#1375807 - 08/07/2007 03:29
Re: Wimbledon 25.06 - 08.07
[Re: santiago]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Mam wielką prośbę do typerów, którzy oglądali dzisiejsze mecze półfinałowe bo ja dzisiaj pracowałem i nie mogłem ich obejrzeć chciałem się zapytać czy wiele straciłem ? Na jakim poziomie stały te mecze bo z suchych wyników wynika, że nie było za dużo walki. bardzo prosze o odpowiedź.
|
Do góry
|
|
|
|
#1376319 - 08/07/2007 07:05
[Re: grzesol]
|
old hand
Meldunek: 30/06/2007
|
Jak wyglada sprawa rozpoczecia meczu? Jest loswanie kto ma zaczac serwisem czy mistrz rozpoczyna ? Bwin wystawil zaklad Który z graczy wygra pierwszego gema w meczu? 1 1.21 Roger 2 3.50 Rafa 3.50 troche kusi jesli by Rafa rozpoczynal ![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#1376362 - 08/07/2007 07:17
[Re: gremlin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
expekt 1.16 Fedek 5.66 Nadal- szok zkad oni biora takie kursy!!!??? oczywiscie sa to kursy na caly mecz! rozumie ze Fedek jest faworytem tego meczu ale czy az takim hhhhhhhhhhmmmmmmmmmm
|
Do góry
|
|
|
|
#1376369 - 08/07/2007 07:18
[Re: gremlin]
|
old hand
Meldunek: 19/04/2007
|
z mojej strony wyglada to tak: uwazam ze kursy sa odpowiednie,ogromne brawa i uznanie dla nadala ze dotarl na trawcw w wimbledonie do finalu ale nie widze dla niego szans z federerem jutro pozdro:)
|
Do góry
|
|
|
|
#1376780 - 08/07/2007 17:33
[Re: vwpolo]
|
enthusiast
Meldunek: 26/06/2007
|
R.Federer - R.Nadal 1.17 5.66 Panowie a ja jak juz wczesniej wspominalem nie wiem jak zabrac sie pod analize za to spotkanie. Rok temu tez spisywany na straty Nadal jak mnie pamiec niemyli wygral jednego seta. W tym roku gra Nadala na trawie jest zdecydowanie lepsza. To ze byl bliski odpadniecia z turnieju to tez jest spowodowane tym ze akurat rywal na ktorego trafial popisywal sie wysmienita forma na trawce. Plusem jest to,ze wlasnie mimo tego iz rywal byl w swietnie dysponowanej koondycji Rafa potrafil wygrywac nawet przez trzy dni rozgrywajac tak naprawde wygrany juz mecz ktory powinien zakonczyc sie 3:0 ( Soda). Nadal nie ma nic do stracenia w tym finale to nie jest RG gdzie on byl faworytem a Federer chcial ukasic przeciwnika. Tutaj role sie odmieniaja i to Federer musi wygrac bo inaczej bedzie to "niespodzianka". Rafa jesli bedzie wykonywal swoja robote na dobrym poziomie to mecz moze byc zaciety i konczacę sety decydujace punkty zawodnicy moga zdobywac dopiero w tie-breakach. Chcialbym dodac ze waznym faktem jest to ze Federer nie wygral RG. Gdyby tak sie stalo teraz nie wyobrazalbym sobie zeby Roger mial przegrac Wimbledon, gdyz pozostal by tylko US do pokonania i wkoncu moze Wielki Szlem "trafilby" w jego recę.Tak naprawde, moze i to ostro zabrzmi, ale Federer znow niestety ale w tym roku przegral, "przegral rok" i nic tego nie zamarze. Bo jesli od trzech czterech lat mowi sie ze Roger z tak fantastyczna forma wygra wszystkie cztery turnieje wielkoszlemowe w jednym roku, sam zawodnik tego pragnie, jest zdeterminowany dąży tylko do tego a nie moze tego zreazlizowac mimo takiego talentu jakim obdarzyla go bozia to niestety ale nie wiem czy z roku na rok teraz nie bedzie coraz trudniej by to osiagnac.Na nieszczescie Federera bozia dala tez talent i to jaki Rafie, przez co stal sie on jednym z przeciwnikow Rogera w osiągnieciu głownego celu przez szwajcara.Roger moze to dzis przegrac i wcale nie jest takim faworytem za jakiego uwazaja go bukmacherzy.( jesli Henin mogla to czemu nie Federer :P)Konczac oczekuje dzis meczu zacietego,stojacego na dobrym poziomie a wygranym bedzie lepszy. ![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) moje typy: Nadal winner kurs:5.6 ile razy mecz bedzie przerwany z powodu opadow: 1 raz kurs 2.4 bardziej dla milego ogladania niz wielkiej wygranej
|
Do góry
|
|
|
|
#1376916 - 08/07/2007 19:02
[Re: HAGIi]
|
enthusiast
|
Henin trawy nie lubi bo tak powiedzial w meczu polfinalowym i tylko dlateog tak uwazasz?? zreszta oki ale to porownanie to tylko chodzilo o faworytow spotkania a nie powiesz mi ze Bartoli faworytka byla. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1376998 - 08/07/2007 19:29
[Re: muppet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2006
|
Henin trawy nie lubi bo tak powiedzial w meczu polfinalowym i tylko dlateog tak uwazasz?? zreszta oki ale to porownanie to tylko chodzilo o faworytow spotkania a nie powiesz mi ze Bartoli faworytka byla. pozdrawiam Przeczytaj jeszcze raz swoja wypowiedz i zastanów się ile masz w tym temacie do powiedzenia, bo jesli tylko tyle, to moze nie wkurzaj rozsadnych ludzi swoim dyletanctwem i nie pisz więcej. Wracając do tematu ;-) w mojej opini porównywanie Henin do Ferdka jest kompletnym idiotyzmem, nie bede tu wyliczał co ich rózni bo to kazdy wie , napiszę tylko mała uwagę jeśli chodzi o Henin, otóz uważam, że Justysia miewa problemy z psychika i to coraz częstsze. Pierwszy syndrom kóry utkwił mi w pamieci(a niestety nie w portfelu) to mecz w Indian Wells 2006; Justine HENIN - Elena DEMENTIEVA (RUS) 6-2 5-7 5-7 , kazdy interesujacy sie tenisem wie jak ten mecz przebiegał i co Justysia tam zrobiła, drugi przykład to ubiegłoroczny turniej mistrzyń w Hiszpani i drugi mecz z Amelie.W świetele wyczunów Henin , które utkwiły boleśnie w mojej pamięci wynik meczu z Bartoli zupełnie mnie nie zaskoczył i coby jej nie umniejszać sukcesu dodam tylko ze dla mnie to zadna niespodzianka, a z punktu widzenia rachunku prawdopodobieństwa zdarza sie Henin przynajmniej raz na kwartał ![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Tyle w temacie porównań do Ferdka kóry raz mi zrobił jajko i wygrał z Nadalem w Hamburgu na cegle ![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Sorky , że tu takie rozawazania nie na temat, ale nie chce mi sie już czytać w tym temacie porównań Henin i Ferdka .
|
Do góry
|
|
|
|
#1377181 - 08/07/2007 20:37
[Re: sportoto]
|
enthusiast
|
R.Federer - R.Nadal 1.17 5.66 Panowie a ja jak juz wczesniej wspominalem nie wiem jak zabrac sie pod analize za to spotkanie. Rok temu tez spisywany na straty Nadal jak mnie pamiec niemyli wygral jednego seta. W tym roku gra Nadala na trawie jest zdecydowanie lepsza. To ze byl bliski odpadniecia z turnieju to tez jest spowodowane tym ze akurat rywal na ktorego trafial popisywal sie wysmienita forma na trawce. Plusem jest to,ze wlasnie mimo tego iz rywal byl w swietnie dysponowanej koondycji Rafa potrafil wygrywac nawet przez trzy dni rozgrywajac tak naprawde wygrany juz mecz ktory powinien zakonczyc sie 3:0 ( Soda). Nadal nie ma nic do stracenia w tym finale to nie jest RG gdzie on byl faworytem a Federer chcial ukasic przeciwnika. Tutaj role sie odmieniaja i to Federer musi wygrac bo inaczej bedzie to "niespodzianka". Rafa jesli bedzie wykonywal swoja robote na dobrym poziomie to mecz moze byc zaciety i konczacę sety decydujace punkty zawodnicy moga zdobywac dopiero w tie-breakach. Chcialbym dodac ze waznym faktem jest to ze Federer nie wygral RG. Gdyby tak sie stalo teraz nie wyobrazalbym sobie zeby Roger mial przegrac Wimbledon, gdyz pozostal by tylko US do pokonania i wkoncu moze Wielki Szlem "trafilby" w jego recę.Tak naprawde, moze i to ostro zabrzmi, ale Federer znow niestety ale w tym roku przegral, "przegral rok" i nic tego nie zamarze. Bo jesli od trzech czterech lat mowi sie ze Roger z tak fantastyczna forma wygra wszystkie cztery turnieje wielkoszlemowe w jednym roku, sam zawodnik tego pragnie, jest zdeterminowany dąży tylko do tego a nie moze tego zreazlizowac mimo takiego talentu jakim obdarzyla go bozia to niestety ale nie wiem czy z roku na rok teraz nie bedzie coraz trudniej by to osiagnac.Na nieszczescie Federera bozia dala tez talent i to jaki Rafie, przez co stal sie on jednym z przeciwnikow Rogera w osiągnieciu głownego celu przez szwajcara.Roger moze to dzis przegrac i wcale nie jest takim faworytem za jakiego uwazaja go bukmacherzy.( jesli Henin mogla to czemu nie Federer :P)Konczac oczekuje dzis meczu zacietego,stojacego na dobrym poziomie a wygranym bedzie lepszy. ![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) moje typy: Nadal winner kurs:5.6 ile razy mecz bedzie przerwany z powodu opadow: 1 raz kurs 2.4 bardziej dla milego ogladania niz wielkiej wygranej chagall specialnie dla ciebie bo idxze ze ty czytac nie umiesz. ja mam tyle do powiedzenia w roli uscislenia
|
Do góry
|
|
|
|
#1377190 - 08/07/2007 20:39
[Re: Chagall]
|
enthusiast
|
, które utkwiły boleśnie w mojej pamięci wynik meczu z Bartoli zupełnie mnie nie zaskoczył i coby jej nie umniejszać sukcesu dodam tylko ze dla mnie to zadna niespodzianka, a z punktu widzenia rachunku prawdopodobieństwa zdarza sie Henin przynajmniej raz na kwartał ] szkoda ze piszesz topo meczu a nie przed haha. ja nie porownuje henin do federera tylko fakt ze ktos murowany do zwyciestwa nie musi tego wygrac nawet jeslijest to zawodnik z czolowki
|
Do góry
|
|
|
|
#1377292 - 08/07/2007 21:03
[Re: ruben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/12/2006
|
WIEC tak kurs na Rafe spadł np. prof widac iz buki przesadzily. TO moze byc najlepszy mecz na trawiastych kortach od paru ladnych lat. Ale i tak wiadomo jedno RAFAEL NADAL powinien wygrać i mysle ze tak sie stanie kazda passa sie kiedys konczy Fedex nie jest robotem ,a chyba kazdy przyzna iz mlodemu grajkowi z Hiszpani umiejetności nie brak .
I wszystko jasne mój typ NADAL
zasatnaów sie 2 razy nad typ co piszesz.w tej chwili nikt na ziemi nie jest w stanie pokonac federera na koratach trawiastych.nadal jeszcze nie teraz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1378800 - 09/07/2007 02:08
[Re: $port]
|
enthusiast
|
Rogerowi gratulujemy wygranej, Nadalowi wysmienitej walki do gry.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|