#20302 - 27/08/2002 21:33
Re: Freestyle Slava
|
addict
Meldunek: 25/08/2002
|
DZięki wielkie pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#20303 - 28/08/2002 03:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb]Na jutro proponuję również parę typów: Fenerbhace-Feyenoord TYP 1 (1.70) 100 jednostek Uważam że podawanie suchych typów za bardzo nie zachęca do ich grania, więc postanowiłem chociaż troszkę komentarza dorzucić od siebie. Trener tureckiej drużyny, bardzo ostro podchodzi do tego meczu i według wielu źródeł i wiadomości które uzyskałem dzięki uprzejmości kolegów z Turcji, nie może być w tym meczu inny wynik jak tylko i wyłącznie wygrana Fenerbhace. Feyenoord wygrał poprzedni mecz rozegrany w Rotterdamie, ale zaliczka 1-0 wedłu większości kibiców z Turcji nie wystarczy Holendrom do tego aby awansować do Ligi Mistrzów. Pamiętajcie że nie ma pewniaków, ale gdyby były to z pewnością ten mecz możnaby było do nich zaliczyć. Nawet jeden z kibiców skomentował to w taki sposób, że wynik inny jak wygrana jego zespołu nie może być bo piłkarze wiedzą, iż w razie niespodziewanej przegranej, kibice cyt. "spalą ich żywcem, a potem zabiją  ", czyli chyba kurs warty obstawienia. Na tym cholera muszę kończyć a resztę analiz dokończę jutro bo mi z gniazdka iskrzy i jeszcze zaraz mi komp się spali SLAV[/qb][/QUOTE]Przed chwilką już coś pisałem, ale mi skasowało, więc nie chcę się dać sprowokować jeszcze przez oprogramowanie forum, po tym jak dowiedziałem się jaki był wynik w Turcji. Powiem tylko tyle, Ligi Mistrzów i inne gówienka to już raczej z daleka, no chyba że Polacy będą grać, a tak to jedyne co z Turcji będę ruszać to ich narodową ligę i może kebaby czasami. Przepraszam też że podałem wam ten typ jako pewny chłopaki, ale newsy na temat tego meczu dostałem naprawdę od dobrych typerów i sam nie wiem jak do tego doszło  . Cholera ja jakoś teraz do siebie dojdę, ale kto mi do cholery odda moje 50 Eurosów SLAV 
|
Do góry
|
|
|
|
#20305 - 06/09/2002 22:36
|
Carpal Tunnel
|
Mecze które dziś wybrałem są dosyć ryzykowne, więc proszę nie kierować się moimi analizami do końca, gdyż są to tylko próbki mojej wartości jako analiztora (nie mylić z innymi analami  ) Kursy wyjątkowo wziąłem z Expekt, gdyż Unibet coś ostanio zmniejszył je za bardzo i wyglądają one teraz troszkę mniej atrakcyjnie, od tych zamieszczonych w wyżej przeze mnie wymienionym bukmacherze. Faroe Islands - Scotland TYP X (3.45) Stawka 20 jednostek Mecz z jednym klarownym faworytem, ale jak dla mnie wyniki jakie prezentuje ostatnio Szkocja, tak w wydaniu klubowym jak i narodowym nie predysponują tej drużyny do tego, aby wygrać spokojnie i wysoko ten mecz z drużyną która notabene ostanio dosyć wysoko wygrała (3-1) z nie aż taką słabą drużyną Liechtensteinu. Faworyt jeden, ale Slav zaryzykuje X. Armenia - Ukraine TYP X (3.05) Stawka 30 jednostek Chyba nie muszę przypominać jaką groźną drużyną jest Armenia na właśnym terenie, może to nie mistrze świata, i mają czasami dni gdy mogą przegrać z największymi cieniasami, jednak są solidną drużyną z czwartego koszyka i sądzę że chłopaki z Armeni nie mają się czego wstydzić na tle grającyh, też