takie ciekawostki

VS

Detroit Shock @ Connecticut Sun
Cheryl Ford (DET) najprawdopodobniej jutro nie zagra doznała kontuzji kolana. W poprzednim spotkaniu z Washington nie zagrała ani minuty. Cheryl Ford lider w obronie świetna gra na deskach na tablicach równie dobra. 13 pkt na mecz i 11 zbiórek to samo mówi za siebie świetna zawodniczka. O ile dobrze pamiętam zdobyła nagrodę MVP all-star games jeśli coś przekręciłem niech mnie ktoś poprawi. Jedna z liderek drużyny. Jeśli nie zagra Connecticut będzie miało ułatwione zadanie.
Conncetiut +3,5 @1,9
Unibet
VS

San Antonio Silver Star - Indiana Fever
W dalszym ciągu stoi pod znakiem zapytania występ Catchings, która doznała kontuzji (kontuzja stopy) w meczu z Detroit. Catchings liderka drużyny ale nie będę sie powtarzał pisałem o niej już wcześniej. SAS nie leszcze powinny wykorzystać nieobecność Catchings.
San Antonio Silver Star +3 @1,9
Unibet
vs

Seattle - Washington
Washington na własnej hali zawsze bardzo groźne a dochodzi jeszcze do tego bardzo nierówna forma Seattle co może się dla nich źle skończyć jeśli tego nie naprawią. Storm wychodząc na prowadzenie 10 pkt momentalnie tą przewagę roztrwania, popełniają sporo błędów co Washington będzie się starało wykorzystać. Atut własnej hali jeszcze powinien pomóc Mystic w odniesieniu zwycięstwa.
Washington +2 @2
Pinnacle
VS

Los Angeles Sparks @ Sacramento Monarchs
Nie widzę między tymi zespołami aż takiej róznicy gra na deskach i na tablicach wygląda podobnie. Skłaniam się ku LA powoli łapią formę sądzę, że znowu mogą sprawić niespodziankę. SAC ciężko idzie gra właśnie z tym zespołem ale zobaczymy co pokażą jutro w nocy. Mam nadzieję że LA znowu mnie nie zawiedzie.
Los Angeles Sparks @4,15
O najnowsze info w jutrzejszym spotkaniu San Antonio Sparks - Indiana Fever na pewno nie zobaczymy Catchings. Catchings nie zagra przez najbliższe 2/3 tygodnie będzie leczyła kontuzję.