|  
| 
| 
| 
| #1302158 - 15/06/2007 14:40    Re: Betsson [15]
[Re: lodzerman] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  06/10/2006
 | 
lodzerman z przykrością muszę stwierdzić ale albo nie grzeszysz inteligencją albo tylko takiego udajesz. Primo - sprawdź dokładnie,zanim coś napiszesz. Chipdumping, nie jest żadnym wymysłem firmy Betsson,wiele firm zajmujących się pokerem on-line posiada u siebie zapis o tym,że jest to zakazane.
 Owszem,są też firmy,które dopuszczają transferu pieniędzy z konta na konto. Chociaż te firmy stanowią mniejszość.
 Twoje oskarżenia zaczynają być śmieszne i sam swoją osobą sprawiasz,że i tak nikt nie potraktuje Cię poważnie. Pozwolę sobie zauważyć,że zarejestrowałeś się na tym forum chyba tylko po to by co jakiś czas napisać Betsson jest be.
 Z tego co przeczytałem,straciłeś kasę przez właśnie w/w (a przez Ciebie niezrozumiały) chipdumping, o to pretensje możesz mieć do siebie,gdyż regulamin który zaakceptowałeś jest regulaminem i należy go przestrzegać.
 Secundo - zanim zaczniesz nazywać kogoś,firmę nieuczciwą - spójrz na siebie. Twoje zachowanie wobec firmy było jak najbardziej nieuczciwe, i teraz to Ciebie powinno się nazwać kombinatorem.

Grywałem w Betssonie i przyznam oficjalnie,że nie miałem żadnych problemów z tą firmą.

lodzerman - jeśli chcesz napisać ripostę do mojego postu, bądź masz jakieś "ale" to zapraszam na priw, by nie zaśmiecać tematu.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1304589 - 16/06/2007 14:09  Re: Betsson [15]
[Re: rcsade] |  
|   journeyman

Meldunek:  08/05/2007
 | 
To Ty zaśmiecasz temat , ja sie nie nabrałem na chipdumping , a jak jesteś z Betssona to wiesz o co chodzi , gdyż doskonale  znacie sprawę, a na tym forum tylko próbujecie ją zaciemniać. Nie używaj słowa wszyscy wobec siebie , bo ja wiem że chciałbyś decydować za innych ale na szczęście jeszcze nie mozesz. Mój post  dotyczył przede wszystkim limitów jakie wprowadza Betsson , a raczej mechanizmów jakie nimi rządzą , a o pokerze napisałem  w post scriptum banikowi( ale chyba to ty jesteś) żeby nie kłamał bo było z 500 świadków .Zgadzam się natomiast z tobą że nienawidzę betssona( choć mnie akurat nie okradli lub jak wolisz pozbawili pieniędzy za pomocą niezrozumiałego regulaminu).Największym nieszczęściem tego świata są ubrane w garnitury potwory ,które z uśmiechem(np numer osiem )na ustach mordują i okradają przy pomocy długopisu . Najbardziej poraża mnie jednak to ,że wyrządzając krzywdę, wmawiają pokrzywdzonemu i innym potencjalnym ofiarom że czynią to dla ich dobra . Taki właśnie jest betsson.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1304759 - 16/06/2007 17:32  Re: Betsson [15]
|   addict

Meldunek:  27/09/2005
 | 
P.S. Banik , ten turniej to nie Akademickie Mistrzostwa Polski tylko Błękitna Wstęga Odry, i obiecanych bonusów nie daliście graczom, bo zorientowaliście się ,że w tym środowisku ludzie na grę u was nie dadzą sie nabrać . U was chipdumping (pewno sami wymyśliliście to słowo)jest przestepstwem  a tam gdzie normalni ludzie grają w pokera czyli np w POKERSTARS można przesyłać sobie pieniądze jak w moneybookers i okazuje sie nie byc to przestępstwem(niedowiarkom radzę sprawdzić ).Cwaniactwo i kłamstwo to głowne cechy Betssona  jakie buki obsluguje pokerstars ??? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1304837 - 16/06/2007 18:21  Re: Betsson [15]
[Re: sports] |  
|   journeyman

| 
wchodzisz po prostu na http://www.pokerstars.com A Tobie polski gnomie vel pare róznych nicków , w czyich oczach zostałem ośmieszony?  w twoich?   Ty nawet Gnomem nie jesteś skoro tak uważasz! Idż i głosuj dalej na SLD i UW |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1304849 - 16/06/2007 18:32  Re: Betsson [15]
|   Live fast, die young

