|  
| 
| 
| 
| #1509055 - 21/08/2007 05:46  Re: Lupus i jego życie ... opera mydlana
[Re: Baqu] |  
|   MaSha Lover

Meldunek:  24/03/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1509088 - 21/08/2007 06:06  Re: Lupus i jego życie ... opera mydlana
[Re: Ignorator] |  
|   Knockin' On Heaven's Door

Meldunek:  21/03/2007
 | 
[T]-error ja uważam, że tak nie jest jak mówisz. Wiemy dobrze dlaczego temat został zrobiony aby wyśmiać lupusa a on na to nie zasłużył. Jak każdy z nas. 
 Człowieka trzeba szanować a wiadomo, że na forum każdy spełnia inną rolę. Tak jak ja lupus jestem moderatorem i naszym zadaniem jest pilnowanie porządku na forum.

.::Think Twice::. Ignorator.
            bez obrazy ale zwróć uwagę,że żaden Moderator nie pisze tyle o swoim życiu prywatnym co Lupus więc siłą rzeczy on sam prowokuje do takich zachowań a wiadomo,że każdy może mieć inne poczucie humoru. W tym wypadku podzielam Twoje zdanie i taki temat raczej nie zmierza w pozytywnym kierunku. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1509093 - 21/08/2007 06:10  Re: Lupus i jego życie ... opera mydlana
[Re: Ignorator] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  14/12/2006
 | 
Ja tam pewnie się nie znam, ale moim zdaniem każdy (nawet ten co żart jakiś rzuci w kierunku LUPUSA) to robi to tak naprawdę z czystą sympatią do naszego szanownego moderatora. [T]-errora bronić oczywiście nie trzeba, a ja Jemu wierzę, że Lupusa po prostu nie da się nie lubić, i choć to lubienie może czasami jest szorstkie to jednak fakt lubienia jest niepodważalny. A kto nie lubi temu na pohybel.  A, że czasami pośmiać się trzeba, i że okazja się nadarza ze stron czcigodnych i cel równie czcigodny, to ja ze swojej strony wszystkich (zainteresowanych) przepraszam zawczasu i oświadczam, że śmiać się nie przestanę...   AVE MODERATORZY, AVE ADMIN, AVE LUPUS!!! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1509113 - 21/08/2007 06:18  Re: Lupus i jego życie ... opera mydlana
[Re: Shanti] |  
|   I see dead people

Meldunek:  04/08/2001
 | 
[T]-error kiedyś chyba krytykowałeś kogoś za założenie beznadziejnego tematu. Czas chyba siebie samego skrytykować bo temat jest beznadziejny. A tak po za tym lupus to oryginał    NIe da się jego podrobić. Zwłaszcza jego narzekań w dziale "Co nas denerwuje" Mogę siebie skrytykować za temat Clock World ... sporo wejść, zero odzewu - nie wiem, być może temat nie załapał, bywa. Może kiepski wątek ... zdarza się. Ale topic o lupusie nie może być nudny, no nie może   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |