Widzę, że w temacie prawdziwa KATASTROFA !! Nawet wtapiacz 2 o ile dobrze rozumiem numerację

nie potrafi porządnie wtopić. No ale nic. Człowiek odpoczął od grania z miesiąc to pomysłów sporo. Dziś nie ma co grać za mocno. Widzę dwa piękne typy na wtopkę.
Werder - Rangers
nie będzie remis/remis (ht/ft)
stawka 200
możliwa wygrana 50
kurs 5.0
Betfair
Werder wyjazd ma słabiutki, ale u siebie to zupełnie inny zespół. Podobnie mają się sprawy ze Szkotami. Myślę, że dziś będzie wojna. Czy Werder awansuje tego nie wiem, ponieważ strzelony gol przez Szkotów podniesie poprzeczkę Werderowi znacząco. Jednak u siebie Werder w lidze mocniejszym zespołom potrafił nawet w tym sezonie strzelić 6 czy nawet 8 goli

Myślę, że będzie się sporo działo. Mecz będzie ostry, spodziewam się pełno walki i kartek, nie wykluczam redsa. Sądzę, że będą bramki i w takim meczu trafienie X/X jest mało realne, dlatego zagram właśnie ten typ na odwrót.
//Na dziś jeszcze chodzi mi po głowie Comet-Frisk - norweski hokej. Friski strzelają strasznie dużo. I tutaj widzę overka. Co prawda Comet jest z kolei underowcem, mieli zdaje się najdłuższą serię underków w lidze, jednak Friski mają średnią na sezon 5 goli na mecz - sami tyle strzelają. Jeszcze nad tym pomyślę. Dziś oferta marna, polecam ten typ pod rozwagę.