#2114157 - 29/02/2008 19:41
Primera Division - 26 kolejka (1/2 Marzec)
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2114789 - 29/02/2008 23:37
Re: Primera Division - 26 kolejka (1/2 Marzec)
[Re: Eyml]
|
enthusiast
Meldunek: 24/08/2004
|
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie że Valencja wraca na właściwe tory... A Kuman? Nie patrzcie na jego nazwisko, piłkarzem był świetnym ale trenerem jest nędznym i nie odnosi się to tylko do Valencji. Krótko mówiąc Valencje odpuściłbym bezwzględnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2115427 - 01/03/2008 02:31
[Re: crossmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Espanyol - Valencia Typ : 1 Kurs : 2,38 /Gamebookers/ Stawka : 4/10 Dla "Los Pericos" to bardzo ważny mecz, którego wynik da obraz tego,co moga osiągnąć w tym sezonie. Zapowiadały sie eliminacje do CL, a może zakończyć się...niczym. Spodziewano się, że bez Tamudo bedzie ciężej, ale nie przypuszczano, ze zespół zaliczy czarna serie porażek. Zbyt dobrym trenerem jest Valverde, by nie znalazł wyjscia z tej trudnej sytuacji. Na Montjuic pełna mobilizacja,bedzie komplet na trybunach i komplet punktów dla gospodarzy. Parę zdań o gościach. Ich priorytety sa troche inne, a mianowicie - wygrać Copa del Rey i tym samym uzyskać miejsce w rozgrywkach o Puchar UEFA. Pierwszy krok zrobiony ,"Los Ches" zremisowali na Camp Nou i liczą na awans do finału. Koeman jest,MOIM ZDANIEM (juz podkreślam ), trenerem na poziomie barcelońskiego Ryja i nie oszukujmy sie ,za Valverde może nosic notatnik. Już kilkakrotnie "wymachano" go białymi chusteczkami na Estadio Mestalla,a to ,ze jeszcze pracuje zawdziecza Hildebrandtowi Gwoli ścisłości to oczywiscie racja, że Barca niemiłosiernie gniotła w pucharowym meczu,pamietajmy jednak ,ze sędzia nie uznał prawidłowej bramki Joaquina ,a Xavi wyrównał po akcji Eto'o ,w której Kameruńczyk podał sobie piłkę ręką. W piłce liczą sie gole ,a nie strzały na bramkę i procent posiadania piłki i tak na marginesie to przeraziła mnie nieskuteczność Barcy w obliczu jutrzejszego meczu z Atletico. Reasumując....Valencia zagra jutro na Montjuic podobnie ,jak zagrała na Camp Nou,nastawiając sie na kontry i szukając rozwiazań w stałych fragmentach gry. Espanyol nie rzuci sie do desperackich ataków, ale z upływem czasu bedzie musiał postawić na ofensywe. Under w tym meczu jawi sie jako typ bardzo prawdopodobny ,ale szybko strzelona bramka może ten mecz odmienic diametralnie. Typując stawiam na Ernesto Valverde i walke Espanyolu o miejsce w CL ,czego ,nie bedac fanem tej drużyny,bardzo bym sobie życzył
|
Do góry
|
|
|
|
#2118281 - 02/03/2008 00:30
[Re: Amkwish]
|
veteran
Meldunek: 22/03/2006
|
ATL.MADRID - Barcelona typ: Barcelona 1. Tylko 2 pkt. straty do lidera tabeli. 2. Altetico słabsza drużyna. Barca w ostanim meczu rozgromila ich bodajze 6-0 3. Messi wypowiedzial sie ze kazdy mecz ligowy bede traktowac jak final jezeli chca zdobyc mistrza kraju. (awans w lidze mistrzow maja juz zapewniony) 4. Znane autorytety mowia ze wygra Barca. 5. Barca zagra "mega" ofensywnym ustawieniem zwanym przed hiszpańska prase REM (Ronadhinio, Eto, Messi) Pozdrawiam yoyo
|
Do góry
|
|
|
|
#2118298 - 02/03/2008 00:31
|
Carpal Tunnel
|
Atletico - Barcelona Typ : over 2,5 Kurs : 1,94 / Pinnacle/ Stawka : 5/10 Na początek kilka informacji. Barca nie może dzis liczyć na kontuzjowanych Bojana i Marqueza ,w drużynie gospodarzy nie zagrają Franco, Seitaridis i Motta. Awizowane składy : ATLETICO : Portero: 13 Abbiatti Defensas: 23 Valera, 22 Pablo, 21 Perea, 3 A. López Centrocampistas: 11 Maxi, 29 Camacho, 8 R. García, 24 Simao Delanteros: 10 Agüero, 7 Forlán Zwracam uwagę na powrót Agüero i Simao Sabrosy ,na czym niewatpliwie zyska potencjał ofensywny madrilenos. BARCELONA : Portero: 1. Valdés Defensas: 11 Zambrotta, 5 Puyol, 12 Milito, 22 Abidal Centrocampistas: 6 Xavi, 15 Edmilson, 20 Deco Delanteros: 19 Messi, 9 Eto'o , 10 Ronaldinho (lub 14 Henry) Decyzją trenerów (?) nie zagra dziś Yaya Toure ,co czyni bardziej prawdopodobnym zdobycie bramek przez Atletico. Nie widze mozliwosci ,by Edmilson godnie zastapił najlepszego defensywnego pomocnika FCB. W pierwszym składzie raczej zobaczymy Coninho, który ma ponoc powracać do formy. Barca liczy na jego stałe fragmenty gry ,miejmy nadzieję ,ze bedzie je wykonywał lepiej niz w Zaragozie ,gdzie wręcz sie ośmieszył. Gorzej być wiec nie może. Ofensywne ustawienie obu druzyn ,powrót do składów zawodników stanowiacych o sile ataku i dotychczasowe mecze miedzy obiema ekipami to argumenty za tym ,by zdecydować sie na zagranie overa. Kontrargumentem moze byc bardzo wysoka stawka tego meczu ,ale ....przeciez remis żadnej z druzyn nie zadowoli. Dodatkowo polecam rozważyć zakłady na czerwoną kartke w tym meczu. Sędziuje David Fernández Borbalán z Colegio Andaluz ,co nie oznacza ,ze Barca moze liczyc na taki prezent jak karny w Zaragozie ,niemniej jednak drukarz z Sevilli nie bedzie promował Atletico
|
Do góry
|
|
|
|
#2118522 - 02/03/2008 00:57
[Re: yoyo]
|
Carpal Tunnel
|
Yoyo ,pozwól ,ze skomentuje Twoje argumenty ,ponieważ idealnie nadaja sie di przeprowadzenia polemiki Oczywiscie bardzo chciałbym ,abyś to Ty miał rację Po kolei : 1. Tylko 2 pkt. straty do lidera tabeli.Strata zmniejszona o 6 punktów, dzieki słabej postawie Realu w meczach ze sredniakami oraz duzemu szczęściu Barcy (bramka z Osasuną w 89 minucie i prezent sedziegow Zaragozie). Dla mnie zaden argument te 2 punkty ,a czesto bywa ,że ..."juz był w ogródku...itd" 2. Altetico słabsza drużyna. Barca w ostanim meczu rozgromila ich bodajze 6-0Mdły argument. Potencjałdruzyn na papierze nie przesądza o wyniku ,bioracjeszcze pod uwagę,ze w drużynie gospodarzy powraca 2 znakomitych graczy ,a Barca sporo zdrowia zostawiła w srodena Camp Nou ,remisujac z Walencją w Copa del Rey. 3. Messi wypowiedzial sie ze kazdy mecz ligowy bede traktowac jak final jezeli chca zdobyc mistrza kraju. (awans w lidze mistrzow maja juz zapewniony) To zrozumiałe ,ze tak sie mówi ,tyle tylko ,ze to samo słyszałem w ubiegłym sezonie przed zremisowanymi meczami na Camp Nou z Betisem i Espanyolem. Guti ostatnio wypowiadał się ,ze Barcelona moze zapomnieć o dogonieniu Realu. Normalna propaganda ,kazda sroczka swój ogonek chwali. 4. Znane autorytety mowia ze wygra Barca.Podobnie jak inne znane autorytety twierdzą ,ze wygra ...Atletico. Własnie obejrzałem przed chwilą zapowiedź kolejki na TVE4 i głosy ekspertów sa bardzo podzielone. Poza tym...znane autorytety bardzo często wypowiadaja się pod publiczkę ,zgodnie z zapotrzebowaniami kibiców i mediów 5. Barca zagra "mega" ofensywnym ustawieniem zwanym przed hiszpańska prase REM (Ronadhinio, Eto, Messi) Po pierwsze to nie jest na 100% pewne ,ze R10 zagra od poczatku. ja mam nadzieję ,ze ...nie Dlaczego ? Ponieważ Jego obecność na boisku przeszkadza w megaofensywnej grze Barcy. Kazda piłka zagrana do Ronaldinho powoduje ,ze tempo gry zwalnia ,przeciwnik ma mnóstwo czasu, aby ustawic obronę. Coninho traci mnóstwo piłek ,nie wychodzą Mu dryblingi ,nie czuje dystansu. Pisze to na podstawie obserwacji Jego gry z Levante ,kaleczył niemiłosiernie ,a kulminacjaJego obecnej "formy" było pudło z 10 metrów do pustej bramki. Jezeli słabiutkie Levante radziło sobie z ofensywą Barcy pod kierunkiem R10 to jestem pewny ,ze Atletico poradzi sobie nie gorzej. O megaofensywnej sile Barcy moglibyśmy mówić ,gdyby od początku zagrał Iniesta. No dobra ,dosyć tej polemiki ,wypadałoby skomentować sam typ na Barce Trudna sprawa ,grał tego nie bede ,wole over ,ale jezeli musiałbym to rozsadek podpowiada mi Atletico - Barcelona 2:2 a serce....1:3 Oby tylko Atletico nie strzeliło pierwszej bramki w tym meczu !
Edited by amkwish (02/03/2008 00:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#2118750 - 02/03/2008 01:21
|
Carpal Tunnel
|
Recreativo - RealTyp : 2 Kurs : 1,98 / Pinnacle/ Stawka : 8/10 Buki prezenty rozdają ? Smiem twierdzić ,ze tak. Od razu zaznaczę ,ze nie kieruje mna argument w rodzaju "Real czuje na plecach oddech Barcelony i musi wygrać". Real wygra ,bo tak klasowa ekipa musi w końcu przerwac zła passe ,a przerwie ja tym bardziej ,ze dzis wraca do składu zawodnik ,pod którego nieobecność ta zła passa madrilenos sie zdarzyła. Robinho dziś w pierwszej jedenastce. Kolejnym graczem ,który powraca do składu jest Pepe. Ale...aby tak rózowo dla Realu nie było ,dodajmy ,ze na boisku w Huelva nie zobaczymy dziś van Nistelrooya i Gutiego ,a takze (to było wiadomo wcześniej) Sneijdera i Salgado. Najbardziej prawdopodobny wyjsciowy skład Realu to : Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze, Gago, Drenthe (Robben), Robinho,Baptista, Higuaín, Raúl. Trener Truskawek ,Manolo Zambrano ,zapowiada ,ze jego druzynie nie zabraknie motywacji ,by sprostać Realowi. Mozna sie z tym zgodzic ,ale dodać trzeba ,ze zabraknie ...umiejetnosci i szczęscia ,bo przydział tego ostatniego Recreativo wykorzystało z nawiazką ,najpierw trafiajac na fatalnie dysponowany Espanyol ,potem fartownie wygrywajac u siebie z Deportivo i wreszcie tydzień temu w Walencji ,gdzie tylko sedziemu i bozej opatrzności zawdzieczają ,ze wywieźli 1 punkt z Estadio Mestalla. Reasumując : czas na wygrana Realu i porażkę Recreativo ,a skoro te dwie "progresje" zbiegają sie w jednym meczu to...GRAĆ PS.Ciekaw jestem czy ubiegłotygodniowi krytykanci mają cokolwiek do powiedzenia na temat aktualnej kolejki La Liga ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2119214 - 02/03/2008 02:05
|
Carpal Tunnel
|
Dziś mamy jeszcze jeden mecz La Coruna - Sevilla Typ : over 2,5 Kurs : 2,05 / Pinnacle/ Stawka : 4/10 Parę tygodni temu byłem przekonany ,ze Sevilla nie bedzie się liczyć w walce o pierwszą "czwórkę" w lidze. Po czym nastapił renesans formy tej druzyny. Odeszły chyba złe duchy (śmierć Puerty ,rejterada Ramosa, kłotnie oficjeli) i obecnie Sevilla ma w La Liga najwiekszy progres. Wygrane Andaluzyjczyków zbiegły sie ze stratą punktów przez Atletico i Espanyol (tu wygrana na Montjuic 4:2 była kluczowa) i eliminacje do nastepnej edycji CL stoją otworem. Mało tego ,bardzo bliski jest awans do nastepnej rundy w obecnej edycji ,bo wygrana u siebie z Fenerbahce jest jak najbardziej w zasiegu podopiecznych Manuela Jiméneza. Pytanie - czy w perspektywie rewanżu z druzyną turecką Sevilla zagra na pełnych obrotach na El Riazor ? Wydaje mi się ,ze tak ,a jestem pewien ,ze bedzie chciała ten mecz rozstrzygnąć do przerwy. Nie lekceważę Deportivo ,które walczy o utrzymanie sie w lidze ,ale przewaga zdecydowanie po stronie gości. Jeżeli zderzymy ofensywę gosci z dość słaba obroną gospodarzy to wychodzi na to ,ze Sevilla nie wyjedzie z Galicii z pustym kontem. Typujac zakładam ,że La Coruna pokusi się o zdobycz bramkową. Miałem trudny wybór na ten mecz - "dwójka" czy over ? Zdecydowałem się na ten drugi ,bo troche obawiam sie czerwonej kartki dla jednego z graczy Sevilli Wygrać zwalczacym o wszystko Deportivo ? - Tak ,ale nie w "dziesiatkę" ,wiec over jakby pewniejszy ,moim zdaniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#2119280 - 02/03/2008 02:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Atletico Madryt - Barcelona Krotka i na temat, gram w tym meczu over 2.5. Czemu?? po pierwsze primo: Barca tylko 2 punkty straty do Realu, ktorego kilka kolejek wczesniej wszyscy juz koronowali na mistrza Barcelona bedzie bardzo chciala wygrac aby na kilka chwil wskoczyc na fotel lidera a to z punktu psychiki dalszej walki bedzie bardzo wazne. po drugie primo: sila ofensywna obu klubow duza, powiedzialbym wrecz wielka licze na przynajmniej trzy bramki, najlepiej dla FCB po trzecie primo: Aguero strzeli, ten mlodzian - wielki talent, o ktorego juz niedlugo beda sie bily najwieksze klubu, napewno z Barca na czele dzis pokaze na co go stac, a z dretwa obrona Barcy i popelniajacym spore bledy Valdesem zadanie bedzie mial ulatwione. Moje typy: over 2.5 Aguero strzeli
|
Do góry
|
|
|
|
#2119547 - 02/03/2008 02:58
[Re: Dziabor]
|
Carpal Tunnel
|
..i popelniajacym spore bledy Valdesem zadanie bedzie mial ulatwione. Dziabor ,jak widze gramy razem overka i mam nadzieję ,ze na tym nie stracimy Odpowiedz mi jednak na pytanie. Ile błedów popełnił w tym sezonie, w lidze , Valdes ? Mam na mysli takie ,które skutkowały groźnymi sytuacjami ,bądź bramkami dla przeciwników. Ja naliczyłem...JEDEN ! W ubiegłym sezonie przychylałem sie do opinii ,ze VV to raczej porteria (zasłonka) niż portero (bramkarz) ,ale facet przeszedł samego siebie ,hehe. W tej chwili jego pozycja jest nie do ruszenia i nie dlatego ,ze to Katalończyk. Możesz mieć jednak rację ,bo Victor w końcu sie wysypie. Gra bardzo dobrze ,ale nie jest to czarodziej w bramce. Niech On jednak lepiej jeszcze dziś swoja dobrą passę podtrzyma ,a limit błedów moze sobie zrobić w rewanżu z Celtikiem Bardzo podoba mi się Twoja wizja overa i zgadza się z moim zyczeniowym typem. 1:3 (Aguero honorowa dla gospodarzy)?
|
Do góry
|
|
|
|
#2119616 - 02/03/2008 03:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
@Amk próbowałem stanąć z Tobą w szranki na dziś, ale wygląda na to że poczekamy do jutra na dzielące nas predykcje cóż najbardziej przekonuje mnie dzis granie na Królewskich kurs ładny, Realowi ostrze noża osuwa się na czoło coraz niżej dziś wraca Robinho - najlepszy piłkarz Realu i nawet jeśli zacznei na ławce to potem wejdzie i swoje zrobi. mecz z Romą w środku nast. tyg. nie ma jak dla mnie wielkiego znaczenia, stołeczni podejdą bardzo zmobilizowani by lekko utemperować wszystkich nękających ich ostatnio prześmiewców wydaje mi się że Huelva będzie miała problemy z podejściem pod świątynię Ikera i strzeleniem jakiegokolwiek gola, rzeczywiście Truskawki miały ostatnio sporo szczęścia, Real - odwrotnie ale jako że w życiu nic nie trwa wiecznie, myślę że to odpowiedni moment by zmienić oba trendy Pepe to także spore wzmocnienie, poza tym czuję że Ramos będzie tym prawym skrzydłem dziś latał jak szalony poza tym będa silne latawce na flankach w pomocy.. konsekwentnie Real będzie grał swoje i coś wreszcie ustrzeli. Huelva chyba troszkę zbytnie zaczeła bujać w obłokach, podpalą się zbytnio i dziś polegną nie zapominajmy że ostatnio będące w słabej wówczas formie Sevija czy Getafe wyjechały z Huelvy na tarczy ---------- co do Barcy. ten tydzień znacznie zmienił moją ocenę tego meczu. Atletico od niedzieli myśli i pracuje nad tym by dziś wrócić do czasów gdy byli dla Blaugrany zmorą ligi. te ostatnie 0:6 czy 0:3 pewnie wywołują u stołecznych jeszcze większą złość wraca i Simao i karakan z Argentyny, chyba najlepsi obecnie piłkarze Atletico Barca nie wiedzieć czemu zagrała z Valencią w najsilniejszym składzie, dodając do tego dzisiejszy brak Yaya... hm będzie bardzo bardzo ciężko i nie zmienia tego nawet fakt że w LM czeka ich rewanżowy spacerek. chciałbym by Barca wygrała ale jakoś kolorow tego nie widzę, być może warto będzie zagrać jakiś pik podczas meczu, na chwilę obecną dla mnie klasyczny no bet, no chyba że ktoś lubi mieć dodatkowe emocje przy ogladaniu meczu
|
Do góry
|
|
|
|
#2119622 - 02/03/2008 03:10
|
Carpal Tunnel
|
jak najbardziej amk pasuje mi 1:3 Valdesa od zasze uwazalem za sredniego bramkarza, choc kibicuje mu zeby nie mial farfocli, ostatnio z Celticiem mial, jednak chyba bramka nie padla, pamiec mam dobra ale krotka, nie pamietam dokladnie Ja w kazdym meczu tego sezonu uwaznie przyglądam się własnie Valdesowi Jak Barca wylosowała Celtic to myslałem ,ze nadarza się szansa dla...Boruca ,ale chyba nic z tego - Valdes średni ,ale w miare pewny...póki co
|
Do góry
|
|
|
|
#2119659 - 02/03/2008 03:16
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
|
@Amk próbowałem stanąć z Tobą w szranki na dziś, ale wygląda na to że poczekamy do jutra na dzielące nas predykcje Ja chyba nawet już wiem ,jaki mecz nas podzieli Mura ,co do Barcy to jeszcze jedno mnie niepokoi ,a wręcz mi sie nie podoba. FCB wczoraj w Madrycie zrobiła jakiś happening ,Deco i Henry rozdawali autografy ,mnóstwo wywiadów ,zapowiedzi potrójnego triumfu (liga ,LM ,CdR). Oj ,chyba za wcześnie na takie deklaracje. Juz Real poczuł sie mistrzem ,a dziś wręcz MUSI zrobić w Huelvie dżem truskawkowy. 3 kwadranse do meczów ,za 2 i pół godziny bedziemy jasnie oświeceni wynikami
|
Do góry
|
|
|
|
#2120779 - 02/03/2008 08:03
|
Carpal Tunnel
|
3 kwadranse do meczów ,za 2 i pół godziny bedziemy jasnie oświeceni wynikami Podsumujmy : Espanyol - Valencia 2:0 Typ : 1 Kurs : 2,38 /Gamebookers/ Stawka : 4/10 +5,52 Atletico - Barcelona 4:2 ,ale Typ : over 2,5 Kurs : 1,94 / Pinnacle/ Stawka : 5/10 +4,70 Recreativo - Real 2:3 Typ : 2 Kurs : 1,98 / Pinnacle/ Stawka : 8/10 +7,84 La Coruna - Sevilla 2:1 Typ : over 2,5 Kurs : 2,05 / Pinnacle/ Stawka : 4/10 +4,20 Typy : 4 Trafione : 4 Postawione : 21 Zwrot : 43,26 Yield : +106,00% Rozsądek podpowiada ,aby jutro zrobic sobie przerwę ,ale ja juz nie potrafie ogladac meczów La Liga ,gdy ich nie obstawiam Wobec tego na jutro spokojne stawki,tak by nie rozdysponowywać wiecej niż 12 jednostek.
