Strona 11 z 11 < 1 2 ... 9 10 11
Opcje tematu
#1548401 - 01/09/2007 05:02 Re: WNBA 2007 [Re: krycha84]
Policeman Offline
veteran

Meldunek: 06/11/2006
vs

Zaczynamy, co do Indiany powrót Catchings znacznie wzmocnił siłę ataku i defensywę tego zespołu. DeForge IND trafiła z formą świetnie gra, Whitmore również świetnie się spisuje w PO. DeForge bardzo mądrze operuje piłką popełnia mało błędów a co najważniejsze świetnie rzuca na wysokiej skuteczności, DeForge z Catchings i Whitmore wypracowują starannie akcje i dochodzą do dobrych sytuacji rzutowych. Indiana to ekipa, która według mnie ma najlepszą obronę na ligę, grają dobrą twardą obronę. Fever o wiele lepiej spisuje się na deskach. Detroit jakieś bez gazu nie potrafią wykorzystać prostych sytuacji, popełniają wiele błędów już powinny odpaść z NY ale dopisało im szczęście z Fever już tak nie będzie są bardziej wymagającym rywalem. Do tego powrót Ford nic nie wniósł do gry ekipy Detroit, Cheryl po kontuzji słabiej się spisuje gra jakoś ociężale, oszczędza się, brakuje jej tego błysku z przed kontuzji. Indiana na własnej hali bardzo groźna myślę, że nie oddadzą spotkania. Sądzę, że to dobry wybór a kurs na Fever ładny.

Indiana @1,71 Pinnacle

Do góry
Bonus: Unibet
#1552299 - 02/09/2007 04:36 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

vs

Pinnacle oferuje nam linię 176,5 na to spotkanie i jest to najniższa linia jaką znalazłem zresztą co ja piszę wszędzie taka jest ale w pinakle jest większy kurs \:p uważam, że obie ekipy są w stanie ją przeskoczyć. Phoenix to zespół, który bardzo szybko wyprowadza akcję ma bardzo dobre zawodniczki a są to Taurasi, Taylor, Pondexter, Shmit czy Miller wszystkie wymienione zawodniczki doskonale sobie radzą w ofensywie i potrafią być bardzo groźne. Natomiast San Antonio w niczym im nie ustępują potrafią również świetnie grac w ofensywie. Young, Buescher i liderka zespołu Hammon potrafią dobrze rozegrać piłkę i wypracowywać dobre sytuacje do rzutu. Do tego obie ekipy oddają sporo rzutów z za linii 6,25 co trochę przybliża szansę overa w tym spotkaniu. Zespoły grają ofensywnie i uważam, że over 176,5 jest bardzo prawdopodobny w tym spotkaniu.

over 176,5 @1,9 Pinnacle

A co do drugiego typu to SAS +6,5 według mnie to dobre rozwiązanie, ekipy sa równe i spotkanie powinno być wyrównane. SAS leży nóż na gardle jeśli dziś przegrają to żegnają się z tegoroczną edycją playoff. SAS to ekipa która potrafi walczyć i nie poddaje się w najcięższych sytuacjach udowodniły to w ostatnim spotkaniu z Mercury, kiedy to potrafiły odrobić 10 pkt stratę na około 2 min przed końcem spotkania. Liderka zespoły Hammon w świetniej formie myślę, że dziś będzie ciągnęła koleżanki z drużyny i razem coś uda im się osiągnąć ;\) Liczę na dobre wyrównane spotkanie i sądzę, że takie będzie.

SAS +6,5 Pinnacle 1,9

Do góry
#1555007 - 03/09/2007 01:50 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

vs

Taka szybka analiza bo za chwilę spotkanie, podtrzymuję to wszystko co pisałem wcześniej Detroit bez formy słaba skuteczność, Ford gorzej gra, Nolan również słabo nie trafiły z formą zgasły przed samymi PO. Co do Indiany to jak pisałem Powrót Catchings ożywił ten zespół, grają bardzo modrzę, Dobrze w obronie o ataku widać również przewagę na deskach więżę że dziś Indiana rozstrzygnie tą serię.

Indiana +4,5 @1,99 Pinnacle

Do góry
#1573140 - 09/09/2007 01:32 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

vs

PHO w ostatnim meczu pomogło Detroit w odniesieniu zwycięstwa a to za pomocą swojej beznadziejnej gry w obronie kiedy to nie potrafiły powstrzymać rywalek a jedynym sposobem był faul a faulowały aż 32 razy :zdziwiony: z czego Detroit zdobyło aż 35 pkt z osobistych :zdziwiony: Trener na pewno wraz z zawodniczkami przeanalizował te sytuacje i jutro sądzę, że takich błędów nie będą popełniać. PHO gra bardzo ładną ofensywną koszykówkę i na prawdę bardo ciężko jest je powstrzymać w ataku. Do tego dochodzi jeszcze świetny obwód zawodniczek z Phoenix. Na prawdę zwrócić uwagę na to iż PHO trochę pomogło DET ale w jutrzejszym spotkaniu uważam, że już do takiej głupiej gry nie dojdzie. A co do DET wcale ich nie lekceważę są również dobrą drużyną ale według mnie jutro górą będzie Phoenix. Brak Ford to zawsze duże osłabienie a to że nie zagrała w ostatnim spotkaniu i ekipa DET wygrała nie oznacza że w drugim meczu będzie podobnie. Mój bet Phoenix zasłużyły na tytuł.

Phoenix @2,3 bet365

Do góry
#1581977 - 12/09/2007 05:00 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

vs

Tak jak już piałem zawodniczki Phoenix zasłużyły na tytuł. Grają bardo ładną ciekawą ofensywną koszykówkę i sądzę że już nikt teraz nie zdoła ich powstrzymać w drodze do tytułu, zawodniczki są na fali i bardzo ciężko będzie je powstrzymać w dodatku iż grają na własnej hali . Detroit zgubiło formę w najmniej odpowiednim momencie cały sezon grały po prostu wyśmienicie a w PO kolejne rundy przechodziły z wielkim trudem w dodatku kłopoty z Ford. Nolan gra o wiele słabiej zresztą cała ekipa spisuje się o wiele gorzej niż w sezonie zasadniczym. Phoenix to głównie Taylor, Taurasi i Pondexter jest również Miller i Shmit po prostu skład jaki chciałaby mieć każda drużyna. Phoenix sezon bardzo udany i są na tyle dobrymi, doświadczonymi zawodniczkami iż potrafią przez długi czas utrzymać bardzo wysoką formę. Bet365 oferuje nam zakład -5,5 na drużynę gospodarzy sądzę, że to dobry wybór grają na własnej hali na której świetnie się spisują i nie będzie dla mnie zdziwieniem jeśli odniosą dziś pewnie wysokie zwycięstwo. Mają w zespole świetne zawodniczki, które potrafią punktować na bardzo wysokiej skuteczności do tego potrafią zdobywać pkt z dystansu i półdystansu o jest bardzo przydatne a z zdobywaniem pkt z dystansu Detroit ma problemy. Mój bet -5,5 Phoenix i myślę, że nie będę żałował.

Phoenix -5,5 @1,9

I jeszcze jedno linia 180,5 wystawiona przez bet365 dosyć wysoko mimo to iż Phoenix gra ofensywną koszykówkę ekipa Detroit przyciśnięta do ściany będzie dziś zmuszona do mocniejszej obrony a wiemy, że potrafią to robić. Under myślę, że jest dobrym rozwiązaniem.

under 180,5 @1,9

Do góry
#1582278 - 12/09/2007 06:49 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Kacper Offline
enthusiast

Meldunek: 24/10/2002
Witam,
Zgadzam się z powyższym. Oglądałem w tym sezonie parę meczy Phoenix i rzeczywiście jest do drużyna świetnie grająca w ataku i zawodniczki Detroit nie będą w stanie ich dzisiaj powstrzymać. - handi na Phoenix stawiam
Pozdrawiam

Do góry
#1588411 - 14/09/2007 05:49 Re: WNBA 2007 [Re: Kacper]
Policeman Offline
veteran

vs

Nie zmieniam zdania co do tego spotkania i w dalszym ciągu uważam iż Phoenix wygrają PO ;\) a więc nie będę się powtarzał \:p

Phoenix -5,5 Bwin

Tym razem over już w ostatnim spotkaniu do overa dużo nie brakowało a dziś Phoenix nie ma nic do stracenia i musi zagrać na całego. A u nich to oznacza rzucenie się w ofensywę, myślę, że dziś zobaczymy bardzo dobre spotkanie z dużą ilością pkt. Grają szybko i na niezłej skuteczności myślę, że linię 179,5 uda się im przeskoczyć.

over 179,5 Bwin

i jeszcze jeden bet Ford over 9,5 zbiórek doskonale wiemy że Cheryl to zawodniczka, która świetnie radzi sobie zarówno w ofensywie i defensywie, bardzo dużo zbiera, jest filarem defensywy Shock, akcje rozgrywane przez obie ekipy są dosyć szybkie a więc Cheryl będzie miała sporo szans aby się wykazać ;\) Ford średnio zbiera 10 razy na mecz a więc w defensywie czuje się bardzo dobrze. Uważam że są spore szanse że uda się jej przeskoczyć tą linię.

Ford over 9,5 zbiórek Bwin

Do góry
#1597865 - 17/09/2007 04:46 Re: WNBA 2007 [Re: Policeman]
Policeman Offline
veteran

vs

Dziś się trochę pobawiłem zobaczymy co z tego wyjdzie ;\) W dalszym ciągu zdania nie zmieniam i uważam że po tytuł sięgną zawodniczki Phoenix. O drużynach i zawodniczkach pisałem w powyższych postach. A co do dzisiejszego spotkania mecz z cyklu "Zwycięzca bierze Wszystko" obie ekipy nie mają nic do stracenia na pewno zagrają na maksimum swoich możliwości a więc dziś czeka nas bardzo ciekawe spotkanie. Detroit w ostatnich 2 meczach znacznie poprawiło swoją grę natomiast Phoenix ostatnio słabiej a to za sprawą tego iż zaczynają więcej uwagi poświęcać obronie co nie jest ich najmocniejszą stroną, siłą tego zespołu jest atak i tego powinny się trzymać zawodniczki Mercury. Jeśli wrócą do tego co prezentowały w 2 pierwszych spotkaniach myślę, że tytuł będzie należał do nich.

Phoenix @2,3 Pinnacle
Phoenix +2,5 @1,9 bet365

Drugi typ to over 173,5 z Pinnacle tak jak już wspomniałem wyżej liczę na powrót do tego co ekipy prezentowały w pierwszych 2 spotkaniach. Phoenic to ekipa która w ma bardzo wiele wszechstronnych zawodniczek, mają wyrównany skład. Bardzo dobre grają w ofensywie. Świetnie spisują się na obwodzie, wiele zawodniczek, które dysponują dobrym rzutem z półdystansu jak i z dystansu. Akcje wyprowadzane są szybko. Teraz Detroit mam nadzieję że nie uda im się narzucić swojego stylu gry a zawodniczki Pho będą starały się grac swoje. W ekipie Detroit również nie brakuje zawodniczek które potrafią zdobywać pkt, Smith, Nolan, Ford to główne postacie tego zespołu liczę na ich w miarę dobry występ :P.

over 173,5 @2 Pinnacle

I jeszcze taki zakład na zawodniczkę Taylor over 17,5 pkt ostatnie spotkanie zawodniczka nie może zaliczyć do udanych zdobyła tylko 6 pkt ale dziś uważam że sprosta zadaniu potrafi dobrze wbić się pod kosz i zapunktować z rzutami z dystansu również nie jest źle myślę, że over to dobre rozwiązanie, po ostatnim spotkaniu uważam że dziś się pokaże z lepszej strony.

Taylor over 17,5 @1,85

Do góry
Strona 11 z 11 < 1 2 ... 9 10 11

Moderator:  rafal08