|  
| 
| 
| 
| #4927431 - 19/09/2011 02:34  Re: BetCRIS
[Re: mez] |  
|   a.k.a. "DOMINICCA"

Meldunek:  11/02/2008
 | 
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebiaprzecież  z o R r o  napisał   ci  ,że raczej   nie   chodzi   o  podwójne  przewalutowanie.  Z o R r o szkoda  Twojego  czasu   na  nich . Poświęć  swój   czas    mi     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4927556 - 19/09/2011 02:56  Re: BetCRIS
[Re: Sylwiaa] |  
|   veteran

Meldunek:  05/01/2009
 | 
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebiaprzecież  z o R r o  napisał   ci  ,że raczej   nie   chodzi   o  podwójne  przewalutowanie.  Z o R r o szkoda  Twojego  czasu   na  nich . Poświęć  swój   czas    mi     usilujesz byc zabawna czy glupia ? dajcie jej bana za takie debilne posty |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4927665 - 19/09/2011 04:36  Re: BetCRIS
[Re: agr1] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
Glupszego pytania jako admin to nie mogles zadac.Dla kursow, ktore czasami sa najwyzsze.
 A, ze pewni i wyplacalni to sie gra.
Bardziej tępej odpowiedzi już nie można było napisać. Idź... wróć... i zobacz pierwotny post, na który odpowiedziałem, zakończony tekstem "zna ktos gorszego buka ?"  , a poprzedzony narzekaniem na prowizje, przewalutowania i brak odpowiedzi od supportu. Stąd moje pytanie, skoro jest aż tak źle to po co się męczyć? Dla jakiejś minimalnej różnicy kursowej, o ile w ogóle taka jest? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4927799 - 19/09/2011 14:58  Re: BetCRIS
[Re: Sylwiaa] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2003
 | 
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebiaprzecież  z o R r o  napisał   ci  ,że raczej   nie   chodzi   o  podwójne  przewalutowanie. Źle zrozumiałem. Myślałem, że chodzi o wypłatę. Natomiast przy wpłacie Moneybookers jest u Crisa do wyboru 5 walut (w tym PLN). Jesteś pewny, że wybrałeś z tej listy PLN? Bo być może zostawiłeś domyślnie USD i wtedy rzeczywiście przewalutowało 2 razy. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4927998 - 19/09/2011 18:05  Re: BetCRIS
[Re: z o ® r o] |  
|   veteran

| 
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebiaprzecież  z o R r o  napisał   ci  ,że raczej   nie   chodzi   o  podwójne  przewalutowanie. Źle zrozumiałem. Myślałem, że chodzi o wypłatę. Natomiast przy wpłacie Moneybookers jest u Crisa do wyboru 5 walut (w tym PLN). Jesteś pewny, że wybrałeś z tej listy PLN? Bo być może zostawiłeś domyślnie USD i wtedy rzeczywiście przewalutowało 2 razy. chcialem teraz na probe zrobic depozyt i mialem juz ustawiona walute PLN , widze ,ze musze pogodzic sie z ich zlodziejstwem (bo to bardziej boli niz strata kasy) bo dalej odpowiedzi brak |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4929166 - 20/09/2011 05:52  Re: BetCRIS
[Re: mez] |  
|   veteran

| 
na pierwszego maila nie odpowiadali ponad tydzien , dzis napisalem kolejnego (3-ci badz 4-ty ) i odpowiedz pojawila sie po kilkunastu  godzinach , kazali wyslac screen shota z mb to zrobia wyrownanie , wyslalem i po niecalych 2 godzinach kasa za bledne przewalutowanie jest na koncie , jak chca to potrafia |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5811900 - 25/03/2013 08:43  Re: BetCRIS
[Re: connor] |  
|   old hand

Meldunek:  16/07/2007
 | 
ja sie tak samo wje..łemwpłaciłem kasę a po zalogowaniu brak zakładów live, support twierdzi że dla Europy nie przewidują takich atrakcji
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |