Witam!
Z pół roku nie grałem u bukmacherów (coś z jakiejś promocji było, ale frywolnie), gdyż przyszła matura(wypłaciłem kasę z buków) potem pracy chciałem spróbować, a to też za dużo balowałem. A przede wszystkim nie czuję się jakoś uzależniony od zakładów, więc podpis pod nickiem jest trochę już nie na miejscu (bynajmniej środek ;)).
Temat zakładam, gdyż
chcę mieć w pewnym stopniu określoną jakoś dyscyplinę w grze:
- to co podam nic już więcej nie gram
- to, że jeśli jest coś obserwowane przez innych to człowiek się bardziej stara by wszystko dobrze wychodziło
Grać zamierzam
kupony z kursem około 2.00 i typy które będę uważał za najpewniejsze dla mnie danego czasu.
Będę grał
System Marasa na kurs 2.00:
ETAPY:
I 100zł ewk: 100zł
II 100zł ewk: 200zł
III 200zł ewk: 400zł
IV 200zł ewk: 600zł
V 400zł ewk: 1000zł
VI 400zł ewk: 1400zł
VII 800zł ewk: 2200zł
VIII 800zł ewk: 3000zł
IX 1600zł ewk: 4600zł
X 1600zł ewk: 6200zł
XI 3200zł ewk: 9400zł
XII 3200zł ewk: 12600zł
XIII 6400zł ewk: 19000zł
XIV 6400zł ewk: 25400zł
XV 12800zł ewk: 38200złitd. proste i piękne nie... hehe
Gra nie będzie do końca trzymać się powyższych schematów. Lecz opierać się będzie na tym jak będzie się wiodło. Najważniejsze jest dobrze zacząć. A jeśli się potwierdzi przykładowo że na bukmacherce da się zarabiać (chodź niby nie da się, ale ja jestem innego zdania) to będę próbował możliwe ataki na system 3z4 i nie tylko
Głównie na celu mam:- na początku osiągnięcie 1000zł i podjęcie wypłaty minimum 600zł
- nie mieć -1000zł a w ogóle wcale nie mieć minusa
- po prostu podejść do sprawy poważnie, niedługo będę miał z 19lat, więc pasowało by myśleć poważnie o tym jak i życiu...
- czas gry nie określony, czyli nie mam na celu od razu z początku jakiś mieć kokosów jak często się obserwuje na forach.
A jak to się przeważnie kończy raczej wiemy jak...
Typy nie będą często (pracuję na nocki - tryb życia trochę przestawiony), ale bynajmniej weekend mam wolny (dlatego pracuję

).
Ogólnie mam zasadę od samego początku jak zacząłem nie lubię pieniędzy z ręki wpłacać do bukmachera, to co już wypłacałem na konto bankowe już nigdy nie leciało do buka (chyba że naziemny, ale i tak mało w nich grałem), a kasy można mieć z zera są promocje/konkursy ale już na to nie mam czasu albo po prostu mi się nie chce, więc byle nie utopić!
Stan konta:1000zł (mógłbym więcej ale nie chcę)
Buki (gł. tam gdzie promocje czyli spokojnie dużej kasy nie wyjmę z portfela)
:- expekt
- betsson
- gamebookers
-
Unibet-
Bwini może inne. Tak jak mówię
wszystko zależy od tego jak gra będzie się toczyć...Typy wkrótce...