Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#1482625 - 11/08/2007 21:40 Angielskie nonleague, od Conference w dół.
maleo Offline
member

Meldunek: 21/07/2006
Pozwoliłem sobie założyć nowy temat na niższe ligi angielskie, w końcu nowy sezon:)

Bromley – Bath City Conference South(Blue Square South)

Pojedynek dwóch beniaminków. Bromley nie brakuje pieniędzy, władze klubu zainwestowały w wzmocnienie drużyny, gdyż celem drużyny jest awans do Conference. Do klubu sprowadzono kilku dobrych piłkarzy min.: skuteczny napastnik Chaaban z Staines, który w sparingach pokazał się z bardzo dobrej strony, solidny rozgrywający Glover z Ashford, doświadczony obrońca Harris, czy tez rozgrywający Quinton z Sutton. Do tego rzaden z podstawowych graczy z ubiegłego sezonu nie opuścił klubu. Bromley postarał się o dobrych sparingpartnerów, z którymi zagrał bardzo dobre spotkania: remis z Crystal Palace(Champioship) 2-2, remis z Colchester(Championship) 1-1, wygrana z rezerwowym składem Charlton(Championship) 2-1, remis z Ebbsfleet(Conference) 1-1. Wyniki te sa na prawdę obiecujące, tym bardziej, że wszyscy wymienieni powyżej przeciwnicy grają w wyższych ligach, szczególnie może imponować ich gra w ataku( oglądałem kilka skrótów z przedsezonowych spotkan towarzyskich i całkiem dobrze Bromley spisuje się w ofensywie, powinno to starczyć na Conference South). Władze Bath City postawiły sobie za cel utrzymanie składu z zeszłego sezonu. Dlatego też nie pozbyto się rzadnego piłkarza, a kadrę uzupełniono dwoma piłkarzami. W sparingach drużyna prezentowała się średnio, grając z mocniejszymi przeciwnikami, łatwo przegrywali( 0-4 z Cheltenham, 2-5 z Bristol Rovers), zwycięstwa odnosili nad znacznie słabszymi przeciwnikami(3-0 z Yate Town, 2-0 z Gloucester, 2-0 z Melksham). W Bath City w ostatnim towarzyskim meczu z Tiverton(1-1) doznał kontuzji pierwszy bramkarz Evans i nie zagra przeciwko Bromley. Dlatego stawiam na zwycięstwo gospodarzy, którzy mierzą wysoko w tym sezonie, ale nie ma co ukrywać mają ku temu powody. Początek sezonu to i stawka mała.

typ:1
kurs:2.00(bluesquare)
stawka: 4/10

Do góry
Bonus: Unibet
#1485364 - 12/08/2007 18:43 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: maleo]
maleo Offline
member

Bromley – Bath City 1-1

Bath wyrównało w 91min. \:\(

Do góry
#1490316 - 14/08/2007 02:02 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: maleo]
maleo Offline
member

Kettering – Hucknall Town Conference North(BlueSquare North)

Kettering to bardzo mocna drużyna, bez jakichkolwiek problemów finansowych. Tak jak w zeszłym sezonie ich celem jest awans do Conference, w ostatnim sezonie awans był bardzo blisko, jednak odpadli w play-off. Właściciel klubu Imraan Ladak postarał się by najlepsi piłkarze z ubiegłego sezonu pozostali w klubie, oraz przeznaczył dość duże fundusze na wzmocnienie drużyny, sprowadzono min.: Mark Cooper(doświadczony pomocnik z Tamworth, mający na swym koncie grę w Premiership z Birmingham i Fulham), Tom Kemp(solidny obrońca, grał regularnie w Tamworth), Tommy Jaszczun(obrońca z Cambridge Utd), Jon Brady(pomocnik z Camridge Utd). Kettering zaliczył dobry start, w sobote wygrali mecz 1-0 na wyjeździe z Stalybridge. Hucknall to bardzo przeciętna drużyna, w przerwie letniej dokonali gruntownej zmiany składu i widać po sparingach, oraz po ostatnim ligowym meczu, że drużyna nie jest jeszcze dobrze zgrana. W sobotę na własnym boisku przegrali 0-2 z beniaminkiem Telford. Obydwie drużyny wystąpią dziś w optymalnych składach. Sądzę, że Kettering powinnien wygrac to spotkanie, a kursy na ich zwycięstwo jakie wystawili bukmacherzy są na prawdę wartościowe, pewnie gdyby nie był to początek sezonu to kurs na zwycięstwo gospodarzy byłby znacznie mniejszy.

kurs: 1.83(stanjames)
stawka: 7/10

Do góry
#1491441 - 14/08/2007 05:47 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: maleo]
maleo Offline
member

Kettering – Hucknall Town 3-2

emocje do samego końca, Hucknall dwa razy prowadziło by w końcu oddać trzy punkty gospodarzom

Do góry
#1493965 - 15/08/2007 03:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: maleo]
maleo Offline
member

Bognor Regis Town FC - Hampton & Richmond Borough Conference South

Pojedynek 12 drużyny z ubiegłego sezonu z beniaminkiem (Hampton to zwycięzca Ryman Premier League). Obydwie drużyny podchodza do tego meczu w różnych humorach. Bognor wygrało na wyjeździe z solidną ekipą Wellling Utd, co prawda dość szczęśliwie, ponieważ decydującą bramkę wbili sobie sami obrońcy Welling. Hampton zaś zagrał bardzo słabe spotkanie u siebie i w rezultacie przegrał 0-2 Eastbourne. Szczególnie słabo zagrała ofensywa, w której brakuje podstawowego napastnika Ian Hodgesa( pauzuje za kartki z ubiegłego sezonu), oraz podstawowego obrońcy Grahama Harpera( leczy kontuzję). Obydwaj również nie wystąpią w meczu z Bognor. Ruchy transferowe w Hampton były znikome, odeszeło 2 piłkarzy, a przyszedł tylko 1. Czyli kadra Hampton jest praktycznie taka sama jak w zeszłym sezonie, gdy grali o jedną lige niżej. Podobną politykę transferową zastosował Bognor, zatrzymano najlepszych piłkarzy, a kadrę uzupełniono trzema graczami. Wydaje się ze kadra Hampton może walczyć tylko o ligowy byt, bo na więcej z pewnością ich nie jest stać. Stawiam na Bongor, przemawia za nimi doświadczenie, dobra gra, fakt że grają po raz pierwszy w tym sezonie u siebie oraz brak ubytków kadrowych. Kursy jakie sa oferowane na to zdarzenie sa jak najbardziej warte gry.

kurs:2(gamebookers)
stawka:5/10

Do góry
#1496537 - 16/08/2007 02:29 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: maleo]
maleo Offline
member

Bognor Regis Town FC - Hampton & Richmond Borough 2-4 \:\(

[b]Newport County – Maidenhead United Conference South

Newport to moim zdaniem najsilniejsza drużyna w Conference South. Być może już w tym sezonie by grali w Conference, gdyby nie fakt, że potraktowali poważnie puchar Walii( Newport lezy na terenie Walii, ale bieże udział w angielskich rozgrywkach), gdzie doszli aż do finału tych rozgrywek(przegrali w finale z mistrzem Walii TNS 0-1). W rezultacie musieli w marcu i kwietniu grać po dwa mecze w tygodniu, co spowodowało ze zabrakło piłkarzom sił na ostatnie mecze, a trzeba zaznaczyć, że w Conference South grają na ogół amatorzy, czyli nie zawsze są przygotowani na grę w 100% w odstępach 3-4 dniowych. Newport w tym sezonie powaznie myśli o awansie, świadczą o tym ciekawe transfery: J. Simpson( pomocnik, w zeszłym sezonie był rezerwowym graczem w Cardiff, reprezentant Szkocji do lat 18), L. Jarman( doświadczony obrońca, 9 razy zagrał w reprezentacji Walii),L. Fowler( utalentowany pomocnik, grał w Newport od marca do maja na zasadzie wypożycznia i spisywał się świetnie, dlatego podpisano z nim kontrakt, reprezentant Walii do lat 21). Z Newport nie odszedł rzaden z podstawowych graczy z ubiegłego sezonu. Maidenhead to beniaminek, awansował do Conference South dzięki zwycięstwu w barażach. Zespół utrzymała kadrę z zeszłego sezonu, sprowadzono do zespołu bardzo dobrego pomocnika W. Daly(AFC Wimbledon), jednak nie zagra dziś, wraz z innym podstawowym pomocnikiem S. Makofo. W ostatnią sobotę Maidenhead nie popisał się, przegrywając u siebie z całkowicie zmienioną drużyną Fisher. Newport zaś zremisował bezbramkowo z Bishop's, z jednym z faworytów ligi. Newport był przeważającą stroną w tym spotkaniu. Trener Peter Beadle po meczu powiedział, że jeśli jego drużyna będzie tak grac w każdym następnym meczu i poprawi trochę skuteczność to jest spokojny o wyniki, oraz dodał, iż wynik 0-0 przeciwko Stortford satsfakcjonuje go. Myślę że Newport nie zawiedzie dziś ani mnie, ani swoich kibiców, którzy zwykle licznie przybywają na domowe mecze Country i wygrają dzisiejsze spotkanie.

kurs:1.83(bluesquare)
stawka: 6/10

Do góry
#1518530 - 24/08/2007 20:56 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: maleo]
citizen Offline
La Furia Roja

Meldunek: 14/03/2004
Droylsden v Exeter...typ 2...kurs 2.2

City dla mnie to czarny kon tych rozgrywek, mysle ze poza Oxfordem i Torquay to wlasnie oni moga najbardziej zamieszac w conference. w poniedzialek pokazali jak sie gra dobra piłke i mimo remisu z York 1:1 powinni ten mecz rozstrzygnac na swoja korzysc no ale pilka nozna nie zawsze jest sprawiedliwa co moze siwadczyc chocby o remisie jeszcze z 1koleji Droylsden (3:3 Salisbury) dla mnie gospodarze sa spisani na spadek z tej ligi na koniec sezonu, przygladam sie tej druzynie od poczatku zeszlego sezonu kiedy jeszcze grali w Conference North i wiekszosc tych wynikow niepowinna byc taka jakabyla. Juz dzis wiadomo ze City jutro wystapi z malymi klopotami kadrowymi, prawdopodobnie w srodku pomocy zabraknie Gilla i Andy Taylora. wiecej na temat skladow niewiem mimo wszystko typuje na pewne zwyciestwo City.

pozdrawiam

Do góry
#1520468 - 25/08/2007 05:17 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: citizen]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Windsor & Eton vs Didcot Town 1 2,40

Po falstarcie przed własną publicznością piłkarze Windsor & Eaton, staj przed szansą rehabilitacji; podejmując zespół Didcot Town.
Goście udanie rozpoczęli sezon British Gas League South & West Division, pokonując u siebie Gosport Borough 2-0 i na wyjeździe 1-0 Marlow strzelając zwycięskiego gola w 88 minucie.
W zespole gości nie zagra wóch podstawowych zawodników w pomocy [Jack King i Matty Jack] natomiast pod dużym znakiem zapytania stoi występ obrońcy Powella.
Gospodarze w których składzie gra dwóch najlepszych napastników ligi [tak mówią :D] Chennels i Roche postawią twarde warunki gościom.
Kurs atrakcyjny 2,40 i biorąc pod uwagę powyższe braki kadrowe Didcot Town można pobrać to za stawkę 3/10 Bwin

bless))

Do góry
#1524116 - 26/08/2007 16:08 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: [T]-error]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Windsor & Eton vs Didcot Town 0-3 \:D

No to poradziłem z wyborem meczu

Do góry
#1526843 - 27/08/2007 18:02 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: [T]-error]
citizen Offline
La Furia Roja

Quote:
Droylsden v Exeter...typ 2...kurs 2.2...wynik 2:3 +

Forest Green v Torquay...typ 2...kurs 2.2

spotkanie dwoch ekip z czolowki tabeli FGR dzieli tylko punkt roznicy do spadkowicza z L2. obie druzyny podobnie zaczely sezon tzn w piewszej kolejce od straty punktow a juz w kolejnych trzech szly jak burza od zwyciestwa do zwyciestwa. tymbardziej jestem zaskoczony postawa FG ktorzy jak nieliczni pamietaja jeszcze dwa sezony temu byli chlopcem do bicia, widac wzmocnienia i roszady w klubie w tym sezonie wyszly na duzo plus. mysle ze jednak nie na taki zeby sprostac Torquay, sa oni dla mnie zdecydowanym faworytem do powrotu do league two. dzis wieczorem wiecej kłopotow kadrowych bedzie mialo FG poniewaz zabraknie 4 zawodnikow z podstawowej jedenastki w tym strzelca ostaniej bramki w zeszly piatek z York - Stuarta Fleetwooda. u gosci niepewny wystep Mansella, lecz jego brak niebedzie tragedia, gral bodajze tylko w jednym meczu w tym sezonie. jak dla mnie kurs zachecajacy bo w granicach 2.1 chetnie zagram.

Do góry
#1526844 - 27/08/2007 18:02 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: [T]-error]
citizen Offline
La Furia Roja

Quote:
Droylsden v Exeter...typ 2...kurs 2.2...wynik 2:3 +

Forest Green v Torquay...typ 2...kurs 2.2

spotkanie dwoch ekip z czolowki tabeli FGR dzieli tylko punkt roznicy do spadkowicza z L2. obie druzyny podobnie zaczely sezon tzn w piewszej kolejce od straty punktow a juz w kolejnych trzech szly jak burza od zwyciestwa do zwyciestwa. tymbardziej jestem zaskoczony postawa FG ktorzy jak nieliczni pamietaja jeszcze dwa sezony temu byli chlopcem do bicia, widac wzmocnienia i roszady w klubie w tym sezonie wyszly na duzo plus. mysle ze jednak nie na taki zeby sprostac Torquay, sa oni dla mnie zdecydowanym faworytem do powrotu do league two. dzis wieczorem wiecej kłopotow kadrowych bedzie mialo FG poniewaz zabraknie 4 zawodnikow z podstawowej jedenastki w tym strzelca ostaniej bramki w zeszly piatek z York - Stuarta Fleetwooda. u gosci niepewny wystep Mansella, lecz jego brak niebedzie tragedia, gral bodajze tylko w jednym meczu w tym sezonie. jak dla mnie kurs zachecajacy bo w granicach 2.1 chetnie zagram.

Do góry
#1526926 - 27/08/2007 18:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: citizen]
citizen Offline
La Furia Roja

Aldershot v Crawley...typ 1...kurs 1.9

Martin Kuhl trener shots i całe szefostwo od meczu z Drosdylen zachwycone grą swoich piłkarzy. Aldershot to młody zespoł ale to co pokazuja na boisku wcale na to nie wskazuje i wg mnie moga oni podjac walke z najsilniejszymi z nonleague. wspaniała forma Daviesa ktory w meczu z Histon strzelił 2 bramki w tym jedna ze stalego fragmentu rzutu wolnego z ponad 25m. Crawley od "wielkich" zakupow, niby zrobil maly krok na przod - miala to by byc wygrana z Northwich 2:1 no i dwie bramki Viery. z tym ze nowi gracze oprocz Jamesa Krause (Rushden & Diamonds) ktory pojawil sie na boisku z 90' - siedzieli na ławce. trener nieskorzystal z mlodego srodkowego obroncy Bartleya i bramkarza Josha Claphama (Plymouth). Aldershot to strasznie trudny teren (i to samo mowi Evans przed wyjazdem) trener Crawley widzi jednak szanse na punkty w tym ze shots to mlody (ale przeciez nie niedoswiadczony?) zespol. mysle ze w tym spotkaniu bedzie zacieta walka o kazdy metr boiska, lecz 3 punkty zostana w Aldershot.

pozdrawiam

no i jakby ktos mogl usunac jeden post wyzej bo jakos przez przypadek tak wyslalem..

Do góry
#1598665 - 17/09/2007 18:53 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: citizen]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2005
no to jedziemy dalej \:\)

Anglia Conference, Główny zakład

Aldershot Town - York City ... 1,65 3,40 4,50
Altrincham FC - Cambridge United ... 3,00 3,20 2,10
Burton Albion - Ebbsfleet United ... 1,70 3,40 4,20
Crawley Town - Woking FC ... 1,85 3,25 3,65
Exeter City - Forest Green Rovers ... 1,70 3,40 4,20
Halifax Town - Northwich Victoria ... 1,60 3,50 4,70
Histon - Torquay United ... 2,80 3,20 2,20
Kidderminster Harriers - Droylsden ... 1,55 3,50 5,20
Salisbury City - Stafford Rangers ... 1,60 3,50 4,70
Stevenage Borough - Farsley Celtic ... 1,35 4,00 7,50
Weymouth - Rushden & Diamonds ... 2,10 3,20 3,00

1. Przełamanie Yorku. Wyzwanie to spore bo grają ze świetnie grającym Aldershot, jednak York naprawde nie gra tak słabej piłki jak wskazują wyniki. przełamać sie kiedyś muszą - możnaby zacząc grać na WIN progresje jesli nie jutro to Grays, Halifax polegną \:\) ja stawiam x2 za 1,96
2. WIN Exeter. 1,7 całkowicie mi wystarcza, to jest team na czub tabeli, w ich ataku błyszczy Logan, trzeba ograć przeciętnych Leśnych Chłopców
3. WIN Halifaxu, 1,6 dosyć nisko ale jest typowy zespół własnego boiska juz od kilku lat, Northwich ma duże kłopoty kadrowo-organizacyjne, niespodzianki nie być powinno
4. z reszty meczów grałbym Stafford x2, Ebbsfleet x2 czyli w poszukiwaniu niespodzianek \:p

Do góry
#1598693 - 17/09/2007 19:14 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
Bosman_ Offline
veteran

Meldunek: 05/12/2004
ryan20 a nie typujesz kidderminister na 1 ?? albo nawet z handicapem w koncu graja z amatorami...

Do góry
#1598715 - 17/09/2007 19:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Bosman_]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

nie gram z jednego prozaicznego powodu. Z tego co mnie pamieć nie myli jeszcze nie zdażyło mi sie zagrać jakoś odwazniej na Kidd's \:\) (każdy ma swoje gusta i guściki hehe) jest to dla mnie drużyna himeryczna. Wygrać powinni bo grają ze słabeuszami... Przypomne jednak że do 90 minuty meczu Droylsden-Weymouth było 1-2 i to gospodarze cisneli.

Do góry
#1598770 - 17/09/2007 20:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
swansea Offline
member

Meldunek: 08/11/2006
wiem, że taka zabawa groźniejsza, ale z tego co widać ja bym
dał HC-1 na Stevenage, Kiddys i Halifax..
przynajmniej dwa by weszły imho.
no i może Torquay na wyjeździe bo 2.2 ładnie wygląda..

co Wy na to??

Do góry
#1599285 - 18/09/2007 01:59 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: swansea]
Bosman_ Offline
veteran

ja mysle o exeter, halifax i ich przeciwnicy dawno nie remisowali i boje sie remisu... tymbardziej ze head to head na niekorzysc halifaxa, a exeter jeszcze nie wygrał u siebie i ma head to head obiecujace... sugerowałbym czysta 1 na exeter

Do góry
#1599490 - 18/09/2007 03:09 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Bosman_]
Kefir70 Offline
old hand

Meldunek: 28/11/2005
Ja proponuję

Kidderminster-Droylsden 1 1,55 - moim zdaniem to super kurs. Kiderminster będzie jednym z pretendentów do awansu.. w każdym razie w mojej ocenie to drużyna o niebo lepsza od Weymouth.. w Droylsden nadal pauzują za kartki McGuire(M) i Daly(F) czyli dwóch podstawowych zawodników...ja uważam , że kurs winien oscylować na poziomie 1,25 -1,3 , a skoro jest taki ładny to gram to. Droylsden w mojej ocenie to totalne nieporozumienie w Conference. I zwróćcie uwagę , że o ile w Nortwich i Stafford zaczęło się ściąganie posiłków to Droylsden nie robi nic. i tak też gra. a ja p-ko nim.zawsze i wszędzie:)

Halifax-Nortwich 1 1,6 - gram także dalej p-ko Nortwich , tym bardziej , że w mojej ocenie Halifax wcale nie jest taki słaby. W meczu z Torquay jak wynika ze statystyk przez większą część meczu mieli przewagę... a w Nortwich bałagan..wywalają zawodników..ściągają zawodników...ale efektów brak..

Altrincham-Cambridge 2 2,2 - krótko ..gram dalej wierząc w siłę "drugiej młodości" Lea Fortune-West-a..tym bardziej , że Altrincham do potentatów nie należy..

Stevenage nie gram , bo tu akurat kurs mi nie pasuje

Do góry
#1599535 - 18/09/2007 03:23 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
Nie znam sie bynajmniej na tej lidze ale proponuje..wg statystyk

SALISBURY-STAFFORD 1 @ 1.60 goscie graja fatalnie, bilans bramek na wyjezdzie o czyms mowi 1:8

Równiez ladnie wyglada Halifax 1 @ 1,60 oraz Kidderminster-Droylsden 1 1,55
jak mozna napiszcie cos o Salisbury \:\)

Do góry
#1599835 - 18/09/2007 05:26 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Bosman_]
lysy1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/06/2006
Originally Posted By: Bosman_
ja mysle o exeter, halifax i ich przeciwnicy dawno nie remisowali i boje sie remisu... tymbardziej ze head to head na niekorzysc halifaxa, a exeter jeszcze nie wygrał u siebie i ma head to head obiecujace... sugerowałbym czysta 1 na exeter

Exeter - Forest Green u siebie 1, X, 1, X, 1,...??

Do góry
#1599866 - 18/09/2007 05:43 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: lysy1]
Bosman_ Offline
veteran

ja zgarałem 1 to bedzie x a jak sie powstrzymam o wygraja.. i tak jest od piatku...:(

Do góry
#1599875 - 18/09/2007 05:48 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
crova Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Ryan20

4. z reszty meczów grałbym Stafford x2,....... czyli w poszukiwaniu niespodzianek \:p

dlaczego akurat w meczu SALISBURY-STAFFORD , goscie grają bardzo przeciętnie. Nie znam sie na tym zbyt dobrze wiec poprostu pytam

Do góry
#1599882 - 18/09/2007 05:51 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: crova]
Bosman_ Offline
veteran

powiedzcie panowie co waszym zdaniem jest najelspzym typem na jutrom czy dublet kiderminister + haflix da rade czy lepiej to inaczej rozegrac?? zapodajcie jakis dobry mix...

Do góry
#1599921 - 18/09/2007 06:18 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Bosman_]
$-man Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/06/2007
ja gram na jutro to (prof):
Halifax-Northwich @1,61
Kidderminster-Droylsden h(0-1) @2,55

Do góry
#1599947 - 18/09/2007 06:41 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: $-man]
Bosman_ Offline
veteran

halifax i kiderminister peffki na jutro ?

Do góry
#1602807 - 19/09/2007 05:51 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: lysy1]
Kefir70 Offline
old hand

Kidderminster-Droylsden 3-1 \:\)
Halifax-Nortwich 3-1 \:\)
Altrincham-Cambridge 0-3 \:\)

wszystko pewne zwycięstwa

Do góry
#1603084 - 19/09/2007 15:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: lysy1]
lysy1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/06/2006
Originally Posted By: lysy1
Originally Posted By: Bosman_

Exeter - Forest Green u siebie 1, X, 1, X, 1,...??

jednak X czyli "normalnie"

Do góry
#1605042 - 20/09/2007 07:45 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: lysy1]
jinx Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003

BLUESQUARE PREMIER

11 kolejka, 22 września

Histon - Oxford (20.09) nie grali
Aldershot - Farsley C. nie grali
Altrincham - Droylsden 3-2-0 11:5
Burton - Woking 4-1-2 9:5
Crawley - Forest Green 3-1-0 10:5
Exeter - Ebbsfleet 2-1-2 5:4
Grays - York 0-2-0 1:1
Halifax - Rushden & D. 1-2-2 6:8
Kidderminster - Torquay 3-1-1 7:3
Salisbury City - Northwich nie grali
Stevenage - Cambridge 3-0-0 9:3
Weymouth - Stafford 2-0-4 3:6

Do góry
#1605287 - 20/09/2007 17:59 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: jinx]
jinx Offline
old hand

Pytanie do znawców tej ligi (zwłaszcza Ryana i Kefira) - warto dziś grać Histon - Oxford 2 ???

Pozycja w tabeli podobna, drużynie Oxfordu chyba lepiej się gra na wyjazdach, Histon zaś w domu nie najlepiej. No i rzecz najważniejsza - Histon we wtorek grał mecz, podczas gdy Oxford odpoczywał.

Do góry
#1606455 - 21/09/2007 01:18 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: jinx]
Kefir70 Offline
old hand

Dzięki za komplement , ale bez fałszywej skromności dużo mi jeszcze do "znawcy" brakuje..
Co do meczu:
hm..ja nie zamierzałem go grać..ale przeczytałem Twojego posta...poczytałem o składach..przemyślałem ..chyba zagram 2...
choć jak dla mnie Histon to drużyna totalnie nieobliczalna , a Oxford jak na razie zawodzi..aczkolwiek chyba najtrudniejsze mecze już za nimi..
Wypada dodać , że Oxford miał być jednym z "murowanych pewniaków" do awansu.. w ubiegłym sezonie na ich mecze przychodziłó po 5.000 ludzi...a to była by dobra frekwencja nawet na League One..
W Histon dzisiaj poważne osłabienia - Mat Mitchell-King (Obrońca-10 spotkań)..swoją drogą to jakiś "morderca" - w tych 10 spotkaniach ..6 żółtych i 1 czerwona kartka..!! i nadto Nathan Knight-Percival (Pomocnik -9 spotkań - 1 bramka)..i Danny Wright (Napastnik-6 spotkań -z tego w 5 wchodził jako rezerwowy - ale 3 bramki!!).
Czyli pytanie jest takie czy obrońcy Oxford wyłączą z gry super strzelca Histon - Cliff Akurang-a...

Ja chyba zaryzykuję , choć kurs jest do du..y..
ale ok. zagram Unibet za 1,9...choć tak naprawdę przy obecnej formie Oxford to raczej jest no bet...ale zawsze można zagrać na ich przełamanie...

Do góry
#1606482 - 21/09/2007 01:24 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Kefir70 Offline
old hand

a, swoją drogą taka liczba kartek u obrońcy świadczy o nim jak najlepiej :)) znaczy , że niezły wymiatacz , co nie odpuszcza..:)

Do góry
#1607156 - 21/09/2007 03:13 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
crova Offline
Carpal Tunnel

Pytanko do moim zdaniem znajacych sie osob na tej lidze jak juz napisal jinx chodzi mi o citizen'a ryana i kefira, chodzi mi o nastepujące spotkania...
Aldershot - Farsley 1
Salisbury - Northwich 1
Salisbury dobrze w domu,- przeciwnicy klapa na wyjezdzie w 2 meczu taka sama sytuacja.
chodzi mi byscie przyblizyli sytuacje kadrowe , sklady moze bym znalazł na necie ale i tak nie wiem kto jak gra i jaka jest osoba w druzynie

pzodrawiam

Do góry
#1607990 - 21/09/2007 05:44 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: crova]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

co można powiedziec Northwich ma nowega managera, byc moze znany przez niektóych jako piłkarz Paul Warhurst poprowadzi ta druzyne, ale granie na takie wytwory jak Salisbury w dluzszym okresie odradzam

odnośnie Aldershot mają juz 5 zwycięstw z rzedu a to niehybnie oznacza już niedługo jakiś zonk z ich strony \:\) a za taką stawke jak 1,50 ja ich mecz odpuszczam. A radze przez kilka najblizszych kolejek "przyczaić" sie na ich porażke

co do poprzedniej kolejki-- który to już raz ta sama historia... rywale chwalą York za gre a Ci znów przegrywają, zaczynam lekko progresje i jeszcze do tego w kombo jakimś : Grays-York 2, i ostrozniej x2. York nie zasługuje na tak niską pozycje w tabeli i kiedys z pewnoscia zaczna wygrywac oby juz teraz z Grays: kurs 3,85

co do innych meczów ciekawe jak zagra wyśmiewane przez wszystkich Droylsden. jakies x2 spróbuje również tym bardziej ze wróci cżłowiek który ma najwieksze pojecie o piłce w tym zespole czyli Steve Daly

czyli typujemy wysokie kursy ale takie cos chyba daje najwiecej satysfakcji \:\)

Do góry
#1608217 - 21/09/2007 07:02 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
pearljammer Offline
enthusiast

Meldunek: 16/08/2006
Witam, czytam od jakiegos czasu wasze wypowiedzi na temat Conference, i ciesze sie, ze kilku z was ma b.dobre pojecie o tej lidze, bo sam po cichu obstawiam czasem Conference. Odnosnie Salisbury uwazam, ze jednak powinni sobie poradzic z Nortwich, co do Warhursta, pilkarzem byl niezlym za czasow Blackburn, ale jako trener nic nie zrobil, poza tym to bedzie jego pierwszy mecz, wiec nie sadze by byla niespodzianka, Salisbury we wtorek wymeczylo 1:0 z przedostatnim Stafford i jesli mysla o czolowce ligi to musza wygrywac z takimi ekipami jak Stafford czy wlasnie Nortwich. Wg mnie 1, moze nie pewna na 100%, ale sadze, ze wygraja. Stawka 1.6 nie jest zla.

Do góry
#1610912 - 22/09/2007 06:19 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: pearljammer]
Kefir70 Offline
old hand

Dobry wieczór \:\) oto moje przemyślenia i typy \:\)

Aldershot-Farsley Celtic 1 1,55 - a ja gram dalej na Aldrshot.Farsley w mojej ocenie to kiepska drużyna. Do tej pory dobre wyniki notowali przede wszystkim grając p-ko outsiderom.Jeśli porównać osłabienia to dodatkowy + dla Aldershot.Farsley-Ryan Croslley (10występów - podstawowy środkowy obrońca, Tristram Whitman -napastnik 2 bramki).

Altrincham-Droylsden - 1 2,0 - gram także konsekwentnie p-ko Droylsden. Przede wszystkim moim zdaniem Altrincham to zespół lepiej "poukładany" , który zdecydowanie ma większe doświadczenie i większą determinację aby nie spaść niżej Conference. Ostatnie mecze u siebie co prawda przegrane ale przeciwnikami byli : Cambridge, Oxford, Aldershot - czyli zespoły ze ścisłej czołówki. Droylsden natomiast to w mojej ocenie zespół , który chyba tak naprawdę organizacyjnie Conference nie dorósł.Swego czasu pisano , że Droylsden mają wzmocnić zawodnicy z rezerw Chester..i co..nic..A dlaczego - chyba właśnie dlatego , że nie było wystarczającej determinacji i środków finansowych na taki ruch (bo wypożyczenie też obciąża budżet drużyny). Biorąc pod uwagę układ tabeli i fakt , że zaczyna się kształtować grupka 4-5 zdecydowanych outsiderów jest to mecz o ogromnym znaczeniu dla obu zespołów. I ja uważam , że zespół bardziej doświadczony, ograny, na swoim boisku wygra.
Tym bardziej , że jak wynika z moich obliczeń i z informacji bbc Steve Daly właśnie jeszcze ten mecz będzie pauzować. No i zwróćmy jeszcze uwagę na bardzo ładny kurs - jaki pewnie już nie szybko na Droylsden zobaczymy

Halifax-Rushden - 1 1,9 - Halifax rozgrywa ostatnio całkiem dobre mecze i odnotowuje całkiem przyzwoite wyniki. I dzieje się to w klubie , który miał duże problemy organizacyjne (finansowe). Ostatnio można było przeczytać jak to ładnie wychodzą ze swoich problemów. To na pewno stanowi dużą motywację dla zawodników . Tym bardziej , że grupa miejscowych przedsiębiorców chce zainwestować w drużynę i w najbliższym czasie ma przedstawić konkretną ofertę. A dobre wyniki drużyny mogą temu przedsięwzięciu tylko pomóc. Rushden natomiast niczym specjalnym poza bardzo ostrą grą się chyba nie wyróżnia.

ot i.
I może jeszcze parę uwag co do propozycji Ryan-a.mam nadzieję , że bez urazy. wybacz staremu człowiekowi. ale...ja nie do końca rozumiem i akceptuję granie na "przełamanie" w przypadku słabych drużyn..co innego dobrze poukładany zespół , któremu jakiś czas nie idzie..ale grać na przełamanie np. Droylsden......ja wiem oczywiście , że pewnie w końcu z kimś wygrają ..ale takie założenie to już czysta progresja , w dodatku chyba nie najlepiej dobrana..
mam nadzieję , ze bez urazy... mam duży szacunek do wszystkich którzy tu pisza , tym bardziej , że Ci którzy napiszą coś konkretnego niestety nie są zbyt liczni..

miłego weekendu \:\)

Do góry
#1610987 - 22/09/2007 07:18 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

ależ oczywiście ja sie nie obrażam. może na początek kilka słów porzadkowych. W lidze typu Conference ruszanie typów 1,40 czy 1,50 jako pewniaki dnia po prostu mija sie z celem jako SINGLE CZY DUBLE. jest to liga mimo wszystko chaotyczna i zaskakująca (co niewątpie pokaże wielkokroć w tym sezonie), spotkania rozgrywane są nierzadko przy 500-1000 osobowej publice organizacja drużyn na pół amatorska, jeśli ktoś chce zainwestować stabilniej gotówke lepiej zająć sie 1i2 ligami poszczególnych krajów. Acz swój urok ma co przyzna chyba wielu \:\) warto za to dołączyć mecze do "wagonów" lub tak jak ja - do kuponów systemowych (polecam kursy x2 za 2 i ponad

Po wtóre, co do Droylsden jednak zwracam honor jesli nie gra Daly iMcGuire to nie postawiłbym na nich złamanego grosza \:D , ot pisalem to przed analizą BBC, jednak moja ocena od początku była nacechowana Altrinchamem - po prostu jednej z najsłabszych ekip Conference (ost.sezony 21 i 22 msc w Conf) w tym nie bedzie lepiej wiele. ale zostawmy ich.

a co do Yorku- to czy jest to poukładana drużyna i "słaba" no to możemy sie umówić na taki układ: zobaczymy tabele w okresie świąt ok? co do Aldershot... zwykła intuicja... 5 winów w Conference hmmm....życze wszystkiego dobrego Aldershot i pogromy Celtów 6-0 lecz nutkę ostrzeżenia pragnąłem włożyć w tą ich passe. That's all Folks

Do góry
#1611039 - 22/09/2007 08:17 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
Kefir70 Offline
old hand

A co do Yorku to zauważ , że ja złego słowa nie powiedziałem \:\)
A co do kursów i bukmacherskiej atrakcyjności Conference...- ja mam akurat odmienne zdanie...jak dla mnie mecz typu Kidderminster - Droylsden - porównałbym spokojnie do np. MU _ Sunderland.. a jaka jest różnica w kursach sami widzimy najlepiej...
Mi akurat pół-amatorski charakter Conference bardzo odpowiada..swego czasu naprawdę fajnie typowało się w niższych szkockich , gdzie na mecze przychodzi po 200-300 osób :))
I w takich ligach , jak nagle pojawi się inwestor z odrobiną gotówki , albo na odwrót komornik \:\) to wychwyciwszy te wydarzenia obstawia się po prostu bosko.
Podobnie , kilka absencji kluczowych graczy albo kilka fajnych wzmocnień i już mamy świetnego typa.
Że nie wspomnę , że idzie zima..za chwile zacznie się grypa , która zawsze jakąś drużynę rozłoży... i wiesz np. taka Chelsea...wypadnie ze składu 3-4 kluczowych graczy..spoko wejdą super zmiennicy reprezentujący zbliżony poziom i jest ok.
a w takim Droylsdem wypada Daly i Mc Guire - i nie ma kim ich zastąpić , bo ewentualni zmiennicy reprezentują już poziom zupełnie z innej bajki.

Ot i przemyślenia na temat niższych angielskich.

Do góry
#1611044 - 22/09/2007 08:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Kefir70 Offline
old hand

W tym sezonie Conference przypomina mi właśnie niższe szkockie sprzed 2 lat... tam w kazdej byłó tak :

3-4 drużyny w czubie...2 takie drużyny środka.. i 3-4 outsiderzy...podział był naprawde bardzo wyraźny .. i typy w meczach tych pierwszych z ostatnimi po prostu wchodziły z ogromną skutecznością , a kursy były na poziomie co najmniej 1,5-1,6.

Niestety w tym roku i poprzednim to już nie była ta szkocka \:\)

Do góry
#1612752 - 23/09/2007 01:15 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Kefir70 Offline
old hand

Aldershot-Farsley Celtic 4-3 \:\)
Altrincham-Droylsden 3-2 \:\)
Halifax-Rushden - 1-1 \:\( (Rushden wyrównało w ostatniej minucie...)

czyli ogólnie jako tako...

Do góry
#1613038 - 23/09/2007 03:18 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
pearljammer Offline
enthusiast

Meldunek: 16/08/2006
ja mialem Aldershot + Salisbury i o malo zawalu nie dostalem jak 2x Farsley wyrownalo, ale wszystko dobrze sie skonczylo...Salisbury bez zadnych problemow w pierwszej polowie juz "zakonczylo" mecz.

Do góry
#1615871 - 24/09/2007 03:37 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: pearljammer]
jinx Offline
old hand

BLUESQUARE PREMIER
12 kolejka, 25 września

Cambridge - Aldershot 1-0-1 2:2
Droylsden - Burton 0-0-1 0:7
Farsley C. - Altrincham nie grali
Forest Green - Stevenage 3-3-3 16:16
Ebbsfleet - Crawley 3-3-3 10:11
Oxford - Salisbury City nie grali
Rushden & D. - Grays 0-0-1 1:3
Stafford - Histon nie grali
Torquay - Weymouth nie grali
Woking - Exeter 2-1-1 5:5
York - Halifax (27.09) 27-18-7 117:59

Do góry
#1619458 - 26/09/2007 00:55 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: jinx]
jinx Offline
old hand

Dziś kolejna kolejka, swoją drogą cosik im się spieszy. Mnie zainteresowały następujące spotkania:

Droylsden - Burton 2 - wiem, każda seria ma swój koniec, ale dlaczego właśnie teraz? Do składu gospodarzy wraca dwóch gości (personalia w tej lidze nic mi nie mówią), więc ze stawką szaleć nie będę, raczej lajtowo, dla sportu.
Forrest Green - Stevenage 2 - FG z mocarzami u siebie raczej nie idzie (2:3 z Aldershot i 0:3 z Salisbury, jedynie 2:2 z Torquay), goście podrażnieni ostatnią domową porażką mają szanse na punktowe zdobycze.
Oxford - Salisbury 1 - goście gro punktów zdobywają u siebie, a Oxford przed sezonem miał mocarstwowe plany. Nie wiem, czy nadal takie mają - typ na przełamanie.
Torquay - Weymouth under - 5 overów Torquay skłania mnie ku graniu progresji na under, choć w tej lidze to niebezpieczne, ale spróbuję.

Do góry
#1619617 - 26/09/2007 01:45 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: jinx]
blacky Offline
journeyman

Meldunek: 09/02/2007
Z dzisiejszych meczy Blue Square Premier, proponuje jeszcze przyjrzeć sie pojedynkom: Cambridge - Aldershot, goście mają dotychczas 5 wygranych meczy na wyjeździe z 5 rozegranych, Cambridge w formie, pokonali ostatnio Stevenage na wyjeździe, uważam ze mają spore szanse wygrac również z obecnym liderem Aldershot, bo ciekawym kursie (2,20), ewentualnie DNB. Kolejny mecz to Rushden & Diamond - Grays, tu przewiduje również zwycięstwo gospodarzy (2,15). No i Droylsden - Burton A. , zwyciestwo gości (1,85), ale nie z uwagi na słabosc gospodarzy tylko na siłe gości, skromna wygrana BA prawdopodobna. Myśle, że Burton również w najbliżyszym czasie zdobędzie sporo puntów. W meczu Torquay - Weymouth, faworyt również wydaje sie być jeden, lecz kursy na gospodarzy są niskie (1,40-1,50) i raczej nie warte ryzyka. Wypożyczyli oni ostatnio Scotta Lairda z Plymouth i Marka Ellisa z Boltonu, ale jak silne to są wzmocnienia dowiemy sie wrótce.

Do góry
#1625333 - 27/09/2007 23:53 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: blacky]
Kefir70 Offline
old hand

Z uwagi na wyjazd propozycje już dzisiaj :

Crawley Town - Altrincham 1 1,55 - cóż kurs nie za wysoki , ale typ wygląda "pewnie".Crawley w meczach u siebie z zespołami z dolnej części tabeli nie zawodzi. Guy Madjo 11/1/8 młody napastnik z Kamerunu jest skuteczny jak nikt inny w lidze..a jak idzie to adrenalina dodaje skrzydeł..Tym bardziej , że jeszcze parę bramek i w następnym okienku transferowym zgłosi się po niego ktoś z League Two.
Z drugiej strony w Altrincham cienizna. Ostatnio największy problem z bramkarzami. 2 podstawowych byłó kontuzjowanych , to wypożyczono z Wigan Russella Saundersa. Tyle , że ten też zdążył już załapać kontuzję. Do składu wraca jednak podobno Richard Acton, ale nic jeszcze pewnego. Ostatnie wymęczone zwyciętswo ze słabiutkim i osłabionym Droylsden tylko potwierdza , że Altrincham to także jeden z głównych faworytów do spadku.
I dlatego Crawley moim zdaniem ten mecz wygra.

Z innych meczy ciężko cokolwiek pewnego wyuważyć:) Jesli ktoś ma handicup w meczu Torguay-Droylsden na poziomie ok.1,7 , to taki handy na Torguay bym zagrał.
Ogólnie moim zdaniem kolejka ciężka do obstawiania.

Pomyślności

Do góry
#1650549 - 06/10/2007 05:42 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

a co tu taka cisza 6.10.2007

York v Histon 2.07 3.20 3.09
Exeter v Grays 1.82 3.26 3.81
Cambridge v Halifax 1.71 3.32 4.20
Kidderminster v Crawley Town 1.94 3.22 3.40
Ebbsfleet United v Torquay 3.10 3.20 2.06
Stevenage v Aldershot 1.92 3.22 3.48
Altrincham v Rushden 2.51 3.18 2.49
Burton v Salisbury 1.70 3.35 4.28
Stafford Rangers v Forest Green 2.84 3.21 2.20
Weymouth v Northwich 1.55 3.53 5.28 0
Droylsden v Oxford 4.12 3.29 1.75

cisza zaskakuje bowiem ciekawa kolejka do typowania sie szykuje.

mój faworyt nr 1 to rzecz jasna York. druzyna którą obrałem jako cel do stawiania i po kiepskim początku zaczynają mi podnosic stan konta. ich ostatnia forma i 7 pkt w 3 meczach kompletnie nie dziwi bowiem jest to ekipa na play-offy spokojnie. Histon ani mnie nie zadziwia ani nie mierzi. Juz dawno nie przegrali i pora sprowadzić beniaminka na ziemie.
Dalej polecam Torquay (coś w stylu Arki w 2 lidze naszej, gdziekolwiek grają i z kimkolwiek trzeba na nich stawiać), Burton (rywal to kolejny beniaminek typu jak Histon który podobnie za dużo miesza w tabeli), myśle o Oxfordzie i Exeter również jednak czytając o kontuzjach w Oxfordzie ten mecz radze już grac w innym kombo i delikatniej. Exeter nie wygrało od 4 meczów i przełamać sie kiedyś musi. Proponuje lekką progresje na Win Exeter przez kilka kolejnych kolejek \:\) adios życze duzo manyj

Do góry
#1650833 - 06/10/2007 15:38 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
Kefir70 Offline
old hand

Cześć znowu; nie ma czasu więc krótko.. też uważam , że dzisiaj czeka nas bardzo ciekawa kolejka

KIDDERMINSTER-CRAWLEY TOWN 1 2.00- ostatnio jakby słabsza dyspozycja Kidderminster. Ale z obozu Crawley Town dochodzą informację , że w meczu może nie zagrać super strzelec Guy Madjo 12/8 . Ponadto jeśli przypatrzeć się z kim ostatnio Crawley grało - to raczej nie są potentaci. kurs nie jest zły , oscyluje w granicach 2.00. Gram to

CAMBRIDGE -HALIFAX 1 -1.8 krótko. Mam nadzieję i przeczucie , że Leo Fortune West się przebudzi. A Halifax - to z pewnością nie jest zła drużyna , ale raczej drużyna "środka" mocna szczególnie u siebie.

EBBSFLEET UNITED -TORQAY 2- 2.1 - tak jak Ryan uważam , że w Conference Torquay jest drużyną niejako o poziom wyżej. A obserwacje takich drużyn typu : Leeds w League One i Torquay w Conefernce uzasadniają tezę , że na nich grać trzeba.

YORK-HISTON 1 2,1 - gram też ten mecz. Bardzo ładnie Ryan przewidziałeś come back Yorku. W dodatku ostatnio ciekawe wzmocnienia

ot i. powodzenia

Do góry
#1652780 - 07/10/2007 03:53 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Kefir70 Offline
old hand

KIDDERMINSTER-CRAWLEY TOWN 1-1 \:\(
CAMBRIDGE -HALIFAX 2-2 \:\(
EBBSFLEET UNITED -TORQAY 2-1 \:\(
YORK-HISTON 1-4 \:\(

Czas posypać głowę popiołem. Niestety kolejka dużych niespodzianek. Cóż we wtorek będzie lepiej

Do góry
#1653790 - 07/10/2007 20:10 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
jinx Offline
old hand

BLUESQUARE PREMIER

15 kolejka, 9 października
Aldershot - Ebbsfleet 6-1-1 16:9
Altrincham - Burton 0-0-3 3:7
Cambridge - Rushden & D. 3-0-1 11:3
Crawley - Histon nie grali
Droylsden - Farsley C. 1-0-0 4:1
Exeter - Salisbury City 1-0-0 3:1
Forest Green - Northwich 6-1-1 15:6
Grays - Weymouth 1-1-0 4:2
Kidderminster - Halifax 8-0-2 22:7
Stevenage - Woking 3-4-6 16:19
York - Stafford 0-1-0 0:0
Oxford - Torquay (11.10) 5-5-0 15:7

Do góry
#1657737 - 09/10/2007 01:50 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: jinx]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Unibond Premier League
10 Oct - Ilkeston Town (13) - Frickley Athletic (21)
Zainteresował mnie to spotkanie, bo gospodarze dość często remisują w tym sezonie (4 remisy w 12 spotkaniach), z tym, że od 3 spotkań nie dzielili się punktami. Goście nie są wymagającym przeciwnikiem, do tej pory jeszcze nic nie wygrali, a na 12 spotkań mieli 5 remisów. Na wyjazdach 5 porażek z rzędu.
Ilkeston powinni zdobyć 3 punkty, ale prawdopodobieństwo mi podpowiada, żeby zaryzykować remis za 3,6 @ SB

Jako, że w niskich angielskich siedzę tylko od czasu do czasu (no może oprócz Leek ;\) ), to prosiłbym o ewentualne głosy "przeciw".

Pozdrawiam!

Do góry
#1659641 - 09/10/2007 22:20 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: micha$]
antyfutbol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2005
Forest Green - Northwich

Zagrałbym tu na 1. Forest ostatnio dobrze gra, wyrgalo kilka spotkan z rzedu,a Nortwich to narazie jedna ze slabyszych druzyn w lidze. Sa jakies przeciwwskazania ?

Do góry
#1672108 - 13/10/2007 00:42 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: antyfutbol]
citizen Offline
La Furia Roja

maM NAdzieje ze jutro chlopcy z Histon dostana mocno po dupie
zawalili mi juz tyle spotkan w conference
niewidzialem jeszcze nigdy bardziej zaskakujace4go beniaminka
robia zamieszania w nonleague jak nikt inny no i z tego powodu o nich glosno
bukmacherzy obnizaja kursy a ja sproboje jutro za 3.0 lekko na Kiddys

pozdro

Do góry
#1672184 - 13/10/2007 00:53 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: antyfutbol]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Originally Posted By: michael89
Forest Green - Northwich

Zagrałbym tu na 1. Forest ostatnio dobrze gra, wyrgalo kilka spotkan z rzedu,a Nortwich to narazie jedna ze slabyszych druzyn w lidze. Sa jakies przeciwwskazania ?

tak bo chyba FG gra dzis wyjazd w Rushden ;\)

Do góry
#1672201 - 13/10/2007 00:57 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: gremlin]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Gremlin, gdybys sledzil konkursy i typy w nich podawane wiedzialbys, ze ten mecz odbyl sie we wtorek. I FG wygrali \:\)

Do góry
#1672219 - 13/10/2007 01:01 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: citizen]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

nikt zestawu par nie wrzucił wiec dam \:\)

Piątek
Weymouth v Crawley Town 2.24 3.21 2.79
Rushden v Forest Green 2.31 3.20 2.70
Sobota
Stafford Rangers v Cambridge 3.49 3.21 1.92
Northwich v Exeter 4.52 3.39 1.67
Ebbsfleet United v Droylsden 1.52 3.59 5.58
Woking v York 2.06 3.20 3.10
Salisbury v Altrincham 1.61 3.47 4.76
Burton v Aldershot 2.21 3.19 2.83
Niedziela
Farsley v Oxford 2.63 3.20 2.36
Torquay v Stevenage 2.09 3.20 3.05
Histon v Kidderminster 2.18 3.23 2.88

zgadzam sie w pełni że Histon bardzo miesza w Konferencji, ale jak kiedys pisałem Kidds to bardzo himeryczni goście, zagrałbym tu over jako że goście mają 4 undery z rzedu a nie specjalnie ufam w obrone beniaminka. Drugi mecz to oczywiście 2 na York, notoryczne granie na progresje Wina mojego ulubionego teamu od jakiegoś czasu sie w całości sprawdza kurs 3.10 hoho, ktoś musi ten Woking ograć u nich \:\) oprócz tego zaskakuje wysoki kurs na Cambridge mozna śmiało stawiac i Ebbsfleet z Droylsden 1, za marną stawke ale podparte overkiem jakoś mało tych goli w Ebbsf.

Do góry
#1672350 - 13/10/2007 01:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: konstruktor1]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
a jeszcze ma 4 " lechy"
Originally Posted By: konstruktor1
Gremlin, gdybys sledzil konkursy i typy w nich podawane wiedzialbys, ze ten mecz odbyl sie we wtorek. I FG wygrali \:\)

oj najmocniej przepraszam !!!! ale dzis dopadla mnie ta dziwna choroba tropikalna! a jeszcze mam 4-ry "Lechy" oj co to bedzie??? \:D

Do góry
#1691820 - 19/10/2007 01:39 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: gremlin]
jinx Offline
old hand

BLUESQUARE PREMIER
17 kolejka, 20 października

Stevenage - Burton (18.10) 2-0-3 5:6
Aldershot - Halifax 3-1-0 7:2
Altrincham - Ebbsfleet 0-1-1 2:4
Cambridge - Salisbury City nie grali
Crawley - Stafford 2-1-3 10:11
Droylsden - Histon nie grali
Exeter - Rushden & D. 1-3-0 5:3
Forest Green - Farsley C. nie grali
Grays - Northwich 1-0-0 1:0
Kidderminster - Weymouth 1-0-1 1:1
Oxford - Woking 0-1-0 0:0
York - Torquay (21.10) 7-12-2 26:20

Do góry
#1732822 - 01/11/2007 18:17 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: jinx]
jinx Offline
old hand

BLUESQUARE PREMIER

18 kolejka, 3 listopada
Rushden & D. - Oxford (1.11) 3-1-1 9:6
Weymouth - Aldershot (2.11) 1-0-0 1:0
Burton - Kidderminster 1-1-1 4:5
Ebbsfleet - Forest Green 1-4-0 5:3
Halifax - Crawley 2-1-0 5:3
Histon - Altrincham nie grali
Northwich - Stevenage 2-5-5 13:17
Salisbury City - Grays nie grali
Stafford - Exeter 0-0-1 0:1
Torquay - Cambridge 7-3-6 22:17
Woking - Droylsden nie grali
Farsley C. - York (4.11) nie grali

