[QUOTE]Oryginalnie wysłał ROB77:
[qb]w tej walce bardzo prawdopodobny wydaje mi sie scenariusz jaki mial miejsce we wczesniejszejszym pojedynku goloty z grantem.
andrzej bedzie chcial rozstrzygnac walke bardzo szybko.zaatakuje i liczac na swoja szybkosc i sile ciosu bedzie probowal znokautowac rywala.jezeli do 3 rundy rywal nie bedzie na deskach to szanse goloty wraz z uplywem czasu beda malaly.wydaje mi sie,ze w dalszym ciagu jest on slaby psychicznie.nie wierzylbym rowniez w przekonywanie,ze jest przygotowany na 15 rund,zwlaszcza ze przed walka mowi sie rozne,czasami smieszne(patrz tyson),rzeczy.
jezeli dojdzie do sytuacji,ze przestanie trzymac garde i zacznie te swoje kretynskie uniki liczac,ze zaden z ciosow byrda go niedosiegnie,trafi mnie szlak przed telewizorem.bedzie wtedy po walce.
tak wiec kurs wystawiony przez expekt ponizej 10.5 completed rounds-2.25 wydaje mi sie wlasciwym rozwiazaniem dla tej walki.mam nadzieje,ze don king nie napisal innego scenariusza

.
andrzej jestem z toba.dzisiaj jest twoje byc,albo nie byc.[/qb][/QUOTE]Raczej długo to trwać nie powinno, aż tak długo jak 12rund, Zgadzam się że Gołota zaatakuje i będzie chciał go znokautować, w końcu na punkty nie ma szans wygrać, bo żeby mistrza pokonać trzeba go znokautować, chyba że King coś ustawił.