|  | 
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
| 
| Kto jest online | 
| 2 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, wHiTe_StAr), 7936 gości oraz 19 wyszukiwarek jest obecnie online. | 
| 
	Key:
	Admin,
	Global Mod,
	Mod
 | 
| Statystyki forum | 
| 24784 Użytkowników 105 For i subfor 51126 Tematów 5806977 Postów 
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
 | 

No to wychodzi na to, że po raz kolejny wybrałem sobie mecz, w którym najprawdopodobniej bramek nie ujrzymy... Fatum straszne mnie prześladuje... Pewnie jakbym dał, że nie będzie więcej niż 6 bramek to po pierwszej połowie już by było 7....
 No to wychodzi na to, że po raz kolejny wybrałem sobie mecz, w którym najprawdopodobniej bramek nie ujrzymy... Fatum straszne mnie prześladuje... Pewnie jakbym dał, że nie będzie więcej niż 6 bramek to po pierwszej połowie już by było 7.... Nad kolejnym spotkaniem długo myślałem i... wybrałem ligę angielską i ekipę Arsenalu. Kanonierzy nie wygrali spotkania od 11 lutego, tak więc na pewno wyjdą bardzo zmotywowani na to spotkanie, nie chcąc stracić przewagi nad Manchesterem United. Co najmniej jedną brameczkę powinni strzelić.
 Nad kolejnym spotkaniem długo myślałem i... wybrałem ligę angielską i ekipę Arsenalu. Kanonierzy nie wygrali spotkania od 11 lutego, tak więc na pewno wyjdą bardzo zmotywowani na to spotkanie, nie chcąc stracić przewagi nad Manchesterem United. Co najmniej jedną brameczkę powinni strzelić.  Arsenal Londyn - Aston Villa
 Arsenal Londyn - Aston Villa Robin Soderling - Radek Stepanek
 Robin Soderling - Radek Stepanek Poprzedni temat
Poprzedni temat Lista tematów
Lista tematów