[QUOTE]Oryginalnie wysłał darkus:
[qb]Witam terrorist .
Co do tematu 2ligi szwedzkiej jestem za tym tematem.
i mam jeszcze jedno putanie a zarazem proźbe, czy możesz wpisywać kupony jakie grasz.
I duże

iwo: za wczorajszą szwedzką[/qb][/QUOTE]gdybym chcial dokladnie opisywac swoje kupony musialbym zalozcyc nowy temat i zajmowaloby mi to bardzo duzo czasu, a raczej go nie mam i tak siedze na necie wiecej niz powinienem, poza tym skupiam sie na okolo dzis na przyklad 20 meczach ktore rozlozylem na 2 jedynsatski 2 czworki ropzis 5z6 + pewniaki i rozpis 3z4 + pewniaki, na prawde opisanie dokladne tego zajeboloby sporo czasu
ok ale dzis gralem, frolunda mecz i tercja, hv to samo, timro to samo ale juz w mniejszym stopniu, malmoe tak samo, do tego norwegia hokej przede wszytskim frsih i sarpsborg bo te kursy to sa promocje, frisk bedzie gral juz w pelnym skladzie, bern i lusane ze szwajcraii, celtic, besiktas handicapy rowniez, adana, ganclebirligii, ankaragucu, fenerbahce, muscroen, brugge, panathianikos, aek, gummersbah reczna, szwecja pilka malmoe, hammrby i djuragrdens, nhl: ale za mala stawke detroit, colorado, st loius, ny rangers, ny islanders, new jersey