|
Do góry
|
|
|
|
#2121311 - 02/03/2008 19:46
|
Carpal Tunnel
|
Rozsądek podpowiada ,aby jutro zrobic sobie przerwę ,ale ja juz nie potrafie ogladac meczów La Liga ,gdy ich nie obstawiam Wobec tego na jutro spokojne stawki,tak by nie rozdysponowywać wiecej niż 12 jednostek. Po wnikliwej analizie dzisiejszych spotkań doszedłem do wniosku, że co najwyzej 1-2 mecze wydają sie warte zagrania. Zacznę od tego,na który nastawiałem się juz od tygodnia Almeria - BilbaoTyp : over 2 Kurs : 1,94 Stawka : 5/10 Seria 9 underów Almerii musi w końcu zostać zakończona. Beniaminek jest rewelacją w La Liga ,a swoja grę opiera na dobrze zorganizowanej grze obronnej i doskonałym przygotowaniu motorycznym. Mozna pokusić sie o stwierdzenie, ze Almeria jest najbardzie nie-hiszpańską druzyną w La Liga, w której grze mozna zauważyć sporo elementów charakterystycznych dla futbolu wyspiarskiego. Na Estadio de los Juegos Mediterráneos trudno przyjezdnym zdobyć punkty ,a nawet bramki. Do siatki Almerii na jej boisku nie zdołały trafić Real, Sevilla, Atletico i Espanyol. Lepszej rekomendacji dla umiejetności defensywnych beniaminka nie trzeba. W Almerii jednak nie popadają w euforie i realnie oceniają swoje szanse w tym sezonie. Zdobyte punkty pozwalają na wzgledny spokój, bo 7 punktów do strefy spadkowej,przy tak "spłaszczonej" tabeli, to sporo, jednak o pucharach wspomina się tylko zdawkowo, celem jest pozostanie w lidze. W nieco innej sytuacji są Baskowie. Założenie,by nie zatrudniać w klubie "obcych" moze nawet budzic szacunek ,ale z roku na rok owocuje obnizeniem poziomu. Swieża krew jest potrzebna temu zespołowi,a pokazanie za wszelką cenę "autonomii" moze skończyć się pierwszą w historii klubu degradacją do nizszej klasy. Celem gosci,podbudowanych powrotem do składu Orbaiza, jest uzyskanie w Almerii minimum 1 punktu. W swoim ostatnim meczu wyjazdowym zdołali pokonać Atletico w Madrycie, są więc w stanie powalczyć i dziś,tym bardziej ,ze Almeria to taka druzyna, która swietnie potrafi zmobilizować sie na potentatów, a ze średniakiem rozegrać gorsze spotkanie (przegrali u siebie z Valencią, Santander,Zaragozą i Getafe ,pokonali Real, Espanyol i Seville). Spodziewam się, że Baskowie nastawia sie na prowadzenie otwartej gry od samego poczatku, bo granie na 0:0 w Almerii dla wielu zakończyło się porażką i to tym bardziej przykrą ,ze zwycieskie gole dla gospodarzy padały w ostatnich minutach gry. Szczęscie ? Tak ,ale nalezy zwrócić uwagę,ze od beniaminka sztuki koncentracji mogłyby sie nauczyć tuzy ,z Barcą i Realem na czele. Powodzenie typu zalezy od czasu, w którym padnie 1 bramka w meczu. Jezeli stanie sie to w pierwszych 4 kwadransach to na tym jednym golu sie nie skończy. Szybka bramka dla gosci uczyni typ niemalże pewnym. Warta rozważenia jest również opcja gry na "X" W Almerii nie zagrają,zawieszeni za kartki Cisma i Paunovic,Bilbao awizuje skład bez absencji podstawowych graczy.
Edited by amkwish (02/03/2008 19:58)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|