Napewno nie beda ustawiac sobie przeciwnika. Nie raz ten kto tak robil wychodzil na tym po byku

A po drugie kto sobie wyobraza 12 tys kibicow w spodku a nasi siatkarze puszczaja mecz bo nie chca z Brazylia w 1/2 finalu zagrac?
Tu nawet nie chodzi o kibiców.. ale samo "ustawienie" meczu żeby nie trafić w półfinale na Brazylię to SAMOBÓJSTWO dla naszych. Wg mnie z Brazylią w nienajlepszej formie, w końcu bez obsranych gaci ze strachu (w to wierzę) spokojnie możemy wygrać.
A z Rosją? Nie widzieliście jak te mutanty serwują? Przecież oni tam na boisku mają 6 ulepszonych Wlazłych.. gra z nimi skończy się szybciej niż się zacznie, a mianowicie na serwisie i przyjęciu.. może jedna na 4-5 piłek będzie w punkt przyjęta, a reszta to będzie żeby tylko odbić.. W Japonii przegrali tylko dlatego, że uwierzyli że grając na 30% da się z nami wygrać no i się przeliczyli. Teraz będą grać do końca i to będzie rzeź..
Ja dziś kibicuję ruskim, ale to tylko ze względu na mój typ przed LŚ że Rosja wygra LŚ ( @ 14 w bwinie ), bo jeśli już teraz odprawi Brazylię to w zasadzie mogę liczyć wygraną ( 2k , bo więcej niż 130zł nie chcieli przyjąć

)