Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#2242490 - 09/04/2008 18:24 Nhl-play off - 2008
crossmen Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2006
gdzie ci fani nhl ?
panowie wybudzamy się , nadchodzi decydująca część rozgrywek , pora zapomnieć o sezonie zasadniczym pora myśleć o decydującej rozgrywce
na dzisiaj :
Ottawa - bardzo kuszące kursy , w sezonie zasadniczym wręcz niespotykane , 2 meczów z rzędu nie powinni przegrać - myślę , że zwolnili celowo sezon zasadniczy aby trafić idealnie z formą na play off , czy trafią zobaczymy ja w to wierzę
San jose - z płomyczkami powinni dać radę choć z regułuy łatwiej radzą sobie na wyjeżdzie
Colorado - nie mam za bardzo argumentów więc może za: dośc mocny kadrowo , wzmocniony forsbergiem + nasz wojtek noi coś te wilki nie mogą mnie przekonać do swojej gry , moim zdaniem pozycja na wyrost noi brak doświadczenia gry w play off
New jersey - tu ewidentne mecze na remis myślę , że w kolejnych min 4 meczach powinien choć jeden paść , bądz drugi typ zwycięstwo jedną bramką obojętnie której z ekip
pozdro
( moje skromne typy na finał + ulubione ekipy to Senatorowie+ Rekiny)
życzę wygranych

Do góry
Bonus: Unibet
#2242578 - 09/04/2008 20:11 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
ech napisalem w temacie o NHL...no nic to troche typkow rzuce, predykcji juz mi sie nie chce.

Typy na serie:

Capitals - Flyers 2 2.33 2/10 Pinnacle

Caps swoje zrobili, teraz Flyers poturbuja Ovechkina i sie skonczy. Pamietamy jak sie skonczyl debiut mlodej ekipy z Pit w zeszlym sezonie...byli bez szans z Sens, tu bedzie podobnie z Caps, tylko moze nie tak ostro jednostronnie, w kazdym badz razie kurs przeszacowany.

Pens - Sens 4:0 8.75 1/10 betsson
Pens - Sens 4:1 4.5 2/10 expekt - o tej parze juz troche pisalem, nie widze wiekszych szans dla Sens, ludzie, ktorzy z otwarta buzia, nerwowo obgryzaja paznokcie na kazym meczu Sens typuja max. 2 zw. Ottawy w tej batalii, trudno, zebym ja wyszedl przed szereg i myslal inaczej. Ottawa nie mogla odpuscic, do konca bylo bardzo blisko odpadki, wiec to by bylo zupelnie bez sensu. O oslabieniach Sens nie ma co pisac. Jasne, ze moze nastapic szczegolnie w I meczu takie cos, ze ta przetrzebiona ekipa z Ottawy sie max. zmobilizuje i pojdzie ostro na Pit. Tylko, ze Penguins z koncowki RS w prawie pelnym skladzie bez wielkiego trudu odepra ten atak. Poza tym to swego rodzaju rewanz za zeszly sezon...wtedy mlodzi chlopcy z Mellona sie przestraszyli Ottawy, dzis po to przyszedl Gill, po to przyszedl Hossa, Dupuis, zeby sie nie przestraszyc.

Jesli Ottawa zagra na maxa, a mimo to Pit wygra stosunkowo pewnie dzis, to sie skonczy 4:0.

tyy na zwyciestwa w konf ;\) :

Colorado Avalanche to win western 15.00 jetbull 0.5/10
New York Rangers to win eastern 8.75 Pinnacle 1/10
Dallas Stars to win western 18.29 Pinnacle 0.5/10
Anaheim to win western 6.03 Pinnacle 2/10
Pittsburgh to win Eastern Conference 3.7 2/10 betsson

jak kursy pospadaly to trudno, zawsze mozna skonfrontowac...ruch i tak mizerny, wiec cos napisalem przynajmniej. Typy wygladaja tak, ze w razie co mozna je bedzie kontrowac, takie moje odczucie ;\)

Wild - Avalanche 2 1.87 2/10 Foppa i wszystko jasne. Na dzikusow powinno wystarczyc.

Do góry
#2242582 - 09/04/2008 20:13 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
polskignom Offline
Live fast, die young

na dzis:

Pit-Ott 1 1.92 betsafe 4/10 chyba najwyzej...to co przy seriach, oslabienia Ottawy, niezla gra u siebie Pingwinow. Spadki ogromne, ale po 1.92 i tak jeszcze jest ok.

Jeszcze o jednej rzeczy mysle, ale to potem ;\) \:p

Do góry
#2242592 - 09/04/2008 20:19 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
crossmen Offline
old hand

jak Ottawa wtopi 4-0 w play offach , to w życiu nie wyślę żadnego zakładu na nhl , a z doświadczenia nie takie supraisy były w play offach - dla przykładu chyba 2 lata temu murowany faworyt Ottawa poległ z Szabelkami

Do góry
#2242596 - 09/04/2008 20:21 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

Originally Posted By: crossmen
jak Ottawa wtopi 4-0 w play offach , to w życiu nie wyślę żadnego zakładu na nhl , a z doświadczenia nie takie supraisy były w play offach - dla przykładu chyba 2 lata temu murowany faworyt Ottawa poległ z Szabelkami

pozyjemy, zobaczymy ;\)

Do góry
#2242609 - 09/04/2008 20:42 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
polskignom Offline
Live fast, die young

jeszcze slowko odnosnie niespodzianek ;\)

Ottawa jest obecnie najslabsza na papierze z calego grona PO w obu konf...Pit jest jedna z lepszych ekip, wieksze szanse moim zdaniem na suprajsa sa w Detroit, Sharks czy Canadiens, zdecydowanie wieksze ;\)

Do góry
#2244457 - 10/04/2008 05:45 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
Tommy Lee Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 22/07/2004
Mimo osłabień Senatorów, ja bym ich nie przekreślał, bo oni wybitnie nie leżą moim Pingwinom. Na pewno nie skończy się 0:4. Dla mnie będą to wyrównane mecze (6 lub 7 nawet)i nie podejmuje się typu na tą parę.

Co do Pary Washington-Philadelphia, to moim faworytem są ci pierwsi, z jednej przyczyny - są w wyśmienitej formie! A Lotnicy wcale nie są bardziej doświadczeni w bojach play-off \:\)

Do góry
#2244571 - 10/04/2008 06:03 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Tommy Lee]
olejajo Offline
addict

Meldunek: 29/12/2005
Dzisiaj puszaczam San Jose i Under w meczu z Calgary.
San Jose chyba najbardziej się rozwinęło w ciągu ostatnich dwóch sezonów i chyba musza zacząc pokazywa czego sie nauczyli.
Mimo niekorzystnego bilansu w sezonie zasadniczym sa dla mnie faworytem. Ich mecze sa na styku, ale mysle, ze nie bedzie dogrywki a wynik meczu to 3:1.
San Jose prezentowali doskonala forme na koniec sezonu zasadniczego i maja na pewno wysokie morale. Wszystko okaze sie w nocy

Do góry
#2245049 - 10/04/2008 18:24 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: olejajo]
crossmen Offline
old hand

po pierwszej nocy play off wyszedłem mocno poobijany , na dziś chyba kwarantanna . w sumie na większe wnioski za wcześnie , ale jedyne co do głowy mi przychodzi to faktycznie 4-0 ottawy to masakra , zobaczymy jak drugi mecz , bardzo mocno rekiny zawiodły choć u siebie w sezonie zasadniczym szło im jak po grudzie i nieraz wykręcili numer, przyczaję się jak pojadą na wyjazd
na dziś passe
mam nadzieję , że macie lepsze wyniki z nocy

Do góry
#2245085 - 10/04/2008 18:55 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

Mozna lekko napisac, co sie wydarzylo...

NYR jak nie lezeli Diablom, tak nie leza. I moze byc szybciej niz przewidywalem, ale spokojnie.

Jak dla mnie Ottawa zagrala wczoraj swietnie, walczyla od poczatku do konca, ale Pingwiny byly po prostu za mocne. Szczerze sie nie spodziewalem tak dobrej, twardej gry ze strony Sens. W pewnym momencie meczu sedziowie probowali pomoc, dali 5 na 3. Ale swietny Fleury i ogolnie kapitalna gra obronna Pit nie dala sie zlamac. Nalezy odnotowac tez mimo wszystko swietny mecz Gerbera. Puscil 4 bramki, ale jakby ich puscil 8, to nikt nie powinien miec pretensji.

Co do Sharksow to zgodnie z przewidywaniami. Flames to zadni chlopcy do bicia i tam beda sie prac o kazde zwyciestwo od 1. do 60. minuty. Ale to jeszcze nie koniec.

Colorado przelamalo Minke w I meczu, ze skladu Wild najprawdopodobniej wypadl Parrish, wiec Lawiny sa teraz w uprzywilejowanej pozycji ;\)

Dzis pozostale ekipy na placu boju, cos skrobne wieczorkiem, bo teraz czas mnie goni. Pozdrawiam.

Do góry
#2245809 - 11/04/2008 01:37 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
Homraj Offline
old hand

Meldunek: 20/08/2006
pięknie Fleury zaczął playoff \:\) . miło to widzieć bo kibicuje mu właściwie od końcówki jego startów w QMJHL. ciekawe jak dalej będzie bronił. przed serią wielu ekspertów, ale i zwykłych fanów[notabene również ekspertów] zastanawiało się czy w końcu Flower zagra dobre PO. wystarczy looknąć w ststystyki by zobaczyć jak słabe grywał playoffy zarówno w QMJHL, AHL i NHL. początek świetny.
po regularnym polski już byśmy się nie założyli \:p . zmiany w obu ekipach i dość wyraźnym faworytem nagle stają się pingwiny. niemniej, musiałem uwzględnić różne scenariusze- jest ok. choć w awans raczej nie wierze, piątkowy mecz będzie pewnie decydujący. jeśli Sens wtopią, możesz czynić co stosowne. przy wszystkich ich kontuzjach i raczej wątpliwym przekonaniu w możność awansu, nie daje im szans wyrównania rywalizacji u siebie, a tylko wtedy coś by się jeszcze mogło wydarzyć. trzeba wygrać już jutro. kto wie... może młodzi rozradowani pierwszym zwycięstwem - nad rywalem którego sami sobie w dodatku wybrali - spuszczą nieco z tonu i będzie to jakaś szansa dla Ottawy? może. pierwszego meczu nie widziałem, oby drugi nie był początkiem i końcem jednocześnie. 0-2 i zaczynam grać na Pens.
Originally Posted By: polskignom

Caps swoje zrobili, teraz Flyers poturbuja Ovechkina i sie skonczy. Pamietamy jak sie skonczyl debiut mlodej ekipy z Pit w zeszlym sezonie...byli bez szans z Sens, tu bedzie podobnie z Caps, tylko moze nie tak ostro jednostronnie, w kazdym badz razie kurs przeszacowany.

-tegoroczni Flyers to nie zeszłoroczni Sens
-Capitals zdają się być lepiej przygotowani do PO niż Penguins byli rok temu
-frycowe nie zawsze obowiązuje
-weź mi tu poturbuj Ovce ( >KLIK<). pytany o nieczystą grę Flyers -> "What can I do? If they want to hit me, hit me. I don't care. . It's the playoffs. No friends on the ice."
czyste wejścia pewnie nic mu nie zrobią. łokieć na głowe? nawet bym się nie zdziwił, tyle tylko, że skoro liga specjalnie chroni Sida i Ovce, można się spodziewać jakichś kosmicznych zawieszeń. będę chętni? wątpię...
-gdzieś z początkiem sezonu któryś komentator mówił, że Capitals są najcięższą - waga zawodników - drużyną ligi. w kontekście serii z ostro grającymi Flyers wydaje się to być bardzo poważny argument.
kto awansuje? pewnie Washington. żeby jednak nie stracić, najlepiej grać na pojedyncze zwycięstwa. Capitals bankowo coś ugrają, a przy dobrym obrocie sprawy można wyciągnąć znacznie więcej.
tak samo z Rangersami. New Jersey im leży, ale Broda to zawsze Broda. lepiej grać na pojedyncze zwycięstwa. w nocy dali już kilka złotych a dadzą jeszcze więcej bo umówmy się, nie przegrają serii 1-4.

z awansów zagrałem dubla:
Detroit + Anaheim = [1.80] --- 10/10

Do góry
#2245955 - 11/04/2008 01:53 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Homraj]
polskignom Offline
Live fast, die young

Szczerze? Capitals maja swietny bilans koncowki regulara, sa na fali, ale oni mieli najslabsza dywizje ;\)

W gebie kazdy mocny, nawet i Ovechkin, ale on jeszcze PO nie zaznal. Jasne, ze Capitals sa lepiej przygotowani niz Pens, wtedy Malkin oddychal rekawami, a Crosby gral z kontuzja, a Sens byli o wiele lepsi niz Flyers, ale...ja Caps dalej nie widze.

A jesli chodzi o atak na glowe, tez sie moze taki zdarzyc...kto chetny? Na pewno Hartnell nie bedzie przebieral w srodkach ;\)

Prawda jest taka, ze poswiecenie jednego grajka na rzecz wybicia z glowy hokeja Ovcy sie bardzo oplaca.

Z Pingwinami z zeszlej nocy Flyers i tak dlugo nie powalcza ;\)

Do góry
#2246159 - 11/04/2008 02:17 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
Homraj Offline
old hand

Philadelphią się nie przejmuj bo jak dobrze pójdzie za kilka dni jadą na pola golfowe. chyba, że pingwiny jadą razem z nimi
pomyśl raczej choćby o Rangersach.

Hartnell? nie.
zbyt cenny a ewentualne zawieszenie będzie oczywiście uzależnione od konsekwencji czynu. hipotetycznie- ile dostanie za atak którym skończy PO prawdopodobnego MVP sezonu i najlepszego obecnie ofensywnego hokeisty świata? 30 meczów? 50? cały rok?
Hartnell nie.

Do góry
#2246558 - 11/04/2008 03:12 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Homraj]
crossmen Offline
old hand

panowie fachowcy - wrzućcie dwa zdanie co sądzicie o meczu anaheim-dallas - mam ochotę zagrać na gwiazdy a argumentem za jest ich dobra gra na wyjazdach , macie jakieś pomysły na te mecze ? może underka poszukać

Do góry
#2246695 - 11/04/2008 03:26 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

oj Homraj, mowie Ci, Phila pojdzie dalej czy chcesz czy nie...jesli chodzi o dzisiejsze mecz to...ja sie napalam powoli na Det,a dokladnie Nsh +1,5, Henka under 1,5 pkt. i under 5,5.

Jesli chodzi o Kaczki to under ok...ML dzis w tej parze odpuszcze.

SJS over 4,5 pewnie poszukam.

No i Phile ML gdzies tez poszukam ;\)

Do góry
#2248424 - 11/04/2008 14:13 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
Homraj Offline
old hand

oj Homraj, mowie Ci, Phila pojdzie dalej czy chcesz czy nie...

mi to obojętne. czy odpadną w pierwszej czy zdobędą tytuł- bez znaczenia. chce tylko żeby Caps wygrali z 2 mecze.

Do góry
#2255024 - 13/04/2008 17:08 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Homraj]
polskignom Offline
Live fast, die young

"Slowko o Ottawie, moze to przedwczesne prognozy, ale osobiscie uwazam, ze ich forma jak na etap rozgrywek jest zdecydowanie za wysoka i zeby pozniej nie bylo zgrzytania zebow jak odpadna w I rundzie PO."

11.10.2007 by polskignom \:p

Do góry
#2258858 - 14/04/2008 19:02 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
polskignom Offline
Live fast, die young

Dzis moze nie zagrac Spezza...powolany w trybie awaryjnym jest Nikulin, a na treningach jako C w I ataku gral Vermette. Pewnie Spezza sprobuje pograc, ale mimo wszystko to kolejny duzy dyskomfort dla Ottawy. Kontuzjowani gracze w ogole nie trenowali. Co prawda chodza ploty o powrocie do skladu Alfiego, ale to byloby samobojstwo coacha i narazenie Szweda na powazny uraz. No, ale zobaczymy.

Dzis Pingwiny powinny wygrac, motywacja i nastawienie takie same, styl gry pewnie bedzie podobny, czas w koncu by Gerber przestal jak world-class goalie, bo przeciez nim nie jest ;\)
2.3 w expie, 2.44 w betako na Pingwiny.

Colorado - Minnesota - koledzy z dywizji, w RS tylko 1 zwyciestwo gosci, tu Colorado juz przelamalo homecourt advantage dzikusow. Jest 1:1, 2x dogryweczka. Dzis wygrywaja Lawiny i po 2 domowych wychodza na 3:1...nie ma bata ;\)

ML 1 1.69 w betcris.

Nahville-Detroit - trzeci mecz, stan 2:0 dla Det, Skrzydelka jednak maja spora przewage nad Predators (chodzi o to jak wygladaly oba mecze ;)), dzis Nashville zrogbi wszystko, zeby wyjsc na 1:2, czy wyjdzie? Sam nie wiem, bardziej mnie ciekawi w jaki sposob beda probowali to zrobic, otoz moim zdaniem schowaja sie w obronie, bo cios za cios ze Skrzydelkami to dla Predators strzal w stope. Do tego raczej mniej ofensywne nastawienie Det. Jak dla mnie to dzis under. under 5,5. ;\)

Under 5.5 1.65 expekt

Do góry
#2261615 - 15/04/2008 17:33 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
crossmen Offline
old hand

oj dają senatorowie do pieca .w ogóle ten play off nie mojej myśli , trzeba będzie przeczekać do następnej rundy może coś się rozjaśni , muszę przyznać , że fajna i bardzo zacięta rywalizacja jest pomiędzy dzikusami a Lawinami , jako , że gra w lawinach nasz Wojtek to myślę , że awansują dalej .
( z dzisiejszej nocy niezły suprais porażka czerwonych skrzydełek)

Do góry
#2261924 - 15/04/2008 20:27 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

Oj Crossmen, w ogole nie doceniasz Pingwinow

To nie wina zawodnikow Senatorow, ze nie sa przygotowani fizycznie do PO, ktos inny to powinien zrobic. Poza tym Pit najwyczajniej w swiecie jest poza zasiegiem Ottawy i smiem twierdzic, ze nie tylko Ottawy. ;\)

Do góry
#2262081 - 15/04/2008 21:32 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
Fortunado Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/01/2008
crossmen to chyba już na serio nie obstawisz żadnego zakładu na nhl ;\) 4-0 bardzo realne ;]

Do góry
#2262093 - 15/04/2008 21:36 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Fortunado]
crossmen Offline
old hand

słowo się rzekło kobyłka u płota- dokładnie tak

Do góry
#2265485 - 16/04/2008 22:44 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
crossmen Offline
old hand

Pierwsza ofiara sezonu już jest zwolniony został menager Vancouver
po dziesiejszej nocy będzie miał parę bo szykuje się następny
"kanadyjczyk"
dobrze , że rekiny wróciły z dalekiej podróży , mogli już mieć płomyków na widelcu ale dali sobie wydrzeć "pewne " zwycięstwo z 3:0 do 3:4 . natomiast tu chwała za pogoń dla Calgary.
również ciekawie w rywalizacji Dallas z Kaczorami
oj będzie się jeszcze działo

Do góry
#2290224 - 24/04/2008 16:40 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
crossmen Offline
old hand

panowie - może jakieś przemyślenia na 2 rundę play off - czyżby nikt nie grał czy też nie chce sie robić wpisów
pozdrawiam

Do góry
#2290250 - 24/04/2008 16:57 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

Chyba juz nie powinienes obstawiac NHL \:p

A tak na serio, to wg mnie:

Montreal - Phila - awans Lotnikow...i tyle w tym temacie.

NYR-PIT - przedwczesny final konferencji, beda lecialy wiory w tych konfrontacjach, spodziewam sie wielu spotkan i wielu underow, nawet na liniach 4,5.

COL - DET - Konczy sie sen Skrzydelek o mistrzostwie...prawda jest taka, ze gdyby Predators nie mieli takich problemow z kontuzjami, to dzis tej pary by nie bylo. Skrzydelka graja bardzo nieskutecznie, a Lawiny to poziom wyzej niz Nashville, wg mnie za wysoki dla Detroit.

Dal - SJS - No bet. Jako, ze mam zagrane zwyciestwo Dallas w konferencji, to im bede kibicowal, ale zdaje sobie sprawe, ze zaklady na zwyciestwo w konferencji byly w glownej mierze przeciwko Sharksom ;\)

Do góry
#2290406 - 24/04/2008 18:04 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
crossmen Offline
old hand

Zgadza się -- ale podyskukować można , a nóż się skuszę na grę - jakbym Ciebie posłuchał to byłbym bogatszy - nie ma co Ottawa dała do pieca .
wg mnie - przejdzie czwórka Montreal, Pittsburgh,Colorado,San Jose
na tym etapie rozgrywek trudno o racjonalne wytłumaczenia decyduje forma dnia i tyle

Do góry
#2290417 - 24/04/2008 18:08 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

Montreal gral przecietnie ze slabymi Niedzwiadkami. Flyers to wyzszy poziom...ja tam Canadiens nie widze. Poza tym spory kurs na Flyers...zakladam rowna rywalizacje, przy 2.8 na awans lotnikow nie mozna tego minac ;\)

Do góry
#2292285 - 25/04/2008 04:38 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
antek23 Offline
enthusiast

Meldunek: 31/10/2006
witam \:\)
dawno w mnie tu nie było, ale że mam troszkę inne zdanie to postanowiłem coś skrobnąć

Detroit - Colorado - dla mnie zdecydowanym faworytem są skrzydła, colorado zapewne wygra ze 2 mecze ale awans powinny uzyskać skrzydła, fakt że detroit jak na liczbę strzałów to bramek może nie zdobywa bardzo dużo ale ich atak mimo wszytko oceniam znaczniej wyżej niż atak colorado, chociaż odkąd do ekipy dołączył tak doświadczony zawodnik jak Forsberg to lawiny zdecydowanie ruszyły do przodu

Montreal - Philadelphia
- obstawiam na Montreal choć już nie tak zdecydowanie jak na Detroit, ale myślę, że sobie poradzą z Flyers

jak będzie to sie okaże, play offs podobnie jak derby rządzą się swoimi prawami

Do góry
#2293112 - 25/04/2008 18:32 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: antek23]
robert423 Offline
veteran

Meldunek: 05/06/2006
NHL play off w razie remisu to tylko dogrywki, czy ewentualnie karne?

Do góry
#2293129 - 25/04/2008 18:55 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: robert423]
polskignom Offline
Live fast, die young

Dogrywka, az w koncu ktos strzeli. Nie ma karnych.

Do góry
#2293144 - 25/04/2008 19:05 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
robert423 Offline
veteran

Meldunek: 05/06/2006
dzięki

Do góry
#2293785 - 25/04/2008 22:39 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: robert423]
zajczyk Offline
old hand

Meldunek: 15/12/2007
a ja rowniez uwazam z Detroit nie poradza sobie z lawinami! W sezonie zasadniczylm skrzydla graly bardzo dobrze chociaz pod koniec juz raczej sie wypstrykaly. Widzialem ich spotkania z Predators i uwazam, ze ich forma jest bardzo daleka od tego czego sie od niech oczekuje! Jak dla mnie Detroit to po Ottawie falstart numer 2 tego sezonu i to jest koniec ich udzialu w tegorocznych rozgrywkach.

Gdzies kiedys na QC pisalem ze bardzo bym byl zadowolony gdyby Dallas wygralo lige i mysle ze jest to dosyc realne.