Do góry
#1740397 - 03/11/2007 09:09 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: jinx]
grucha Offline
addict

Meldunek: 11/01/2005
Northwich Victoria - Stevenage Borough
Dwie strony ligowej tabeli. Northwich bez zwycięstwa jak do tej pory, ale z marzeniami o utrzymaniu. Klub zmagający się od dłuższego już czasu z problemami finansowymi. Można powiedziec, że biednemu wiatr w oczy, bo do pojedynku ze Stevenage przystąpią osłabieni przez kontuzje (Birch, Allan, Strong, Speight, Byrne). Oprócz nich nie zagra również Ryan Brown, pauzujący za kartki.
Naprzeciw stanie ekipa Stevenage. Co tu dużo mówic (pisac), dokładna odwrotnośc. Drużyna ze słusznymi aspiracjami do awansu, bez poważnych osłabień. Chociaż statystyki często kłamią, to trudno przypuszczac, by team który w siedemnastu meczach zdobył trzy punkty, pokonał lub przynajmniej zremisował z drużyną mającą na koncie tych punktów jedenaście razy tyle. Kurs w okolicach 1.6 nie rzucający na kolana, ale jak najbardziej do wzięcia. Pozdrawiam.

Do góry
#1741318 - 03/11/2007 20:35 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: grucha]
grucha Offline
addict

Stafford Rangers - Exeter City
Jeden z outsiderów podejmuje kandydata do awansu, przynajmniej przedsezonowego. Różnica potencjałów jest bardzo duża, nie wiadomo tylko dlaczego Exeter gra tak nieregularnie. O nieregularności nie można natomiast mówic w przypadku Rangersów, jako że dostają w skórę raczej systematycznie. Exeter zaczyna grac coraz lepiej, świadczy o tym wtorkowa wyjazdowa wygrana z Ebbsfleet w FA Cup(3:1).Podobno był to ich najlepszy mecz w tym sezonie. Stafford natomiast wtorku nie dodadzą do swoich dni chwały, po porażce 1:5 z Cambridge United.
Typ Exeter kurs 2.05 Coral

Do góry
#1801764 - 23/11/2007 07:11 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: grucha]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Staines Town - Chelmford 2 , kurs: 2.0, stawka: 7/10, buk: GB

Spotkanie ryman league. Chelmsford to lider, Staines to druzyna z czolowki jednak w chwili gdy pisze te slowa koncza dogrywke w swoim pucharowym meczu przeciwko Stockport. Zaprezentowali sie z bardzo ladnej strony i dlugo prowadzili ale nie wierze, zeby byli w stanie powtorzyc ten wyczyn juz pojutrze. Poza tym dzis na meczu Staines rekordowa publicznosc ( prawie 3 tysiace), telewizja i odswietna atmosfera. W sobote bedzie szara ligowa codziennosc. Mysle, ze liderzy z Chelmsford wykorzystaja nadarzajaca sie okazje.

Moj bilans 07/08:

Typow podanych: 15
Typow trafionych: 7
Typow nietrafionych:7
Zwrot:1
Zainwestowane jednostki: 52
Zysk/strata: -9.8 j.
Yield: -9 %

Do góry
#1801778 - 23/11/2007 07:30 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: konstruktor1]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Yield wynosi oczywiscie -19% .

Staines wygrali w karnych wiec trzeba miec nadzieje, ze pobaluja do bialego rana. Jako, ze maja juz 5 meczow zaleglych w lidze nie sadze zeby sobotni zostal przelozony i szanse Chelmsford na zwyciestwo sa naprawde niezle.

Do góry
#1810350 - 26/11/2007 19:21 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: konstruktor1]
nerti Offline
addict

Meldunek: 26/01/2005
Stevenage Borough v Altrincham

Blue Square Premier

Monday 26th November 2007

Kick-off: 7.45pm

W borough kilka nowych twarzy w tym meczu sie pojawi. Zobaczymy jak beda zgrani. Jesli chodzi o forme to moim zdaniem straszna kratka potrafia przegrywac ze slabeuszami. Niby widac tu roznice klas obydwu zespolow ale moim zdaniem w tym meczu moze byc wszystko wlacznie z wygrana gosci. Kurs w okolicach 1.4 na gospodarzy wydaje sie dobry do combo i zapewne wielu sie skusi ale sam nie wiem czy to bedzie dobra dezycja. Ja upatruje wartosc w graniu Altrincham 6/1 lub x2 ponad 2/1. Stevenage lubi platac figle tak samo jak Altrincham. Zobaczymy czy dzis bedzie taki dzien. Jesli chodzi o bezpieczne bety to moim zdaniem goscie strzela oraz over2.5 powinno wejsc. Osobiscie puszcze 2 kupony Altrincham @ 6/1 3/10, oraz 2HT/1FT @ 29/1 3/10. Gramy

Do góry
#1847780 - 11/12/2007 02:09 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: nerti]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Witam
pytanie natury technicznej. W sobote nie odbył sie mecz conference Crawley Town/Grays Athletic. Czy ktos wie na kiedy został przełozony? Mecz cały czas u mnie wisi w Pinnacle ( wg regulaminu unieważniają po 4 dniach), a musze jutro wyjechać na kilka dni i nie chciałbym ze tak powiem zostawić nierozliczonego zakładu bez opieki.
Ewentualnie gdzie sprawdzić termin?

Do góry
#1847793 - 11/12/2007 02:18 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: gryzonko]
edi8 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/11/2006
Też jestem tym zainteresowany ale na BBC NEWS jest tylko info:

No nwe date for the fixture has yet been arranged...

Pzdr.edi8

Do góry
#1847839 - 11/12/2007 02:51 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: edi8]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Oj w Polsce w takim przypadku zanim zebrałaby sie odpowiednia komisja PZPN minęłoby z 2 miesiące. A z Angolami, wiadomo co takim strzeli do łba? \:D

Do góry
#1851597 - 13/12/2007 01:06 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: gryzonko]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

nikt nie wspomniał a dziś jeden mecz w Conference. Głowny faworyt ligi, mający obecnie az 7pkt straty do lidera (przy 2 meczach zaległych) czyli Torquay jedzie do broniącego się przed spadkiem Farsley Celtic. Szczerze mówiąc druzyny typu Celtów na poziomie 5 ligi angielskiej to raczej epizod. 300 osób na meczach, Ostatnio ogrywa ich kto chce a grają dzis bez dwóch graczy z podst. składu, za to do składu Torquay powraca robiący furorę w lidze młodziutki 21-letni Chris Zebroski.
Wiele zależy od stanu murawy na stadioniku Zielonych po ostatnich szarpaninach z pogodą. Potencjał jednak nieporównywalny. AW (z handi 1-0) za 2,60.

Do góry
#1881834 - 26/12/2007 05:52 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
Kefir70 Offline
old hand

Jutrzejsza kolejka :

CAMBRIDGE - HISTON 1 1,9 - kurs powoli spada. Mnie osobiście i tak dziwi tak wysoki na Cambridge , którą to drużynę uważam za zdecydowanego faworyta. Histon traci właśnie swojego czołowego strzelca Cliff'a Akuranga , który juz nie zagra a od stycznia idzie do Barnet. Całkiem prawdpodobne jest też , że mogą nie zagrać - Adrian Cambridge (M-21/0/0) i Danny Wright (F-7/11/6!). Cambridge w pełnym składzie. Wśród oficjeli coraz częściej mówi się , że od drużyny oczekuje się awansu. Moim zdaniem zespół który pokonał Torquay - zdecydowanie na to stać. W takiej sytuacji pokonanie osłabionego Histon jest całkiem prawdopodobne , a kurs na taki scenariusz dobry

Do góry
#1882207 - 26/12/2007 07:39 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

druzyna York, główny faworyt buków kolejki Conference jutro podjemuje Droylsden, czyli ekipe stylu: co ja tutaj robię? York, od niedawna z nowym coachem Nowozelandczykiem C.Walkerem (ma bilans chłop 4-1-0), ma baardzo ale to bardzo ciekawy bilans punktów dom/wyjazd. U siebie 8, wyjazd 20. Po fatalnym starcie do sezonu wydawało się ze okolice miejsca 10 to wszystko o co moga powalczyć Yorkies w tym sezonie. Tymczasem ostatnio złapali formę, tracą tylko/aż 10 pkt do play-offów. W ciągu tygodnia mają jednak mecze typu: Droylsden DOM, Weymouth DOM, Droylsden WYJ. Świetna okazja na 9 pkt i włączenie sie do walki o czolowke.
Nie ukrywam ze jest to moja ulubiona druzyna do stawiania w Conf, ostatnio ustanowili historyczny rekord klubu, lacznie z pucharami 6x Winy na wyjazdach z rzedu ! 3,35 kurs z Ebbsfleet, 2,80 kurs z Weymouth, 2,20 z Farsley ustrzelone przeze mnie w 3 ostatnich wyjazdach + jeszcze wyjazdowy triumf w pucharzew Stafford. Gdyby jeszcze u siebie grali solidnie byliby w czubie. siłą zespoły jest atak Sodje (19-latek z 9golami) + Brayson 4g + Farrell 5g,
czy tym razem przebiją mur obronny wzniesiony na boisku w York? Okazje takie jak dwumecz z Droylsden piechotą nie chodza, pora by pokazać ze u siebie tez mozna wygrywać. HW za 1,60, HW z Handi 2,60. "hopefully with a nice, big crowd to cheer us on to a win at boxing day", wiec kaman Yorkies \:\)

Podobne typy i w meczu z Weymouth i w rewanzu z Droyls. ale nie chwalmy dnia przed zachodem. powodzenia all w typach

Do góry
#1884023 - 27/12/2007 02:34 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Kefir70 Offline
old hand

CAMBRIDGE - HISTON 1 1,9 1-0

jest ok, choć męczyli się strasznie

Do góry
#1887286 - 28/12/2007 21:40 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

ciekawa kolejka do typowania w Conferencje sie zapowiada \:\)

No to jedziemy z York. W meczu z Droylsden druga co do wielkości w sezonie, 3.000 frekwencja co jak na 5 lige jest juz dobrym wynikiem. Teraz do York przyjezdza Weymouth, team z bilansem 4 ost.meczów 0-1-3 24.listopada na boisku Weymouth York wygrało 2-1. Teraz rewanż. Powraca do ataku snajper Brayson po chorobie, Atmosfera wokół druzyny Katedralnych robi sie bardzo dobra, wszyscy wierzą w managera Walkera i jegos swietna passe. HW za 1,80 + HW z Handi za 3,20 nie widze powodów zeby grac cos innego.

Exeter-Histon. goście osieroceni po odejściu Akuranga przyjezdzają na boisko Exeter, druzyny która gra w tym sezonie dobrze, liczy sie o awans, zanotowała zaledwie 3 porazki (mniej niz Torquay czy Aldershot). Zespołem rządzą R.Logan (sezon zycia) z 12-golami, oraz wychowanek Dons, szkocki rozgrywający J.Mackie z 10golami. W dwóch ostatnich meczach Exeter zdobyło 7 bramek, Histon 0. Oby tylko gospodarzom amunicja sie nie skończyła. HW za 1,95.

Rushden-Northwich. Northwich...Northwich...Northwich... Przez 19 kolejek zdobyli oni 3 punkty! a w ostatnich 4 meczach 10! zadziwiająca zwyzka formy, przejecie przez nowego własciciela dostali wiatru w żagle, prowadzeni przez grajacego managera 33-letniego Tunezyjczyka Maamrie jadą na stadion Rushden, druzyny ogranej nawet w L1 i L2, która u siebie gra bardzo nierówno. Remis ze Stafford, porazka z Histon... i 5-0 z Oxford. Biore pod uwage 3 rzeczy. A) passe Nortwich która kiedys musi sie skończyc, b) chec rewanzu Rushden za 0-1 z Nortwich z 24.11, c)nie zagrac moze najlepszy napastnik North. L.Steele 11/3, a inny napastnik Horrocks pauzuje za czerw.kartke. HW za 1,70

Torquay. kiedys pisałem ze trzeba na nich stawiać niezaleznie z kim grają i kiedy w tej lidze. Zdecydowanie wyrózniają sie potencjałem tylko że... niespodziewanie tracą juz 7 punktów do Aldershot. Coach bardzo obwinia swoich defensorów, za ostatni mecz, mówi nawet ze grali w Exeter bez obrony. Podraznieni powinni być, a że lider ucieka trzeba w końcu wygrywać. Zebroski, Stills, Phillips + rozgrywający Ch.Hargreaves powinno wystarczyc na przełamanie i przecietnych Woking. AW za 1,95.

Do góry
#1888133 - 29/12/2007 04:58 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Ryan20]
grucha Offline
addict

Altrincham Town - Stevenage Boro
Gospodarze pewnie zmierzaja w strone Conference North, nie wygrali od pieciu spotkan, ostatnie zwyciestwo mialo miejsce siedemnastego listopada z Weymouth. Ich ostatni pogromcy to miedzy innymi takie tuzy jak Histon i Northwich. Na dodatek przez najblizsze trzy kolejki nie zagra, z powodu czerwonej kartki ich najlepszy strzelec (6 goli) Chris Senior. Kontuzjowany jest takze pomocnik Val Owen.
Stevenage z kolei ostatnia porazke w lidze poniesli siedemnastego listopada z Halifax. Do meczu z Altrincham przystapia oslabieni brakiem Tesa Browna, Olivera Allena i Mitchella Cole'a, ale nie sa to nowe kontuzje.
Reasumujac, dwie strony tabeli, zupelnie rozne cele, inna jakosc.
Spotykaja sie druzyny, z ktorych jedna zdobyla prawie trzy razy wiecej punktow niz druga.
Typ Stevenage 8/10 kurs 1.91 (skybet)

Do góry
#1888304 - 29/12/2007 05:25 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: grucha]
grucha Offline
addict

Forest Green Rovers - Droylsden
Kolejny pojedynek ekip o diametralnie roznym potencjale. Forest Green moze troche nieoczekiwanie tuz za pozycja dajaca play-off, ale z niewielka strata. Znowu trzy razy wiecej punktow zdobytych niz underdog. Droylsden na dziesiec meczow wyjazdowych nie wygrali ani jednego, osiem razy przegrywajac. Ponadto napastnicy Terry Fearns i Steve Daly zostali wystawieni na liste transferowa i nie nalezy spodziewac sie ich wystepu. Kurs nie powala, ale zwazywszy na roznice poziomow calkiem znosny.

Typ Forest Green 8/10 kurs 1.51(wauwbet)

Do góry
#1888445 - 29/12/2007 05:52 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: grucha]
Kefir70 Offline
old hand

Co do meczu Forest Green - Droylsden - nie zapominaj , że :
-po pierwsze FG jest bardzo himeryczne
-po drugie Droylsden właśnie z FG już w tym sezonie wygrało

Zgodzę się , że FG powinno mimo wszystko ten mecz wygrać , ale jak dla mnie kurs jest za niski.

Natomiast ja równiez gram :
Stevenage, Exeter, Torquay.

Zastanawiam się jeszcze nad zagraniem na Kidderminster. Grają z Oxford , które ma kontuzjowanego ..jedynego bramkarza. A więc albo nasz "jedynak" zagra z kontuzją albo sięgnę po jakiegoś zupełnie "świeżego" juniorka. PO takim "zastępcy" na tym poziomie rozgrywek nie spodziewam się szczytów profesjonalizmu , a wręcz przeciwnie tak , że pewnie się skuszę.w Unibet kurs bardzo ładny 3,3

Do góry
#1888453 - 29/12/2007 05:54 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
Kefir70 Offline
old hand

A i oczywiście gram YORK.

Do góry
#1888541 - 29/12/2007 06:17 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: Kefir70]
grucha Offline
addict

W skladzie Oxford figuruje niejaki Sam Warrell, faktycznie doswiadczony z niego bramkarz, bo w styczniu konczy osiemnascie lat \:D . Zagral ostatnie dwa mecze i o dziwo wpuscil tylko raz.
Jednak oficjalna strona Oxford zapowiedziala powrot Billy Turley'a, pierwszego goalkeepera, na najblizsze spotkanie. Jest to informacja sprzed dwoch dni, wiec moze kontuzja mu sie odnowila, nie znalazlem nigdzie potwierdzenia tego, ale tez niespecjalnie szukalem, w zwiazku z czym moglem po prostu przegapic. Jesli bedziesz znal sytuacje, poprosze o info, gdyz chetnie stawiam przeciw mlodym bramkarzom, szczegolnie na tym poziomie. Pozdrawiam.

Do góry
#1890776 - 30/12/2007 02:12 Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół. [Re: grucha]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

idealnie panowie wszystko weszło, Torquay zbliża sie do lidera, York do play-offów

kolejne świetne zwycięstwo Yorkies, skłuchałem relacji radiowej i dobra gra, załuzone 3 punkty, a 2-3 gole mogły wpaść spokojnie wiecej, raz był słupek, raz sam na sam Farrella. Goście istnieli na boisku tylko przez pierwsze 25 minut (podobnie zresztą jak Droyls.2 dni temu). Nieco słabsza forma ostatnio młodziutkiego Sodje, ale pierwsze skrzypce w pomocy za to teraz grają Panther, Woolford i Elliott.

34 punkty już na koncie... teraz wyjazd do słabiutkiego Droylsden i kolejna szansa na zbliżenie do play-offów... magia managera Walkera trwa... \:\)

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, Biszop