Panowie, widze, ze nie wszyscy przeczytali ze zrozumieniem to, o co mi chodzilo

Nie chodzilo mi o to czy strzelac czy nie strzelac, a jesli strzelac to z jakiej amunicji. Chodzilo mi o to, ze najwyzsza pora przestac mieszac wybryki chuliganow (i policji) ze sportem, z pilka nozna ! Bo takie przesuwanie meczow ze wzgledu na hold zabitego chuligana, zakladanie czarnych opasek czy odwolywanie meczow to tylko prowokacja dla tych idiotow.
Dokopiemy policji, pobijemy innych "kibicow", zdemolujemy pociag, rozwalimy kilkadziesiat samochodow i bedziemy slawni na cala Polske ! Bedziemy GANGSTA !!! To dzieki naszym ZASLUGOM ten czy tamten klub bedzie mial zamkniety stadion !
Wiec poblazajmy dalej takim ludziom, az kiedys w koncu przez caly dzien nie bedziemy mogli wyjsc z domu w Krakowie, Warszawie, Gdyni czy innych miastach w dniu, kiedy bedzie rozgrywany mecz. Przeciez to jest chore !
A propos tej dyskusji, ktora tu sie tyczy: strzelac ! ale oczywiscie gumowymi kulami
fro, tak, dajmy sie im lać miedzy soba, ale niech to robia gdzies z oddala od ludzi, a nie w barach, pubach czy na stadionach ! a kazda bojke wsrod ludzi rozpedzac jaknaszybciej. poza tym, nie ukrywajmy, jedziesz na mecz wyjazdowy grupa zorganizowana to musisz zdawac sobie sprawe z tego, ze moze dojsc do przepychanek czy to z policja czy to z innymi chuliganami. dlatego smiac mi sie chcialo wczoraj, jak slyszalem w faktach na tvn`ie glosy ludzi po 40, ktorzy czuja sie obrazeni zachowaniem policji w stosunku do nich w pociagu

no wybaczie. policja eskortujaca taka ekipe bedzie robila selekcje na to komu odpyskowac, a komu mowic "dzien dobry". żenua

a jedna pani jeszcze sie zalila, ze ją policjant nie chcial do ubikacji wypuscic

no parodia.