Meldunek:  25/02/2004
 | 
wchodzisz po prostu na http://www.pokerstars.com A Tobie polski gnomie vel pare róznych nicków , w czyich oczach zostałem ośmieszony?  w twoich?   Ty nawet Gnomem nie jesteś skoro tak uważasz! Idż i głosuj dalej na SLD i UW mam jeden nick, nie glosuje na zadna partie. Nie pozdrawiam. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1304994 - 16/06/2007 19:15  Re: Betsson [15]
[Re: polskignom] |  
|   addict

Meldunek:  27/09/2005
 | 
ale pokerstars jako pokerstars mnie nie interesuje...... tylko czy jakies buki korzystaja z ich pokera  jak z np z ongame |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1307163 - 17/06/2007 07:40  Re: Betsson [15]
|   addict

Meldunek:  19/01/2007
 | 
(...) Limity biorą się stąd ,gdyż nie ma w tej firmie prawdziwych analityków , którzy są wstanie skorygować każdy błedny kurs w ofercie .Zamiast nich Betsson woli zatrudniać socjologów ,psychologów , prawników i ekonomistów ,którzy stosując wszystkie sztuczki socjotechniczne oraz prawne drenują nasze kieszenie.LOL, toż to prawdziwe imperium zła... aż Ci się dziwię, że możesz spać w nocy. Weź się chłopcze ogarnij, bo skończysz w psychiatryku z manią prześladowczą. Póki co potraktuję twój post jako humorystyczny. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1310310 - 18/06/2007 07:32  Re: Betsson [15]
[Re: Gandhi] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2003
 | 
(...) Limity biorą się stąd ,gdyż nie ma w tej firmie prawdziwych analityków , którzy są wstanie skorygować każdy błedny kurs w ofercie .Zamiast nich Betsson woli zatrudniać socjologów ,psychologów , prawników i ekonomistów ,którzy stosując wszystkie sztuczki socjotechniczne oraz prawne drenują nasze kieszenie.Nie czarujmy się. Betsson należy do największych śpiochów w necie. Bez limitów popłynęli by raz dwa. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1311430 - 18/06/2007 22:53  Re: Betsson [15]
[Re: z o ® r o] |  
|   journeyman

Meldunek:  15/05/2007
 | 
WitamW innym wątku dowiedziałem się, ze prowizja na giełdzie betsson
 wynosi 2 % ( w regulaminie jest 4%),
 jak długo bedzie trwała ta ....
 własnie promocja ?,
 czy dotyczy ona jakiś konkretnych zakładów,
 czy dotyczy zarówno zakładow lay i back ?

pzdr
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1312046 - 19/06/2007 01:26  Re: Betsson [15]
[Re: z o ® r o] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  11/06/2002
 | 
Nie czarujmy się. Betsson należy do największych śpiochów w necie.  To raczej dobra wiadomosc dla graczy. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1312051 - 19/06/2007 01:27  Re: Betsson [15]
[Re: erty] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  11/06/2002
 | 
WitamW innym wątku dowiedziałem się, ze prowizja na giełdzie betsson
 wynosi 2 % ( w regulaminie jest 4%),
 jak długo bedzie trwała ta ....
 własnie promocja ?,
 czy dotyczy ona jakiś konkretnych zakładów,
 czy dotyczy zarówno zakładow lay i back ?

pzdr
Dotyczy poslkuch graczy dla wszytskich zakladow  do konca czerwca , ale niewykluczone ze zostanie przedluzona. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1312605 - 19/06/2007 05:05  Re: Betsson [15]
[Re: Banik] |  
|   journeyman

Meldunek:  15/06/2007
 | 
" Przy dwa razy większej prowizji moje obroty spadłyby prawdopodobnie 4 razy" co to ma znaczyc prowizje podniesli o 2 % a twoje obroty spadły 4 X przykładowo ze 100 na 25    to dobry jestes |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1313279 - 19/06/2007 18:40  Re: Betsson [15]
[Re: HoMiK155] |  
|   journeyman

| 
Pomylili się czy zaczęli się bać? |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |