po IIetapie: +288.9zł
po IIIetapie: +478.06zł
po IVetapie: +678.06zł
po Vetapie: +1066.06zł
Zysk/Strata po VI:
+1546.06zł (planowane 1400zł)

W grze: Etap VII
Baa planowany miał być tysiak, więc przesadziłem i nie trzymam się dyscypliny.
Pozwoliłem sobie zacytować sobie wcześniejsze posty:
przede wszystkim nie czuję się jakoś uzależniony od zakładów
Temat zakładam, gdyż chcę mieć w pewnym stopniu określoną jakoś dyscyplinę
A jeśli się potwierdzi przykładowo że na bukmacherce da się zarabiać (chodź niby nie da się, ale ja jestem innego zdania)
- na początku osiągnięcie 1000zł i podjęcie wypłaty minimum 600zł
- nie mieć -1000zł a w ogóle wcale nie mieć minusa
- po prostu podejść do sprawy poważnie, niedługo będę miał z 19lat, więc pasowało by myśleć poważnie o tym jak i życiu...
- czas gry nie określony, czyli nie mam na celu od razu z początku jakiś mieć kokosów jak często się obserwuje na forach.
A jak to się przeważnie kończy raczej wiemy jak...
, więc byle nie utopić!
I jeszcze post z tego roku:
A główną zasadą tematu jest nadal System Marasa, a typy do niego będą rzadko bo tylko wtedy gdy poczuję moc.

Cel jak w 1poście zaliczony Vetap z kursem ok. 2.00 i uzyskana kwota z systemu 1000zł, a później jazda do najwyższych próg.
Ogólnie rzecz biorąc typy które do systemu dam dla mnie będą typami w stylu 10/10!!! Ale to już wiemy.
I z 11/11/2007 03:25 kiedy źle było po prostu rozgrywałem się…
Jeszcze będzie ok!
Słowo Sphinx'a w sprawach bukmacherki.
Wystarczy za komentarz!
Jedynie z ostatniej gry to błędem było zagranie Youzhnego 3-0 tzn. błędem nie było zagranie, ale za 4stówy i liczenie do Systemu. A dobre było do zagrania bo kurs dobry, ale że wejdzie to nie było 10/10! Jeszcze wraz z podaniem typu pisałem, że przewiduje przerwanie serii. To było trochę bezsensu. Ogólnie największy mój błąd w 2008roku!
Jak się okazało pisząc kurs na livie po 1secie można było grać. Czyli muszę zacząć grać w innych bukach, tylko z bankiem muszę pozałatwiać sprawy. Bo bardzo zawiedziony jestem co do expekta, ostatnio bardzo fatalnie zachowuje się. I mam nawet obawy co do tego czy oni będą uczciwi wobec mnie! Nie dość że krecze=przegrane, to nie mają 12 w hokeju, live bardzo kiepskie (chyba gorszego nie widziałem), wolno działa strona, akurat nie wystawiają takich typów z tenisa jakich pragnąłbym zagrać np. Djoko 3-0, Davydenko 3-0, Roddick 3-0, Nadal 3-0 czy też Federera. Mogli by dać chociaż handi na sety na faworytów -1.5seta, więc coś by się znalazło. Powinno być więcej opcji i jeszcze na dodatek z obaw na to co się dzieje każdy kupon skanuje sobie na dysk, bo jeszcze dojdzie do tego że coś uwiną mi, choć z tym to może przesadzam. Krótko bukmacher bardzo słaby, a co wejdę na jakieś fora bukmacherskie to na każdym sponsoruje jakiś konkurs bukmacherski. Chyba bardziej im zależy na nowych klientach/wpłatach niż na odwrót.
To było tyle na temat buka właściwie
Postanowienia na najbliższy czas:
Zostawiam etap VII stawka: 800zł to rozegrania kiedy indziej(chociaż mogłem go ukończyć Radwańska i Bondarenko), w końcu osiągnąłem
+1546.06zł, a tu styczeń się jeszcze nie skończył. A musi mnie to zadowalać, jeśli rzuciłem pracę gdzie z tysiąc mogłem zarobić na miesiąc! Więc jaka musi być motywacja!?
Krótko mówiąc przyszłość polegająca głównie na bukmacherce!
Więc będę dalej obstawiał kupony z AKO:` 2.00, ale zacznę od 100zł a może 200zł(tutaj w przypadku ugrania 3kuponów wychodzi 800zł! Na czysto, więc musi zadowolić).
Czemu tak?
Cele osiągnięte, co prawda te początkowe, ale kto mówi by się śpieszyć.
A przede wszystkim wystarczy przeczytać to co na początku zacytowałem!!! Wszystkie zdania się potwierdzają puki co! – Wystarczą te zdania!
A celem głównym co do Systemu jest osiągnięcie Xetapu! Zresztą nigdzie nie widziałem by ktoś zaszedł do VII, a celem jest przejść do historii!
I tak po części to osiągnąłem trafiając pod rząd kupony po koleji z kursami:
1.91*2.28*2.38*2.31*(1.38*1.41)*2.00*1.97*2.12*1.54= AKO:
599.25 
Jakbym grał Radwańską 1.10 i Bondarenko 1.20 to 791.01

Ale to już przesadzam i fantazjuję troszeczkę

Właściwie z początkiem grania systemu miałem od dychy grać ciągłość, ale tylko zagrałem pierwsze na typy które się ukazały do systemu i było win.
… a niedługo opiszę co u mnie się działo ostatnio z grą! Po części coś też wyjaśni!