Witajcie
O to moje mecze ktore chyba dzis zagram:
Leksands - Malmoe 1 1.90 :4gw:
Po ostatnim meczu leksands nabrałem do tej drużyny dużego szacunku myśle że z slabiutkim malmoe powinni sobie poradzic
Linkoeping - Frolunda 2 2.00 :4gw:
Vastra troszke zawodzi w tym sezonie a ostatni ich mecz to byl prawdziwy horror ale koncowka to mistrzowska klasa.Pomomo ze sa najgorsza druzyna wyjazdowa w obecnych rozgrywkach to czas na przełamanie a linki u siebie przegrywali z dużo gorszymi przeciwnikami
Eisbaren - Ingolstadt 1 1.35 :5gw:
Jak dla mnie ten mecz nie wymaga komentarza czas zeby misie zajeli 1 miejsce w tabeli
HPK - Lahti 1 1.50 :5gw:
No i finska SM liga ostatnio to kazdy tu z kazdym wygrywa. Na dodatek hpk ktory mial byc mocny jestwjakims dołku od 4 kolejek nie wygrali meczu czas jednak przełamać złą passe tym bardziej ze przeciwnik nie jest z byt mocny.
Sparta S. - Manglerud 1 1.20 :5gw:
Ten mecz jak i drugi z norwegii raczej nei wymaga komentarza chyba ze jakies kontuzje o ktorych nic nie wiem różnica klas jest wielka zespoły gosci to najgorsze druzyny ligi. Ktore nie jedno krotnie przgrywaja bardzo wysoko.
Stjernen - Lillehammer 1 1.20 :5gw:
Wszystkie te mecze nie są poparte zadnymi info jedynie moja wiedza na temat tych lig dlatego zwracam sie do terrorist ktory jest nabierząco z informacjami o komentarz do tych meczy.
z góry dzieki

iwo: