Strona 9 z 16 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 >
Opcje tematu
#2018849 - 02/02/2008 18:13 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: Slawek_kk]
Slawek_kk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2004
tak na szybko bo nie mam czasu...

Olsztyn @1.52 9/10
Politechnika (+2.5) @3.12 7/10

Dzisiaj bedzie grany 1 szlagier czyli Olsztyn - Jastrzebski. Obydwie druzyny w tygodniu graly mecz, ale bardzo oszczedzali sily. Jastrzebski Wegiel po wygranym pierwszym secie z Knack pewnie odpuscil bo mial juz awans. Natomiast Olsztyn gral prawie drugim skladem wygrywajac lekko i przyjemnie 3-1 z SCC Berlin. Niedawno przyszlo dwoch nowych zawodnikow i maja wieksze pole manewru. Rozgrywajacy niemiecki Denhe i przyjmujacy Pawel Siezieniewski. Taka rywalizacja tylko wyjdzie na dobre temu zespolowi. W Olsztynie kontuzjowany jest tylko Grzegorz Szymanski, ale mozna bylo zobaczyc w ostatnim meczu ze godnie zastepowal go Lubiejewski. Chociaz jakby gral Szymanski to mogliby wygrac nawet te spotkanie ale to tylko gdybanie. Grajac ze Skra wkoncu mozna bylo zobaczyc ta druzyne jaka powinna byc przez caly sezon. Byl to mecz stojacy na wysokim poziomie. Jastrzebski Wegiel gral dwa razy sparingi w przerwie z Mostostalem i przegral obydwa 1-3. Pozniej gral z Skra Belchatow i wygral 3-2...To mnie bardzo zaskoczylo i jeszcze na dodatek ten mecz wygrany we Wloszech z Treviso...Ale uwazam ze wyszly im te dwa mecze bo tydzien temu juz sie meczyli w Sosnowcu wygrywajac dopiero po tie-break'u. Teraz tez przyjdzie im grac na wyjezdzie a Jastrzebski jest wlasnie z tego znany ze bardzo dobrze radzi sobie u siebie bo ma ta popularna mala hale \:p Mecz bedzie mozna zobaczyc o 15 w tv. Mam nadzieje ze Olsztyn wygra 3-1...

Odnosnie meczu Mostostalu to dziwny zespol...Mial taki bardzo dobry okres kiedy wygral z gorna polowka tabeli oprocz Skry a teraz meczyl sie z Sosnowcem u siebie wygrywajac 3-2. W tym sezonie jest bardzo ciezko o 3-0...malo kiedy zdarzaja sie takie wyniki i do tego taki wysoki kurs...Mostostal jakos nie umie utrzymac koncentracji przez caly mecz. Traca punkty seriami...Natomiast Politechnika ostatnio szczesliwie zdobyla trzy punkty dzieki walkowerowi...Podobno coraz lepiej gra wyglada bo jest nowy trener wiec uwazam ze w zespole Warszawskim jest wieksza mobilizacja i beda chcieli bardzo ugrac punkt. Beda im bardzo potrzebne te punkty bo nadal majac szanse wyjsc z miejsca spadkowego. Przynajmniej jeden set powinni ugrac. Powodzenia

Do góry
Bonus: Unibet
#2019114 - 02/02/2008 20:44 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: Slawek_kk]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Radom \:\)

___

Co do dzisiejszych spotkań, również zgodzę się ze Sławkiem!

17:00

vs 2 (+2.5) @3.12 Expekt ; Over 133.5 @1.65 Unibet

Obok taaaaakich kursów nie można przejść obojętnie!

Dla porównania.. popatrzyłem na kilka buków i wyszło troszkę ' \:o '

Opcja +2.5 Warszawa :

Expekt: @3.12
Unibet: @2.65
Betgun: @2.35
Prof (Fortuna): @2.01 \:\)
Milenium: (+1.5!) @2.90 \:\)

___

Opcja over 133.5

Unibet: (133.5) @1.65
Betgun: (160.5) @1.60 \:\)

Tak to na razie, boją się jakoś wystawiać pozostałe.. \:\)

To tak tylko, ze względów 'statystycznych'

Przejdę.. może, dlaczego...akurat uparłem się na tą opcję... Ugrania przynajmniej jednego seta przez zespół gości

Mostostal, ma wzloty i upadki... potrafi rozegrać świetne zawody np. jak to miało miejsce z Częstochową (jeden set wygrany do 9), a np. wygrać po ogromnych mękach z Sosnowcem 3-2. Może i zlekceważyli rywala, może i mieli słabszy dzień... tak czy siak, jest to potwierdzenie, że zespół z Kędzierzyna jest dziwną drużyną... która potrafi nawiązywać równorzędną walkę ze ścisłą czołówką, ale i również przegrywać sety, a nawet tracić pkt z dolną części tabeli...

Warszawa jak na razie outsider naszej ligi... poczynia sobie.. powiedzmy sobie słabiutko...
W zeszłym tygodniu jednak, zdobyli komplet pkt, dzięki trenerowi Kowalowi, który powinnien sobie przeczytać regulamin PLS-u pomimo porażki (1-3), zdobyli cenne 3pkt, ale i tak ich sytułacja w tabeli, jest póki co tragiczna...

Mam nadzieję, że Stolica dziś stanie na wyżynach swoich umiejętności i pokaże się na tyle z dobrej strony w Kędzierzynie, że zdołają urwać choćby tego jednego seta \:\)

Kurs @3.12, czy też over 133.5 @1.65, jest na pewno ostro przeszacowany i spróbować po prostu trzeba!

___

vs

Tak jak dziś bardzo ważne spotkanie było na 'dole' tabeli, tak jutro, bardzo ważne o tzw. 'sześć_pkt' zostanie rozegrane w Olsztynie.

Może zacznę od gości jutrzejszego spotkania, czyli Trąby...

Drużyna prowadzona przez włoskiego szkoleniowca Roberta Santilli w tym tyg. zapewniła sobie awans do PO LM, gdzie przegrała z Knack 1-3, jednak ten jeden set wystarczał Jastrzębskiemu do awnasu.

Jastrzębie ostatnio radziło sobie bardzo dobrze, wygrane z Bełchatowską Skrą, czy też pokonanie Sisleya na ich terenie, oraz w poprzednim tyg. pokonanie Płomienia... na pewno wszystko było dobrze i jest dobrze, bo mimo tej porażki w LM, awans jest.

Jeśli chodzi o skład na jutrzejsze spotkanie, to wszystko pod kontrolą, żadnych problemów. Murek oraz Prygiel bez żadnych problemów, więc jutro goście w optymlanym zestawieniu.

Drużyna Mazura natomiast również walczy w pucharach, jednak troszkę tych... powiedzmy sobie o 'niższej' klasie (Challange Cup)
Pokonała po raz drugi SCC Berlin.. tym razem 3-1. Ich kolejnym przeciwnikiem już w 1/4, będzie włoska drużyna Modena.

W poprzednim tygodniu, rozegrali bardzo dobre spotkanie (miałem okazję oglądać) ze Skrą w Bełchatowie, gdzie ulegli nieznacznie 2-3 liderowi, tak więc, wszystko jest dobrze jeśli chodzi o drużynę.

Martwić może jednak, to, że nadal kontuzjowany jest Szymański, który nadal zmaga się z kontuzją kostki, jednak jego miejsce zastępuje Lubiejewski gdzie moim zdaniem naprawdę radzi sobie bez żadnych kompleksów i na pewno nie jest jakimś super osłabieniem, gra naprawdę bardzo dobrze, co pokazał choćby przed tygodniem w Bełchatowie...

Ciężkie spotkanie, jeśli chodzi o typowanie, ja jednak wierzę w zespół gospodarzy mimo wszystko...

Olsztyn @1.60 Pinnacle

Do góry
#2019306 - 02/02/2008 22:10 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: Misiek]
OKSfan Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
Co do zespolu z Olsztyna to radze poczekac na przedmeczowe (14:30 Polsat Sport) wiesci czy zagra Szymanski. Jesli nie to zagra Lubiej a jego zmiennikiem bedzie Tanik. No i wtedy na pozycji przyjemujacego zostaje tylko Ruciak. Slabe to pole manewru zwazywszy ze Prygiel i Murek beda tłukli punktow jak szaleni. Mi to pachnie tiebreakiem. Jak sobie jeszcze przypomne co ostatnio wyprawia Lambourne i srodkowi to nie jestem taki pewien wygranej gospodarzy. Lubiejewski gral 5 setow z Berlinem, pozniej 5 setow ze Skra i znowu 4 sety z Berlinem, w ciagu tygodnia trzy mecze i 14 setow, to jest powazna dawka zmeczenia. Moze jakis hc na Wegiel?

Do góry
#2019409 - 02/02/2008 22:41 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: OKSfan]
Gib01 Offline
Tata

Meldunek: 27/01/2007
Dzisiaj o godzinie 15:00 w olsztynskiej hali "Urania" rozpocznie sie arcyważny mecz dla obydwu zespołow. Wygrana Jastrezbskiego Wegla pozwoli utrzymac sie na 3 miejscu i powiekszyc przewage punktowa do 4 lub 3 punktow (zależy czy bedzie TB).
Natomiast w przypadku zwyciestwa podopiecznych Ireneusza Mazura postawi ich w bardzo dobrej sytuacji prze 5 kolejkami fazy zasadniczej. Beda zajmowac 3 miejsce w tabeli a na dodatek maja jeden mecz zaległy z Azs Czestochowa.

Zaczne moze od gosci a mianowicie Mlekpolu:

Olsztyn w tym sezonie jest 2 pod wzgledem kadrowym najsilniejsza ekipa w PLS. Jednak jak prezkanały nas mecze w PLS to nie ma niekiedy znaczenia , bo najsilnieszy moze przegrac z teoretycznie
z duzo słabsza druzyna \:\) Ale do rzeczy: Olsztyn ostatnio gra dobra siatkowke , przegrana dopiero w TB ze Skra a wiec forma wznaszaca. Na udowodnienie formy podopieczni Mazura 4 dni pozniej zagrali z trzecia drużyna niemieckiej ligi – SCC Berlin w 1/8 Challenge Cup. "Mecz zakończył się wygraną Olsztyna 3:1 i awansem do ćwierćfinału pucharu, gdzie przeciwnikiem będzie czołowa, włoska drużyna Cimone Modena."
W zespole Olsztyna nie pewny jest wytęp czolowego atakujacego Olsztyna a mianowicie Grzeska Szymanskiego. Walczy on z kontuzja kostki , i choc trenuje to nie jest w pełni sił.
Jego zmiennikiem jest jak juz @ Misiek napisał Marcin Lubiejewski ktory jest w formie co moze potwierdzic wypowiedz samego zawodnika po meczu:
"Ostatnio forma mi dopisuje. Robiłem co mogłem, by zastąpić Grzegorza Szymańskiego. Starałem się grać tak dobrze jak on - może nie do końca mi się to udawało, ale robiłem wszystko, żeby pomóc drużynie."

Jatrzebie:

"Traby" (zapozyczenie od Miska:) sa na fali wznaszacej , ostatnio wygrana ze Skra , a pozniej juz gorszy mecz w PLS ze sosnowcem rowniez wygrany w Tb.
W pucharach zespoł Węgla też radzi sobie bardzo dobrze , awans do
PO Ligi Mistrzów , wygrana z Sisley.
Porazka z Knack 1-3 moim zdaniem nic nie znaczy , bo jak wiemy Jastrzebie potrzebowalo tylko seta aby wansowac , wiec go zdobyli i mozna powiedziec brzydko ze odpuscili mecz.
Nie wiele brako aby to samo pokazała Skra po wygraniu 2 pierwszych setow , gdzie o zwyciestwie musial dopiero zdecydowac TB.
W druzynie Roberto Santilli nie ma zadnych kontuzji a wiec optymalny skład. Murek i Prygiel zapenie postaraja sie wyziezc cenne punkty z "Uranii"

PZU AZS Olsztyn - Jastrzebiski Wegiel S.S.A. [0:1,5] 2 @1.63 sportingbet
Dla odwaznijszych: PZU AZS Olsztyn - Jastrzebiski Wegiel S.S.A. 2 @2.63
(kursy z rana, bo napisałem post ale zapomnialem wkleic \:p )

Do góry
#2019439 - 02/02/2008 22:47 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: Gib01]
RiKi Offline
veteran

Meldunek: 19/12/2007
slawek kk nie pisz ze jastrzebie odpuscilo w meczu pucharowym bo do konca calego spotkania grala 1 szostka,jesli sie odpuszcza to wchodza zawodnicy drugiej szostki \:\) dzis pewnie olsztyn pokona jastrzebie ktore juz w ostatniej kolejce ligowej z plomieniem moglo polec i sprawic nie lada niespodzianke nie wygrywajac tego spotkania :)Idac takim tokiem uwazam ze Jastrzebie dzis przegra bo co sie odwlecze to nie uciecze \:\) Dzis typuje

Olsztyn (-1.5) kurs 1.90

Olsztyn ju

Do góry
#2019990 - 03/02/2008 01:07 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: RiKi]
Gib01 Offline
Tata

PZU AZS Olsztyn - Jastrzebiski Wegiel S.S.A. 1-3

PZU AZS Olsztyn - Jastrzebiski Wegiel S.S.A. [0:1,5] 2 @1.63 Sportingbet
Dla odwaznijszych: PZU AZS Olsztyn - Jastrzebiski Wegiel S.S.A. 2 @2.63

--------------------

vs

W poniedziałek 04.02.2008 w hali Polonia o godzinie 18:30 rozpocznie sie mecz pomiędzy stołeczna drużyna Wkret-mex DOMEX AZS Częstochowa a drużyna gości , mistrzem polski Skra Bełchatów.

Czestochowa:

Mimo ze tej drużynie został obcięty budżet na transfery jest "objawieniem" tego sezonu.
Nowy trener Radosław Panas dobrze prowadzi "chłopców" czego rezultatem jest 2 miejsce w PLS.
Ostatnio drużyna Częstochowy sprawuje sie wyjątkowo dobrze w PLS jak i w pucharach. Chodziaz w PLS ostatnie mecze jakie grała to z zespołami najsłabszymi a mianowicie z Delecta (3-1) , Politechnika (3-0) i Jadarem (3-0).

Po wczorajszym meczu z średniakiem z Rumuni, Tomis Constanta gdzie przegralismy mecz 1-3 (25:22, 23:25, 25:22, 25:22)mozna miec troszke obaw jaka forme prezentuja gracze .
Jednak po horrorze jaki dostarczyli nam gracze z Jasnej Gory w złotym secie(17-15) mozemy sie cieszyc z awansu.
Nie należy zapominac oczysycie że ekipa z Czestochowy z rozgrywak pucharu CEV wyeliminowała Iskre Odincowo z Giba w składzie \:\)
Niewątpiliwie atutem w dzisiajszym meczu bedzie atut własnej hali.

Bełchatow:

W lidze mistrz polski meczy sie z druzynami z góry tabeli , ostatnia kolejka to mecz z Olsztynem wygrany po zacietym meczu 3-2. Wczesniejszy pojedynek jaki rozegrali bełchatowianie w lidze to mianwowicie mecz z Jastrzebskim Weglem gdzie podopiecznie Castellaniego przegrali 3-2.
W pucharach bełchatowianie racza siebie całkiem dobrze , wygrana z Buducnost Podgoricka Banka 3-2 , gdzie moim zdaniem spokonie mogło byc 3-0 ,dala awans do FF. Wczesniejszy mecz to przegrana z Panathinaikos Ateny w TB.
Czyli ostatnio Skra wygrywa albo przegrywa dopiero w TB. A wiec druzynie z CZestochowy ciezko bedzie pokonac bełchatow w jakims innym stosunku niz 3-2 \:\) \:\)

Z punktu widzenia układu w tabeli w przypadku przegranej Skry, nic sie nie zmieni , dalej Skra bedzie zajmowac pierwsze miejsce lecz bardzo niebezpiecznie zblizy sie do nich Czestochowa ktora ma jeszcze jeden mecz zaległy (z Olsztynem)

Moze troszke porownanie zaodnikow obydwu zespołow:

Zaczne moze od "kołczów"

Radosław Panas vs Daniel Casstellani

Tutaj przewaga dla druzyna Skry (oczywiscie moim zdaniem) , Daniel jest bardziej doswiadczonym trenerwm od Radka i dluzej prowadzi swoj zespoł od Pansa co rowniez przemawia na jego korzysc. Trener z Jasnej Góry nie mozna powiedziec ze jest nowicjuszem , ale mysle ze jeszcze do argentynczyka mu duzo brakuje.

Na rozegraniu:

Paweł Woicki vs Maciej Dobrowolski

I tutaj ciezko wytypowac zwyciezce tego pojedynku. Obaj maja swoje wady i zalety.
Zapewnie wada Woickiego jest jego niski wzrost i nie potrafi siegnac w bloku tak wysoko jak zawodnik Skry. Przemawia za nim wieksze doswiadczenie od Dobrowolskiego ktory jako pierwszy rozgrywajacy "robi" od nie dawna. Obaj wystawiacze nie boja sie wystawić ciezkich piłek , wrzucic pod reke na krotka. Dla mnie remis \:\)

Przyjecie:

Krzysztof Gierczyński "Gierek" i Mariusz Wika vs Piotr Gruszka i Stephane Antiga

Tutaj mysle ze mlutuuki plusik dla Skry... Gierek to chyba nie musze pisac ze przewodzi w druzynie z Czewy , ale Wika w tym sezonie poczynił wielki poprawy i nie bez powodu znalazl sie w kadrze polski na turenij w Izmirze.
Bełchatow reprezentuja dwoch "starych". Gruszka to bardzo doswiadczony zawodnik i zadko sie mysli w przyjeciu , natomiast Antiga to chyba nazwisko muwi za siebie ( choc nazwisko nie gra \:\) )

Srodek:

Piotrek Nowakowski i Robert Szczerbaniuk vs Janne Heikkinen i Daniel Pliński.

W druzynie z Cestochowy srodkowi to pomiesznie doswiadczenia z młodoscią. Piotrek gra bardzo dobrze w tym sezonie ale mysle jednak ze jeszcze brakuje mu do zawdonikow z Bełchatowa. Natomisat Robert bardzo dobrze gra na tej pozycji i jest mocnym punktem graczy z Jasnej Góry.
Fin to podstawowy zawodnik w Skrze i mysle ze nie bez powodu gra w wyjsciowej 6 , poprostu jest bardzo dobry w tym co robi. Nie tylko gra dobrze w Skrze , ale i w swojej reprezentacji. Pliński to srodkowy reprezentacji Polski , a wiec .. \:\) Kolejny "+" dla Skry.

Atak:

Brook Billings vs Mariusz Wlazły

Tutaj mysle ze nie ma problemu kto lepszy. Brook potrafi zagrac swietne zawody tak jak z Iskra , a potrafi sie zablokowac i walic samolociki. Natomoast Mariusz po kontucji kostki wrócił do formy i gra na swoim stałym poziomie. Skra +

Libero

Piotr Gacek vs Daniel Lewis

No i tutaj jest wyrazny ++++ (nawet nie jeden) dla gracza z Czestochowy. Pioterk to znakomity zawodnik i mysle ze o głowe bije nie tylko w doswiadczeniu na tej pozycji canadyjczyka , ale i ogolenie gra lepiej.
Libero bełchatowian to zaskoczenie nie tylko dla mnie zapewnie , po odejsciu Igły , na tej pozycji grał Milczarek. Najwidoczniej nie był sprostowac wymaganiom i zastapił do Lewis. Mysle ze duzym problemem kanadyjczyka jest przyejcie na palce. Piłeczka przełamuje mu paluszki i mamy "makaron \:\)

Zmiana:

Andrzej Stelmach vs Bartosz Neroj

Pisac mi sie juz nie chce, ale jak zaczałem to dokoncze bo faceta poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyn \:\)

Tutaj mysle ze remis , Bartka plus to lewa reka i jego warunki fizyczne, ma rowniez dobra zagrywke ktora sprawia problem rywala. Natomiast Andrzej to bardzo dobry i doswiadczony rozgrywajacy.

Alez Damia vs Bartosz Janeczek

Podczas nieobecnosci Mariusza , Alex pokazał ze potrafi zastapic takiego wielkiego gracza. Nie bał sie presji i grał na swietnym poziomie. Natomist Janeczek to młody i szalony gracz. Pamiatam jego swietne wystepy gdzie potrafi skoczyc z prawie kazdej piłki ale i nikiedy poprostu sie zablokuje.

Nie chece mi sie juz \:\) \:\) \:p

A wiec reasumujac :

Wkret-Met Domex AZS Czestochowa - PGE Skra Belchatow 2 @1.70 Bwin

Do góry
#2025438 - 04/02/2008 21:29 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: Gib01]
przyborro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2006
Fajna analiza powyzej, mam tylko jedna prosbe do trenera Skry, niech pana Damiao wysle na trybuny, a wstawii Maciejewicza. Powod to co zagral Brazylijczyk w Czarnogorze to nie wiem jak nazwac, a wystep Pawla z Olsztynem na plus. Co do porownan na pozycjach zgadzam sie w 100%. Dzis Skra powinna ugrac, i zastanawiam sie czy nie w hendii bo 5 mecz z rzedu z 5 setami...

Do góry
#2025466 - 04/02/2008 21:52 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: przyborro]
sHybki Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/01/2005
Nie bylbym taki pewien Skry, Gruszka bez formy, Wlazly to jeszcze nie to, Lewis jako libero to nieporozumienie a co do spotkania w Czarnogorze tylko nieporadnosc Podgoricy spowodowala ze przegrali spotkanie. AZS bedzie walczyl do konca a w moim odczuciu
kondycyjnie lepiej prezentuje sie Czestochowa.

Do góry
#2025505 - 04/02/2008 22:14 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: sHybki]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Ze co ze nei poradnosc podgoricy ... nie no teraz mnie rozbawiles do lez , gdyby nei zmiany w szostce i rozprezenie to tam by bylo 3-0 w godzine z prysznicem!!!

Do góry
#2025510 - 04/02/2008 22:19 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: sHybki]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002

Quote:
Nie bylbym taki pewien Skry, Gruszka bez formy, Wlazly to jeszcze nie to, Lewis jako libero to nieporozumienie a co do spotkania w Czarnogorze tylko nieporadnosc Podgoricy spowodowala ze przegrali spotkanie.

Nie no, sorry, ale, ja mam w ogóle odmienne zdanie...

Jeżeli, Wlazły zdobywa MVP meczu z Olsztynem, gra bardzo dobrze z PAO w Podgoricy również trzyma poziom... to tak trochę nie na miejscu ten komentarz.

Co do Gruszki również ja żadnych zastrzeżeń nie mam co do jego gry. Gra na swoim 'levelu' i nic jemu osobiście nie mozna zarzucić co do ostatnich spotkań, więc 'bez formy' ??? ...

Co do pozycji 'L' w Skrze, to oczywiście troszkę zamieszania jest. Lewis jak wiemy to nominalnie przyjmujący i zawsze grał na takiej pozycji, czy to w Skrze czy to w reprezentacji...

Jednak widzimy, że trenerowi Casstellani postanowił Kanadyjczyka sprawdzić na tej pozycji i naprawdę... jak na typowego amatora na tej pozycji, gra bardzo dobrze. Oczywiście popełnia jakieś tam pewnie drobne błędy... ale kto ich nie popełnia? \:\)

Do góry
#2025517 - 04/02/2008 22:24 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: krycha84]
Gib01 Offline
Tata

O w morde ...
Originally Posted By: sHybki20
tylko nieporadnosc Podgoricy spowodowala ze przegrali spotkanie

No to było widac w dwoch pierwszych setach... gdzie Skra wygrała do 20 i 21. A wiec to były chyba sety wygrane po walce ale na miekko. 4-5 ptk przewagi w secie u panow to juz moim zdaniem jest duzo \:p

Wiec nie pisz , ze " nieporadność " bo przeciez jak oni by wygrali 3-1 , 3-0 to wyeliminowaliby Skre..

No to napisz moze jaksa sensowna analize a nie bedziesz tutaj bajki pisał.
PS: zapewnie jak Skra przegra to dostaniesz [...] i wysmiejesz wszyskich. Ale coz \:p

pozdro Gib01 \:\)

Do góry
#2025535 - 04/02/2008 22:36 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: Gib01]
przyborro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2006
A mam takie pytanie, nie wydaje sie wam ze juz od poczatku sezonu bylo zalozenie ze Lewis bedzie gral na libero po powrocie do Polski? Bo po co w skrze 5 przyjmujacych, no chyba ze oni tam wydawac na co nie maja. Bylismy z Krycha84 w sobote na Delekcie z Resovia i w jednym momencie naszla nas ta sama mysly mianowicie: Czemu Igla nie gra w Belchatowie \:D

Do góry
#2025558 - 04/02/2008 22:52 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: przyborro]
Gib01 Offline
Tata

Pytanie dlaczego Igła nie gra w Bełchatowie to jest pytanie nr 1 \:\)

Moim zdaniem moze za dużo chciał $$$$? Ale myśleć realistycznie przecież pozycja libero to bardzo jest bardzo ważna.
Pamiatam wywiad z Castellanim i mowił ze Milczarek jest młodym dobrze rozwijajacym sie graczem i napewno sobie poradzi.
Jak widac , niestety nie ;/

Igła sie w tej "smiesznej" Resovi marnuje , ale coz \:\(

Do góry
#2025593 - 04/02/2008 23:12 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: Gib01]
most7wanted Offline
addict

Meldunek: 16/05/2006
mi sie widzi -1.5 seta Skra 2.20 ;\)

Do góry
#2025689 - 05/02/2008 00:19 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: most7wanted]
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Wydaje mi się, że Ci się źle widzi bo ja myslę, że Częstochowianie spokojnie zdobędą 2 sety,a więc +1,5 za 1,6. na podplorkę gram na dokładny wynik 3:1 dla Skry w Millenium za 4,2. Wyniku 0:3 dla Skry tutaj być nie powinno,a AZS jest za klasową drużyną żeby nie zdobyć przynajmniej seta. ja myślę, żę AZS Częstochowa może to spotkanie wygrać ale wolę +1,5 seta na nich bezpieczniejsze.

Do góry
#2025714 - 05/02/2008 00:28 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: grzesol]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
Jak spokojnie zdobeda dwa sety to po co grasz 1:3? \:D

Do góry
#2025753 - 05/02/2008 00:42 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: RoccoRunner]
zludna Offline
old hand

Meldunek: 18/05/2007
kontrę gra.
cuda też się zdarzają ;\)

Do góry
#2025770 - 05/02/2008 00:53 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: zludna]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Czyli nie jest pewny 2 setow a jednak je spokojnie zdobeda, coz ciekawe.

Do góry
#2025775 - 05/02/2008 00:55 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: RoccoRunner]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Rocco a mozesz mi wytlumaczyc po jaka cholere robisz syf w temacie?

Do góry
#2025787 - 05/02/2008 00:59 Re: Siatkówka - PLS 2007/2008 [1] [Re: krycha84]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Dziwi mnie po co ktos pisze bez zadnych argumnetow ze spokojnie wygrana 2 sety po czym gra 3:1 na Skre.

Wedlug mnie Czestochowa ma szanse wygrac ale musieliby zagrac mecz taki jak z Ruskimi w pucharach, Skra ostatnio ciagle 3:2 i mysle, ze teraz moze byc podobnie dlatego handi odpuszczam a zagram 1/10 dwojke na Belchatow. Przewaga Skry jest niepodwazalna ale to bylo mozna bylo pisac o Olsztynie z Weglem i wiadomo jak sie to skonczylo.

Dlatego czym mniej analiz na zasadzie, ze ktos spokojnie cos wygra bez argumentow - tym lepiej, takie wpisy sa smieceniem, absolutnie tak.

Do góry
Strona 9 z 16 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 >

Moderator:  rafal08