[QUOTE]Oryginalnie wysłał terrorist:
[qb]no to dzis opuszcza sie Set Fisher, juz wczoraj to robil, ale nie zauwazylem
podaje za niego wiec najczesciej pojawiajacy sie dzis typ, wczoraj nic to nie dalo, moze dzis!

THOM i w ogole wszyscy mysle ze to dobry pomysl ze jesli ktos nie poda typa do godziny 00.00 automatycznie bedzie liczony mu najczesciej pojawiajacy sie z typ z NHL, przy rownej liczbie ten z najnizszym kursem, ale i tak pewnie moja idea upadnie

anyway
typ za SET FISHER
Los Angeles - New Jersey under 5,5 (1.50) STS[/qb][/QUOTE]Set Fisher nie podaje typów od 6 dni, więc nie wiem czy jest sens podawania za niego typów. Jeżeli chcesz terrorist to podawaj typy za niego, (i nie tylko) nie mam nic przeciw temu, lecz ja sam tego nie będę tego robił, bo po pierwsze strasznie mi to utrudni podliczanie, jeszcze jak ma dojść do tego codzienne sprawdzanie kto podał typa, a kto nie i jaki kurs dziś jest najniższy i czy nie jest już zablokowany, a w następstwie szukanie kolejnego z najniższym kursem, lub gdy będą 2 o kursie np. 1,50 i podam ten, który wtopi to później jeszcze ktoś będzie miał do mnie pretensje, że mu zły typ wybrałem. Poza tym, czy jest to sprawiedliwe wobec innych uczestników konkursu?, którzy regularnie podają typy lecz czasami nie trafią i okaże się, że Set Fisher będzie wyżej od nich w tabeli, bo będzie miał spisywany najczęściej pojawiający się typ (większa szansa trafności). Nie mam nic do Set Fishera (tylko szkoda, że chyba się wycofał) - więc jeśli chcesz to podawaj typy za niego i innych. Ja mogę podliczać TYLKO WÓWCZAS jeśli będzie NAPISANE typ ..... za ..... - nie mogę uprawiać samowolki, bo póżniej będzie :eek: , że gracz (X) ma tyle punktów - skąd? i jest wyżej w tabeli od graczy (Y,Z) - typy muszą być podane w poście na dany dzień. Takie jest moje zdanie na ten temat.
Pozdro
P.S. Sorry, że tak się rozpisałem.