czy ja wiem czy taka trudna
faworytów na pierwszy rzut oka sporo.
A wiec tradycyjnie gramy PRZECIWKO Warcie i Pelikanowi. Odra to nie jest tak przecietny zespół jak wszyscy mówią. Ostatni mecz w Gdańsku to potwierdził. Grają chyba o spokojne miejsce w srodku tabeli i takie meczyki powinni wygrywać. Hugo, Kubik czy Feliksiak grac jednak potrafią. O Warcie tradycyjnie no comment
. Dalej Jastrzębie - Pelikan. Nawet jeśli 2 czy 3 u gospodarzy nie zagra to są faworytem bowiem Łowiczanie to ekipa 3-ligowa po prostu...
Gdyńska Arka - nie ma co ukrywać że ostatnie 3 mecze tej druzyny zaskoczyły in minus. Ale teraz przyjezdza Śląsk. Motywacja na 100% zarówno wśród kibiców jak i na boisku. Łatwy HW - w końcu.
mecz Tura? czyżby 5 już remis?
zobaczymy. Wszyscy w Turku znają Kaczmarka który swietnie grał na lewej pomocy i obok Zasady był najlepszym "lewym" w ost.latach. Ciekawe co to za piłkarzyki Ci Lewandowski i Wiśniewski. Licze że zagrają otwartą piłkę, a to (gre z kontry) tygryski lubią najbardziej
1x.
Co do niespodzianek - obawiam sie Wisły Płockiej i Polonii. Stawki małe a jestem pewien że "gwiazdy" z Płocka zlekceważą rywala.
na koniec Piast - GKS czysta 1 ale ten mecz dopiero w poniedziałek.