#135520 - 09/09/2004 19:31
Re: ATP - US OPEN, Challengery - 30.08-12.09 - cz.3
|
member
Meldunek: 03/08/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Experto: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał maksymdyzio: [qb]Czy ktos z Was dzisiaj zagra na Agassiego (kurs: 3,8 w Profesjonalu) lub Hrbatego (kurs: 6)? Pamietam wiele takich przerwanych meczow, gdzie nastepnego dnia prowadzacy potracili cala swoja przewage (vide: Hewitt - Haas dwa lata temu... w US Open!)... Co Wy na to?  [/qb][/QUOTE]Ja zagrałem wprost przeciwnie.[/qb][/QUOTE]A ja zagrałem rano za dyszkę na agessiego po kursie 4,5 
|
Do góry
|
|
|
|
#135521 - 09/09/2004 20:15
|
enthusiast
Meldunek: 02/08/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kamikazeeeee: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Experto: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał maksymdyzio: [qb]Czy ktos z Was dzisiaj zagra na Agassiego (kurs: 3,8 w Profesjonalu) lub Hrbatego (kurs: 6)? Pamietam wiele takich przerwanych meczow, gdzie nastepnego dnia prowadzacy potracili cala swoja przewage (vide: Hewitt - Haas dwa lata temu... w US Open!)... Co Wy na to?  [/qb][/QUOTE]Ja zagrałem wprost przeciwnie.[/qb][/QUOTE]A ja zagrałem rano za dyszkę na agessiego po kursie 4,5  [/qb][/QUOTE]Lepiej trzeba było kupić sobie za ta dyszkę 3 bronxy  iwo: a tak to tylko będziesz sobie mógł srajde podetrzeć przegranym kuponem 
|
Do góry
|
|
|
|
#135522 - 09/09/2004 21:08
|
addict
Meldunek: 26/04/2001
|
Witam,
Hewitt - Haas 1
Haas gra falami. Jeżeli jest w formie trudno go pokonać. Gra albo dobrze albo beznadziejnie. U niego nie ma formy przejściowej. Obecnie z pewnością jest w formie. Posiada świetną technikę. Jakość jego gry zależy od podania. Dlatego przy drugim tak często ryzykuje. Kluczem do wygranej moim zdaniem będzie return Hewitta, który jest jednym z lepszych w ATP oraz regularność jego gry. Te dwa elementy są zdecydowanie po stronie Australijczyka. Haas wielokrotnie przegrywał spotkania wygrane. Jest chimeryczny. Hewitt to „waleczne serce” . Jeśli krzyczy i święcą mu się oczy tzn. , że jest w formie. Teraz tak jest. Tak więc i strona mentalna po stronie Hewitta. Będzie to spotkanie walki z głębi kortu . Moim zdaniem w/w elementy zadecydują o wygranej Hewitta ale nie będzie to spacer. Walka w trzech lub czterech setach.
|
Do góry
|
|
|
|
#135523 - 09/09/2004 21:13
|
addict
|
Roddick - Johansson, J. 1
Szwed nie sądzę aby miał wiele do powiedzenia w tym spotkaniu. Decydująca będzie siła vorehandu Roddicka. 3 sety, choć nie sądzę aby było to tak łatwe spotkanie jak z Robredo.
|
Do góry
|
|
|
|
#135524 - 09/09/2004 21:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2001
|
może wie kto co więcej o Challengerach w Stambule Genui i tym A.... coś tam ... żadnych prognoż opisów ........ temat na psy schodzi czy jak  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#135525 - 09/09/2004 21:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sikor: [qb]Roddick - Johansson, J. 1 Szwed nie sądzę aby miał wiele do powiedzenia w tym spotkaniu. Decydująca będzie siła vorehandu Roddicka. 3 sety, choć nie sądzę aby było to tak łatwe spotkanie jak z Robredo.[/qb][/QUOTE]Sikor ,chciałbym zasięgnąć Twojej opinii. Nie zagram Roddicka po 1,08 ,nawet do combo,natomiast interesuje mnie Twoje zdanie w kwestii "3:0 czy JJ ugra seta? " Pozdrawiam amkwish - Sulphur City
|
Do góry
|
|
|
|
#135526 - 10/09/2004 01:29
|
member
Meldunek: 21/10/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sikor: [qb]Witam, Hewitt - Haas 1 Haas gra falami. Jeżeli jest w formie trudno go pokonać. Gra albo dobrze albo beznadziejnie. U niego nie ma formy przejściowej. Obecnie z pewnością jest w formie. Posiada świetną technikę. Jakość jego gry zależy od podania. Dlatego przy drugim tak często ryzykuje. Kluczem do wygranej moim zdaniem będzie return Hewitta, który jest jednym z lepszych w ATP oraz regularność jego gry. Te dwa elementy są zdecydowanie po stronie Australijczyka. Haas wielokrotnie przegrywał spotkania wygrane. Jest chimeryczny. Hewitt to „waleczne serce” . Jeśli krzyczy i święcą mu się oczy tzn. , że jest w formie. Teraz tak jest. Tak więc i strona mentalna po stronie Hewitta. Będzie to spotkanie walki z głębi kortu . Moim zdaniem w/w elementy zadecydują o wygranej Hewitta ale nie będzie to spacer. Walka w trzech lub czterech setach.[/qb][/QUOTE]kolego obys sie niee mylil z tym typem dalem hewitta na pewniaczka do swojego kuponiku 2z3 juz 2 mi wlazly i 3 raczej wejdzie ale jak on zawalii....... to...... ale wielkie dzieki za Twoje wyczerpujace analizy wielkie  iwo: za to co tu piszesz
|
Do góry
|
|
|
|
#135527 - 10/09/2004 02:14
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał amkwish: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał sikor: [qb]Roddick - Johansson, J. 1 Szwed nie sądzę aby miał wiele do powiedzenia w tym spotkaniu. Decydująca będzie siła vorehandu Roddicka. 3 sety, choć nie sądzę aby było to tak łatwe spotkanie jak z Robredo.[/qb][/QUOTE]Sikor ,chciałbym zasięgnąć Twojej opinii. Nie zagram Roddicka po 1,08 ,nawet do combo,natomiast interesuje mnie Twoje zdanie w kwestii "3:0 czy JJ ugra seta? " Pozdrawiam amkwish - Sulphur City[/qb][/QUOTE]Roddick gra w sesji wieczornej więc można jeszcze postawić. Bardzo wieje. Są trudne warunki gry. W tej sytuacji wiele piłek jest przypadkowych. Obaj posiadają świetne serwisy ale strona vorehandowa Roddicka powinna być dominująca i nie sądzę aby ugrał seta Johansson. Doświadczenie Roddicka daje mu dodatkową przewagę w tych trudnych warunkach. Ale trzeba mieć na uwadze, że warunki mogą się jeszcze pogorszyć i mogą być sytuacje anormalne zupełnie. Osobiście odpuściłbym sobie dzisiaj. Za dużo może być przypadkowości a kursy na 3:0 dla Roddicka nie są oszałamiające.
|
Do góry
|
|
|
|
#135528 - 10/09/2004 03:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Dzięki Sikor. Przeczytałem Twój poprzedni post,lecz mimo to zapytałem raz jeszcze,właśnie ze względu na ten "halny" Pozdrawiam amkwish - Sulphur City
|
Do góry
|
|
|
|
#135530 - 10/09/2004 03:52
|
addict
Meldunek: 16/12/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Red_Devil: [qb] Red_Devil - Norbi071 1 @1.65 obaj zawodnicy znaja sie doskonale jak łyse konie , grali ze soba wiele razy H2H na korszyc Diabełka jednak zawsze byly to zaciete pojedynki "na smierc i zycie" czesto zawodnicy konczyli spotkania z krwia na koszulkach , zdazaly sie zaslabniecia i obdarcia. Ostatnio w lepsze dyspozycji wydaje sie byc Red który grał troche wiecej , Norbi w tym czasie odpoczywal wiec bedzie swiezszy jednak ogranie bedzie tu odgrwac decydujacą role a mecz odbedzie sie na hardzie biskupinskim :zobacz: [/qb][/QUOTE]No nie wiem. Dla mnie 50-50, wiec '2.45' na Norbiego kuszące. Niby H2H na korzysc Reda, ale w ostatnim meczu to on skreczował (nieoficjalnie - mama wołała do domu), a poza tym ma niekorzystny bilans gier w piątki 3-6. Norbi z kolei niby bez formy, ale mam informacje, ze podobno zje jutro przed meczem sniadanie. A skoro Diabeł na czczo (kasa przepadła na Francja-Izrael), rosną szanse przeciwnika. Norbi stylem gry przypomina mi Armitraja, Red_Devil - Mamiita. Zapowiada sie ciężki bój. Stawka meczu powazna - wygrany siada Fibakowi na kolana. 