Pozdrawiam

Do góry
#2294781 - 26/04/2008 06:03 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: zajczyk]
crossmen Offline
old hand

ten rok play off mam fatalny - po wtopie Ottawie kompletna pustka w głowie co do typów - nie mam ani koncepcji ani przeczucia - co do dalszej rywalizacji , ale nie zdziwię się jak będą to Rangersi albo Pingwiny ?szczególnie Rangersi mają sezon udany a już wylanie Diabełków też robi wrażenia .
Z moich ulubionych ekip zostały Rekiny , ale z Gwiazdeczkami czeka ich prawdziwa wojna

Do góry
#2294860 - 26/04/2008 08:04 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
zajczyk Offline
old hand

Obie pary i Stars-Sharks i Penguins-Rangers to beda wyniszczajace wojny. Bardzo chcialbym aby gwiazdy wygraly puchar, ale wydaje mi sie, ze po tych bojach(tu i tu mysle ok 7 spotkan) po prostu nikomu moze nie wystarczyc sil na wygranie ligi. Najblizsze dni pokaza.

OLE!

Do góry
#2295204 - 26/04/2008 16:50 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: zajczyk]
crossmen Offline
old hand

no to Gwiazdy zrobiły pierwszy krok , wygrały po dogryweczce , ale decydujące będą mecze w Dallas bo przecież San Jose to mistrzowie wyjazdów.
na Wschodzie też niezła jazda 5:4 dla Pingwinów
Ciekaw jestem jak Lawiny sobie poradzą w drugim meczu w Detroit ?
jak fachowcy przewidują to?

Do góry
#2296900 - 27/04/2008 04:22 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: zajczyk]
Homraj Offline
old hand

Originally Posted By: zajczyk
W sezonie zasadniczylm skrzydla graly bardzo dobrze chociaz pod koniec juz raczej sie wypstrykaly.

zakładam, że 'pod koniec' oznacza okres gdzieś od początku marca do końca, czyli dobre 5 tygodni grania. no i tak:
Detroit zagrało wtedy 16 spotkań w których osiągnęli bilans -> 13-3-1. tylko 3 razy bez punktu...
Originally Posted By: zajczyk
Jak dla mnie Detroit to po Ottawie falstart numer 2 tego sezonu

bardzo mocne słowa skoro mówimy o drużynie, która wygrała ligę w regularnym, przeszła pierwszą rundę PO, a w drugiej prowadzi 1-0...
nie wiem gdzie ten falstart i nieważne co będzie dalej z Red Wings, bo wiadomość pisałeś przecież w dniu 25.04.

z Ottawą tak się sprawy mają, że gdyby nie 'falstart', nie byłoby ich nawet w PO. problemy z jakimi mierzyć musiał się ten zespół i tak by ich nie ominęły (ogólna sytuacja w klubie, Emery, kontuzje) i nie ma tu znaczenia czy zaczęliby sezon bilansem 41-0 czy 0-41.

generalnie co do falstartów (jak rozumiem mocny początek i klapa w PO) prawda jest taka, że to bardzo często wymysł piszących i łatwość z jaką można tłumaczyć potem szybkie porażki. a przecież ktoś sezony zaczynać dobrze musi. by nie być gołosłownym i nie szukać przy tym zbyt daleko, weźmy Kaczki z minionej kampanii:
początek sezonu = niepokonani w regulaminowym czasie gry w 16-stu pierwszych meczach, ustanowienie tym samy nowego rekordu ligi.
druga część sezonu = 20-21 [Detroit w tym roku 24-17].
a skończyło się tym, że Kaczory (kapitalny początek - słabiej później) zdobyły tytuł z taką łatwością, z jaką nie uczynił tego nikt w ostatnim czasie.
nie znaczy to oczywiście, że Detroit zdobędzie tytuł. nie znaczy to nawet, że nie mogą odpaść z Colorado.

Do góry
#2297030 - 27/04/2008 04:55 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Homraj]
crossmen Offline
old hand

Co do Detroit będziemy mądrzejsi po 2 meczu z Colorado , jak wygrają droga do finału konferencji otwarta , jeśli nie przewiduje schody dla nich , chociaż biorąc statystyki to Lawiny wyjątkowo im leżą do obgrywania

Do góry
#2311056 - 03/05/2008 19:38 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
zajczyk Offline
old hand

zwracam honor co do detroit, bo grubo sie pomylilem! \:\)
maja final konferencji i zobaczymy co dalej. Ja jednak goraco kibicuje gwiazdom!

Do góry
#2311748 - 03/05/2008 22:55 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: zajczyk]
crossmen Offline
old hand

mylić się rzecz ludzka , ja to dopiero mijam się z wynikami , na zachodzie jeszcze,jeszcze , ale to co wyprawia się na wschodzie to szok -
polskignom czapki z głów przd tobą - normalnie jak obstawiasz to co piszesz to mam tylko pytanko gdzie wypoczywasz w tym roku latem?

Do góry
#2326364 - 09/05/2008 06:52 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
polskignom Offline
Live fast, die young

Detroit mnie bardzo zaskoczylo...przyznam sie bez bicia nie spodziewalem sie ich tutaj, ale nie ma co demonizowac...przeciez nikt ich jeszcze nie sprawdzil, bo chyba nie oslabieni Predators czy rozbici Avalanche? ;\)

Dzis I mecz i radze Wam odpuscic...bo dopiero teraz test przez duze "t" przed Skrzydlami...a dziwnie mi sie wydaje, ze strasznie duzo ludzi sie na Skrzydelka polakomilo ;\)

Do góry
#2326559 - 09/05/2008 14:10 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
Homraj Offline
old hand

nie no, jasne \:\)
honoru zwracać nikt nie musi, bo i nie o to chodzi. wymieniamy się jedynie spostrzeżeniami.

Dzis I mecz i radze Wam odpuscic...bo dopiero teraz test przez duze "t" przed Skrzydlami...a dziwnie mi sie wydaje, ze strasznie duzo ludzi sie na Skrzydelka polakomilo ;\)

kurde, przez nawał obowiązków/zajęć nie tylko musiałem odpuścić mecz w sensie zagrania go, ale nawet i oglądnięcia. nie mam czasu dosłownie na nic \:\(

tak jak można było w ciemno zakładać, że Skrzydła poradzą sobie i z Nashville i z Colorado, tak z Dallas łatwo być nie musi. szczególnie PP Gwiazd straszy, ale tym właśnie różnią się Rew Wings od Kaczek chociażby, iż potrafią wykazać należytą dyscyplinę. zaraz koło, nie mam jeszcze pojęcia jak przebiegał mecz, ale wygląda na kolejną dominację Skrzydeł -> pierwsza tercja 2-0, 12-4 w strzałach; a w całym meczu tylko 4 kary.
no i Franzen scoring goals... komu spełni się American Dream, kto będzie najszczęśliwszym hokeistą na ziemi jeśli Detroit wygra Stana?

Do góry
#2326738 - 09/05/2008 18:33 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Homraj]
crossmen Offline
old hand

Detroit Red Wings - idą dalej jak burza , niczym walec rozjeżdża kolejnych przeciwników albo są w takim gazie albo rywale ciut słabsi , raczej to pierwsze choć myślę , że Dallas Stars to nie frajerzy i jeszcze się postawią Skrzydełkom , szukałbym raczej typu na przełamanie ,8:0 w play off tego chyba nie pamiętam , choć z drugiej strony 5:0 już jest
jak widzicie drugą rywalizacje?

Do góry
#2331210 - 11/05/2008 04:49 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2007
Detroit-Dallas
under5
pierwsze spotkanie i wynik 4:1 dla gospodarzy, myślę że teraz również nie padnie dużo bramek, solidna obrona det i underowy styl dallas hmm zobaczymy rano bo czekał nie będę

Do góry
#2331526 - 11/05/2008 07:04 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Matias88]
antek23 Offline
enthusiast

dodam od siebie tylko tyle, że w tym roku skrzydełka idą po Puchar Stanleya! zresztą idą po niego już od kilku sezonów \:p ale myślę, że w tym wreszcie go zdobędą, w play off z formą wypalił Johan Franzen, do tego dochodzi Datsyuk i Zetterberg, bramkarz również w całkiem niezłej dyspozycji, dlatego uważam, że w tym roku nie ma mocnych na Detroit, co prawda seria Win w play off już dość duża, ale myślę, że dzisiaj skrzydła jeszcze zwyciężą na swojej tafli i zapewne przynajmniej raz polegną w Dallas gdyż 4:0 raczej nie da rady, tak 4:2 powinni wyjść z tej batalii zwycięsko \:\)

Detroit Red Wings - Dallas Stars
Typ 1

Do góry
#2331841 - 11/05/2008 15:59 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: antek23]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2007
Detroit-Dallas 2:1 under 5 jak najbardziej dziś chyba wezmę win pingwinów może coś skrobne później

Do góry
#2380693 - 29/05/2008 21:35 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Matias88]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2006
Witam \:\)

Jesteśmy po trzech grach finałowych w rywalizacji między Detroit Red Wings a Pittsburgh Penguins. Wynik 2-1 dla Skrzydeł.
Może na hokeju nie znam się zbyt dobrze, ale to co zobaczyłem na skrócie z dzisiejszego (trzeciego) meczu przerosło moje oczekiwania (względem Pingwinów ) i sądzę, że żeby rozstrzygnąć ten finał potrzeba będzie siedmiu meczy.
Detroit po dwóch meczach u siebie prowadzilo 2-0 w seri nie tracąc bramki.Wydawało się że będzie to szybki finał, jednak gdy wczoraj rywalizacja przeniosła się do Mellon Arena okazało się coś zupełnie innego.
Wygląda na to że Pittsburgh który w tegorocznych PO ma w tej chwili bilans 9-0 ! na własnej tafli,nie sprzeda tanio skóry Detroit.

Skrót i opis z meczu nr 3 :

http://www.nhl.com.pl/artykuly.php?aid=5048

Do góry
#2380758 - 29/05/2008 21:50 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: nivet]
crossmen Offline
old hand

Co do finału play-off w tym roku , to niestety nie toczy się po mojej myśli , ale obiektywenie trzeba przyznać , że spotkały się dwie najlepsze ekipy , bardzo doświadczona ekipa Czerwonych Skrzydeł oraz wschodząca gwiazda nhl Pingwinów , na razie górą doświadczenie ale jeszcze może jakiś zwrot będzie choć moim zdaniem wygra doświadczenie

Do góry
#2380866 - 29/05/2008 22:19 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
Ja bym sie tu nie nastawial zbytnio na 7 spotkan \:\) i nie ma co sie zbytnio podniecac wygrana pingwinow bo wcale rewelacyjnie nie zagrali .powiedzial bym wrecz ze Detroit zagralo duzo spokojniej i oszcedniej niz w meczach u siebie .

Osobiscie final mysle ze na 99% Detroit mistrzem zostanie ,znakomicie trafili z forma na PO ,a Pit juz raczej lekko zajechany zeby nie powiedziec ze mocno. chlopaki chcieli nie wiem co udowodnic ze mozna cale PO wygrywac??? tlukli kazdego ile sie dalo i teraz wychodza tego skutki. nie potrafili stzrelic ani jednego gola w Det a stracili ich 7 to mowi samo za siebie.

Przyklad z NFLz ostatniego sezonu NE znakomity sezon bez porazki PO takze ich no i Final lanie od kopciuszka NY Giants \:\)
Detroit kopciuszkiem wprawdzie nie jest ale nie da sie wydymac z tego finalu. 4 mecz dla Detroit i 5 spotkanie Formalnosc we wlasnej hali DET WIN pewnie do zera i wielka ferta.

Do góry
#2380942 - 29/05/2008 23:07 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: raiders_]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
Dawno tutaj nic nie napisałem. Ale widać temat chwilowo reaktywowano

Originally Posted By: nivet
Może na hokeju nie znam się zbyt dobrze, ale to co zobaczyłem na skrócie z dzisiejszego (trzeciego) meczu przerosło moje oczekiwania (względem Pingwinów ) i sądzę, że żeby rozstrzygnąć ten finał potrzeba będzie siedmiu meczy.

Nie znasz się ;\) \:p

Originally Posted By: raiders_
Przyklad z NFLz ostatniego sezonu NE znakomity sezon bez porazki PO takze ich no i Final lanie od kopciuszka NY Giants \:\)
Detroit kopciuszkiem wprawdzie nie jest ale nie da sie wydymac z tego finalu. 4 mecz dla Detroit i 5 spotkanie Formalnosc we wlasnej hali DET WIN pewnie do zera i wielka ferta.
Nie można porównywać finału NFL gdzie jest jeden mecz do finałów NHL gdzie gra się do 4 wygranych meczów. Dodatkowo jak oglądałeś ten mecz to wiesz, że trochę "frajersko" NEP przegrali. Bo na chyba 2 min. przed końcem Manning "wyrwał" się Patriotą i było pozamiatane...

Ja tylko zwrócę uwagę na taki fakt.

Strzelec Evgeni Malkin oddał wczoraj(dziś w nocy) w meczu 3 strzały. W meczach #1 i #2 oddał tylko jeden strzał. Zawodnik, który w sezonie zasadniczym zdobył 47 goli (4 miejsce w lidze) oraz w sumie 106 punktów (2 miejsce), w fazie PO w 16 meczach oddał 60 strzałów zdobywając 9 goli i 10 assyst. W ciągu 3 meczy z DET oddał zaledwie 4 strzały! I nie ma na koncie ani gola ani asysty.
Wydaje mi się, że Red Wings tę porażkę mieli "wliczoną" w obecnej sytuacji. Magia serii win w Pittsburghu trwa. Przecież DET nie mogło wygrać serii 4-0 z takim rywalem jak Pens.
I teraz zgodzę się z @raiders_'em. 4-1?4-2? Chyba 7 meczów to zbyt dużo... Stars potrafili się podnieść ze stanu 3-0 i wyciągnąć na 3-2. Ale DET są po prostu za mocno doświadczeni. Red Wings są po prostu "cwani" na lodowisku.

Pozdr.
Vader

Do góry
#2381099 - 30/05/2008 00:02 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Vader]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Tak zgadzam sie co do NFL i szcesliwej wygranej Giants no tego podania desperacji w wykonaniu Maninga ....Chialem tylko porownac PIT do NE obie duzyny swietnie w zasadniczym sezonie jak i w PO ale w decydujacym momencie brakuje pary i pojawia sie klopot.... NE wygrywali ile chcieli i jak chcieli z kazdym 30-0 ,50-0 to nie stanowilo problemu srednio w sporkaniu zdobyywali chyba powyzej 35punktow (dane z pamieci) a co bylo w finale ... ? wielka kicha.
To sammo mamy u Pingwinkow ktore moim zdaniem sie wystzrelaly i kropka.

Jak napisal Vader DET mialo ta porazke wliczona .Doswiadczenie robi swoje i widac to teraz jak na dloni poco sie zylowac i wygrywac 2 mecze na lodzie wywala jeszce przy prowadzeniu 2-0 w serii jak mozna wygrac jeden mecz na wyjezdzie i kolejny w domu.
Zreszta wygrana Pingwinow nie byla wcale pzrekonywujaca , 1 bramka po mega bledzie obroncy. 2 z farta 3 z jakiejs akcji.DET stzrelilo 2 gole ale oba bo ladnych akacjach a 1 gol dla DEt to sam miodzik....

Zobaczymy ile w tym moim gdybaniu bedzie prawdy .jesli det wygra spotkanie nr.4 a sadze ze wygra to spotkanie numer 5 bedz rzeznia pingwinow .. \:p

Do góry
#2381361 - 30/05/2008 01:01 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: raiders_]
polskignom Offline
Live fast, die young

o czym Raiders piszesz? Bo nie za bardzo wiem...Pingwiny nie tlukly nikogo na maxa, nie zylowaly sie w tym PO...to nie ich wina, ze rywale byli w stanie im wyrwac 2 mecze w sumie na wschodzie. Jedyna seria, gdzie byli zmuszeni grac na maxa, to seria z Rangers...Ottawa byla chlopcem do bicia i Pingwiny wcale sie nie zylowaly, by ich lyknac 4:0...Phila w ogole nie podniosla rekawicy, dostali w serii 1:4, mimo, ze byla to najslabsza seria Pingwinow...zdecydowanie. Opuscilem w tym PO moze ze 2 mecze Penguins, wiec raczej wiem o czym mowie.

Pingwiny sie nie wystrzelaly, wystrzelal sie Malkin...a jak wystrzelal sie Malkin to nie dziala drugie dzialo, czyli linia Gieno z Sykora. Gieno ciagnal za uszy Pingwinow w calym RS przez kontuzje Crosby'ego. W zeszlym sezonie pary Gienkowi starczylo na RS, w tym na 2 rundy PO. Fizycznie i brutalnie grajacy Lotnicy wybili mu lekko hokej z glowy i calkowicie go przymulilo. Wiec nie warto chyba pisac, ze sie wszystkie wystrzelaly, skoro niejaki Crosby nawet w Detroit nalezal do lepszych aktorow widowiska, czyz nie?

Jak pisalem przed meczem no. 3 bylem pesymista, bardzo milo sie zaskoczylem, 50 minut under control, tylko poczatek niemrawy...odnosnie wyliczania bramek to powiem tylko tyle, ze jakbym mial wyliczac bramki Det u siebie, to ze 2 by byly ladne z czego jedna Zetty na 12 sek przed koncem przy 3:0 i rozbitych Pingwinach. Reszta to byly prezenty przez duze P.

Fajnie, ze Pit sie odrodzil...mecz no. 4 bedzie kolejnym mustwinem. Zobaczymy, poczekamy...pewnie znowu under 5,5 pogram, bo tu overow nie widze. Nie wierze w odpuszczenie meczu przez Det. Im szybciej to skoncza, tym lepiej dla nich. Pamietajmy, ze Penguins to bardzo mloda ekipa...dla nich wczorajsze zwyciestwo moze podzialac jak red bull w reklamie.

My ciagle wierzymy w Stana w sezonie 2007/2008.

Ale fakt, faktem...faworytem sa Skrzydla. Glownie ze wzgledu na to, ze to Babcock dopasowuje linie u siebie.

No offence. Po prostu musialem odniesc sie do niektorych pogladow (wg mnie) mijajacych sie z prawda.

Do góry
#2382419 - 30/05/2008 06:34 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: polskignom]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Masz rację Gnomie że pisanie przez kogolwiek że Detroit lżej podeszło do meczu no3 to jakieś nieporozumienie.

W mojej opini Pingwiny to niezwykle utalentowana ekipa i nie jest przypadkiem to że zaszli aż do finału, w którym moim zdaniem też warto ich grać \:\)

Pens for SC @ 4.10 30-33% IMO przed meczem no4

Podobało mi się jak bodajże Orpik rzucał po bandach graczy Detroit w jednej akcji chyba trzykrotnie we wczorajszym meczu.
Jeśli dalej będą tak walczyć nie są bez szans

Pozdrawiam

Do góry
#2388439 - 01/06/2008 12:00 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: nivet]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Detroit wygralo 2-1 \:D takze wszystkow wedlog planu... \:\)

Do góry
#2388469 - 01/06/2008 15:52 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: raiders_]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Nie rozumiem skąd ta minka -> \:D

\:\)

Po oglądnięciu skrótu z meczu wygląda na to że Detroit bylo lepsze o "blask szprychy". Szkoda Pingwinów a szczególnie tej przewagi w 3 tercji w której mieli 5 na 3.

Teraz rywalizacja przenosi się do Detroit i to Skrzydła będą faworytem na swoim lodzie.

Mam nadzieje jednak że ten finał nie skończy się już jutro w nocy.

Pozdrawiam

Do góry
#2388643 - 01/06/2008 18:02 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: nivet]
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Nivet, Detroit było "normalne", czyli bardzo uważna gra w obronie, skuteczny Osgood i wykorzystali to co się nadarzyło. Widziałem,kibicowałem Skrzydło i z rana policzyłem "grosiki". Jak dla mnie Stanley "stoi" już w Detroit.

Do góry
#2391993 - 02/06/2008 21:54 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: nivet]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: nivet
Nie rozumiem skąd ta minka -> \:D

A co niby mam plakac ze Pingwiny przegraly ?, zdrowa wpadla ,a jeszce wieksza coraz bilzej \:\)

Do góry
#2392665 - 03/06/2008 03:01 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: raiders_]
nivet Offline
Carpal Tunnel

gratki, powo \:p \:D

Do góry
#2393841 - 03/06/2008 21:21 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: nivet]
crossmen Offline
old hand

Ten finał nabiera rumieńców po pierwszej nudnej fazie emocji nie brakuje , ciekaw jestem następnego meczu choć skłaniam się dalej ku Detroit jak Pingwiny na dobre pozbyły się tremy to jeszcze może być ciekawie -
co sądzicie bedzie 7 mecz?

Do góry
#2394111 - 03/06/2008 23:21 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

PO dzisiejszym meczu faktycznie mozemy zobaczyc 7 spotkan. Detroit przegralo dzisiaj wygrany mecz tracac bramke na kilkanascie sekund ,za wczesnie zaczeli juz fete ,a ten gol pingwinow z ostatnich sek moze calkiem odmienic nastepne spotkania .
Szkoda tylko ze Detroit umoczylo dzisiaj bo dobra kaspa poszla kolo nosa \:\) no ale coz..

Mysle ze nast. mecz takze dla Pingwinow i mecz numer 7 dla Detroit.

Do góry
#2397507 - 05/06/2008 16:59 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: raiders_]
Maldini$$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2006
No i koniec sezonu

Winner of Stanley Cup is

Detroit Red Wing

Do góry
#2397584 - 05/06/2008 18:16 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Maldini$$]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Bankier$
No i koniec sezonu

Winner of Stanley Cup is

Detroit Red Wing

Tak to juz koniec:) ,szkoda tylko ze Detroit potrzebowalo 6 spotkan .
No ale juz za niecale 4 miesiace nowy sezon NHL :),a ten czas zleci jak z bata strzelil, ME za kilka dni ,MLB prze wakacje wrzesien to juz mecze przedsezonowe w NHL i NFL \:\)

Do góry
#2397633 - 05/06/2008 19:22 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: raiders_]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
Originally Posted By: raiders_
Tak to juz koniec:) ,szkoda tylko ze Detroit potrzebowalo 6 spotkan.

Originally Posted By: Vader
I teraz zgodzę się z @raiders_'em. 4-1?4-2? Chyba 7 meczów to zbyt dużo...
Meczu #6 by wcale nie było gdyby DET utrzymało prowadzenie w piątym meczu. Tam zabrakło 45 sekund. A dzisiaj Sidney'owi zabrakło trochę szczęścia i na 2 sekundy przed końcem mógł doprowadzić do remisu... Hokej... NHL... i wszystko jasne.

Pozdr.

Do góry
#2397731 - 05/06/2008 20:23 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: Vader]
crossmen Offline
old hand

DETROIT RED WINGS - MISTRZ NHL 2008
MYŚLĘ , ŻE WSZYSCY SIĘ ZGODZĄ - TYTUŁ TRAFIŁ W GODNE RĘCE
SĄ OBECNIE NAJLEPSI -
POZDRO WSZYSCY FANI I DO ZOBACZENIA W NASTĘPNYM SEZONIE

Do góry
#2399007 - 06/06/2008 06:28 Re: Nhl-play off - 2008 [Re: crossmen]
antek23 Offline
enthusiast

Inaczej być nie mogło \:\)
Jest tak jak miało być \:\) , jest po prostu pięknie \:\)

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08