#1599882 - 18/09/2007 05:51
Re: Angielskie nonleague, od Conference w dół.
[Re: crova]
|
veteran
Meldunek: 05/12/2004
|
powiedzcie panowie co waszym zdaniem jest najelspzym typem na jutrom czy dublet kiderminister + haflix da rade czy lepiej to inaczej rozegrac?? zapodajcie jakis dobry mix...
|
Do góry
|
|
|
|
#1599947 - 18/09/2007 06:41
[Re: $-man]
|
veteran
Meldunek: 05/12/2004
|
halifax i kiderminister peffki na jutro ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1602807 - 19/09/2007 05:51
[Re: lysy1]
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
Kidderminster-Droylsden 3-1  Halifax-Nortwich 3-1  Altrincham-Cambridge 0-3  wszystko pewne zwycięstwa
|
Do góry
|
|
|
|
#1603084 - 19/09/2007 15:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 24/06/2006
|
ja mysle o exeter, halifax i ich przeciwnicy dawno nie remisowali i boje sie remisu... tymbardziej ze head to head na niekorzysc halifaxa, a exeter jeszcze nie wygrał u siebie i ma head to head obiecujace... sugerowałbym czysta 1 na exeter Exeter - Forest Green u siebie 1, X, 1, X, 1,...?? jednak X czyli "normalnie"
|
Do góry
|
|
|
|
#1605042 - 20/09/2007 07:45
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
BLUESQUARE PREMIER 11 kolejka, 22 września Histon - Oxford (20.09) nie grali Aldershot - Farsley C. nie grali Altrincham - Droylsden 3-2-0 11:5 Burton - Woking 4-1-2 9:5 Crawley - Forest Green 3-1-0 10:5 Exeter - Ebbsfleet 2-1-2 5:4 Grays - York 0-2-0 1:1 Halifax - Rushden & D. 1-2-2 6:8 Kidderminster - Torquay 3-1-1 7:3 Salisbury City - Northwich nie grali Stevenage - Cambridge 3-0-0 9:3 Weymouth - Stafford 2-0-4 3:6
|
Do góry
|
|
|
|
#1606455 - 21/09/2007 01:18
[Re: jinx]
|
old hand
|
Dzięki za komplement , ale bez fałszywej skromności dużo mi jeszcze do "znawcy" brakuje.. Co do meczu: hm..ja nie zamierzałem go grać..ale przeczytałem Twojego posta...poczytałem o składach..przemyślałem ..chyba zagram 2... choć jak dla mnie Histon to drużyna totalnie nieobliczalna , a Oxford jak na razie zawodzi..aczkolwiek chyba najtrudniejsze mecze już za nimi.. Wypada dodać , że Oxford miał być jednym z "murowanych pewniaków" do awansu.. w ubiegłym sezonie na ich mecze przychodziłó po 5.000 ludzi...a to była by dobra frekwencja nawet na League One.. W Histon dzisiaj poważne osłabienia - Mat Mitchell-King (Obrońca-10 spotkań)..swoją drogą to jakiś "morderca" - w tych 10 spotkaniach ..6 żółtych i 1 czerwona kartka..!! i nadto Nathan Knight-Percival (Pomocnik -9 spotkań - 1 bramka)..i Danny Wright (Napastnik-6 spotkań -z tego w 5 wchodził jako rezerwowy - ale 3 bramki!!). Czyli pytanie jest takie czy obrońcy Oxford wyłączą z gry super strzelca Histon - Cliff Akurang-a... Ja chyba zaryzykuję , choć kurs jest do du..y.. ale ok. zagram Unibet za 1,9...choć tak naprawdę przy obecnej formie Oxford to raczej jest no bet...ale zawsze można zagrać na ich przełamanie...
|
Do góry
|
|
|
|
#1607990 - 21/09/2007 05:44
[Re: crova]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
co można powiedziec Northwich ma nowega managera, byc moze znany przez niektóych jako piłkarz Paul Warhurst poprowadzi ta druzyne, ale granie na takie wytwory jak Salisbury w dluzszym okresie odradzam odnośnie Aldershot mają juz 5 zwycięstw z rzedu a to niehybnie oznacza już niedługo jakiś zonk z ich strony  a za taką stawke jak 1,50 ja ich mecz odpuszczam. A radze przez kilka najblizszych kolejek "przyczaić" sie na ich porażke co do poprzedniej kolejki-- który to już raz ta sama historia... rywale chwalą York za gre a Ci znów przegrywają, zaczynam lekko progresje i jeszcze do tego w kombo jakimś : Grays-York 2, i ostrozniej x2. York nie zasługuje na tak niską pozycje w tabeli i kiedys z pewnoscia zaczna wygrywac oby juz teraz z Grays: kurs 3,85 co do innych meczów ciekawe jak zagra wyśmiewane przez wszystkich Droylsden. jakies x2 spróbuje również tym bardziej ze wróci cżłowiek który ma najwieksze pojecie o piłce w tym zespole czyli Steve Daly czyli typujemy wysokie kursy ale takie cos chyba daje najwiecej satysfakcji 
|
Do góry
|
|
|
|
#1608217 - 21/09/2007 07:02
[Re: Ryan20]
|
enthusiast
Meldunek: 16/08/2006
|
Witam, czytam od jakiegos czasu wasze wypowiedzi na temat Conference, i ciesze sie, ze kilku z was ma b.dobre pojecie o tej lidze, bo sam po cichu obstawiam czasem Conference. Odnosnie Salisbury uwazam, ze jednak powinni sobie poradzic z Nortwich, co do Warhursta, pilkarzem byl niezlym za czasow Blackburn, ale jako trener nic nie zrobil, poza tym to bedzie jego pierwszy mecz, wiec nie sadze by byla niespodzianka, Salisbury we wtorek wymeczylo 1:0 z przedostatnim Stafford i jesli mysla o czolowce ligi to musza wygrywac z takimi ekipami jak Stafford czy wlasnie Nortwich. Wg mnie 1, moze nie pewna na 100%, ale sadze, ze wygraja. Stawka 1.6 nie jest zla.
|
Do góry
|
|
|
|
#1610912 - 22/09/2007 06:19
[Re: pearljammer]
|
old hand
|
Dobry wieczór  oto moje przemyślenia i typy  Aldershot-Farsley Celtic 1 1,55 - a ja gram dalej na Aldrshot.Farsley w mojej ocenie to kiepska drużyna. Do tej pory dobre wyniki notowali przede wszystkim grając p-ko outsiderom.Jeśli porównać osłabienia to dodatkowy + dla Aldershot.Farsley-Ryan Croslley (10występów - podstawowy środkowy obrońca, Tristram Whitman -napastnik 2 bramki). Altrincham-Droylsden - 1 2,0 - gram także konsekwentnie p-ko Droylsden. Przede wszystkim moim zdaniem Altrincham to zespół lepiej "poukładany" , który zdecydowanie ma większe doświadczenie i większą determinację aby nie spaść niżej Conference. Ostatnie mecze u siebie co prawda przegrane ale przeciwnikami byli : Cambridge, Oxford, Aldershot - czyli zespoły ze ścisłej czołówki. Droylsden natomiast to w mojej ocenie zespół , który chyba tak naprawdę organizacyjnie Conference nie dorósł.Swego czasu pisano , że Droylsden mają wzmocnić zawodnicy z rezerw Chester..i co..nic..A dlaczego - chyba właśnie dlatego , że nie było wystarczającej determinacji i środków finansowych na taki ruch (bo wypożyczenie też obciąża budżet drużyny). Biorąc pod uwagę układ tabeli i fakt , że zaczyna się kształtować grupka 4-5 zdecydowanych outsiderów jest to mecz o ogromnym znaczeniu dla obu zespołów. I ja uważam , że zespół bardziej doświadczony, ograny, na swoim boisku wygra. Tym bardziej , że jak wynika z moich obliczeń i z informacji bbc Steve Daly właśnie jeszcze ten mecz będzie pauzować. No i zwróćmy jeszcze uwagę na bardzo ładny kurs - jaki pewnie już nie szybko na Droylsden zobaczymy Halifax-Rushden - 1 1,9 - Halifax rozgrywa ostatnio całkiem dobre mecze i odnotowuje całkiem przyzwoite wyniki. I dzieje się to w klubie , który miał duże problemy organizacyjne (finansowe). Ostatnio można było przeczytać jak to ładnie wychodzą ze swoich problemów. To na pewno stanowi dużą motywację dla zawodników . Tym bardziej , że grupa miejscowych przedsiębiorców chce zainwestować w drużynę i w najbliższym czasie ma przedstawić konkretną ofertę. A dobre wyniki drużyny mogą temu przedsięwzięciu tylko pomóc. Rushden natomiast niczym specjalnym poza bardzo ostrą grą się chyba nie wyróżnia. ot i. I może jeszcze parę uwag co do propozycji Ryan-a.mam nadzieję , że bez urazy. wybacz staremu człowiekowi. ale...ja nie do końca rozumiem i akceptuję granie na "przełamanie" w przypadku słabych drużyn..co innego dobrze poukładany zespół , któremu jakiś czas nie idzie..ale grać na przełamanie np. Droylsden......ja wiem oczywiście , że pewnie w końcu z kimś wygrają ..ale takie założenie to już czysta progresja , w dodatku chyba nie najlepiej dobrana.. mam nadzieję , ze bez urazy... mam duży szacunek do wszystkich którzy tu pisza , tym bardziej , że Ci którzy napiszą coś konkretnego niestety nie są zbyt liczni.. miłego weekendu 
|
Do góry
|
|
|
|
#1610987 - 22/09/2007 07:18
[Re: Kefir70]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
 ależ oczywiście ja sie nie obrażam. może na początek kilka słów porzadkowych. W lidze typu Conference ruszanie typów 1,40 czy 1,50 jako pewniaki dnia po prostu mija sie z celem jako SINGLE CZY DUBLE. jest to liga mimo wszystko chaotyczna i zaskakująca (co niewątpie pokaże wielkokroć w tym sezonie), spotkania rozgrywane są nierzadko przy 500-1000 osobowej publice organizacja drużyn na pół amatorska, jeśli ktoś chce zainwestować stabilniej gotówke lepiej zająć sie 1i2 ligami poszczególnych krajów. Acz swój urok ma co przyzna chyba wielu  warto za to dołączyć mecze do "wagonów" lub tak jak ja - do kuponów systemowych (polecam kursy x2 za 2 i ponad Po wtóre, co do Droylsden jednak zwracam honor jesli nie gra Daly iMcGuire to nie postawiłbym na nich złamanego grosza  , ot pisalem to przed analizą BBC, jednak moja ocena od początku była nacechowana Altrinchamem - po prostu jednej z najsłabszych ekip Conference (ost.sezony 21 i 22 msc w Conf) w tym nie bedzie lepiej wiele. ale zostawmy ich. a co do Yorku- to czy jest to poukładana drużyna i "słaba" no to możemy sie umówić na taki układ: zobaczymy tabele w okresie świąt ok? co do Aldershot... zwykła intuicja... 5 winów w Conference hmmm....życze wszystkiego dobrego Aldershot i pogromy Celtów 6-0 lecz nutkę ostrzeżenia pragnąłem włożyć w tą ich passe. That's all Folks 
|
Do góry
|
|
|
|
#1611039 - 22/09/2007 08:17
[Re: Ryan20]
|
old hand
|
A co do Yorku to zauważ , że ja złego słowa nie powiedziałem  A co do kursów i bukmacherskiej atrakcyjności Conference...- ja mam akurat odmienne zdanie...jak dla mnie mecz typu Kidderminster - Droylsden - porównałbym spokojnie do np. MU _ Sunderland.. a jaka jest różnica w kursach sami widzimy najlepiej... Mi akurat pół-amatorski charakter Conference bardzo odpowiada..swego czasu naprawdę fajnie typowało się w niższych szkockich , gdzie na mecze przychodzi po 200-300 osób :)) I w takich ligach , jak nagle pojawi się inwestor z odrobiną gotówki , albo na odwrót komornik  to wychwyciwszy te wydarzenia obstawia się po prostu bosko. Podobnie , kilka absencji kluczowych graczy albo kilka fajnych wzmocnień i już mamy świetnego typa. Że nie wspomnę , że idzie zima..za chwile zacznie się grypa , która zawsze jakąś drużynę rozłoży... i wiesz np. taka Chelsea...wypadnie ze składu 3-4 kluczowych graczy..spoko wejdą super zmiennicy reprezentujący zbliżony poziom i jest ok. a w takim Droylsdem wypada Daly i Mc Guire - i nie ma kim ich zastąpić , bo ewentualni zmiennicy reprezentują już poziom zupełnie z innej bajki. Ot i przemyślenia na temat niższych angielskich.
|
Do góry
|
|
|
|
#1611044 - 22/09/2007 08:25
|
old hand
|
W tym sezonie Conference przypomina mi właśnie niższe szkockie sprzed 2 lat... tam w kazdej byłó tak : 3-4 drużyny w czubie...2 takie drużyny środka.. i 3-4 outsiderzy...podział był naprawde bardzo wyraźny .. i typy w meczach tych pierwszych z ostatnimi po prostu wchodziły z ogromną skutecznością , a kursy były na poziomie co najmniej 1,5-1,6. Niestety w tym roku i poprzednim to już nie była ta szkocka 
|
Do góry
|
|
|
|
#1612752 - 23/09/2007 01:15
|
old hand
|
Aldershot-Farsley Celtic 4-3 Altrincham-Droylsden 3-2  Halifax-Rushden - 1-1  (Rushden wyrównało w ostatniej minucie...) czyli ogólnie jako tako...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|