#151894 - 25/03/2004 03:10
Re: Liga szwajcarska - Sweizerischer Eishockeyverband - NLA
|
addict
Meldunek: 26/02/2004
|
dzisiejszy mecz Lugano vs ZCS Lions jest dla mnie pewna 1 , w konfrontacji jest 3:1 dla ZCS i jest to ostatnia szansa dla najlpeszej druzyny ligi aby wrocic do walki o gre w finale !! jak dla mnie 1 na :5gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#151896 - 25/03/2004 04:35
|
veteran
Meldunek: 28/11/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lichwiarz: [qb]dzisiejszy mecz Lugano vs ZCS Lions jest dla mnie pewna 1 , w konfrontacji jest 3:1 dla ZCS i jest to ostatnia szansa dla najlpeszej druzyny ligi aby wrocic do walki o gre w finale !! jak dla mnie 1 na :5gw: [/qb][/QUOTE]  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#151897 - 25/03/2004 15:02
|
old hand
Meldunek: 23/02/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał damian1: [qb]Na jurto wg mnie wygląda to tak: LUGANO-ZURICH, nie ma co się dużo zastanawiać Lugano musi to jutro wygrać i koniec (choć ciągle twierdze, że w sumie przegra tą rywalizację). Jakby wygrali w Zurichu choćby po dogrywce, to mieli by szanse nawet na awans, a tak jest to naprawdę wątpliwe. Jak dla mnie jutro Lugano :4gw: BERN-SERVETTE, Szwajcaria to raczej nie Szwecja, czy inne ligi-sprzedawczyki i Bern to jutro wygra kończąc rywalizację z Genewą 4:1 i chyba idą na mistrza jak zakładali przed sezonem. Jak dla mnie :4gw: Posumowując: jak na tą chwilę to na pewno zagram grubo na Lugano i Bern + HIFK + awans Valenci i ładna kaska z tego wychodzi. Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Zgadzam się w 100%  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#151898 - 25/03/2004 15:12
|
stranger
Meldunek: 02/03/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Jaross: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał damian1: [qb]Na jurto wg mnie wygląda to tak: LUGANO-ZURICH, nie ma co się dużo zastanawiać Lugano musi to jutro wygrać i koniec (choć ciągle twierdze, że w sumie przegra tą rywalizację). Jakby wygrali w Zurichu choćby po dogrywce, to mieli by szanse nawet na awans, a tak jest to naprawdę wątpliwe. Jak dla mnie jutro Lugano :4gw: BERN-SERVETTE, Szwajcaria to raczej nie Szwecja, czy inne ligi-sprzedawczyki i Bern to jutro wygra kończąc rywalizację z Genewą 4:1 i chyba idą na mistrza jak zakładali przed sezonem. Jak dla mnie :4gw: Posumowując: jak na tą chwilę to na pewno zagram grubo na Lugano i Bern + HIFK + awans Valenci i ładna kaska z tego wychodzi. Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Zgadzam się w 100%  iwo: [/qb][/QUOTE]Go[ciu co ty w ogóle p[iszesz?Ty chyba nie bardzo umiesz pisac po polsku.co mozna sie dowiedziec z twojej wypowiedzi?hm..chyba nic.co znaczy to zdanie??BERN-SERVETTE, Szwajcaria to raczej nie Szwecja, czy inne ligi-sprzedawczyki i Bern to jutro wygra kończąc rywalizację z Genewą 4:1 i chyba idą na mistrza jak zakładali przed sezonem.
|
Do góry
|
|
|
|
#151899 - 25/03/2004 16:45
|
veteran
Meldunek: 10/02/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jakob: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Jaross: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał damian1: [qb]Na jurto wg mnie wygląda to tak: LUGANO-ZURICH, nie ma co się dużo zastanawiać Lugano musi to jutro wygrać i koniec (choć ciągle twierdze, że w sumie przegra tą rywalizację). Jakby wygrali w Zurichu choćby po dogrywce, to mieli by szanse nawet na awans, a tak jest to naprawdę wątpliwe. Jak dla mnie jutro Lugano :4gw: BERN-SERVETTE, Szwajcaria to raczej nie Szwecja, czy inne ligi-sprzedawczyki i Bern to jutro wygra kończąc rywalizację z Genewą 4:1 i chyba idą na mistrza jak zakładali przed sezonem. Jak dla mnie :4gw: Posumowując: jak na tą chwilę to na pewno zagram grubo na Lugano i Bern + HIFK + awans Valenci i ładna kaska z tego wychodzi. Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Zgadzam się w 100%  iwo: [/qb][/QUOTE]Go[ciu co ty w ogóle p[iszesz?Ty chyba nie bardzo umiesz pisac po polsku.co mozna sie dowiedziec z twojej wypowiedzi?hm..chyba nic.co znaczy to zdanie??BERN-SERVETTE, Szwajcaria to raczej nie Szwecja, czy inne ligi-sprzedawczyki i Bern to jutro wygra kończąc rywalizację z Genewą 4:1 i chyba idą na mistrza jak zakładali przed sezonem.[/qb][/QUOTE]Musisz sie jeszcze dużo uczyć wtedy będziesz znał ten język Jakobie. Nie ładnie jest zwracać komuś uwagę, która naprawdę nic nie wnosi do sprawy. Myślę iż każdy, kto śledzi trochę bukmacherkę wie o czym napisał damian1. Kolego Jacob napisz co ty sądzisz o dzisiejszych meczach ligi szwajcarskiej o zaspołach Lugano i Bern. Chętnie poczytamy jak ty poprawnie piszesz po POLSKU
|
Do góry
|
|
|
|
#151900 - 25/03/2004 16:57
|
veteran
Meldunek: 31/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ketjow: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał jakob: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Jaross: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał damian1: [qb]Na jurto wg mnie wygląda to tak: LUGANO-ZURICH, nie ma co się dużo zastanawiać Lugano musi to jutro wygrać i koniec (choć ciągle twierdze, że w sumie przegra tą rywalizację). Jakby wygrali w Zurichu choćby po dogrywce, to mieli by szanse nawet na awans, a tak jest to naprawdę wątpliwe. Jak dla mnie jutro Lugano :4gw: BERN-SERVETTE, Szwajcaria to raczej nie Szwecja, czy inne ligi-sprzedawczyki i Bern to jutro wygra kończąc rywalizację z Genewą 4:1 i chyba idą na mistrza jak zakładali przed sezonem. Jak dla mnie :4gw: Posumowując: jak na tą chwilę to na pewno zagram grubo na Lugano i Bern + HIFK + awans Valenci i ładna kaska z tego wychodzi. Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Zgadzam się w 100%  iwo: [/qb][/QUOTE]Go[ciu co ty w ogóle p[iszesz?Ty chyba nie bardzo umiesz pisac po polsku.co mozna sie dowiedziec z twojej wypowiedzi?hm..chyba nic.co znaczy to zdanie??BERN-SERVETTE, Szwajcaria to raczej nie Szwecja, czy inne ligi-sprzedawczyki i Bern to jutro wygra kończąc rywalizację z Genewą 4:1 i chyba idą na mistrza jak zakładali przed sezonem.[/qb][/QUOTE]Musisz sie jeszcze dużo uczyć wtedy będziesz znał ten język Jakobie. Nie ładnie jest zwracać komuś uwagę, która naprawdę nic nie wnosi do sprawy. Myślę iż każdy, kto śledzi trochę bukmacherkę wie o czym napisał damian1. Kolego Jacob napisz co ty sądzisz o dzisiejszych meczach ligi szwajcarskiej o zaspołach Lugano i Bern. Chętnie poczytamy jak ty poprawnie piszesz po POLSKU[/qb][/QUOTE]No właśnie, nie wiem skąd kolesia przywiało, ale widać, że nie interesuje się hokejem, więc po co w ogóle zabiera głos. Kolejny nieudany start na forum... 
