nie wiadomo czy iversen pojedzie, slaby chrzanowski + slaby harris . niepewny wwystep golloba moze byc roznie, ulamek z forsbergiem tez szalu nie robia
po przeciwnej stronie bardzo silni liderzy par: PK Hans i Lindgren + bardzo solidna 2 linia gjedde+ l.dryml+alden
no i oczywiscie wielki + wlasnego toru to chyba wszystko mowi za siebie ;]
siedzę i dumam nad dzisiejszą kolejką - pomimo że szwedzkiej nie lubie - ale ostatnio przynosi po parę złotych (na pewno nie tak jak angielska
)
viper - info ale nie pewne:
Iversen nie pojedzie na 80% - takie stłuczenia nie goją się w 20h, a jak pojedzie max 5/6pkt
słaby Bober - dla mnie bomba! dawno nie czytałem większych bzdur oprócz tych które sam piszę
Tomek nie jedzie - skąd te info?
Chrzanowski slaby szczególnie w Szwecji - tez niezłe
, gdybys napisał nierówny bym się zgodził - ale jak na lidera to faktycznie troszkę za mało przywozi?
Ułamek - kolejny cienias
co do pozostałej dwójki się nie wypowiem
Jak narazie tu się szykuje dla mnie typ dnia i to nie tylko ze względu na +6,5 ale po prostu win gości - choć gospodarze u siebie niemiłosiernie mocni:
w tym meczu nie widze faworyta - szanse oceniam na 50% dla każdego z zespołow - dużo będzie zależało od Chrzanka - jedno jest pewne będzie ciekawie
typ nr 2 - to Vetlanda -6,5 - brałbym to zdarzenie przy -9,5 - ale dobre i to
Zastanawiam się nad Piratami ze Śmierdziuchami których tak nie cierpię - ale KK ostatnio ładnie Rory z Wiechem swoje nagrają - coś tam dorzuci Risager z Miśkiem i -18 może nie stać się faktem - to że gospodarze wygrają dyskusji nie podlega - ale wg mnie może być troszki za wysoki -hp
kolejny ciekawy mecz to Masarze podejmują Bajen - tu widzę win Ham - ale mam takiego pecha przy tym zespole że boję się tego ruszać - duzo zależy od postawy Simona i Lindbecka - ale obaj ostatnio bez rewelacji - przychylam się do 2-ki - ale czekam na Wasze opinie
i ostani meczyk - czy Rospi będzie chcilo jechać do końca i walnąć outsaidera -31 - to już ich slodka tajemnica?