Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#1417801 - 23/07/2007 01:22 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
drogowiec Offline
journeyman

Meldunek: 17/07/2007
Originally Posted By: Policeman
Taki mały preview

VS

Zespół Seattle gra niezłą koszykówkę w ataku szaleją Jackson, Lennox, Marques i jeszcze Bird ciężko je powstrzymać natomiast w obronie dorzucić jeszcze do nich Burse to bardzo ciężko będzie zespołowi NY wygrać coś na tablicach. NY ostatnio gra trochę lepiej ale to może się okazać za mało na drużynę Seattle. Seattle ma przewagę na tablicach na deskach tez powinni mieć przewagę, posiadają wiele wszechstronnych zawodniczek, które czasami mogą same przesądzić o losach meczu.

oj kolega chyba cos nie wtemacie takpisze by napisac. NY nie wygral od 5 meczu a kolega pisze ze graja troche lepiej.W ataku seatle szaleja hehe tak szaleje ze Seatle tez ostatnio bez zwyciestw wiec nie rozumiem troche tych opnie.

Dla mnie dzis zdecydowanei wygana NY gdyz to oni przelamia passe przegranych u siebie.

Do góry
Bonus: Unibet
#1418050 - 23/07/2007 03:48 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
Policeman Offline
veteran

Meldunek: 06/11/2006
po pierwsze NY nie wygrało od 3 spotkań a nie jak kolega napisał od 5 i w tym pechowa porażka z Detroit po dogrywce a w ostatnim spotkaniu porażka z Houston po zaciętym spotkaniu(z HOU to już trochę przegięcie :P) ale ogólnie forma jest zwyżkowa. I jeszcze jedno jeśli nie wygrali od 3 spotkań to nie mogą grać lepiej? chyba mogą tylko nie mają szczęścia. A co do Seattle to nie bierz pod uwagę tylko ostatnich spotkań bo źle na tym wyjdziesz. Opieraj się na wartości drużyn i na wartościach zawodniczek a większe możliwości ma właśnie drużyna Seattle.
pozdro

Do góry
#1418123 - 23/07/2007 04:29 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
drogowiec Offline
journeyman

oki wieksze mozliwoscio ma Seattle i tu sie zgadzam.ale to jest WNBA i wygrywa NY hehe.Moim zdanie zawodniczki z Seattle juz sie wypalily i dzis bedzie napewno fajnespotkanie ale gdzies tak okolo 5 pkt wygra NY

Do góry
#1418504 - 23/07/2007 06:58 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
drogowiec Offline
journeyman

wch seatle wygralo tylko przez przypadek hehe przegrywaja 74:75 i rzut zawodniczki za 3 ktorej to byl pierwszy rzut celny w tym meczu hehe. ech Liczylem na NY i sie przeliczylem. no szkoda

Do góry
#1419179 - 23/07/2007 19:12 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
przyborro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2006
Originally Posted By: drogowiec
wch seatle wygralo tylko przez przypadek hehe przegrywaja 74:75 i rzut zawodniczki za 3 ktorej to byl pierwszy rzut celny w tym meczu hehe. ech Liczylem na NY i sie przeliczylem. no szkoda

Ale nie wiem czy zauwazyles ze Seatle prowadzilo 74 70 na minute do konca? I to tez ze ze New York wyszedl na prowadzenie tez nazwiesz przypadkiem? Wez przestan pisac takie rzeczy bo to jest smieszne

Do góry
#1421782 - 24/07/2007 07:01 Re: WNBA 2007 [Re: przyborro]
Policeman Offline
veteran

takie ciekawostki

VS
Detroit Shock @ Connecticut Sun

Cheryl Ford (DET) najprawdopodobniej jutro nie zagra doznała kontuzji kolana. W poprzednim spotkaniu z Washington nie zagrała ani minuty. Cheryl Ford lider w obronie świetna gra na deskach na tablicach równie dobra. 13 pkt na mecz i 11 zbiórek to samo mówi za siebie świetna zawodniczka. O ile dobrze pamiętam zdobyła nagrodę MVP all-star games jeśli coś przekręciłem niech mnie ktoś poprawi. Jedna z liderek drużyny. Jeśli nie zagra Connecticut będzie miało ułatwione zadanie.

Conncetiut +3,5 @1,9 Unibet

VS
San Antonio Silver Star - Indiana Fever

W dalszym ciągu stoi pod znakiem zapytania występ Catchings, która doznała kontuzji (kontuzja stopy) w meczu z Detroit. Catchings liderka drużyny ale nie będę sie powtarzał pisałem o niej już wcześniej. SAS nie leszcze powinny wykorzystać nieobecność Catchings.

San Antonio Silver Star +3 @1,9 Unibet

vs
Seattle - Washington

Washington na własnej hali zawsze bardzo groźne a dochodzi jeszcze do tego bardzo nierówna forma Seattle co może się dla nich źle skończyć jeśli tego nie naprawią. Storm wychodząc na prowadzenie 10 pkt momentalnie tą przewagę roztrwania, popełniają sporo błędów co Washington będzie się starało wykorzystać. Atut własnej hali jeszcze powinien pomóc Mystic w odniesieniu zwycięstwa.

Washington +2 @2 Pinnacle

VS
Los Angeles Sparks @ Sacramento Monarchs

Nie widzę między tymi zespołami aż takiej róznicy gra na deskach i na tablicach wygląda podobnie. Skłaniam się ku LA powoli łapią formę sądzę, że znowu mogą sprawić niespodziankę. SAC ciężko idzie gra właśnie z tym zespołem ale zobaczymy co pokażą jutro w nocy. Mam nadzieję że LA znowu mnie nie zawiedzie.

Los Angeles Sparks @4,15

O najnowsze info w jutrzejszym spotkaniu San Antonio Sparks - Indiana Fever na pewno nie zobaczymy Catchings. Catchings nie zagra przez najbliższe 2/3 tygodnie będzie leczyła kontuzję.

Edited by lupus (24/07/2007 15:47)

Do góry
#1423470 - 25/07/2007 00:41 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
drogowiec Offline
journeyman

JAk najbardziej zgadzam sie z typem na CON nawet na czysta 1 jak mnie pamiec nie myli obje druzyny maja po szesc meczy bez porazki teraz z rzedu i dzis ktoras musi ulec. Gram czysta 1 na CON dlatego ze trzy razy przegraly w tym sezonie z zawodnmiczkami z DEtroit roznica odpowiednio 3,3,4 pkt. kurs zachecajacy bo 2.15 da sie zlapac u niektorych bukow.

Do góry
#1423478 - 25/07/2007 00:43 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
drogowiec Offline
journeyman

no wiec grubo SAS bo one zas dwa razy przegraly z Indiana. Indiana polegla teraz ostatnio w dwoch spotkaniach wiec i moze trzecie bedzie przegrane . na to licze i tak zagram. Ogolenie dzis zgadzam sie ze wszystkimi twoimi typami nawet z tym przeciw Sacramento bo to nie to Monarchs jak sprzed roku

Do góry
#1425463 - 25/07/2007 18:56 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
drogowiec Offline
journeyman

pieknie policeman wszystko ladnie weszlo oprocz CON ech szkoda bo akurat ten mecz zagralem jako singiel grubiej a reszte tylko okazjonalnie i tylko zwrot stawki mam z CON hehe. COn czwarty raz przegralo z Detroit ech hehe

a i jednak Sacramento wygralo ale tenmecz najmniej dla mnie istotny
wynik 67:59

a teraz jak sprawdzam to COn wygralo wszytskie trzy kwarty ( odpo.1,2,4)ale trzecia przegrana 10 pklt porzewazyla o przegranej w meczu

Edited by lupus (25/07/2007 19:03)

Do góry
#1426875 - 26/07/2007 01:08 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
Policeman Offline
veteran

dzięki drogowiec, z tego co powyżej napisałem to grałem tylko SAS, WAS, LAS lekko a reszta to były propozycje w tym wypadku 1 spotkanie. I pamiętajcie tak na przyszłość pisząc tu o kilku spotkaniach gram prawie zawsze tylko 2 spotkania a tak jak wczoraj 3 to rzadkość od dziś typy które gram będę zaznaczał (*).

dziś nie będzie problemu bo jest tylko jedno spotkanie \:p

VS *

Mimo to iż nie zagra Harding która 20 lipca obchodziła operacje kolana uważam, że dziś drużyna Minnesoty jest w stanie wygrać to spotkanie. Okres nie obecności Harding jest już duży a więc zawodniczka, która trafiła na jej miejsce miała czas zgrać się z zespołem. Augustus w niezłej formie ale sama nie wygra musi mieć wsparcie zawodniczek i liczę na to iż takie będzie miała. Mam nadzieję ze Ohlde pomoże w ataku a w obronie dobrze będą się spisywały Abrosimova i Stansbury. Po za tym takiej wielkiej różnicy między tymi zespołami nie ma na tablicach i na deskach podobnie. Myślę, że już wyciągnęły wnioski z poprzedniego spotkania z PHO i dziś już nie popełnią tych samych błędów. Zdecydowanie więcej uwagi trzeba poświęcić obronie i skupić się na takich zawodniczkach jak Taurasi i Taylor nie dać im łatwo zdobywać pkt a powinno być dobrze.

Minnesota Lynx @2,75

Do góry
#1427953 - 26/07/2007 05:46 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
obchodzić operację - super impreza ;\)

Do góry
#1428133 - 26/07/2007 06:39 Re: WNBA 2007 [Re: KRAJAN]
Policeman Offline
veteran

Originally Posted By: KRAJAN
obchodzić operację - super impreza ;\)

hehe rzeczywiście głupio to wygląda \:p

Do góry
#1431585 - 27/07/2007 06:29 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

VS**

NY ostatnio forma idzie w górę. Mimo to iż przegrali 2 ostatnie spotkania to sądzę, że grają coraz lepiej i w dzisiejszym spotkaniu z CON mają szansę zwyciężyć. CON ostatnio słabo gra szczęśliwa wygrana z słabym Houston, porażka z osłabionym zespołem Detroit na własnej hali. Popełniają wiele błędów, dużo pudłują. NY poprawiło grę w obronie w ataku nie jest najgorzej ale mogło by być lepiej. A także pod znakiem zapytania stoi występ SALES (CON) która nie zagrała już w ostatnich dwóch spotkaniach tego zespołu. Myślę, że zespół NY ma spore szanse aby odnieść zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu. Zagram za 300 euro jutro wkleję kupon jeśli ktoś nie wierzy.

NY @2,75 bet365

Do góry
#1432142 - 27/07/2007 18:13 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

Brawo dla NY za pozostałe 3q a i jeszcze prowadzili na 49 sek przed końcem spotkania zresztą nie będę komentował tego.

Houston Comets - San Antonio Silver Star

SAS ostatnio 2 ciężkie mecze porażka już wisi w powietrzu od dłuższego czasu. Houston gra coraz lepiej pechowa przegrana z CON na wyjeździe, potrafią walczyć na hali rywala a SAS takie mocne nie jest. Hammon ostatnio słabiej sie spisuje. Widzę dziś szanse na zwycięstwo zespołu Hosuton.

Houston Comets

Indiana Fever - Seattle Storm

Że Catchings nie gra to nie znaczy, ze reszta zespołu nie potrafi grać dlatego uważam, że w końcu przyszedł czas na zwycięstwo IND. Seattle nie spisuje się aż tak dobrze żeby dawać na nich kursy 1,3 jak widziałem w bukach. SEA ma przestoje w grze co dobrze nie wróży jeśli tego nie poprawią może być źle. Oprócz Cathings w zespole IND są jeszcze tak dobre zawodniczki jak Sutton-Brown, Whitmore i White.

Indiana Fever

Chicago Sky - Phoenix Mercury

Uważam że dziś w końcu nadejdzie koniec zwycięskiej serii PHO dziś zgrają z dobrze dysponującym zespołem CHI. CHI w ostatnimi czasy gra bardzo dobrze potrafią walczyć z wyżej od siebie notowanymi zespołami i dlatego sądzę, że w dzisiejszym spotkaniu są w stanie stawić czoła zespołowi PHO. Dupree, Perkins, Melvin, Currie i jeszcze Pierce grają ze sobą bardzo dobrze w Ofensywie jak i w Defensywie i na prawdę ciężko będzie je przejść PHO.

Chicago Sky

Do góry
#1434425 - 28/07/2007 03:28 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Moje propozycje na dzis :

Lynx - La 1 Minnesota u siebie nie wygrala juz 5 spotkan z rzedu a z kim wygrywac jak nie z La ktore na wyjazdach radzi sobie bardzo slabo. Dwie rownorzedne druzyny mysle ze czas na wygrana LYNX przed wlasna publika .Do tego typu przekonalo mnie rowniez 30pkt zwyciestwo u siebie minnesotry w pierwszym meczu oraz minimalna trzy punktowa porazka na wyjezdzie w Sparks.
Drugi mecz to :
Seatlle - Indiana +7,5 Mimo znacznego oslabienia i braku Catchings to uwazam ze Indinaa nei jest az taka slaba zeby przegrac 3 mecz z rzedu w koncu gra tej druyzny to nie tylko Catchings bo jesli tak by bylo to nei mialyby takeigo bilansu jak dzis. Dodatkowo mobiluzje mnie do dania tego meczu poodbno jak i LYNX wysoko wygrana w pierwszym emczu u siebie bo az 33pkt.

Co wy uwazacie bo ja mam ochote puscic dubelka;)

Do góry
#1434860 - 28/07/2007 06:24 Re: WNBA 2007 [Re: krycha84]
drogowiec Offline
journeyman

Na dzisiejsza nocke a raczej wczesny ranek tylko jedno slowo tylko jeden typ tylko jeden zwyciezca.

Seatle - Indiana typ 2

kurs:3.45

Idzie bardzo grubo na to spotkanie i chce liczyc zyski juz przed 7:00 bo tak sie powinien ten mecz zakonczyc. Indiana choc przegrala ostatnie trzy mecze to oprocz Chicago ktore tez nie jest chlopcem do bicia grala z dwoma dobrymi mocnymi ekipami Sacramento i SAS. Dzis zmierzy sie z druzyna ktora jak ogladalem ostatni z NY to druga liga WNBA i nawet brak czolowej zawodniczki Indiany nie powinien przeszkodzic w odniesieniu dzis zwyciestwa.

Buki racza nas niezlymi promocjami bo jak inaczej nie pisac o kursie 3.45 na Indiane hehe to nawet dziecko wie ze mimo ze jedna zawodniczka nie gra to WNBA to nie to co NBA i tutaj liczy sie o wiele bardziej zespolowosc i wspolna chec zdobywania punktow.

Do góry
#1435006 - 28/07/2007 15:31 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
drogowiec Offline
journeyman

No to widze ze Indiana podarza w strone przegranych teraz bo c otu mowic jesli punktuje dzis 10 zawodniczek to widac ze jednak zawsze liderka musi byc w zespole hehe. 14 pkt przegrac wstyd jak dla druzyny ktora miala nie tak dawno na koncie tylko dwie przegrane

Do góry
#1439237 - 30/07/2007 04:14 Re: WNBA 2007 [Re: drogowiec]
Policeman Offline
veteran

Connecticut Sun - NY Liberty

NY powoli łapie formę już w ostatnim spotkaniu z CON pokazali, że potrafią walczyć a na własnej hali będzie o wiele łatwiej zwyciężyć. Sales (CON) w dzisiejszym spotkaniu prawdopodobnie też nie wystąpi. Douglas znaczne ciężej ostatnio przychodzi zdobywanie pkt. Christon i Thorn dobre zawodniczki, które w dzisiejszym spotkaniu powinny odegrac ważną rolę. W ostatnim spotkaniu nie było widać różnicy między tymi zespołami a nawet można było zauważyć lekką przewagę drużyny NY. Uważam, że Liberty nie powinni mieć problemów z wygraniem dzisiejszego spotkania.

NY Liberty @1,9 bet365

HOU Comets - CHI Sky

Ekipa CHI ostatnimi czasy stała się mocnym teamem i z meczu na mecz coraz lepiej grają w spotkaniu z HOU powinni odnieść zwycięstwo ale jak będzie zobaczymy. Ale uważam że na obecną chwilę zespół CHI znacznie lepiej sie prezentuje dobra gra na deskach i na tablicach. Jeśli zagrają tak jak w poprzednich spotkaniach nie powinno być problemu.

CHI Sky @1,64 bet365

Do góry
#1439619 - 30/07/2007 07:03 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

NY ...... brawo 2 spotkanie przegraliście na własne życzenie. Cały mecz prowadzić i świetna końcówka w wykonaniu NY ze ......... dobra nie będę komentował. Nigdy nie zagram Liberty bp to ....... \:p

( \:p )

Edited by Ghost (30/07/2007 15:28)

Do góry
#1442667 - 31/07/2007 05:40 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Ale tutaj dzis cisza a za niespelna dwie i pol godizny rusza calkiem ciekawa i chyba sympatytczna do typ[owania kolejka....

Moje propozycje to:

Indiana - Washinghton 1 Indiana nei wygrala 6 spotkan z rzedu i fakt ze graja bez catchings nei usprawiedliwia ich na tyle zeby ta seria trwala w nieskonczonosc a z kim jak nei z washinghton u siebie na hali???

Houston - Phoenix 2 w tym sezonie wszytski spotaknai miedzy tymi druzynami koncyzly sie ponad 15 pkt na korzysc druzyny z Phoenix (2 u siebie 1 wyjazd) mysle ze dizs powinno byc podobnie bo jak druzyna drugiej nie lezy to nie moze sie to zmienic w przeciagu miesiaca tymbardziej ze dziewczyny z Phoenix graja osatnio bardzo poprawna i sympatyczna koszykowke...

Sun - Chicago 1 Na koniec rodzynek z Connecticut moim zdaniem tutaj nei moze byc inaczej...

Planuje te 3 mecze zlozyc w tripelka i rozbic dzis bank w unibecie co reszta o tym mysli bo mi sie wydaja te meczyki dobrym posunieciem;)

Do góry
Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08