[QUOTE]Oryginalnie wysłał piotrekmilan:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zbykap:
[qb]Witam jutro z pierwszej tury singli we Francji ja bym widział:
R. Kendrick - N,Renavand (1)
R.Vinci - P.Parmentie (1)
F. Mayer - D.Kindlmann (1)
Y.Xie - N.Vaidisova (1)
M.Vassallo - F.Ferreiro (1)
M.Seaki - Z. Ondraskova (2)
K.Mc Cain - S. Sfar (2)
Oczywiście zależy od kursów. To sa mecze które będą grane od 10.00
Mam pytanie do lepiej zorientowanych. Dlaczego niektórzy zawodnicy, zawodniczki mimo ze zajmuja dobre miejsce w rankingu grać musza eliminację?
np. Peya dał bym sobie cos uciac ze w pierwszej 125 jest klasyfikowany
PS. sprawdziłem jest na 123 pozycji Entry system[/qb][/QUOTE]Y.Xie - N.Vaidisova (1)

[/qb][/QUOTE]Wiesz co jesteś tak śmieszny jak Twója mordka, Jak nie jesteś ślepy to musisz widzieć że sa to propozycję i chyba po to jest forum, żeby wybrać to co jest najpewniejsze do gry. To są Moje propozycje i nikt nie karze Ci ich stawiać!
A tak na marginesie powiedz mi co Ci sie nie podoba w Y.Xie to , że czeszka pokonała Gossoni to jeszcze nic nie znaczy. Obie zajmuja dalekie miejsca w rankingu. Odpowiednio 198 i 197 miejsce.
Obecnie tenis w Chinach jest bardzo popularny i dotowany jak nigdy przed tem (olimpiada)
Owszem Czeszka a może jak sądzić po imieniu Francuska z paszportem Czeskim ostatnio gra bardzo dobrze ale wydaje mi sie ze 15latka jeszce musi troche poczekać żeby awansować do turnieju głownego we Francji. O Chice owszem za bardzo też nie wiadomo, ale dla mnie 20latka spokojnie pokona 15latke. A jesli masz inne zdanie tpo po prostu napoisz dlacxzego, a nie wysyłaj idiotycznych mordek!