#1773030 - 13/11/2007 03:12
Re: Śmierć kibica Lazio
[Re: gambling87]
|
Meldunek: 04/12/2004
|
Tombalu kibice to debile bez zainteresowań. debil to twój stary jak dostane ostrzeżenie to to samo tyczy się tego typa dzięki
|
Do góry
|
|
|
|
#1773135 - 13/11/2007 03:34
[Re: Tombal]
|
stranger
Meldunek: 29/10/2007
|
Tombalu kibice to debile bez zainteresowań. debil to twój stary jak dostane ostrzeżenie to to samo tyczy się tego typa dzięki TOMBAL, TY ZASCHNIĘTA SPERMO SWOJEGO OJCA !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#1773139 - 13/11/2007 03:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Tombalu kibice to debile bez zainteresowań. Bez komentarza.
|
Do góry
|
|
|
|
#1773141 - 13/11/2007 03:36
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Tombalu kibice to debile bez zainteresowań. debil to twój stary jak dostane ostrzeżenie to to samo tyczy się tego typa dzięki TOMBAL, TY ZASCHNIĘTA SPERMO SWOJEGO OJCA !!! hmm długo nie pobyłeś na forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#1775048 - 14/11/2007 00:36
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Polecam do przeczytania ten artykuł: http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=67133A mnie najbardziej podoba się puenta: 23.00. Wreszcie w domu. Podziwiam tych, którzy chodzą na "Żyletę" regularnie... Z ogrzewanej loży honorowej i z salki bankietowej, gdzie w przerwie podają przekąski, łatwo idzie nazywanie ich - przemarzniętych chłopaków - bydłem. A tak naprawdę to ludzie bezgranicznie oddani klubowi. Tylko tacy znieśliby te wszystkie upokorzenia, na jakie natrafia kibic niechciany. I tylko ich Legia ma. Bo gdy, ktoś, kto jeszcze nie był na Łazienkowskiej zapyta mnie, czy warto tam pójść, to najdobitniej jak tylko potrafię wybiję mu to z głowy. Zedrą z ciebie 50 złotych, nie dadzą nic w zamian, a w prasie nazwą kryminalistą i durniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1777751 - 14/11/2007 20:00
[Re: drfocus]
|
journeyman
Meldunek: 14/04/2007
|
Dzisiaj wyczytałem,że ten koleś ktory został postrzelony był DJ i przyjacielem młodego lewego obrońcy Lazio Lorenzo De Silvestri.Piłkarz Lazio powiedział,że Gabriel Sandri poprowadził jego osiemnastkę.Co do wypowiedzi niektorych użytkowników którzy stwierdzili,że policja powinna strzelac z ostrej do kibiców.Idzcie do Tesco,kupcie sobie litr oleju i nalejcie do głowy.Nie powiem nie wszyscy kibice są święci.Ale bawią mnie takie teksty.Sam jeździłem kiedyś na mecze i wiem jak policja prowokuje.A raz byłem nawet świadkiem gdy pijany policjant może nie ostro pałował,ale uderzył kolesia(który może nawet nie był kibicem)poprostu spotkał znajomego i szedł razem z naszą grupą,widać że był wypity,ale nie prowokował.A temu gliniarzowi chodziło o to,że koleś idzie za wolno.Nie raz spotkalem się z tego typu prowokacjami.Tylko czy każdy kibic to jest chuligan?Bo teraz to jest taki stereotyp,że każdy koleś krótko obcięty,ubrany w barwy klubowy i śpiewający jest bandytom i do takich od razu trzeba strzelać ostrą amunicją.Najlepiej na stadiony odrazu zrzucić bomby
|
Do góry
|
|
|
|
#1777800 - 14/11/2007 20:16
[Re: Spoon82]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
A może STOP dla pijanych kibiców na stadionie ? Dziwię się, że jeszcze nikt nic nie zrobił z idiotami, którzy w miejscu publicznym przed stadionem piją piwo lub wódkę... A na mecz mają przychodzić w końcu całe rodziny..
Zobaczcie sobie durniów przed stadionem Lecha, przed meczem, kilkaset ludzi łącznie, na parkingu, w pobliskim lesie, otwarcie , bez żenady piją alkohol. Później przez takich pijanych idiotów są także zaczepki, byłem świadkiem jak zaczepiał taki jeden z drugim byle kogo po meczu, bo ukochana drużyna przegrała lub sędzia nie podyktował karnego, itp..
Policja też prowokuje, nie mówię , że nie, ale jakby się zmienił poziom kibicowania i przychodzenia na mecz, wystarczyłoby 75 % mniej policji na stadionach.
|
Do góry
|
|
|
|
#1777900 - 14/11/2007 20:40
[Re: Marcel]
|
journeyman
Meldunek: 14/04/2007
|
Dokładnie w Czechach tez jest możliwość zakupu piwa na stadionie.Fakt faktem,że zadymy też są dostepne na ich stadionach.Ale w niektórych krajach jest inna kultura policji.Byłem dwa miesiące w Anglii.Tam nie ma takiego czegoś jak u nas,że zatrzymują,sprawdzają dokumenty,idzie sobie pijaczyna to na wytrzeźwialnię itd.Pamiętam jak ostatnim razem graliśmy z Anglikami w Chorzowie.Policjanci zwijali pijanych Anglików na izbe.Angole byli wogole zdziwieni jakieś pobieranie krwi itd.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|