#2138053 - 07/03/2008 07:29
Re: NHL 07/08 cz. 3
[Re: k1910]
|
enthusiast
Meldunek: 31/10/2006
|
Los Angeles Kings - Ottawa Senators Typ 2 Kurs 2.2 BwinOttawa spadła już na 5 miejsce w Eastern Conference,ale do pierwszego tarci tylko 2 pkt. 5 miejsce oznacza ze w tej chwili trafili by teoretycznie na trudniejszego rywala i tracą przewage własnej tafli. jak nie z LA to z kim ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2139108 - 07/03/2008 22:08
[Re: Matias88]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Niech wogóle senatorzy się położą i odpadną z PO PO póki co jeszcze się nie zaczęły więc nie mogą z nich odpaść... Pozdr. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2143441 - 09/03/2008 03:43
|
enthusiast
Meldunek: 25/11/2005
|
Witam! Proponuję zagrać remis w dwumeczu Lawin z Gwiazdami(dziś mecz w Denver, jutro w Dallas) Colorado jak wszyscy wiemy celują w PO a do tego są potrzebne punkty  Zapowiadają sie zacięte spotkania, jak to zwykle bywa pomiędzy tymi zespołami, na dodatek Stars od 13 meczy bez dogrywki. tak więc bez jakiejś głębszej analizy: Colorado Avalanche - Dallas Starstyp: X (jeśli nie dziś to jutro  ) kurs: 4,0 (apropo kursu to w Bwin poleciał on z 4,1 do ... 3,65:] ale na szczęście jest jeszcze kilka innych buków  Ps. Mecz o 21.00 naszego czasu.
|
Do góry
|
|
|
|
#2144739 - 09/03/2008 19:20
[Re: joesakic]
|
enthusiast
Meldunek: 25/11/2005
|
Colorado Avalanche - Dallas Stars 3-1 Remis nie wszedł ale zwycięstwo cieszy i to bardzo  Tak jak pisałem w poście powyżej dziś również zagram remis w meczu tych drużyn. W razie niepowodzenia najpewniej odpuszczę, nie chce sie bawić w żadną progresje mając w pamięci zeszłoroczny wyczyn San Jose Tak więc: Dallas Stars - Colorado Avalanche typ: Xkurs:4,1 (pewno znów poleci w dół)
|
Do góry
|
|
|
|
#2144778 - 09/03/2008 19:34
[Re: joesakic]
|
enthusiast
Meldunek: 31/10/2006
|
Minnesota Wild - San Jose Sharks Typ 1 Kurs 1.95 z OT + SO BwinSharki niepokonane już o 8 spotkań, Minesota bez win od 3, ostatnie 5 spotkań między tymi ekipami 5:0 na korzyść Sharków, może wreszcie ta passa zostanie dzisiaj przełamana, jak nie dziś to liczę na ich porażkę w następnym meczu z Nashville, które ciągle walczy o PO, zastanawiam sie czy nawet dzisiaj nie zagrać skromnie na Win Nashville w meczu z Detroit, ale to sie jeszcze zobaczy. pozdro all. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2150687 - 11/03/2008 20:02
|
old hand
Meldunek: 15/12/2007
|
Witam wszystkich po przerwie  Sezon zasadniczy NHL powoli sie konczy, a jako ze ja gram glownie progresja to za bardzo nie mam jak kontynuowac mojej gry i teraz moge powiedziec, ze mam chwilowe wakacje i czekam na start MLB. Mam w grze jeszcze 1 progres i jak go zamkne(mam cicha nadzieje ze dzisiaj) to nie zaczynam juz nic nowego bo po prostu to juz nie ma sensu na tym etapie rozgrywek  Czasami, cos tu napisze jak znajde cos ciekawego do zagrania, a na pewno bedzie co zagrac bo przed nami faza PO tymczasem dzisiaj: San Jose @ Nashville  To wlasnie moja ostatnia progresja, gdzie szukam L rekinow. 9 wygranych z rzedu i PO niemal pewne. Mysle, ze pora troche wrzucic na luz i nie forsowac sie na 13 spotkan przed koncem sezonu. Predators 9 na zachodzie, z identycznym bilansem pktowym co VAN, ale 2 mecze rozegrane wiecej. Dzisiaj licze na wygrana gospodarzy, ktorzy zdecydowanie potrzebuja pktow aby awansowac  3 poziom L San Jose (ot+so) @ 2,22 pinn pozniej moze jeszcze cos dopisze luznego.  pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#2177117 - 19/03/2008 05:25
[Re: zajczyk]
|
old hand
|
Witam Widze kompletna smierc tematu, wiec cos tu naskrobie Ja w niedziele zakonczylem moja ostatnia progresje na L San Jose i teraz czekam na MLB od czasu do czasu grajac cos luznego  Dzisiaj ciekawie zapowiada sie kilka spotkan, lecz moja szczegolna uwage przyciagnelo jedno Phoenix @ Edmonton  Oba zespoly ciagle zachowuja i to bardzo realne szanse na awans do finalowej fazy rozgrywek. Sasiednie miejsca w tabeli, identyczna ilosc pktow oraz niewielka strata do miejsca premiowanego na pewno dodatkowo dodaje smaczku temu spotkaniu. Ja obstawiam za gospodarzami, ktorzy ostatnio sa na prawde w dobrej formie i ewidentnie widac, ze jeszcze widza swoje szanse na awans. Ostatnie ich spotkanie z SJS (ktore w ostatnich 10 spotkaniach jako jedyne ma lepszy bilans niz Oilers) utwierdza mnie w przekonaniu, iz zasluguja na PO! Szczegolne wrazenie zrobil na mnie straznik bramki EDM - Dwayne Roloson (48 udanych interwencji) i na to co wybranial to momentami az z niedowierzaniem patrzylem, oraz mam szczera nadzieje, iz zobacze go dzisiaj przeciwko Kojotom  Warto tez dodac, ze ostatni raz oba zespoly spotkaly sie zaledwie 3dni temu w sobote w Phoenix i w tym spotkaniu Oilers zwyciezyli stosunkiem 5-2. H2H takze zdecydowanie po stronie Edmonton, a ze oba teamy wystapia w optymalnych zestawieniach kadrowych, licze na zaciete, wyrownane spotkanie z koncowym zwyciestwem gospodarzy. Phoenix @ Edmonton typ: 2 (ot+so) @1,781 pinnPozdrawiam serdecznie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2225872 - 03/04/2008 19:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2230728 - 05/04/2008 17:02
|
old hand
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2237259 - 07/04/2008 12:37
[Re: zajczyk]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Prognozy na PO  : pierwsze prognozy  : NYR-NJD - nie jestem wrozka, 6-7 spotkan, kilka dogrywek, dla jednej to bedzie koniec marzen, dla drugiej moze byc poczatek konca. Bo ta seria, to bedzie mordega  Pit-Ott - Mimo wszystko Pit, pamietam jak Ottawa ciela na poczatku wszystko...napisalem wtedy, ze Ottawa sama sie wyklucza z walki o Stana, nikt nie skomentowal  , dzis wydaje mi sie to potwierdzac, ale ich nie lekcewaze. Mimo wszystkobez Alfika, Fishera, z przemeczonymi gwiazdami, popelniajacym szkone bledy Meszarosem, niepewnym bramkarzem, nie do konca zdrowym Reddenem, trenerem z przypadku oraz konfliktami z RS, daje im male szanse. Typ: Pittsburgh, max. 6 spotkan (ale to bardzo max.  ) Mon-Bos - mimo wszystko bardzo niespodziewany zwyciezca Eastern Typ: Montreal, 6-7 spotkan Wsh-Phi - Capitals frycowe, osiagneli cel w RS, tu moim zdaniem nie dadza rady Lotnikom, ktorzy sa nniespodzianka w tym sezonie, ale graja niezly hokej  Typ: Phila, 6-7 spotkan hipotetyczne 1/2 odpuszcze, Zachod niedlugo, ale na Zachodzie dla mnie o wiele bardziej wyrownane pary, trudniejsze do oceny. Takie prognozy krociutkie dla rozchulania tematu. Do boju, Rodacy!
|
Do góry
|
|
|
|
#2237470 - 07/04/2008 18:45
[Re: polskignom]
|
Live fast, die young
|
Zachod: Detroit - Nashville tu stawiam na najlepszy zespol ligi w RS. Byl moment, kiedy mieli kryzys, nie mogli wygrac, troche dokuczaja im kontuzje, ale na Nashville powinno wystarczyc. W polfinale konferencji Detroit, jesli przejdzie Nashville odpadnie  typ: Detroit, max. 6 spotkan San Jose-Calgary - i zaczynaja sie schody  ...niby Sharks o wiele lepsi, ale Calgary to nie slaby zespol, kilku swietnych grajkow, moga w tej parze zrobic niespodzianke, homecourt advantage po stronie Rekinow. typ:6-7 spotkan, 60-40 dla Sharks. Minnesota - Colorado - jakos do dzikusow nie mam przekonania, niby wyniki niezle, ale to wszystko obok tej calej orkiestry, jaka jest NHL...Lawiny dla mnie wygladaja lepiej i mysle, ze ta pare rozstrzygna na swoja korzysc  typ: Lawiny, max. 6 spotkan. Anaheim - Dallas - tu kolejna swietna rywlizacja, w ktorej bedzie iskrzyc, tak jak na wschodzie, na zachodzie para 4-5 wyglada najciekawiej. Stars maja b. dobry sezon, z drugiej strony obroncy tytulu... typ: 6-7 spotkan, kilka dogrywek i zwyciestwo Stars to moja predykcja 
|
Do góry
|
|
|
|
#2237484 - 07/04/2008 19:07
[Re: polskignom]
|
Live fast, die young
|
obronca Pingwinow H. Gill po meczu powiedzial: "I think both teams were -- I don't want to say, trying get through that game -- but ... I think we were both thinking about bigger things. Obviously, finishing first was the idea, but we're looking at a bigger goal. We have to win the first round, and go from there."  H2H z RS teamow w PO (nie patrze na karne, dogrywki, bo w PO sie nie licza, krotkie komentarze przy kazdy h2h): NYR - NJD 7:1  <-- to jest komentarz Pit - Ott 1:3 (wszystkie zwyciestwa 1-bramkowe, byly SO i OT, w RS byla zacieta walka) Wsh - Phi 2:2 zacieta walka, wlasne lodowisko nie mialo wielkiego znaczenia, roznica polega na tym, ze teraz mamy PO, a wczesniej byl RS  Mon - Bos 8:0, tylko ze 2x Bruins zagrozili Montrealowi. Det - Nsh 5:3 - wlasnie lodowisko nie mialo wielkiego znaczenia, Nsh potrafilo utrzec nosa Det, nawet jak Skrzydla szly jak burza Min - Col 5:3 - tylko 1 zwyciestwo gosci w 8 meczach. Cal - SJS 3:1 - 2x Cal po OT lub SO, twarda walka, wiecej bramek w meczach niz mozna sie bylo po tych ekipach spodziewac w RS  Ana - Dal 3:5 na poczatku, kiedy Kaczory cieniowaly Dallas niszczylo, ostatnie 2 mecze na korzysc Ducks
|
Do góry
|
|
|
|
|
|