Mam nadzieję, że więcej taka pechowa kolejka już nie będzie miała miejsca..
Krefeld Pinguine - EV Duisburg Fuchse Duisburg +2,5 @1.75 5/10 sportingbet + Duisburg ML @4.82 1/10 betway
Jestem pełen podziwu dla graczy Duisburga za niedzielny mecz przeciwko ERC Ingolstadt wygrany 4-2. Niesamowita wola walki i konsekwencja w grze obronnej, szybkie kontry i to musiało zakończyć się takim a nie innym wynikiem. Oglądałem ten mecz na przemian z Eisbaren - DEG i bardziej podobał mi się ten pierwszy. Aż chce się oglądać takie spotkania, w których młodzi gracze wręcz zarzynają się, by tylko przejąć krążek, zwłaszcza, kiedy grają z takim potentatem jak ERC. W następnym meczu zmierzą się z Krefeld, które zostało rozgromione w Iserlohn aż 8-3. I od razu nasuwa mi się pytanie: czemu Duisburg nie może wygrać drugiego meczu z rzędu? Handicap na gości +2,5 jest prawie pewny, stąd taka stawka, dorzucam zwycięstwo Duisburga. Na pewno skuszę się na transmisję tego meczu, choćby się waliło i paliło
Świetnie w ostatnim spotkaniu zaprezentował się Igor Alexandrov, który zaliczył gola i asystę przy bramce na 4-1. A więc
los Fuchse