|
Do góry
|
|
|
|
#135531 - 10/09/2004 04:19
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał halfacat: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Red_Devil: [qb] Red_Devil - Norbi071 1 @1.65 obaj zawodnicy znaja sie doskonale jak łyse konie , grali ze soba wiele razy H2H na korszyc Diabełka jednak zawsze byly to zaciete pojedynki "na smierc i zycie" czesto zawodnicy konczyli spotkania z krwia na koszulkach , zdazaly sie zaslabniecia i obdarcia. Ostatnio w lepsze dyspozycji wydaje sie byc Red który grał troche wiecej , Norbi w tym czasie odpoczywal wiec bedzie swiezszy jednak ogranie bedzie tu odgrwac decydujacą role a mecz odbedzie sie na hardzie biskupinskim [/qb][/QUOTE]No nie wiem. Dla mnie 50-50, wiec '2.45' na Norbiego kuszące. Niby H2H na korzysc Reda, ale w ostatnim meczu to on skreczował (nieoficjalnie - mama wołała do domu), a poza tym ma niekorzystny bilans gier w piątki 3-6. Norbi z kolei niby bez formy, ale mam informacje, ze podobno zje jutro przed meczem sniadanie. A skoro Diabeł na czczo (kasa przepadła na Francja-Izrael), rosną szanse przeciwnika. Norbi stylem gry przypomina mi Armitraja, Red_Devil - Mamiita. Zapowiada sie ciężki bój. Stawka meczu powazna - wygrany siada Fibakowi na kolana. [/qb][/QUOTE]nonono Halfacat to ostatnie CI sie cos pomerdalo  nagroda jest to że Anna Kurnikowa siada na kolanach zwyzięzcy, a przegranemu Wróbelek (ciężarowczyni nasza ). Więc jest o co grać )  )) zważywszy na to, ze norbi boryka się z poważnymi problemami z kregoslupem (w sierpniu ledwo przeżył po ciężkiej zadymie w Międzyzdrojach ....) będzie walczyl o to żeby Wróbelek na kolanach mu nie siadł  Stawiam wynik dokładny 3-2 dla Norbiego . 3-1 Norbi też możliwe. Gram z Red Devilem bardzo czesto (w karierze jakies 40 meczow juz bylo) a ostatni mecz w ktorym ktos z nas wygral bez przegrania chocby jednego swojego seta byl bardzo dawno temu - po zlocie mecz.pl 2003 sierpień w Gdańskiej Żabiance (6-4 6-2 Red Devil). Norbi jest po sierpniwych klopotach osobistych bardzo umotywowany do kazdego meczu - dostal szanse na zycie to ja wykorzystuje w pełni  ))) Nie ma straconych piłek. To by było na tyle pozdro for all. i pamiętajcie. Ea$$$$$$y bet over 3 sets @1.6  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#135533 - 10/09/2004 04:27
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał piomil: [qb]Podobno Norbi wciaz sie nie może pozbierać po porażce z Krisem 0-6 0-6 i moze byc w niezbyt dobrej formie psychicznej a skoro ostatnio jeszcze nie gral za wiele to i forma fizyczna moze wygladac nieciekawie.Stawiam na Reda i jego dobry serwis(podobno szykuje na ten mecz manewr serwisowy Fisha :zobacz: ).Red duzo wiecej spotkan w karierze rozegrał na hardzie(wiadomo nizsza cena  ) , na tej nawierzchni czuje sie zdecydowanie najlepiej i mysle ze jutrzejsze spotkanie bedzie jego kolejnym wielkim dniem.  [/qb][/QUOTE]eeeeee Piomil jakies falszywe info fajesz - nigdy w życiu nie przegralem z Krisem 0-6 0-6 (ani z kimin innym). najwyzsza moja porazka to w tym roku to 1-6 1-6 z Ziggym (brat Prof. Chrisa) na biskupin open. oto link do strony turniejowej: http://www.ligam.republika.pl/tenis.html nie zapomnijcie ze oboje zawodnicy maja komorki i konta w wiekszosci bukow wiec live betting jak nic bedzie w użyciu 
|
Do góry
|
|
|
|
#135534 - 10/09/2004 04:31
|
journeyman
Meldunek: 23/02/2004
|
[/QUOTE]Roddick gra w sesji wieczornej więc można jeszcze postawić. Bardzo wieje. Są trudne warunki gry. W tej sytuacji wiele piłek jest przypadkowych. Obaj posiadają świetne serwisy ale strona vorehandowa Roddicka powinna być dominująca i nie sądzę aby ugrał seta Johansson. Doświadczenie Roddicka daje mu dodatkową przewagę w tych trudnych warunkach. Ale trzeba mieć na uwadze, że warunki mogą się jeszcze pogorszyć i mogą być sytuacje anormalne zupełnie. Osobiście odpuściłbym sobie dzisiaj. Za dużo może być przypadkowości a kursy na 3:0 dla Roddicka nie są oszałamiające.[/QB][/QUOTE] prosiles to prosze bardzo. FOREHAND - od fore czyli przod i hand od reki. przodem reki. /a nie "vorehandowa" - chyba ze ci sie palec z "f" przemiscil na "v" POZDRO SIKOR, 3-1 DLA RODDICKA  iwo:  iwo:  iwo:  iwo:  iwo: - 5 piwek Leszkow Pilsow na wieczor w sam raz 
|
Do góry
|
|
|
|
#135536 - 10/09/2004 12:19
|
journeyman
Meldunek: 23/02/2004
|
ale nr!!!! porazka Roddicka. ciekawe czy ktos to przeczul. bo szczerze myslalem ze maksymalnie 1 seta w tiebreaku moze Jojo ugrac ale nie ze wygrac! jak myslicie? kto wygra? ja ze Federer albo Hewitt!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#135537 - 10/09/2004 14:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pprymas: [qb]ale nr!!!! porazka Roddicka. ciekawe czy ktos to przeczul. bo szczerze myslalem ze maksymalnie 1 seta w tiebreaku moze Jojo ugrac ale nie ze wygrac! jak myslicie? kto wygra? ja ze Federer albo Hewitt!!![/qb][/QUOTE]Jam to nie chwalac si uczynil, ale niestety za bardzo drobne.... Ale bardziej ten typ wynikal z dobrego kursu (6,75 - expekt) niz z wiary ze JoJo da rade, ale tak czy inaczej : JoJo for You;  iwo: Kupon stworzony Cz 09/09/04 21:24 stawka : 20.00 PLN wygrany 135.00 PLN data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs Pt 10/09/04 01:00 Johansson Joachim - Roddick US Open 1 1 (3-2) 6.75 6.75
|
Do góry
|
|
|
|
#135538 - 10/09/2004 14:39
|
veteran
Meldunek: 08/07/2003
|
No i sprawa jest jasna w tym turnieju, ale najpierw wielkie  uke: na Llodre za mecz z JJ. Zresztą na Johansona też wielkie  uke: za antytenis. A teraz typ miesiąca: TIM HENMAN ZWYCIĘZCĄ TEGOROCZNEGO US OPEN 
|
Do góry
|
|
|
|
#135539 - 10/09/2004 14:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/03/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał barister: [qb]No i sprawa jest jasna w tym turnieju, ale najpierw wielkie  uke: na Llodre za mecz z JJ. Zresztą na Johansona też wielkie  uke: za antytenis. A teraz typ miesiąca: TIM HENMAN ZWYCIĘZCĄ TEGOROCZNEGO US OPEN  [/qb][/QUOTE]barister jaki antytenis??? ze gosc dobrze serwuje to juz antytenis??? a roddick to niby jakis krol wymian?? zauwaz ze ani jeden set dzisiejszego meczu miedzem roddem a jojo nie skonczyl sie tie'm to tez o czyms swiadczy... poza tym jesli gosc ktory w meczu z roddem zagrywa 67 winnersow i robi przy tym 49 niewymuszonych bledow gra antytenis to nie mam pytan...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|