wcale nie ta różowo ostanio Ukraińców. Sądzę że Ukrania w tym roku nie będzie się aż tak liczyć w walce o awans do Euro 2004, ale to tylko moje osobiste i skromne zdanie. Cyprus - France TYP x (4.75) Stawka 20 jednostek Jak gra ostanio Francja wszyscy wiemy, nie ciekawie zaprezentowali się na MŚ a i ostatni mecz z Tunezją nie był poezją dla żabek. Ja lubię Zidana z Francja bo koleś ma naprawdę polot do gry i finezję jakieś brakuje niestety chyba każdemu zawodnikowi z naszej reprezentacji, jednak ze względu na kontuzje paru zawodników (m. in. T. Henry), wystawienia przez trenera młodzików i faktu iż jeden zawodnik nie wygrywa meczu, sądzę że remis jest tu prawdopodobny, tylko teraz na ile Turkey - Slovakia TYP 1 (1.40) Stawka 100 jednostek Ostatnio Turcy (Fenerbhace) mnie wkurzyło i przez nich wtopiłem trochę kasy, teraz mam nadzieję że odbiję sobie i właśnie ich obrałem na mój typ dnia. Jeżeli Turcy nie wygrają tego meczu to kibole naprawdę spalą im stadion  , nie wiecie jak tam kibice żywiołowo reagują na porażki swojej drużyny. Już ostanio po tym jak Fenerbhace nie dostało się do LM była wielka rozpierducha, a nikt chyba nie chce aby powtórzyła się sytuacja, że sędzia zgarnie z jakiegoś przedmiotu w baniak, więc sądzę że wszyscy będą grali dla Turków, nie zdziwiłbym się gdyby nawet Słowacja ze strachu wbiła sobie samobója San Marino - Poland TYP X (8.00) Stawka 20 San Marino jest według rankingu Fifa najgorzą drużyną sklasyfikowaną w Europie, jednak Polska też ostanito nie prezentuje wysokiego pozoimu, dlatego też pomimo faktu iż jestem Polakiem muszę postawić X, tak dla przekory. Tyle ode mnie. Pozdrawiam SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#20306 - 06/09/2002 23:46
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb]Faroe Islands - Scotland TYP X (3.45) Stawka 20 jednostek Mecz z jednym klarownym faworytem, ale jak dla mnie wyniki jakie prezentuje ostatnio Szkocja, tak w wydaniu klubowym jak i narodowym nie predysponują tej drużyny do tego, aby wygrać spokojnie i wysoko ten mecz z drużyną która notabene ostanio dosyć wysoko wygrała (3-1) z nie aż taką słabą drużyną Liechtensteinu. Faworyt jeden, ale Slav zaryzykuje X.[/qb][/QUOTE]Nie tylko Slav zaryzykuje No wiec co do Szkotow, to graja w oslabionym skladzie, nie wystapi trzech graczy. Do tego dodajmy, ze wszyscy stawiaja na Szkotow i wyjdzie nam niespodzianka  . Mi tutaj by pasowala 1 w handicapie azjatyckim(+1) za 1.90. Mi jeszcze pasuje handicap na San Marino w meczu z Polska. Jest ustawiony na 3 1/2 i nie sadze, zeby Polacy strzelili wiecej niz 3 bramki... Pozdro Kejsper
|
Do góry
|
|
|
|
#20307 - 07/09/2002 21:53
|
old hand
|
|
Do góry
|
|
|
|
#20308 - 07/09/2002 22:59
|
Anonymous
Unregistered
|
Ukraina tez wam wlazla !!!  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#20310 - 08/09/2002 02:15
|
Anonymous
Unregistered
|
Ej ty kurde Slav dobry jesteś. Niezłe żródło info z Ciebie. Dzięki za typy. CZekam na następne.
|
Do góry
|
|
|
|
#20311 - 08/09/2002 02:37
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał przybol: [qb]Ukraina tez wam wlazla !!!  iwo: [/qb][/QUOTE]Ukraina to juz nie NAM, tylko SLAVOwi! 
|
Do góry
|
|
|
|
#20312 - 10/09/2002 02:13
|
Carpal Tunnel
|
Jakieś podsumowanie by się przydało Fenerbhace-Feyenoord TYP 1 (1.70) 100 jednostek LOSTStuttgart - Lille TYP 1 (1.70) 60 jednostek WONSparta Praga - RC Genk TYP 1 (1.62) 40 jednostek WONMan Utd - Zalaegerszegi TYP Zalaeger +2.5 (1.70) 30 jednostek LOSTFaroe Islands - Scotland TYP X (3.45) Stawka 20 jednostek WONArmenia - Ukraine TYP X (3.05) Stawka 30 jednostek WONCyprus - France TYP x (4.75) Stawka 20 jednostek LOSTTurkey - Slovakia TYP 1 (1.40) Stawka 100 jednostek WONBudżet 1000 Postawione 1135 Zysk/Strata netto - 168.7 Razem 831 Polepszony troszkę bilans, ale póki co minimalnie. Mam nadzieję że w niedługim czasie znowu da radę wyjść na plus SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#20313 - 12/09/2002 15:17
|
old hand
|
Slavo czekam na kolejne typy! Eleminacje do Euro byly w Twoim wykonaniu super! Jeszcze lepsze to, ze kilka z tych meczow postawilem 3maj sie Kejsper
|
Do góry
|
|
|
|
#20314 - 12/09/2002 21:44
|
Carpal Tunnel
|
Pod koniec tygla coś powinienem mieć, ale nie obiecuję Kejsper że skuteczność będzie też tak zadowalająca  (ale napewo jak już coś zamieszcze, to grubo się zastanowię, a więc raczej przemyślane będą typy). Pozdrawiam Kejsper SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#20315 - 14/09/2002 05:55
|
Carpal Tunnel
|
No dobra to trza coś wrzucić Bolton - Liverpool TYP X (3.20) 30 jednostek Liverpool ostatnio zremisował z Birmingham, tracąc bramkę w ostatnich minutach, co sprawiło że zamiast liderować w tabeli na czele z Arsenalem, The Reds narazie muszą się zadowolić miejscem poza podium. Bolton za to zaskoczył całkowicie drużynę Manchesteru Utd i dosyć spokojnie dowiózł do ostatniego gwizdka zwycięstwo, w dodatku na terenie przeciwnika. Faktem jest iż Manchester nie błyszczał tak jak zawsze, ale wygrana z tak utytułowanym klubem, ustawia Bolton w dobrym świetle, szczególnie że gra jaką zaprezentowali na Old Trafford, była kwintesencją prawdziwego brytyjskiego futbolu  i gdyby nie pech mogli trochę wyżej wygrać ten mecz. Statystyka spotkań między Liverpoolm a Boltonem jest bardzo wyrównana i choć Liverpool ma na barkach presję kibiców, którzy chcą dobrych wyników, sądzę że cały zespół Boltonu będzie na tyle zmotywowany, że jest w stanie wywalczyć w tym meczu chociażby punkt. Dla tych którzy chcą zagrać ten mecz, ostrzegam również że w Boltonie jest trochę kontuzji, a więc z pewnością dobry wynik w tym meczu nie przyjdzie im tak łatwo jak z MU. Malatyaspor - Fenerbahce TYP X (3.40) 40 jednostek Fenerbhace jest zdecydowanym faworytem w tym meczu i dlatego też tak bardzo mnie on zainteresował.  Fenerbhace widać że w tym sezonie sobie nie radzi za bardzo, ani w lidze, ani w pucharach europejskich, nie potrafi udowodnić swojej formy, oraz umiejętności, jakie zawsze prezentowali piłkarze tej drużyny na arenach międzynaraodowych, Malatyspor zaś jest typową drużyną swojego stadionu. Może nie jest to bardzo solidna drużyna, ale u siebie jest w stanie zremisować z nie tak dobrze ostatnio grającą drużyną ze Stambułu. GKS Katowice - Zagłębie Lubin TYP X (3.25) 20 jednostek Raczej żadnej z drużyn nie jest na rękę remis w tym spotkaniu, ale jak wszyscy wiedzą, w piłce nożnej, jak wszędzie istnieje również coś takiego jak rachunek prawdopodobieństwa i z niego właśnie by wynikało, że w tym - lub jednym z kolejnych meczy z udziałem Zagłębia - powinien być X, gdyż drużyna ta nie zremisowała jeszcze od pięciu spotkań w naszej lidze i jak narazie pozostaje czerwoną latarnią pod tym względem. Sedan - Monaco TYP X (2.90) :eek: 20 jednostek Podobniej jak Zagłebie w lidze polskiej, tak Monaco w lidze francuskiej jeszcze nie zasmakowało remisu w tym sezonie. Według mnie czas najwyższy w szczególności dlatego, że Sedan potrzebuje punktów, a że wygrać będzie gospodarzowi dosyć trudno, to sądzę że chociaż o remis się pokuszą. Leicester - Derby TYP X (3.10) 30 jednostek Po raz kolejny kładnia się progresja, ale że tutaj nie będę ludzi wgłebiał w jej zastosowanie - gdyż do tego jest temat "Progresja na X" powiem tylko tyle, że choć Leicester jest dużym faworytem w tym meczu, matematyka też lubi piłkę, a jak wiadomo, bramki są dwie a graczy 22, więc łatwo z tego można zrobić ładny remis Dodam jeszcze że Derby nie zremisowało od siedmiu meczy. Port Vale - Colchester TYP X (3.25) 40 jednostek Dwie drużyny ze środka tabeli, do tego dodać fakt iż gospodarz nie zremisował jeszcze od siedmiu spotkań i stosunkowo wysoki kurs na mecz i można smiało zaczynać progresję (te słowa oczywiście kieruje to innych użytkowników, gdyż jak widać po stawce jaką dałem na ten mecz, za bardzo progresji to nie przypomina  ) Tyle na dziś ode mnie, na jutro jak poszukam, to może coś jeszcze wyskrobię i napiszę, a do tegoż czasu, mowię dobranoc i życze miłej nocy SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#20316 - 14/09/2002 12:22
|
Pooh-Bah
Meldunek: 16/08/2002
|
Malatyaspor - Fenerbahce TYP X (3.40)
Zgadzam sie absolutnie z Twoja opinia. trza dodac ze ostatnio bodajze zremisowali z Galatasaray 2-2.
|
Do góry
|
|
|
|
#20317 - 15/09/2002 03:09
|
Carpal Tunnel
|
Podsumowanko: Bolton - Liverpool TYP X (3.20) 30 jednostek LOST blisko bo blisko, ale jednak Heskey strzelił tego gola w 89 minucie Malatyaspor - Fenerbahce TYP X (3.40) 40 jednostek LOST tu zaś wszedł wynik jeszcze mniej prawdopodobny, a mianowicie Maltaya wygrała 2-0. GKS Katowice - Zagłębie Lubin TYP X (3.25) 20 jednostek LOSTSedan - Monaco TYP X (2.90) 20 jednostek WONLeicester - Derby TYP X (3.10) 30 jednostek LOSTPort Vale - Colchester TYP X (3.25) 40 jednostek WONBudżet 1000 Postawione 1315 Zysk/Strata netto - 160 Razem 840
|
Do góry
|
|
|
|
#20318 - 15/09/2002 03:16
|
Carpal Tunnel
|
Sukcesywnie odrabiam straty, jednak nadal nie jest to, to o co mi chodziło  . W niedługim czasie będę miał zamiar zastosować w swoich typach prawdziwą progresję (nie taką jaką stosuję normalnie, ale najprostszą jej formę) i sądzę że dzięki niej spokojnie powinienem się podnieść z minusa. Pozdrawiam wszystkich SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#20319 - 15/09/2002 03:20
|
old hand
|
Slav - Wielki Brat jest pod wrazeniem Twoich dokonan Nie byl to moze najlepszy dzien, ale zly tez nie byl. Moja propozycja na jutro: Ipswich - Norwich 1 Wiem, ze sa to derby, wiem tez ze roznie moze byc, ale stawiam. Ipswich jesli mysli powrocie na wyzyny nie moze ciagle przegrywac. Jutro wygra. To nie bedzie gra o 3 punkty - to bedzie gra o honor! Pozdrawiam Kejsper
|
Do góry
|
|
|
|
#20320 - 15/09/2002 03:32
|
Carpal Tunnel
|
No jestem ciekaw Kejsper twojego typa  , szczególnie, że Ipswich ostatnio dosyć słabo się prezentuje w 1 Division. Może tym razem nic na to nie postawie, ale podobnie jak ty będę śledził przebieg tego meczu, z dużym zaciekawieniem. Pozdrawiam SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#20321 - 15/09/2002 03:39
|
old hand
|
Dla mnie to bedzie bardzo wazne spotkanie. Jesli wtrafie poczynie krok aby odkuc sie za straty z dwoch tygodni. Dzisiaj dzieki Le Mans juz troche liczniczek w gamebookers podskoczyl, jutro moze byc juz naprawde dobrze Ciezki mecz czeka Ipswich...oj ciezki...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|