#1940770 - 14/01/2008 00:25
Re: Fantasy NHL (3 sezon!)
[Re: Homraj]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Panowie ktoś chętny na Lundqvista? raiders porozmawiajmy o Roberto za niego mógłbym oddać Lundqvista, Ribeiro/Boyesa i Zubova razem wziętych hehehe kolego nie ma mowy o LUONGO  chociaz przyznam ze potzrebny mi dobry center ^^,ale nieza luongo  Oddam Marleau za jakiegos innego C LUPUS zainteresowany taka wymiana oddasz jakiegos swojego C? Voddomen moze ty oddasz ktoregos C 
|
Do góry
|
|
|
|
#1941710 - 14/01/2008 03:52
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
C za C u mnie nie przejdzie.
Ja u siebie bym widzial 3 zawodnikow, ale oni pewnie nie sa do oddania. Kolego LUPUS dialog czyni cuda FRO_LECH uwiez mi ze jestem bardzo bliski wywalenia marlou  koles komletnie nic nie gra w tym sezonie ,zupelnie zablokowany
|
Do góry
|
|
|
|
#1947585 - 15/01/2008 06:31
[Re: raiders_]
|
old hand
Meldunek: 20/08/2006
|
hehehe kolego nie ma mowy o LUONGO proponuję na przyszłość powstrzymywać się od tego typu określeń. z Lu oczywiście abstrakcja, dlatego postawiłem buźke szkoda bo chyba znowu nic nie wyjdzie z wymiany z Rudzikiem. Conklin to kłopot na przyszłość- moment powrotu Marca Andre, a Ward zupełnie nie moja bajka. u lupusa jest Fleury którego chętnie bym w Manitobie powitał, gdyby tylko nie kontuzja. week 15: Manitoba Homrajs 9, g00niek's pawios 5 pojedynek można zatytułować jako starcie Giguere vs Hartnell. obaj byli fantastyczni i sami wygrali kilka kategorii. Hartnell zszokował tym bardziej, że na początku nic przecież u mnie nie pokazał (czasu dostał dużo) a teraz właśnie w meczu z Homrajs taka seria. w lidze jest strasznie ciasno. Vonseb ciągle był za mną i nagle spada na szóste miejsce. do gry wracają Pens i Camel Toes. świetna ostatnio dyspozycja Frozen Ghosts- ciekawe jak teraz zagrają bez Heatleya. 8 kolejek do końca, czas chyba powoli zaczynać walkę o PO. aż 5 razy zagram w obrębie TOP 7, na drodze jest jeszcze lupus. będzie ciekawie/ciężko.
|
Do góry
|
|
|
|
#1947676 - 15/01/2008 06:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2002
|
NO niestety Brzytwy traca impet bo zdecydowanie slabiej w defensie gra Minnesota a co za tym idzie gorzej gra Backstroem na bramce( momentami ostatnio czesciej grywal Harding ). Do Legace nie moge miec wiekszych zastrzezen w bramce. Poza tym pojawily sie pierwsze w wiekszych i dluzszych ilosciach kontuzje.
|
Do góry
|
|
|
|
#1948957 - 15/01/2008 11:20
[Re: vonseb]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Ty Conklin w takiej formie może na dłużej pozostać w bramce Pens nawet po powrocie Marca Andre. Fro Pens 11 Mordercze Bzykadła 3 Jeszcze szczerze zdziwiony. Spodziewałem się wyniku w okolicach remisu, a tu taki odjazd w ostatnich dwóch dniach. Przede wszystkim Garon i Harding - wygrali wszystkie statystyki bramkarskie  Garon zajął pozycję startera w Edmonton, liczę że forma będzie taka do końca sezonu. Słabiutko Spezza z Iginlą, Spezza do tego nabawił się urazu, oby niegroźnego. Pochwały dla Belangera,Kunitza,Boucharda. Demitra też coraz lepiej. W tym tygodniu starcie z Poponem, nie będzie lekko, każda passa się kiedyś kończy ;).
|
Do góry
|
|
|
|
#1955300 - 16/01/2008 20:14
[Re: Fro_Lech]
|
old hand
|
niby tak i pewnie będą się na początku rotować, ale Conklin to nie jest chyba bramkarz na PO. pod koniec regularnego Flower dostanie już pewnie znaczną część startów a wtedy przydatność Conklina w Fantasy może być niewielka (przy założeniu pełnego powrotu do zdrowia Marc'a czego nigdy przewidzieć do końca nie można). końcówka sezonu u nich to playoffy u nas... jak będzie w ostateczności, zobaczymy. ależ dzisiaj Homraje dały czadu: -bramka-> tradycyjnie już słaby mecz Lundqvista rehabilituje Jean-Sebastien Giguere  Osgood u rywala blamaż. -przód-> 6G, 7A, 6PPP, 23SOG i tak jestem troche zły bo dwie dodatkowe bramki dorzucił Plekanec a nie miałem go gdzie wystawić. szkoda tym większa że pierwszy gol to game-winner, drugi strzelony w osłabieniu. do protokołu dopisał jeszcze +3 w +/- i 3SOG. heh Plekanec gra świetnie, ale Ribs i Mats są nie do tknięcia. beznadziejnie się układa terminarz- Tomasa wystawie dopiero 22 stycznia. od początku sezonu narzekałem na prawe skrzydło, narzekałem, i narzekać właśnie przestaje. do drużyny dołącza Cheechoo i Dumont - w obawie o miejsce w składzie - gra jak oszalały. 9 ostatnich meczów - 14 punktów, punktował w każdym. łącznie 19pkt w 15-stu ostatnich meczach. takiego Dumonta wybierałem na drafcie dobrze dzisiaj grał jeszcze Semin, Bruno, ale i tak bohaterem dnia zostać może być tylko Scott Niedermayer (1G, 2A, 1PPP). w sezonie już 11 punktów na 14 meczów a od powrotu koszuli z numerem 27, Kaczki jadą bilansem 10-2-2. komentarz zbędny
|
Do góry
|
|
|
|
#1955341 - 16/01/2008 20:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
świetna ostatnio dyspozycja Frozen Ghosts- ciekawe jak teraz zagrają bez Heatleya. Doan 2G, 1A Jovanovski 1G, 3A Bertuzzi (nowy nabytek) 1G, 1A No i najważniejsze: shutout Masona  Jakby Heatley grał to z lupusa zostałby siwy dym 
|
Do góry
|
|
|
|
#1979493 - 21/01/2008 23:18
[Re: Fro_Lech]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Lubie takie poniedzialki   Moja odwieczna rywalizacja z Ghostem juz jest tradycja  Wpadamy na siebie w kazdej mozliwej lidze (rowniez w pozaforumowych  ) Zerknalem na Y!, i co ciekawe, dosc czesto zaczynamy sezon wlasnie od meczow ze soba. Czyli jeden z nas sezon zaczyna w dupe  W NHL zdazylo sie to w 2007 i 2005 roku (raz moja wygrana, w tym roku remis ) W NFL identyczne lata i rowniez raz Ghost, raz ja. Rok temu gralismy na 2 ligi NFL na meczu, i tam rowniez mecz otwarcia z wiadomo kim, i wygrana Ghosta. W NBA zdazylo sie to tez dwukrotnie i to 2 razy z rzedu  (teraz ja wygralem mecz otwarcia, rok temu Ghost) W MLB 2 lata temu gralismy mecz otwarcia (wygrana Ghosta), wiec w kwietniu juz wiem z kim prawdopodobnie bede zaczynal sezon  Bilans meczow 3 wygrane, 4 wtopy, 1 remis, i oczekiwanie na MLB. Trzeba kiedys porownac bilans ogolnych spotkan w Fantasy  BTW Porownalem tez profle, i co widze? Obaj gramy w Fantasy Golf 
|
Do góry
|
|
|
|
#1979517 - 21/01/2008 23:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
To fakt, nasze pojedynki mają bogatą i burzliwą historię. W tym sezonie porażka z Tobą w NBA mnie nie zdziwiła, ale w hokeja to żeś się trochę fartem wykaraskał  Coś czuję, że bilans ogółem jest dla Ciebie, bo mam jakieś takie wrażenie, że zawsze z Tobą przegrywam. A z tym golfem to mnie zaskoczyłeś...  Dołącz do fanów Sabbatiniego to będziemy w jednej lidze. PS. Pucharów póki co mam jednak więcej 
|
Do góry
|
|
|
|
#1987021 - 24/01/2008 03:41
|
old hand
|
runda rewanżów rozpoczęta, Manitoba Homrajs odnosi drugie bardzo wysokie zwycięstwo nad zupełni przebudowaną już - w stosunku do początku sezonu - ekipą Dirty Miners. wybiorę sobie bohaterów tygodnia (im mniej gwiazdek tym lepiej): ***Mats Sundin -> 61FW **J.P.Dumont -> punktował w każdym z 13-stu ostatnich meczów *J-S Giguere -> 2W, 1.50GAA, 55SV, .948% 2 ostatnie tygodnie to w końcu gra jakiej oczekiwałem. zdominowałem bramkę, łącznie 9-0 co daje 18 na 20 możliwych punktów w tym tygodniu też jest dobrze bo SO Lundqvista i skoro nie ma limitu, zawieszam już chyba rywalizacje na tyłach. wygram pewnie 3-2. mógłbym powalczyć o coś więcej, ale Detroit bez Zetterberga nie przeraża mnie wcale mniej. dzisiaj dałem jeszcze szanse Cziczu na utrzymanie się w drużynie i jak widać nie skorzystał. co więcej, żeby zrobić mu miejsce posadziłem Langenbrunnera (1G, 1A, +1, 3SOG). Cziczu wylatuje na dniach. Tippett nie rozumie że kontuzjowanych zawodników zamiast wystawiać do składu sie leczy, no i ma za swoje- Zubov out, bez daty powrotu. w ogóle mnóstwo ostatnio 'potężnych' kontuzji- Zubi, Crosby, Heatley, Mitchell, Nylander, Zetterberg, Stastny 
|
Do góry
|
|
|
|
#1992601 - 25/01/2008 22:31
[Re: gobel]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Lupus - Rudzik 9-3 Andrei Kostitsyn 2G, 2A, +3, 1PPP Gagne tym razem bez punktu, ale za to strzela na bramke rywali az milo Cierpliwosc dla Aulda sie skonczyla, nowy nabytek Johnson i od razu skasowal zwyciestwo i puscil tylko jedna brame (obronil 31  ) Niestety PO w tym roku nie bedzie, ale moze jeszcze was postrasze  OD 14 tygodnia jestem niepokonany 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|