Strona 2 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#131544 - 14/05/2004 00:11 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał viva:
[qb]Nawet nie bede sie wypowiadal na wasz temat koledzy [/qb][/QUOTE]viva co to za niekonsekwencja olej takich kolesi, nawet nie warto tracic czasu na odpowiadanie im, a tak btw gsm to spec naprawde 'od wszystkiego' a jak wiadomo jak ktos jest od wszystkiego to jest do niczego
pozdrawiam i zycze co najmniej utrzymania formy
PS dzieki za te esy kiedys, jakos wczesniej nie mialem okazji podziekowac

Do góry
Bonus: Unibet
#131545 - 14/05/2004 00:12 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Lesiu Offline
enthusiast

Meldunek: 05/10/2003
Nie mow zle o Vivie zaglądam na tamaty tenisowe i widze ze Viva to doskonaly typer!!!.nie obrazając oczywiscie inych Rivaldo czy Gregova itp...

Do góry
#131546 - 14/05/2004 00:41 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
kurde przez to ze nie dzialalo forum BA nie zauwazylem wpisu HSVsupportera ktory obserwuje turniej na zywo na kortach
"Today was the day of the favourites even Gonzalez could win on one of his days
but for tomorrow I expect some surprises:
for example: betfair offers 2,72 for Ljubicic against Pavel that is for sure too much 2,20 or 2,10 would be the real price I would say. I saw Ljubicic today and he made really no mistakes but he also didn´t manage to hit a lot of winners but like against Verkerk he was in a better mentally condition and I don´t think that Pavel will win quite easily like the odds predict and you have to add that Pavel is not really good looking the whole week he often throws his racket and so on and today Henman was a little bit ill so no big win of Andrei like you could think."
ah szkoda

Do góry
#131547 - 14/05/2004 00:41 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/06/2003
aaaaa, spoznilem sie z robredo wiec mam nadzieje, ze przegra

btw, takiej skutecznosci jaka viva ma w zenskich deblach zycze niektorym w meskich singlach
a swoja droga, skad to sie bierze, ze zwykle najwiecej do powiedzenia maja ludzie o wzglednie niewielkim rozeznaniu w temacie?! heh

dobranoc

Do góry
#131548 - 14/05/2004 00:43 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/06/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Red_Devil:
[qb]kurde przez to ze nie dzialalo forum BA nie zauwazylem wpisu HSVsupportera ktory obserwuje turniej na zywo na kortach
"Today was the day of the favourites even Gonzalez could win on one of his days
but for tomorrow I expect some surprises:
for example: betfair offers 2,72 for Ljubicic against Pavel that is for sure too much 2,20 or 2,10 would be the real price I would say. I saw Ljubicic today and he made really no mistakes but he also didn´t manage to hit a lot of winners but like against Verkerk he was in a better mentally condition and I don´t think that Pavel will win quite easily like the odds predict and you have to add that Pavel is not really good looking the whole week he often throws his racket and so on and today Henman was a little bit ill so no big win of Andrei like you could think."
ah szkoda [/qb][/QUOTE]czerwony diable, tym razem miau racje, ale jakbys siegnal wstecz to okazaloby sie, ze to, co on widzi na korcie czesto kompletnie sie nie przeklada na wyniki
pzdr

Do góry
#131549 - 14/05/2004 00:57 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
djkomos Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/05/2004
Dzis moje granie skonczylo sie wielka kleska, polecialem po bandzie na 100zl, jeszcze smieszniejsze jest to ze trafilem jeden mecz na trzy ktore typowalem, ale co do meczu pavla to niestety nic sie nie dalo zrobic(mecz byl przekrecony). Na jutro proponuje zagrac na Ljubicica ze wzgledu na to ze Juzhny mial dzis troche problemow z odbieraniem serwisow drobnej budowy Mayera a Chorwat bedzie jutro zdecydowanie mocniej serwowal. Do tego proponuje dolozyc jutro na Carlosa Moye ktory bedzie jutro niesamowicie zmotywowany przeciw Federerowi gdyz w dotychczasowych spotkaniach obu tych panów ani razu nie udalo sie wygrac Hiszpanowi, warto zaznaczyc ze grali na nawierzchni twardej na ktorej Moya gra zdecydowanie gorzej niz na kortach ziemnych. Kurs ogolny z tych dwoch meczow powinien wyjsc ok 2.8 :4gw: Probowalbym tez jutro zagrac na Melzera w pojedynku z Hewittem, ale to juz tak tylko jedynie dla zabawy :2gw:

Do góry
#131550 - 14/05/2004 00:58 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
Hmm mecze do przemyślenia

Ljubicic - Youzhny wynik to zmienna losowa o rozkładzie normalnym, no może przesadzam , ale ciężko wskazać jest faworyta Ljubicic potrafi zaskakiwać ... w obie strony 1.68 / 1.83

Hewitt - Melzer Hmm faworytem wydaje się Melzer ale czy wytrzyma psychicznie 1.45 / 2.25

Federer - Moya najciekawszy mecz i to prawdopodobnie w całym turnieju, hmm Moya jest dla mnie lekkim faworytem ale nie mogę sobie przypomnieć kiedy stawiałem przeciwko Rogerowi ...ale wiem chciaż dlaczego ... no bet ... 1.45 / 2.05

Ferrer - Coria -

Do góry
#131551 - 14/05/2004 01:00 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Gorex Offline
journeyman

Meldunek: 13/05/2004
Witam wszystkich!!!!!!!!!
Od jakiegos czasu obserwuje typy na forum postanowilem tez podawac swoje przemyslenia w bukmacherce gram juz troche Typuje głównie tennis i koszykówkę czasami także piłke Postaram sie aby moje typy byly jak najskuteczniejsze i przydatne W miarę możliwosci bede je sczegłowo analizował Pozdro

Do góry
#131552 - 14/05/2004 01:31 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Borczi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/09/2003
Rozmowy forumowe ostatnio zbyt często dotyczyły tematów nie związanych z tenisem, więc przerywając ten niechlubny obyczaj postaram się przyblizyć jeden z jutrzejszych pojedynków. Nie jest to mecz z turnieju w Niemczech, a z mniejszej rangi zawodów w San Remo. Trzeba przyznać, że całkiem ciekawie się ten challenger rozwija, a kto dziś postawił przejechać się mógł praktycznie tylko na jednej parze. Faworyzowanego Massimo Dell'Acqua'e niespodziewanie wyeliminował Holender Peter Wessels (6:3, 5:7, 6:4). I właśnie przeciwko temu zawodnikowi mam zamiar jutro zagrać. Jak dotąd miał sporo szczęścia. W pierwszej rundzie trafił mu się najwyżej rozstawiony krajan - Dennis van Scheppingen. Ten tenisista w dobrej formie rozniósłby Wesselsa, niestety występuje z kontuzją pleców, która w San Remo zmusiła go do skreczowania. Takim właśnie przypadkiem Peter dostał się do drugiej rundy. Tu jak już wspomniałem wymęczył mało znanego Włocha Dell'Acque. Trzeba wspomnieć, że Wessels (7 maja skończył 26 lat) wcześniej na clayu grał raczej niewiele i naogół z marnym skutkiem - 16 zwycięstw w 32 meczach. W obecnym sezonie pokonał jedynie samych tenisowych laików, a najlepszy wynik to półfinał challengera w Meksyku, gdzie uległ Roitmanowi. Jutrzejszy rywal Holendra to 24-letni Francuz Stephane Robert. Ten zawodnik dla odmiany praktycznie nie schodzi z clau (80% meczy w karierze na tej nawierzchni). Bilans ma całkiem niezły - 25 zwycięstw i 9 porażek. Ostatnio znajduje się w bardzo solidnej dyspozycji. Udało mu się przebrnąć kwalifikacje sporego turnieju ATP w Houston i challengerów we Włoszech i na Bermudach. Jego katem dwukrotnie okazał sie dobrze znany Luis Horna (który jednak w Houston doznał w pierwszym secie upokorzenia - 0:6!!!). Po za tym Robertowi udało się pokonać również niezłych Juana Monaco i Kevina Kima. W turnieju w San Remo odprawił najpierw Christophe'a Rochusa (7:5, 6:3), a dziś Julio Peraltę (6:2, 6:4). Myślę, że jutro przyjdzie pora na wymęczonego i bardzo przeciętnego Wesselsa. Dziś zagrałem Roberta i mam nadzieję, że również jutro się nie zawiodę.

Stephane Robert - Peter Wessels 1 (kurs ???)

Do góry
#131553 - 14/05/2004 01:54 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
tomimi Offline
enthusiast

Meldunek: 08/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Borczi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał jerzykj:
[qb](...) tylko jeden tomimi pokusił się o rzeczową analizę, wskazał na Ljubicicia i co miał rację(...)[/qb][/QUOTE]Z tej rzeczowej analizy wyszło dość wyraznie, że powinien wygrać Mongoł ... tfuu.. Rumun ( ). Tomimi zagrał bardzo mądrze odwrotnie chyba bardziej z przekory. Jeśli nie, to niech mnie poprawi. Tam gdzie wszyscy się pchają często łatwo o wypadek, więc jak widać czasem lepiej indywidualnie, na boczku Pozdro![/qb][/QUOTE]Borczi.
Jesli uwazasz ze to co napisalem to fart to chetnie przesle Ci analize i statystyki z ostatnich 4 tygodni...
Wybacz nigdy nie cytowalem wlasnych trafnych typow i nie przechwalalem sie na lewo i prawo bp uwazam to za dziecinade ale teraz musze podac cos na swoja obrone.Bardzo Cie prosze przejrzyj sobie moje typy z ostatnich 4 tygodni i zobacz jaki procent trafnych typow mi wychodzi i jakie "return on investment".
Jesli nie masz ochoty analizowac sluze:83,47% trafnosci i zwrot z inwestycji na probie sezonu ziemnego 42%.

Mam taki maly apel szczegolnie adresuje go do kolegi

SYLWEKSZEF

i jemu podobnych.

Panowie zanim zaczniecie krytykowac, wymyslac, obrazac ludzi ktorzy cos tutaj wnosza cos analizuja skutecznie badz mnie ale sie staraja to zastanowcie sie (o ile jestescie w stanie) co wy tytaj zaoferowaliscie i zaprezentowaliscie poza szczekaniem.Wiekszosc z Was ktorzy najzdzaja i obrazaja tych co na powanie tutaj pracuja wie na tenisie tyle ile uda im sie od kogos zerznac.Zawsze chetnie czytalem i zapraszalem do wymiany pogladow szczegolnie sprzecznych ale opartych na rzeczowych argumentach wiec jesli tacy jak SYLWEKSZEF chca sobie poobrazac to niech ida sobie pograc w kapsle w piaskownicy i przestana wymyslac od pastuchow, prostakow po_jebow itd bo oznacza to ze dla samych siebie pewnie nie zdolali znalezcby odpowiednich epitetow.

APELUJE WIEC:PANOWIE ANALIZY I DYSKUSJA A NIE PROSTACTWO BO NIKT TAKICH POSTOW JAK KRZYCZACEGO SYLWEKSZEFA CZYTAC NIE MA OCHOTY

viva, RED DEVIL, gregorr, BLACK HUNTER, Borczi dla was iwo: jesli kogos pominalem sorka.

PS.Tak na marginesie viva to slowo komentarza by sie przydalo

Do góry
#131554 - 14/05/2004 02:02 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Borczi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tomimi:
[qb]Borczi.
Jesli uwazasz ze to co napisalem to fart to (...)[/qb][/QUOTE]Nie bulwersuj się. Możesz mi wskazać gdzie napisałem, że Twoja prognoza to fart??????????? Przytoczyłeś moje słowa, a chyba ich nie przeczytałeś! PRZEKORA! Wszyscy grają jakiś typ, więc mądrze jest przyjrzeć się mu bliżej, bo dość prawdopodobna jest WIELKA wtopa. Miałem nadzieję, że zrozumiesz. Ja dość często stosuję ten zabieg - analizuję bliżej mecze, które według wielu mają zdecydowanego faworyta. Ale widać nie zrozumiałes o co mi chodziło - wolałeś się zamiast tego chwalić - Twoja wola. Jeśli nierozumiesz treści tego co napisałem, to wyrażniej - NIE KWESTIONUJĘ TWOICH UMIEJĘTNOŚCI TYPOWANIA! ... i nie domagam się podawania Twoich statystyk. Wręcz przeciwnie - doceniam Twoje opinie. Jeśli zdołasz znalezc czas na czytanie wpisów na tym forum, zauważysz, że raczej nie bazuję na czyichś typach i jeśli już piszę analizy meczy, to są one oryginalne i dotyczą spotkań mało granych, często o duzych kursach (np porażka Mauresmo ze Schiavone w Warszawie).

Pozdrawiam.

Do góry
#131555 - 14/05/2004 02:03 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
tomimi Offline
enthusiast

Meldunek: 08/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Red_Devil:
[qb]kurde przez to ze nie dzialalo forum BA nie zauwazylem wpisu HSVsupportera ktory obserwuje turniej na zywo na kortach
"Today was the day ...
ah szkoda [/qb][/QUOTE]RED moglbys podac link do strony z tymi informacjami...Z gory dzieki

Do góry
#131556 - 14/05/2004 02:04 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
piotrekmilan Offline
old hand

Meldunek: 01/03/2004
federer i coria :5gw:

Do góry
#131557 - 14/05/2004 02:27 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Marcel Offline
Carpal Tunnel

tomimi:
http://forum.bettingadvice.com//viewforum.php?f=27&sid=f6779b3fbcf3e9e071c9e5311ded14ec

tak jak pisal gregorr nie wszystkie przewidywania hsvfana byly trafne ale te ktore mi byly potrzebne sie sprawdzily al: ogolnie jest tam duzo osobo ktore sie orientuja w tym sam gregorr

Pavel/Massu zrezygnowali z debla - ciekawe czy rumunowi cos sie stalo :/

Jesli chodzi o 1/4 to mysle ze Federer wygra z Moya . Moya juz dzisial przejawial troszke swoje zmeczenie i zwyciestwo w 3 secie zawdziecza przedewszystkiem wiekszemy zmeczeniu rywala oraz jego wielu niwymuszonym bledom.
Fed jest glodny gry i mysle ze jutro zatrymfuje. Takze Youzhny nie mial jeszcze porzadnego przeciwnika , ktory na clay sie liczy w czolowce . A Ljubicic pokonal i Verkerka i Pavla .
Melzer moze wygrac z Hewittem. Caly czas gra skupiony , mocno uderza pilke , dobrze returnuje i uderza duzo winnersow . Hewitt gra bardzo defensywnie i co najwazniejsze zdazaja mu sie przestoje ale wiadomo ze jak zawsze bedzie walczyl do konca.
Coria - Ferrer - tylko krol moze to wygrac chociaz Ferrer bardzo mnie zaskoczyl pozytywnie w tym turnieju. Moze wreszcie zacznie grac na takim poziomie jak w Sopocie.

Do góry
#131558 - 14/05/2004 02:31 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
mody24 Offline
enthusiast

Meldunek: 31/03/2004
gsm, jesteś dla mnie totalnym bezmózgiem, ale to tak na marginesie
Co do meczu Federer - Moya dla mnie zdecydowanym, faworytem jest Moya. Federer w ostatnich dwóch meczach popełnił tyle niewymuszonych błędów, jednak przeciwnicy z tych prezentenów nie potrafili skorzystać. Co prawda Moya dzisiaj był blisko porażki, ale to co Verdasco wyprawiał w 6 pierwszych gemach trzeciego seta, było naprawdę godne podziwu i mysle że gdyby go nie sparaliżowała szansa jaka przed nim się otworzyła, ten mecz, by wygrał. Jednak popełnił zbyt dużo błędów w samej końcówce i w ciagu paru minut zniwelował to o co wywalczył w całym 3 secie. Dlatego myśle, że gdy Federer utrzyma swoją forme w popełnianiu tak głupich błędów ( a mysle , że tak bedzie ) to Moya poprostu nie da mu szans.

Do góry
#131559 - 14/05/2004 02:38 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Gorex Offline
journeyman

Meldunek: 13/05/2004
Ljubicic-Youzhny 1 kurs 1.67(betandwin)
Mecz chorwackiego tenisysty z młodym rosjaninem wydaje sie byc najciekawszym typem na jutrzejszy dzien Dla mnie faworytem jest zdecydowanie Ljubicic który w tym turnieju prezentuje sie bardzo dobrze:
Irunda Ljubicic Verkerk 7:5 7:6
II Ljubicic Hanescu 6:0 3:6 7:6
III Ljubicic Pavel 4:6 6:4 6:3
Mam on także w tym roku na rozkladzie miedzy innymi bardzo dobrego hiszpana Robredo Atutem chorwata w pojedynku z rosjaniem bedzie jego piorunujący serwis z ktorym napewno rosjanin bedzie mail wiele problemow
Dzisiaj zrobiła na mnie wrażenie bardzo dobra gra Ljubicica z solidnym rumunem Pavelem
Nie przekonal mnie natomiast Youzhny ktory do tej pory w hamburgu pokonal 3 zawodnikow gospodarzy:
(sa to jedyne zwyciestwa Youznego na clayu w tym roku bez chellegerow)

Irunda Youzhny Kiefer 6:4 6:7 6:2
II Youzhny Bulgsmeller 7:5 7:5
III Youzhny Mayer 6:0 7:6
Youzhny dzisiaj pokonał łatwo Mayera aczkolwiek nie wynikało to z jego dobrej gry tylko ze stylu gry niemca ktory nie potrafil konczyc wypracowanych przez siebie akcji mocnymi uderzeniami
W meczu z Ljubicicem wielka role bedzie odgrywalo podanie chorwata ktore bedzie ustawiac wymiany i zdecydowanie utrudni gre Youzhnemu
Ljubicic Youzhny 1 :4gw:

Do góry
#131560 - 14/05/2004 03:04 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Rivaldo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/12/2003
dla mnie takze Ljubicic-Youzhny 1 :4gw:
ogladałem dzisiaj młodego rosjanina w akcji z Mayerem i nic ciekawego nie zaprezentował wygral głownie dlatego ze Mayer nie umie grac w tenisa bo to co dzisiaj zaprezentowal na korcie to wola o pomste do nieba , nie mam pojecia jak on doszedl do 3 rundy dltego Youzhny sie dzisiaj za bardzo nie zmeczyl.Mysle ze Ljuba jutro spokojnie da sobie rade wkoncu pokonal dzisiaj Pavla gdzie w 3 secie przegrywal 2-0 i potrafil sie zmobilizowac i wygrac 6-3 decydujaca partie

Do góry
#131561 - 14/05/2004 03:17 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
PAvel doznał chyba jakiejś kontuzji wiec lekko umniejszyłbym rolę 'podniesienia się' Ljubicica w 3 secie, ale i tak mysle ze Youzhny polegnie

Szkoda ze Mikhail nie jest Rumunem bo by bylo prosciej o prognoze z drugiej strony dobrze ze Ljuba nie jest Niemcem

pozdro

Do góry
#131562 - 14/05/2004 03:20 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Maverick7000 Offline
veteran

Meldunek: 27/02/2004
Jesli chodzi o pojedynek federera z moya najtrafnie RED DEVIL to skomentowal:

Federer jest glodny gry i dzis stawiajac na moye sie zastanawialem czy nie jest zbyt zmeczony tak mniej wiecej intuicyjnie sobie okreslilem grupe zawodnikow ktorych sledzilem na roznych turniejach od kilku tygodni i sie zastanawialem ile beda grac na najwyzszych obrotach...Na pewno ciekawy mecz federer na pewno jest glodny tylko pytanie czy moya jakos sie nie zepnie na ten mecz,ja tam wielkim specem od tenisa nie jestem ale cos mi sie wydaje ze troszke gazu zeszlo z carlosa chodzi mi o takie zmeczenie bardziej niz forme,zmeczenie psychiczne tez nie wiem tak mi sie wydaje pozdro

Do góry
#131563 - 14/05/2004 03:41 Re: ATP - Hamburg, challengery - 10-16.05 - cz.2
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Mimo wszystko troszke sie obawiam tego Ljubicica bo to zawodnik nieregularny . Potrafil w swojej karierze na ziemi pokonac gładko Federera, Ferrero, Corie i kilku innych specjalistow od maczki ale potrafil takze przegrac z Galvanim,Ondruska :cinfused: Voineą czy Krajanem.
W ciagu ostatnich 3 lat zagral tylko raz w polfinale ziemnego turnieju.
Youzhny podobnie od 2002 roku kiedy to wygral turniej w Stuttgarcie nie doszedl dalej niz do 1/4 turnieju na ziemi of course . Ale co ciekawe najwieksze wlasnie sukcesy odnosi na ceglanych kortach niemieckich gdzie za to Ljubicic az do tego turnieju nie czul sie za dobrze . Sam nie wiem co z tego pojedynku moze wyniknac . Ruski to duzy talent (aczkolwiek troszke sie w rozwoju zatrzymal)i duzo jeszcze w tenisie osiagnie. Chyba jednak nie rusze . trzeba sie z tym przespac
Jeszcze jedno - YOuzhny dosc czesto traci latwo swoje podanie , z Burgsmullerem w obu steach gonil wynik , dzis w 2 secie z Mayerem takze. A wiadomo ze Ljubicicia jak ma dzien serwisowy ciezko przelamac chociazby raz. :rolleyes:

Do góry
Strona 2 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08