Ja podobnie wziąłem tego Bjarne z Wattem. To jednak różnica klasy jest, a Bjarne wchodzi sezon z ogromnymi nadziejami.
Ponadto uważam, że pomijając to, co opisał Nicki warto spróbować.
Crump V @5.00 z
Unibet - zawyżony kurs. Wiadomo, może mu zagrozić i Nicki i Adams i Bjarne właśnie, niemniej wydaje mi się, że jednak na torze, na którym spędził ubiegłym sezon - to Jason będzie czuł się najlepiej. Oczywiście to spora niewiadoma, bo dopiero wchodzimy w sezon, ale Nicki w tym roku zrezygnował z Anglii - nie ma więc na nią specjalnych motorów. A Crump na pewno zmobilizowany by jeździć jak w 2006. Uważam, że po 5.00 się opłaca.
Nicholls - Ząbik 1 1.45 - Karol potrenował już trochę w Poole, ale jego doświadczenie na angielskich obiektach jest mizerne. I choć Poole to obiekt w miarę łatwy, a jakiś kontakt Ząbik z jazdą na Wyspach miał już w 2006, to w tym turnieju chyba znaczącej roli nie odegra. A Scott to Scott, te 8-9 powinien przywieźć lekko. A może i być czarnym koniem tych zawodów.
I rzeczywiście fajnie wygląda ten Holder z Emilem. Typowo wygląda na prezent. Chris w Australii kosił niemiłosiernie, wygrał bodajże wszystko co było do wygrania, to znakomity prognostyk. Kto wie, czy właśnie Chris nie będzie rewelacją 2008 roku. Emilowi brakuje objeżdżenia na technicznych torach, mam nadzieję, że nic sobie dziś czasem nie zrobi. Na mój gust błyśnie w 1 biegu, ale reszta to raczej słabe albo żadne punktowanie.