|
Do góry
|
|
|
|
#151901 - 25/03/2004 17:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
język nie język start nie start , nie istotne rzeczy istotne jest to że kurs w granicach 1,50 na Lugano to totalny shit moim zdaniem i co z tego że muszą wygrać? mam juz za soba tyle meczy w ktorych druzyna A musiala wygrac i przegrala ze... Jezeli Zurich prowadzi w serii 3-1 i nie pozwala w ostatnich meczach nastrzelać sobie bramek , a ostatnia wygrana Lugano miała miejsce na początku serii to kurs 1,50 po 3 przewalonych meczach jest zaniżony nie zdziwie sie jak Lugano wygra i życze wam żęby kupony powchodziły ale ja osobiscie odpuszczam ten mecz gdyby kurs byl 1,9-2,1 to moglbym grac ale nie przy takim kursie na gospodarzy ktorzy maja tylko troche wieksze szanse przed tym meczem niz Zurich
|
Do góry
|
|
|
|
#151902 - 25/03/2004 17:23
|
stranger
Meldunek: 24/03/2004
|
Po co wy się rozwodzicie nad meczem LUGANO-ZURYCH jak pewniejsza jest wygrana BERN-u ! Myśle że juz dzis zakończą tą zabawę ! :4gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#151903 - 25/03/2004 17:33
|
stranger
Meldunek: 08/03/2004
|
Cze all... Lugano,tak, Bern moze i wygra ale czuje tu remis i dogrywke. pozdro :1gw: :1gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#151905 - 25/03/2004 22:07
|
addict
Meldunek: 15/02/2004
|
Ostatnie 2 mecze Lugano pokazały jak wyrównana para spotkała się w półfinale PO. To żę Zurich prowadzi 3-1 nie przesądza do końca sprawy. Myśle, że dzisiaj hokeiści Lugano przedłużą swoją nadzieję na awans do finału. Sam ten mecz zagrałem za większą kasę. Pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#151908 - 27/03/2004 18:10
|
old hand
Meldunek: 23/02/2004
|
Dzisiaj Lugano wygrywa ten mecz z Zurichem  .Bez dogrywy.Moim zdaniem pewniak z wysokim kursem  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#151909 - 27/03/2004 23:23
|
member
Meldunek: 16/01/2004
|
Jestem tego samego zdania.
|
Do góry
|
|
|
|
#151911 - 29/03/2004 13:32
|
veteran
Meldunek: 31/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb]A jak myslicie jutro Lugano też to wygra  [/qb][/QUOTE]Wracam do typowania hokeja (w weekendy raczej nie gram hokeja) po piłkarskiej, udanej sobocie (+170zł) i pechowej niedzieli (zabrakło mi tylko Porto z Handi do 240zł  ) Co do Lugano to: Jak na razie od momentu 3:1 dla Zuricha jest scenariusz taki jak zakładałem: gładkie zwycięstwo u siebie (4:0), potem wygrana po dogrywce na wyjeździe i jest 3:3, a kolejne co zakładałem to poprostu wygrana Lugano i myślę, że chyba nawet nie będe się rozwodził czy czasami nie skończy się dogrywką i zagram po prostu grubo na pewne "1"! Jak dla mnie to :4gw: . Ps: Sachi, chciałem dać dziś też na Omsk, ale widze, że również to grasz, więc zacząłem się zastanawiać, choć w piątek chciałem dać na Eisbaren i jak zobaczyłem twój typ to zmieniłem to i dałem na Anderlecht, którego zabrakło mi do 190zł! Kurna i teraz przez ciebie jestem rozdarty  . Napisz, jak tam ostatnio ci idzie? Nie masz już tego pecha, co wszyscy ci dowalali? Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#151912 - 29/03/2004 15:20
|
enthusiast
Meldunek: 28/10/2002
|
Kiedy jest mecz Lugano dziś czy jutro . W ofercie profa jest niby dzisiaj a wg. oferty STS-u jutro .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|