Mialem kiedys cos podobnego w poker770, po jakims tygodniu ten blad ustapil. Wczesniej pisalem kilka @ do nich w tej sprawie to odpisywali mi, ze u nich wszystko jest ok.
Gram dubble, jestem 5/7, chiplider ma ponad 5k na sb, koles 7/7 na bb 600 , chiplider daje pass. i tak 3 razy zrobil chyba, ja dostalem AK siuted all in, on call z QQ i wygral.... rozdupi mnie zaraz
Nie wiem czy ktos z was gra w party poker i ma takie same odczucia co ja, ale ten soft jest chyba najbardziej zakrecony ze wszystkich poker room'ow w sieci. Wygrywa sie tam chyba tylko stritami i kolorami, wygrana z reka AA, AK, KK, AQ praktycznie graniczy z cudem. Dla porownania na sofcie pokerstars ciezko trafic nawet 2 pary czy cos wyzszego i ten soft jest dla mnie jak najbardziej realistyczny
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Party i River Stars jak dla mnie na obu sie gra nazwijmy to dziwnie Do tego na Party po godzinie gry miałem zawsze dosc ,jakos ten soft tak na mnie dziala .
U mnie wyglada to inaczej, wlasnie na pokerstars brak problemow z wygraniem przy mocnej rece, na party potroilem budzet glownie dzieki stritom, ale pozniej porazka na ukladach typu AA, KK czy AK. Moze to zalezy tez od typu gry, ja w obu gram akurat limit holdem
Bardzo ciekawą sytuację miałem na kingsolomom, w HU ja mam 9990 żetonów a przeciwnik 10żetonów i z 10x pod rząd że mną wygrał i w końcu na drugim miejscu skończyłem. Wkurzyć się idzie hrrrrr
Na stolach scandica Panowie dopiero dzieja sie cuda. Regularnie mozna dostac w plecy majac silna karte, a rywal z reguly wygrywa 2 3 . Po paru takich pociagnieciach awersja do pokera scandica murowana
Turniej HU, 3 zwycięstwa po drodze, gra o wejście w kasę, przewagę mam prawie 2:1 i all iny 88 vs 77 na flopie 7, parę rozdań później,gdy mamy równo kolejny all QT vs 99 na flopie Q, river oczywiście 9 i jak tu mam się nie wkur... skoro w tym CakePoker co chwilę takie akcje odchodzą, to jest bardziej poryte od b2b