mi nie poprawiłes : ...no ja właśnie też w tej sprawie widzialem, ze tabela i wyniki byly edytowane poxniej, ale moj wynik pozostal bez zmian. rockeman-retoox powinno byc 10-8 a jest 8-7. zresztą juz pare postów wczesniej o tym pisalem. rozstrzygnięcia to nie zmiania co prawda, ale chcialbym jeszcze sporóbowac powalczyc o króla strzelców, a w związku z tym te niewinne dwa punkciki robią róznice i mogą mieć ostatecznie spore znaczenie. Dlatego wole o tym napisac teraz, niż po 30-tej kolejce odgrzebywac błedne podliczenie z 26 kolejki, bo to juz by bylo wtedy troche niesmaczne Patrzylem rowniez na punkty kursona. sprawdzam sobie wyniki osoby ktorą musze gonić (tak gonie juz od 10-ciu kolejek i dogonic nie moge .... ale gonie... ) to własnie kurson równiez zostal źle podliczony. w 26-tej kolejce zdobył 9 pkt. a nie 8. Jak jest z pozostalymi to nie wiem, bo sprawdzałem tylko siebie i lidera klasyfikacji strzelców, aby wiedziec "ile mi brakuje" a jesli chodzi o sprawe ksu i walkowera za te "+++++" to uważam, że naprawde przesada...
|
Do góry
|
|
|
|
#1283641 - 07/06/2007 23:32
[Re: rockeman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
No to jeszcze ja 26 kolejka: Moje typy: Mozambique # Burkina Faso - 2 - 0 (wynik: 3-0) 3 pkt Lechia Gdańsk # Ruch Chorzów - 2 - 0 (1-1) 0 pkt GBK # PK-35 - 0 - 1 (1-4) 2 pkt Skeid Fotball # Raufoss - 2 - 1 (4-1) 3 pkt Gimnasia Jujuy # Banfield - 1 - 0 (0-1) 0 pkt Alaves # Real Valladolid - 1 - 0 (1-2) 1 pkt Santos # Corinthians - 2 - 1 (1-1) 1 pkt Chicago Fire # Columbus Crew - 2 - 1 (3-2) 3 pkt Razem 13 pkt a mam 11 wiec wygrana uczciwie zapracowana a nie remis
|
Do góry
|
|
|
|
#1283939 - 08/06/2007 01:34
[Re: rockeman]
|
Carpal Tunnel
|
[quote=ksu]a jesli chodzi o sprawe ksu i walkowera za te "+++++" to uważam, że naprawde przesada... na jak wielka wspaniałomyślnosc byloby Cię stac dzisiaj, gdyby w kazdej poprzedniej kolejce przyszlo ci poprawiac typy jakiegos hippisa mieszkajacego pod jednym dachem z chomikem czy innym jeżozwierzem? W kazdej kolejce znalazl sie zawsze choc jeden, ktoremu cos przebieglo po klawiaturze. to chyba wystarczajaco dlugo tolerowalem to zoo.
|
Do góry
|
|
|
|
#1284046 - 08/06/2007 02:21
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2005
|
[quote=ksu]a jesli chodzi o sprawe ksu i walkowera za te "+++++" to uważam, że naprawde przesada... na jak wielka wspaniałomyślnosc byloby Cię stac dzisiaj, gdyby w kazdej poprzedniej kolejce przyszlo ci poprawiac typy jakiegos hippisa mieszkajacego pod jednym dachem z chomikem czy innym jeżozwierzem? W kazdej kolejce znalazl sie zawsze choc jeden, ktoremu cos przebieglo po klawiaturze. to chyba wystarczajaco dlugo tolerowalem to zoo. Ok...nie musisz mi likwidować tego walkowera ... zlikwiduj temat REKLAMACJE i nie będziesz musiał nic poprawiać...polemizować z tobą to strata czasu jeśli nie chcesz tolerować to zoo to po prostu daj sobie spokój z PLK lub zmień regulamin tak by ci było łatwiej i nie będziesz musiał nikogo tolerować. Ja reklamowałem ostatni raz bo po prostu nie chce mi sie już reklamować i oczekiwać konstruktywnej odpowiedzi na reklamacje od od osób które tak moherowy beret ściska głowę że wydaje im sie ze są "Panami i Władcami" a w gruncie rzeczy są małymi zakompleksionymi ludzikami którym dano jakieś narzędzie a władają nim jakby "świetego Gralla " mieli w rękach.
|
Do góry
|
|
|
|
#1288902 - 10/06/2007 08:56
[Re: connor]
|
addict
Meldunek: 17/12/2006
|
wiec co mi z tego ze wygram z kims z 14 miejsca jeszcze nie wygrales a w zasadzie przegrywasz 0:2
|
Do góry
|
|
|
|
#1288908 - 10/06/2007 09:22
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
|
Wlasnie, poprosze o uniewaznienie tej kolejki, bo system 1-11... Wlacze o awans do 1 ligi, wiec co mi z tego ze wygram z kims z 14 miejsca skoro inni z czolowki tez wygraja. Twist jedz na jakies wakacje, odpocznij. Jade 11'go na trzy tygodnie w bieszczady (prawdopodobnie). Organizator: WKU czy odpocznę? Nie wiem. Wiem za to na pewno, ze paru ucieszy ta wiadomosc.
