Strona 3 z 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >
Opcje tematu
#153782 - 12/04/2004 20:00 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
kapitansb Offline
veteran

Meldunek: 26/12/2003
Czy ktoś ma jakięś dokładniejsze info na temat meczu NORWEGIA - HOLANDIA ,ostatnie mecze ,składy itp. Zawody są w Norwegii i cholernie kusi mnie handi na Norwegię (-3.5),tylko czy dadzą radę?

Do góry
Bonus: Unibet
#153783 - 12/04/2004 20:05 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Aras Offline
member

Meldunek: 30/03/2004
Witam, wszytskich wlasnie wrocilem z meczu Estonia- Rumunia - bilet kosztowal cale 5 złoty.. powiem szczerze, ze nei bylo tak latwo jak mialobyc. Rumuni grali znakomicie.. gdyby nie 4 bramka dla Estoni wynik bylby zupelnie inny uwierzcie mi bylem tam i siedzialem . Zupelnie inaczej niz w tv... Jade jeszcze dzisiaj na mecz POlska - Włochy troche ludzie kupowali bilety - takze doping bedzie znakomity.. mysle ze Polska wygra ten mecz.. Goła 1 na Polske..

Do góry
#153784 - 12/04/2004 20:10 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
BoObi Offline
veteran

Meldunek: 18/11/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Aras:
[qb]Witam, wszytskich wlasnie wrocilem z meczu Estonia- Rumunia - bilet kosztowal cale 5 złoty.. powiem szczerze, ze nei bylo tak latwo jak mialobyc. Rumuni grali znakomicie.. gdyby nie 4 bramka dla Estoni wynik bylby zupelnie inny uwierzcie mi bylem tam i siedzialem . Zupelnie inaczej niz w tv... Jade jeszcze dzisiaj na mecz POlska - Włochy troche ludzie kupowali bilety - takze doping bedzie znakomity.. mysle ze Polska wygra ten mecz.. Goła 1 na Polske..[/qb][/QUOTE]Ehhh a 1/3 Polski oglądala ten mecz na Polsacie.

Do góry
#153785 - 12/04/2004 20:26 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Aras Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał BoObi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Aras:
[qb]Witam, wszytskich wlasnie wrocilem z meczu Estonia- Rumunia - bilet kosztowal cale 5 złoty.. powiem szczerze, ze nei bylo tak latwo jak mialobyc. Rumuni grali znakomicie.. gdyby nie 4 bramka dla Estoni wynik bylby zupelnie inny uwierzcie mi bylem tam i siedzialem . Zupelnie inaczej niz w tv... Jade jeszcze dzisiaj na mecz POlska - Włochy troche ludzie kupowali bilety - takze doping bedzie znakomity.. mysle ze Polska wygra ten mecz.. Goła 1 na Polske..[/qb][/QUOTE]Ehhh a 1/3 Polski oglądala ten mecz na Polsacie. [/qb][/QUOTE]Wiem o tym , ale jak siedizsz tam osobiscie jest zupelnie inaczej, zwlaszcza jak cala hala jest za Rumunią a po strzeleniu 4 bramki dla Estoni ja mądry człek zaczynam wiwatowac.. moja radosc spotkala sie z groznym spojrzeniem dwoch lysych napakowanych panow - ale mialem wy****ne

Do góry
#153786 - 12/04/2004 20:30 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
kapitansb Offline
veteran

To rozumiem ,że po 5. i 6.-ej bramce siedziałeś jak mysz pod miotłą?

Do góry
#153787 - 12/04/2004 20:36 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Aras Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał kapitansb:
[qb]To rozumiem ,że po 5. i 6.-ej bramce siedziałeś jak mysz pod miotłą? [/qb][/QUOTE]wręcz przeciwnie , ale sam nie jestem chucherko a bylem z kumplem

Do góry
#153788 - 12/04/2004 20:38 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
iwor Offline
addict

Meldunek: 07/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Aras:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kapitansb:
[qb]To rozumiem ,że po 5. i 6.-ej bramce siedziałeś jak mysz pod miotłą? [/qb][/QUOTE]wręcz przeciwnie , ale sam nie jestem chucherko a bylem z kumplem [/qb][/QUOTE]rumunow obstawiles??????????????

Do góry
#153789 - 12/04/2004 20:50 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Aras Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał iwo r:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Aras:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kapitansb:
[qb]To rozumiem ,że po 5. i 6.-ej bramce siedziałeś jak mysz pod miotłą? [/qb][/QUOTE]wręcz przeciwnie , ale sam nie jestem chucherko a bylem z kumplem [/qb][/QUOTE]rumunow obstawiles??????????????[/qb][/QUOTE]Estonie obstawilem i za cala wygrana obstawilem Polske... musza to wygrac czuje to.. nie ma innej mozliwosci pozatym bede tam siedzial - bede emocje jak c***...

Szkoda, ze wy ni emozecie ich przezyc

Do góry
#153790 - 12/04/2004 20:53 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
kapitansb Offline
veteran

musisz chodzić na mecze w dresach i z maszynką do golenia włosów

Do góry
#153791 - 12/04/2004 20:59 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
kapitansb Offline
veteran

Czy ktoś ma jakięś dokładniejsze info na temat meczu NORWEGIA - HOLANDIA ,ostatnie mecze ,składy itp. Zawody są w Norwegii i cholernie kusi mnie handi na Norwegię (-3.5),tylko czy dadzą radę? PONAWIAM PYTANIE

Do góry
#153792 - 12/04/2004 21:45 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
ECIU Offline
journeyman

Meldunek: 14/03/2004
Norwedzy zapewnie wygrają i do dosyć sporo. chociaż holendrzy maja gdzie trenować jak zamarazn im kanaly
A tak na poważnie trzeba poczekac jeden meczyk i sprawdzić ich forme bo co do zwycieztwa tejże druzyny to nie mam wątpliwości

Do góry
#153793 - 12/04/2004 22:17 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Morfus Offline
enthusiast

Meldunek: 31/03/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ECIU:
[qb]Norwedzy zapewnie wygrają i do dosyć sporo. chociaż holendrzy maja gdzie trenować jak zamarazn im kanaly
A tak na poważnie trzeba poczekac jeden meczyk i sprawdzić ich forme bo co do zwycieztwa tejże druzyny to nie mam wątpliwości[/qb][/QUOTE]Wiecie co po dzisiejsz ZNOWu wtopie na pilce musze sie odegrac i pytanko :
jaki jest prog under/over w hokeju w Gamebookers. kurs kuszacy i to mocno i byc moze warto zagrac. Co o tym sadzicie ..

Do góry
#153794 - 12/04/2004 22:27 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
ECIU Offline
journeyman

Meldunek: 14/03/2004
własnie to jest szkopuł czy dać na norwegów (-3.5 ) czyli wychodzi że różnicą 4 bramek ;/ ehm sam nie wiem chociaz mi sie coś wydaje ze wynik bedzie bardzo wysoki w stylu 6:1 ale 4 brami na 1 mecz turnieju - nie wiem sam ale mozna ryzykować.

Do góry
#153795 - 12/04/2004 22:31 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Morfus Offline
enthusiast

Meldunek: 31/03/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ECIU:
[qb]własnie to jest szkopuł czy dać na norwegów (-3.5 ) czyli wychodzi że różnicą 4 bramek ;/ ehm sam nie wiem chociaz mi sie coś wydaje ze wynik bedzie bardzo wysoki w stylu 6:1 ale 4 brami na 1 mecz turnieju - nie wiem sam ale mozna ryzykować.[/qb][/QUOTE]Under w GB jest >6,5 i to jest szkopul czy tyle wtluka czy nie ..
Tak samo Handi z przewaga 3,5 ...

Do góry
#153796 - 13/04/2004 01:27 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Animal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2004
Witam!!! Wlaśnie oglądam mecz Polski i powiem jedno qrwa żenada!!!To co prezentują nasi kompletnie mija się z celem, przegrywają buliki,przegrywają na ciało jednym słowem beznadzieja.Kończy sie 2t i przegrywają 0:3
Wlosi 3 gole strzelili po pp,nasi mieli dwa razy więcej przewag i nic.
Ci którzy stawiali na naszych no mają jak narazie marne szanse na wygraną.Miejmy jednak nadzieje że w 3t. cos drgnie.

Do góry
#153797 - 13/04/2004 02:13 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
No cóż i już po meczu. Polakom zabrakło umiejętności , kondycji , woli walkii i chęci zwycięstwa.

Jutro Wlochy grają ze Słowenią. Z niecierpliwością będę czekał na kurs. Nasi przeciwnicy nie pokazali w dzisiejszym meczu za wiele.

Słowenia - Włochy 1 ??? :4gw:

Do góry
#153798 - 13/04/2004 02:51 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Wracam zasmucony z meczu naszej drużyny,i nie chodzi tylko o wynik,bo to sport,ponadto makarony maja całkiem dobrą ekipę,paru kandyjców z nhl,a nasza ligowa"zbieranina" odzwierciedliła poziom naszego rodzimego hokeja.Najsmutniejsze jest to,że nasi przeszli obok meczu,brak było woli walki,zaangażowania,umiejetności i koncepcji.Nasi jakby grali jacyś ogłupieni,chyba zjadła ich trema i presja wyniku,brak było lidera.Nasi tragicznie grali w obronie,Włosi nie grali wielkiego hokeja,tylko wykorzystali nasze dziecinne błedy.W ataku zero koncepcji,pomysłu,a trzy setki przestrzelili jak dzieci na jeziorku.
Teraz musimy wygrać wszystko,Rumunia i Korea to spoko,z Estonią też powinni wymeczyć,decydujący bedzie mecz ze Słoweńcami,o ile pokonają oni Włochów,którzy dla mnie są faworytem nr. 1 do awansu.Nasze szanse są znikome,bo z taką grą,to ciężko bedzie Estonię pokonać,muszą się chłopaki zmobilizowac i liczyć na korzystne wyniki innych meczy.Szkoda ,że pierwszy mecz był z Włochami,bo gdyby na początek był ktoś słabszy,to nasi by sie rozkręcili,postrzelali sobie,oswoili się z widownią,wiadomo,pierwszy mecz u siebie jest najgorszy.Ale trudno jest jak jest,jutro widze wygrane Polski,Estoni no i chyba Włoch,ale to bedzie prawdopodobnie mecz o 1 miejsce,więc może być rużnie,Słoweńcy też są mocni.

Do góry
#153799 - 13/04/2004 03:08 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Domingos Offline
veteran

Meldunek: 02/05/2003
ja rowniez bylem na meczu i faktycznie zenujacy brak skutecznosci,to co zaprezentowal napad w pojedynkach sam na sam z cienkim bramkarzem wlochow nadaje sie do smiechu warte i nie potrafie zrozumiec gdzie jest PIOTROWSKI ze Stoczni czy ten Pysz nie widzi takich zawodnikow?? to samo z bramkarzem ,Jaworski puscil to co mial puscic i nic nie wybronil a widac bylo w sparingach ze WACHA jest lepszy i bardziej przygotowany do pojedynkow bo STOCZNIA zawsze byla ostrzeliwana w lidze i nieraz wybronil nam mecze,i dzis tez wybronil troszke strzalow , no nic pozdrawiam kibicow i trzeba myslec dalej nad typami i wierzyc w POLAKOW

Do góry
#153800 - 13/04/2004 03:08 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Aras Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał BOCA JUNIORS:
[qb]Wracam zasmucony z meczu naszej drużyny,i nie chodzi tylko o wynik,bo to sport,ponadto makarony maja całkiem dobrą ekipę,paru kandyjców z nhl,a nasza ligowa"zbieranina" odzwierciedliła poziom naszego rodzimego hokeja.Najsmutniejsze jest to,że nasi przeszli obok meczu,brak było woli walki,zaangażowania,umiejetności i koncepcji.Nasi jakby grali jacyś ogłupieni,chyba zjadła ich trema i presja wyniku,brak było lidera.Nasi tragicznie grali w obronie,Włosi nie grali wielkiego hokeja,tylko wykorzystali nasze dziecinne błedy.W ataku zero koncepcji,pomysłu,a trzy setki przestrzelili jak dzieci na jeziorku.
Teraz musimy wygrać wszystko,Rumunia i Korea to spoko,z Estonią też powinni wymeczyć,decydujący bedzie mecz ze Słoweńcami,o ile pokonają oni Włochów,którzy dla mnie są faworytem nr. 1 do awansu.Nasze szanse są znikome,bo z taką grą,to ciężko bedzie Estonię pokonać,muszą się chłopaki zmobilizowac i liczyć na korzystne wyniki innych meczy.Szkoda ,że pierwszy mecz był z Włochami,bo gdyby na początek był ktoś słabszy,to nasi by sie rozkręcili,postrzelali sobie,oswoili się z widownią,wiadomo,pierwszy mecz u siebie jest najgorszy.Ale trudno jest jak jest,jutro widze wygrane Polski,Estoni no i chyba Włoch,ale to bedzie prawdopodobnie mecz o 1 miejsce,więc może być rużnie,Słoweńcy też są mocni.[/qb][/QUOTE]Tez wlasnie wrocilem wlasnie zasmucony z meczu, oprocz 20zł na bilet prze****lem 50 zł na nich.. jak napisales wyzej polacy nie mielizadnego pomyslu na strzelenie gola.. niechce mi sie juz wiecej pisac i w****iac.. ide spac

Do góry
#153801 - 13/04/2004 03:17 Re: Mistrzostwa Swiata Dywizji I grupa A,B
Manjak01 Offline
old hand

Meldunek: 14/10/2003
Powiedźcie mi proszę Panowie co sądzicie o meczu Estonia - Korea?! Estonia może nie grała dziś super, ale chyba nie grali na maxa. Natomiast nie wiem jak to z Koreą jest... czy oni są tak słabi, czy Słowenia na tyle dobra. jak uważacie? i nie wiem Polska - Rumunia ... ale chyba nie zagram, bo przy takiej grze, to może różnie być.

Do góry
Strona 3 z 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08