New Jersey Devils - Chicago Blackhawks under 5.5 @ 1.48 Unibet 5/10Zestaw niemal wymażony do undera, niestety buk myśli tak samo i wystawił chyba najniższy kurs na total w nhl w tym sezonie. Jednak w over w tym meczu jaokś nie mogę uwierzyć.
Los Angeles Kings - Nashville Predators 1 @ 1.65 Ekspekt 4/10
Los Angeles Kings - Nashville Predators X @ 4.50 Ekspekt 1/10
Los Angeles Kings - Nashville Predators under 5.5 @ 1.68 Unibet 2/10Los Angeles powinno wygrać ten mecz z łatwością, jednak mam przeczucie, że może paść tu remis. Predators przegrali dotąd wszytskie 5 wyjazdowych potyczek, ale poza ostatnim laniem w St. Louis (0-7) wszystkie pozostałe mecze przegrali 1 bramką. Dlatego 1 ale pokryta X. Pozatym under, ale ostrożnie, bo Nasville wszystkie swoje 3 overy miało na wyjeździe, a Kings ma 100% underów u siebie, a wszystko kiedyś musi się skończyć.
Boston Bruins - New York Rangers 1 @ 2.00 Unibet 3/10Trochę dla mnie zaskakującym jest fakt, że w tym sezonie Boston gra lepiej na wyjazdach niż u siebie, no ale spowodowane to być może tym, że narazie rozegrał u siebie tylko 3 spotkania. Po porażce z Anahaim niedźwiadką nie wypada przegrać kolejnego meczu, a przeciwnik nie jest najtrudniejszy.
Minnesota Wild - Vancouver Canucks 1 @ 2.20
Unibet 3/10
Minnesota Wild - Vancouver Canucks under 5.5 @ 1.72 Unibet 2/10Minnesota po 3 remisach wreszcie powinna roztrzygnąć mecz w normalnym czasie. Wprawdzie przegrała dotąd tylko raz, lecz u siebie po 3 zwycięstwach na początku sezonu, nie wygrali w normalnym casie nic z następnych 4 meczów. Vancouver narazie nieco lepsze na wyjazdach niż u siebie, ale ogólnie chyba narazie za słabe na pokonanie zadziwiającej narazie Minnesoty.
Do tego delikatnie under.
Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning over 5.5 @ 1.68 Unibet 3/10Choć średnia bramek w meczu dla pingwinów jest wyższa w meczu wyjazdowym a dla Tampy w meczach u siebie, to jednak obie drużyny mają zdecydowanie więcej overów (Pitsburgh 7-3, Tampa 7-4), a aktualnie są po 2 underach. Czas na over.
New York Islanders - St Louis Blues under 5.5 @ 1.85 Unibet 2/10Tak to widzę jednak z umiarkowanym zaufaniem.
Philadelphia Flyers - Washington Capitals under 5.5 @ 1.87 Unibet 2/10W 8 meczach wyjazdowych Capitals zaliczyli 7 underów, Philadelphia u siebie 3 overy i 2 undery. Philadelphia ostatnio over, a Waszyngton over w przedostatnim meczu, jednak dotychczas pomiędzy dwoma overami mieli conajmniej 3 undery. Niezły kurs wg mnie.
Bilans: (53-43) [+15,87/259] +6,13%