Podzielę się perełką, którą wypatrzyłem przez przypadek późno w nocy po powrocie z imprezy.
Wracam do domu, loguje się na 10bet.com, przez przypadek trafiło mi się na NCAA, jeden rzut oka i coś mi nie gra w jednym z pierwszych widocznych spotkań. Było to :
Washington State vs Idaho Vandals
kurs na zwycięstwa obu zespołów był taki sam, na oba po ... 1.600 (pierwsze co pomyślałem, duża marża), trochę dalej patrze i są kursy z handi, po ok 1.880, wyrównane, prawie identyczne na oba zespoły, ok. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że handi było -31 / +31, trochę duże :|
Zabrałem się za lukanie na statystyki NCAA, potwierdziło się, że ten mecz to walka Dawida z Goliatem i zwycięstwo WS jest w miare przesądzone.
Zebrałem takie 3 mecze:
Washington State vs Idaho Vandals
Akron Zips vs South Carolina Upstate
New Mexico vs Presbyterian Blue Hose
postawiłem na nie 10 euro, AKO wyszło 4.06 no i teraz patrze a mam +40.60

Drużyny wygrywały pewnie, dwie wygrały właśnie 31 pkt, trzecia wygrała 4 punktami ale wygrała

Mogę jedynie podziękować 10bet za to, że nie zmienili kursów na normalne zwycięstwo
oraz
polecić osobom grającym w 10bet.com aby raz na czas lukały w mniej popularne działy, tam gdzie ludzie z 10bet jeszcze nie doszli i nie ustawili poprawnych kursow