|
Do góry
|
|
|
|
#1289068 - 10/06/2007 17:10
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
To nie jest kolejka decydując o być, albo nie być. Rozpoczęła się już i proponuję kontynuować w takim stanie. Twist w nagrodę jedzie sobie w Bieszczady, super widoczki, extra klimat Teraz inna sprawa, jako że twista nie będzie przez okres 3 tygodni, wychodzi na to że PLK będziemy musieli doprowadzić do końca własnymi siłami. Dwa wyjścia: - znajdą się chętni do podliczania lig [2/3 osoby z danej ligi] - każda para podlicza się sama i wkleja swój wynik Będzie z tym trochę kłopotu, ale musimy to jakoś zakończyć w tym sezonie ... Proszę o jakieś konstruktywne wnioski ....
|
Do góry
|
|
|
|
#1289301 - 10/06/2007 19:22
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
Pierwszy konstruktywny wniosek to taki, ze to jest kpina. Nie mowie o samym fakcie ,że WKU funtuje twist'owi kolonie w bieszczadach, bo to jest w sumie siła wyższa. natomiast juz to ze ostatnimi czasy sa cyrki wokół PLK to juz inna sprawa. twist popełniał błędy, a niech tylko ktos spróbowal zwrócić na to uwage to biada mu!! 2x informowałem o błednym podliczeniu wynikow w 26-tej kolejce (zreszta nie tylko ja) a i tak nie zostalo to poprawione. przejscie na system 1-11 2-12 to juz w ogole no comment. zostały tylko 3 kolejki do końca, wiec w ogromny stopniu to juz rozstrzygający etap rozgrywek, i granie systemem 1-11 2-12 dla niektorych graczy jest krzywdzące. ale ok, ta kolejka juz niech bedzie tak rozegrana. skoro ludzie juz podali typy, mecze juz się zaczęły to niech tak zostanie. druga sprawa to podliczanie tabel w tych pozostalych trzech kolejkach. dla mnie jest zupelnie logiczne co następuje. skoro twist i [T]-error są prowadzącymi PLK, to przy niedyspozycji twista jego obowiązki przejmuje [T]-error. czy to tylko dla mnie jest oczywiste? ale juz dobra - to tylko samonasuwajacy się oczywisty wniosek. Trzeba spojrzeć na realia. Wynikow i tabel wszystkich czterech lig [T]-error nie policzy, ale chyba jedną lige zliczy. ja równiez jedną ligą się zajme. dlatego fajnie by było ,gdyby sie znalazły jeszcze 2 osoby ,kazda sie zajmie jednym szczeblem rozgrywek. Te dwie osoby niech same dla siebie wybiorą lige ktorą się zdecydują podliczac do końca rozgrywek, a [T]-error i ja rozdzielimy miedzy siebie dwie pozostale. tak w ogóle to jestem wpieniony tą sytuacja. twist ma program, ktory to wszystko sam podliczał, w pare minut, a my się będziemy musieli z tym ręcznie pier.dolic. Pytanie do [T]-errora: Czy twist nie mógł Ci udostępnić tego programu? Zamiast przejechac kombajnem, to teraz uczesnikom sie daje sierp do ręki i wysyla ich do koszenia zboża... porażka moje dwie sugestie do osób ktore sie zdecyduja pomóc w dokończeniu tego konkursu i liczeniu ktorejs z lig. po pierwsze nie ma praktycznie sensu sobie zawracać du.py liczeniem bramke straconych, bo baaaardzo mało prawdopodobne, ze ta statystyka bedzie miała wpływ na końcowe miejsca w tabeli. Poza tym tez radze odpuscic statystyki dotyczące wygrane-remisy-przegra, bo na kiego grzyba to? z góry dzięki dla tych dwóch osób które wyrażą chęc pomocy
|
Do góry
|
|
|
|
#1289508 - 10/06/2007 20:49
[Re: Jakubosiu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2004
|
Twist jedzie na "wakacje" w moje rodzinne strony, to jednym zdaniem zabawię się w jego adwokata. Po pierwsze facet sygnalizował od dłuższego czasu brak czasu i "zmęczenie materiał", apelował o przejęcie pałeczki, ale jakoś tłumy nie walczyły o schedę po nim. Inna sprawa, że to typowy despota i niektóre reakcje są nieobliczalne. Po drugie [T]-error od kilku edycji nie jest "Adminem PLK", tylko czasem życzliwie pomaga - teraz również na pierwszej linii. Po trzecie zakładam, że obecną kolejkę twist jeszcze podliczy (prawda twist?), a więc zostaną tylko dwie - chyba nie problem? Skład podliczający już mamy: [T]-error 1 liga Rockeman 2 liga Jakubosiu 3 liga kurson 4 liga i podawanie zestawów w 2 ostatnich kolejkach Liczenie przeprowadziłbym w możliwie pełny sposób, żeby nie było nieporozumień. Jest jeszcze pytanie o końcowy kontakt ze sponsorem, ale mam nadzieję, że tutaj [T]-error i twist wymienią odpowiednie pm. Może być?
|
Do góry
|
|
|
|
#1289532 - 10/06/2007 20:58
[Re: kurson]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Odnośnie kontaktu ze sponsorem, nie ma problemu. Co do podliczeń - może być i taka opcja. I proszę się nie czepiać twista, bo następny sezon będzie na piechotę pzdr)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|