#2278875 - 20/04/2008 20:19
Re: LIGA POLSKA 2008 - Ekstraliga
[Re: buszmen]
|
addict
Meldunek: 04/10/2006
|
Siema dopiero wstałem I ja tu czegos nie rozumiem: toto: 6933 Andersen-Protasiewicz H(0-1,5) KL 1.50 - 2.20 ?? 2.20 na Protasa ? troche za duzo. Wg mnie warte gry Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2278975 - 20/04/2008 20:49
[Re: MARSHALL213]
|
veteran
Meldunek: 13/02/2006
|
Gorzow vs Czestochowa Kusi mnie zagranie na czysta 2. Drugoligowy skald wsparty Holta i Gollobem moze nie dac rady dzis zaprawionym w boju ekstraligowym Czestochowianom. Jensen czy tez Ferjan moim zdaniem nie prezentuja dyspozycji takiej aby nadrobic wpadki liderow gospodarzy a tych moze ich dzis byc sporo. Beda dzis sie musieli zmierzyc z Pedersenem, Hancockiem i Ulamkiem. Poprzeczka zdecydowaniw wyzej niz w porzednim meczu z Crumpem na wlasnym torzea a trzeba przypomniec ze Crump i spolka zdobyli w Gorzowie 40 pkt. duzo bedzie zalezalo od postawy Ulamka na razie spisuje sie swietnie w tym sezonie zreszta nie tylko w lidze ale takze wygral w Toruniu silnie obsadzona eleminacje do GP. Wydaje mi sie ze stac tego zawodnika na dorobek w granicach 12-13 pkt. Jesli to osiagnie a Nicki zrobi 15 to Gorzow polegnie bo Hancock, Richardson i Gapinski powinni spokojnie punktowac na Jensenie i Ferjanie. Urwa cos tez zapewne PK i moze cos Golobowi lub Holcie. Jesli ta tojka zdobedzie razem 16 pkt to Cze-wa to wygra a w dodatku Bridger i Szczepaniak wydaja sie byc lepsi od juniorow gospodarzy i tu tez jakies 4-5 pkt tez jest spokojnie do zdobycia.
|
Do góry
|
|
|
|
#2278979 - 20/04/2008 20:50
[Re: spiwoor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
chyba wart ryzyka bet w exp Davey Watt (-4) 2.60 Nierozstrzygnięty 7.00 Tomasz Jedrzejak (+4) 1.70 na ogora handi + 4 i ja to biore
|
Do góry
|
|
|
|
#2278988 - 20/04/2008 20:53
[Re: jarko 33]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2002
|
w Bwin daja handi +4,5 do Czewy , a wogole to juz cala oferta sie pojawila.
|
Do góry
|
|
|
|
#2279007 - 20/04/2008 20:58
[Re: spiwoor]
|
stranger
Meldunek: 14/06/2007
|
No i są typy w bet365 martwi mnie jednak to ze znowu nie mogę grać akumulatorów na polska ligę na EL mogę :/ ale mniejsza z tym.Tak jak myślałem z I ligo mecz KMu z Polonia i linia dla Emila 10 pkt. za 1,6 jak najbardziej do zagrania over hendi co prawda -4 na ostrów myślę że pokryją go gospodarze bez problemu ale z racji tego że po dwóch pierwszych kolejkach ciężko cokolwiek powiedzieć o dyspozycji Ostrowian lepiej nie grać lub grać lekko...i jeszcze ciekawa para H2H w hicie I ligi Jonas Kylmakorpi -2 Rafał Okoniewski +2 kurs na "korkiego" 1,72 jest bardzo szybki na ostrowskim torze a Okoń w ostatnich latach nie błyszczał w Ostrowie przegrywając nawet biegi z S.Brucheiserem...tyle z zaplecza Eligi!!!
Eliga hmmmmmmmm wczoraj pisałem o leszczyńskich bykach ale handi -36 a na dodatek kurs 1,6 nie przekonuje mnie do gry na unistów...może lepiej zaryzykować w drugą stronę na Unie z Tarnowa...bo mam wrażenie że Leszczynianie nie podejdą do tego meczu w najsilniejszym zestawieniu...znalazłem bardzo ciekawa ofertę jeśli chodzi o sumę zdobytych punktów Rune Holta powyżej 11 za 2,50 biorę w ciemno!!!I może jeszcze z eligowego H2H T.Gollob -1 G.Hancock +1 typ na Tomka za 1,75...pisałem wczoraj o Rzeszowie jeszcze ale -6 jakie dał bet365 trochę mnie odstrasza i dla mnie nobet bo wszystko w kierownicy "ogóra" jeśli pojedzie na 12 pkt. to mecz będzie wyrównany i zacięty jeśli nie handi na Rzeszów powinien wejść...to tyle na dziś z mojej strony!!!
POWODZENIA!!!
P.S.Jak u was wygląda stawianie akumulatorów w bet365 na ligę polska ja próbowałem wszystkie kombinacje i wszystko na czerwono tylko single mogę...jeśli ktoś może niech odezwie się do mnie na PM...z góry dzięki!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#2279057 - 20/04/2008 21:10
[Re: viper]
|
veteran
|
kompletnie sie z Toba magic nie zgadzam , 2 linia czewy wypada miernie w porownaniu z ferjanem, jensenem czy jonassonem. w gorzowie pewny holta, bardzo solidny PK i chyba coraz lepiej jezdzacy gollob + solidna 2 linia wystarcza. w czestochowie wyroznai sie pedersen i swietnie ostatnio jezdzacy ulamek. herbi jak wyskrobie 7-8 pkt to bedzie dobrze, lee w Polsce kompletnie nie istnieje mlodzicy slabsi niz w gorzowie, ja typuje 49-41 pozdrawiam Ja tu wlasnie widze duze mozliwosci w wyniku Herbiego. 7 to on wyskrobal w Lesznie ale chyba nie ma co porownywac zespolu leszna do gorzowian. Stac go rownie dobrze dzis na 11-12 pkt a tyle punktow Jankesa to raczej pewna wygrana gosci.
|
Do góry
|
|
|
|
#2279145 - 20/04/2008 21:29
[Re: polskignom]
|
journeyman
|
Gorzów nie jest w stanie odskoczyc na wiecej niż 6 punktów, bo Czestochowa ma tyle pewnych zmian taktycznych, ze druga linia Gorzowa ich nie odeprze. Dlatego do nominowanych Czewa moze podchodzic co najwyzej z minimalna strata jak na moj gust, a w nominowanych maja kim jechac. Handi -4 na Gorzow moze byc pokryte tylko przy naprade swietnej postawie wszystkich gorzowian i nie wydaje mi sie ze maja na to 50% szans, tylko znacznie mniej.
|
Do góry
|
|
|
|
#2279155 - 20/04/2008 21:31
[Re: magic321]
|
member
Meldunek: 03/04/2007
|
Rzeszów - Wrocław. U naziemnych lekki hc na gospodrarzy, u netowych odwrotnie. Ponieważ biorę wygraną Marmy, to gram na pluowy hc i czystą jedynkę. Gospodarze nie mają dzisiaj słabych punktów i nawet jeśli Wrocław weźmie Z/Z za Darka Śledzia, to i tak nie wygrają meczu, bo maksymlanie mogą zdobyć 43 pkt. 18 Crumpa, 13 Jędrzejaka + reszta, choć Nicholls wczoraj w Anglii w ostatnim starcie pokonał Jasona. Leszno - Tarnów. W sportingbecie znalazłem najlepszy hc -30 i jak dla mnie to dobra promocja. Goście nie powinni wyjść z 25 pkt. Teksty typu, że Unii Leszno nie będzię zależeć itp. wkładam między bajki. Każdy jedzie o pieniądze i jeśli nadarza się okazja łatwego zarobienia, to trzeba ją wykorzystać. U naziemnych zagrałem jeszcze Kasprzaka z Kołodziejem +3, Janusz z całym szacunkiem nie ma praktycznie z kim wygrać, a nawet na złotej rezerwie może przyjechać trzeci. Gorzów - Częstochowa. Mecz na styku. Kto wygra, tego nie podejmuję się typować, ale zagrałem Golloba +2 z N. Pedersenem. Dla Tomka gorzowski tor, to nadal spora zagadka i tutaj upatruję szansy. Poza tym Gollob jeździ zespołowo w przeciwieństwie do Nickiego, który lubi wygrywać. Meczu Toruń - Zielona Góra również nie czuję. O ile zwycięstwo Aniłów jest pewne, o tyle jego rozmiary, to dla mnie zagadka. Wiem, że dopiero dzisiaj okaże się, jaka jest faktycznie siła Falubazu, ale puki co nie bedę eksperymentował.
|
Do góry
|
|
|
|
#2279181 - 20/04/2008 21:37
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2006
|
Ja zagralem w mixie tripla: Nicki-1,5 z Tomkiem 1 Mysle ze Nicki powinein cos kolo kompletu zrobic jakies 13-15 oka Tomek mimo lepszej juz dyspozycji z tegfo co wszysc mowia to zapewne bedzie puszczal przed siebie zawodnika z pary no i bedzie jechal 3 razy z Nickim ktory moim zdaneim jest poza jego zasiegiem jak na obecna chwile Gorzow - Czewa -0,5 Nie bede orginalny i mysle ze druga linia zdecyduje plus wlasny tor sam Nicki nei pwoinien udzwignac meczu nawet przy pomocy Ulamka i Herbiego. Torun -9,5 - Zielona Przy wyrywoanych druzynach specyficzny tor w trouniu i jednak pzewaga indywidualana poszczegolnych zawodnikow powinna dac wieksze niz 10 punktowe zwyciestwo gospodarzom. Oprocz tego dobra opcja wydaje mi sie oferta w Bwinie: Leszno -34,5 - Co tu pisac zeby tylko im sie chcialo. Nicki Over 13,5 - Nicki powinein moim zdaneim pojechac 6 biegow a to wystarczy do spokojnego pokrycia tej lini Tyle ode mnie zbyt orginalny nie jestem raczej ale co tam za gdozine startujemy !
|
Do góry
|
|
|
|
#2279197 - 20/04/2008 21:40
[Re: speedway maniak]
|
stranger
Meldunek: 14/06/2007
|
Jeśli chodzi o Polonie...hmmmm jak pisze HAGIi bez Okonie tego meczu nie wygracie...ale i ja sam go w tym meczu nie widzę...sporo będzie zależało od Buczka...jeśli on pojedzie na przyzwoitym poziomie mecz będzie zacięty...jeśli nie...pozostanie tylko AJ i Emil...a to za mało...bo w Ostrowie na chwilę obecna widzę tylko Daniela Kinga jako słabsze ogniwo choć niekoniecznie bo on zawsze walczy na całej szerokości i długości toru...mecz będzie wielkim widowiskiem i już nie mogę się doczekać..niech wygra lepszy!!!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|