|  
| 
| 
| 
| #1585662 - 13/09/2007 06:44  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Piecia] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 | 
Mały spojler do "Californication", może kogoś zachęci do ogladania ;] 
 Akcja w restauracji, przy stoliku siedzą: grający głównego bohatera (psiarza) Duchovny, jego agent z partnerką i dodatkowa kobieta dla Duchovnego ;]

Duchovny chce się czegoś dowiedzieć o nieznajomej, prosi ją by coś powiedziała o sobie, ona jednak prosi by to on opowiedział coś o niej gdyż jest pisarzem i ma bujną fantazje.

Ona: Opowiedz mi coś o mnie.|To przecież robią pisarze, prawda? Zmyślają. Będzie niezły ubaw.
 On: Myślę, że urodziłaś się w dolinie.
 W niezłej dzielnicy...
 Hidden Hills, Calabasas|albo coś w tym stylu?
 Twój ojciec był urzędnikiem,
 jakimś kierownikiem na średnim szczeblu.
 Mama była kurą domową.
 Wybierając college nie chciałaś być za daleko od domu,|więc poszłaś do burżujskiego prywatnego collage'u.
 UCLA?
 Nie, nie, S-C, jak Ssanie-Chuja|({y: i}gra słów: S-C to skrót od Sucking Cock).
 Przez studia miałaś chłopaka "na poważnie",
 który z tobą zerwał zaraz po studiach|i ożenił się z inną.
 Dostałaś kiepską posadę w HR-ach,
 Masz za sobą łańcuch nieudanych związków|przybyło ci na wadze.
 Rozglądasz się dookoła i widzisz,|że twoi znajomi mają kogoś,
 pobierają się, więc uważasz, że musisz schudnąć,
 zaczęłaś chodzić na fitness, przyzwyczaiłaś się,|zaczęłaś trochę biegać.
 Chcesz pracować.
 Może zacząć jakiś biznes|na przykład planowanie przyjęć.
 Widzisz się jako kolejną Marthę Stewart.
 Ale co ty tak naprawdę chcesz robić?
 Siedzieć w domu na kanapie,
 z jakimś smutasem i oglądać reality tv.
 a on będzie patrzył jak znowu rośnie ci tyłek.
 A teraz przesyłasz mi to spojrzenie,
 takie jakbym co najmniej zgwałcił ci kota.
 Ale tak naprawdę zastanawiasz się nad tym,|czy jak uda ci się stąd wyjść w ciągu najbliższych 15 minut,
 to czy zdążę na kolejny odcinek America Next Top Model,
 który ja sobie nagrywam, na serio!
 Ten show jest naprawdę zacięty!
 agent:- Prawdziwy z ciebie kutas, wiesz o tym?

Serial jest świetny, humor zabija. Został już zapowiedziany drugi sezon.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1589223 - 14/09/2007 19:54  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Bzyku] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2004
 | 
jestem właśnie po drugim odcinku californication.najpierw klientka z tymi operacjami plastycznymi wyskakuje    a potem akcja w sypialni    myślałem, że padnę ze śmiechu    kto oglądał ten wie    zajebisty serial |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1590105 - 15/09/2007 02:28  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Randall] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2004
 | 
Niedawno zacząłem ogladać Boston Legal  i muszę przyznać, że świetny prawniczy serial.Znakomici Spader i Shatner, niezły humor...fajnie się to ogląda    Polecam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1590672 - 15/09/2007 05:05  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Randall] |  
|   Blade Runner

Meldunek:  04/05/2004
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1590680 - 15/09/2007 05:07  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Bzyku] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1598360 - 17/09/2007 07:15  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: bolo_lacznik] |  
|   Porucznik

Meldunek:  15/04/2005
 | 
Ostatnio ogladałem bardzo ciekawy film tyle ze nie wiem jaki ma tytuł    (Zaczalem ogladac od jakiejs 10 minuty) Film w rezyserii Franka Marshalla, akcja toczy sie glownie na Antarktydzie gdzie miejsce ma wyprawa po kamien z Merkurego czy jakos tak    W misji biorą udział psy Husky. Kamien jest, mozna opuszczac Antarktyde ale nie zabieraja psiakow gdyż nie ma miejsca w helikopterze. Zbliza sie najbardziej mroźna zima i psy bez pomocy przezywają bodajże 175 dni ! Film oparty na autentycznej historii. Jeśli ktoś ogladał i kojarzy ten film to proszę o tytuł   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1598375 - 17/09/2007 07:36  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Platini] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  19/09/2005
 | 
http://przygoda.na.anarktydzie.filmweb.pl/Ostatnio ogladałem bardzo ciekawy film tyle ze nie wiem jaki ma tytuł    (Zaczalem ogladac od jakiejs 10 minuty) Film w rezyserii Franka Marshalla, akcja toczy sie glownie na Antarktydzie gdzie miejsce ma wyprawa po kamien z Merkurego czy jakos tak    W misji biorą udział psy Husky. Kamien jest, mozna opuszczac Antarktyde ale nie zabieraja psiakow gdyż nie ma miejsca w helikopterze. Zbliza sie najbardziej mroźna zima i psy bez pomocy przezywają bodajże 175 dni ! Film oparty na autentycznej historii. Jeśli ktoś ogladał i kojarzy ten film to proszę o tytuł   Piekny film   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1598496 - 17/09/2007 15:45  Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Kylo] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  24/01/2006
 | 
Equilibrium Equilibrium sc-fi   poniedziałek 17.09.2007 TVP 1 22:40      Po dramatycznych doświadczeniach III wojny światowej ludzie starają się zabezpieczyć przed kolejnymi zagrożeniami. Powstaje idealne państwo Libria, którego obywatele mają być wolni od emocji mogących wywoływać konflikty i wojny. W tym celu muszą codziennie zażywać porcję leku zwanego prozium. Za odmowę jego przyjęcia grozi śmierć. Porządku w kraju pilnują tzw. klerycy. Jeden z nich agent John Preston, tropi tych, którzy unikają brania prozium POLECAM WSZYSTKIM !!! ZNAKOMITY FILM !!!! 10/10 !!!!! OGLADAJCIE !   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |