#2290572 - 24/04/2008 19:11
Re: NBA Playoffs 2008 - Runda 1
[Re: Skiper]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Szkoda, ze nie obstawilem w koncu tego midelka na KG, bo wszedl ladnie, ale u ziemniakow midle to sredniooplacalne. Ogolnie wczoraj bez rewelki, Kobe mial swoj dzien, a Gasol jeszcze jednego opiekuna i dzien dziecka sie skonczyl. Zgodnie z oczekiwaniami Martin i Fisher underki, Lou over i mnie to troche wyratowalo. Na dzis chyba Juta z handi, co? Juz przestalem wierzyc w Rakiety...dzis u Mormonow wlacza sie sedziowie, wiec powinno byc izi, linia 8,5 albo 9,5 wydaje sie do gry. Sam nie wiem co myslec o czarodziejach, slabo graja, zawodza, Cavsi lepiej niz oczekiwalem. Ilgauskas over 15,5 pkt. betako w pierwszym 22, w drugim 16 osiagniete w 24 minuty gry. Nieprzecietnie drewniane ruchy Litwina sa bardzo skuteczne, Czarodzieje nie moga sobie poradzic, dzis w dodatku mecz powinien byc rowny od poczatku do konca, ew. niewielka przewaga obu ekip, wtedy Zydrunas pogra tyle, co w I meczu, a 15,5 powinno peknac. Howard over 14,5 zbiorek 1.8 betako mecz znowu wyglada rowno, w pierwszych 2 meczach odpowiednio 22 i 20. Nesterovic to nie ta polka i choc mam rachunki z Howardem do wyrownania za 1 mecz z RS, to dzis znowu w niego zainwestuje  Kapono over 11,5 pkt. 1.8 betako w RS tylko 7,2, ale w meczach z Orlando 18 i 20. Wiadomo, ze glownie wynikalo to z szybko wyrobionej przewagi przez Magic i szybko wszedl Kapono, ktory odpowiadal 3-ami. Skoro mu wchodzily, to mam nadzieje, ze to u siebie sie nie zmieni. Ale stawka nizsza. Roznica medzy Battierem w profie i betako 12,5-9,5 daje do myslenia. Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#2290765 - 24/04/2008 20:23
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Witam.Mam pytanie do znawców kosza.Chodzi mi o Kirilenke.W profie linia ustawion na 11,5pkt.W pierwszym meczu spokojnie przekroczona 21 oczek w 2 tylko 3.Mam pytanie czy doznał jakiejsc kontuzji??W sezonie zasadniczym miał średnia 11 pkt.Wydaje mi sie ze typ powienin wejsć.Dwóch słabych meczów nie powinien rozegrać a trafiac potrafi.
|
Do góry
|
|
|
|
#2290832 - 24/04/2008 20:39
[Re: Skorpion BB]
|
addict
Meldunek: 04/10/2006
|
Ilgauskas over 15,5 pkt. betako w pierwszym 22, w drugim 16 osiagniete w 24 minuty gry. Nieprzecietnie drewniane ruchy Litwina sa bardzo skuteczne, Czarodzieje nie moga sobie poradzic, dzis w dodatku mecz powinien byc rowny od poczatku do konca, ew. niewielka przewaga obu ekip, wtedy Zydrunas pogra tyle, co w I meczu, a 15,5 powinno peknac. no teraz zaczalem sei zastanawiac nad tym typem, niech ktos sie wypowie jeszcze na ten temat 
|
Do góry
|
|
|
|
#2290928 - 24/04/2008 21:09
[Re: thunder7]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
sorry moj blad  Niedlugo po meczu gdzies wyczytalem, ze go zawieszaja. Potem juz sie tym nie interesowalem i nie sprawdzilem, czy rzeczywiscie nie bedzie mogl grac. My fault...Witam.Mam pytanie do znawców kosza.Chodzi mi o Kirilenke.W profie linia ustawion na 11,5pkt.W pierwszym meczu spokojnie przekroczona 21 oczek w 2 tylko 3.Mam pytanie czy doznał jakiejsc kontuzji??W sezonie zasadniczym miał średnia 11 pkt.Wydaje mi sie ze typ powienin wejsć.Dwóch słabych meczów nie powinien rozegrać a trafiac potrafi. jak dla mnie to no bet. Kirilenko ma sredni sezon, wyraznie spuscil z tonu w porownaniu z poprzednimi jego sezonami w Salt Lake City, kiedy to stanowil o sile zespolu. Teraz glowne role graja inni, Williams, Boozer, Okur, a Rosjanin przeplata dobre mecze, jak wpsomniane przez Ciebie Game 1 @ HOU z gorszymi, jak wlasnie Game 2 @ HOU. Nie zdarzylo mu sie to pierwszy i za pewne nie ostatni raz. Ja bym Ruskowi, ani w jedna, ani w druga strone tu nie ufal  Juz chyba bardziej bym probowal wspomniane przez kolege polskignom typ na Iglauskasa i jego over 15.5 punktow.
|
Do góry
|
|
|
|
#2291557 - 25/04/2008 01:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Kapono over 11,5 pkt. 1.8 betako w RS tylko 7,2, ale w meczach z Orlando 18 i 20. Wiadomo, ze glownie wynikalo to z szybko wyrobionej przewagi przez Magic i szybko wszedl Kapono, ktory odpowiadal 3-ami. Skoro mu wchodzily, to mam nadzieje, ze to u siebie sie nie zmieni. Ale stawka nizsza.
nie wiem czy wiesz, ale... T.J. Ford will likely keep his starting point guard job for the Raptors, while Jason Kapono looks to move into the starting lineup over Rasho Nesterovic.
|
Do góry
|
|
|
|
#2291863 - 25/04/2008 02:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
No no, jak J. Kapono rzeczywiscie pojawi sie w pierwszej piatce to ten over wyglada smakowicie  W dotychczasowych dwoch meczach PO ma 66.7 % za 3 i tyle samo FG. Dlaczego u siebie mialby tego nie podtrzymac, teoretycznie we wlasnej hali gra sie latwiej i lepiej, a jeszcze jak mu Mitchell da wyjsc od poczatku to juz w ogole. Tylko pytanie, widzial ktos taki lub podobny zaklad w necie?  Bede wdzieczny i zobowiazany  Przechodzac do innego meczu, ruszacie Utah -9? To serio jest takie proste?  No bo na chlopski rozum powinna byc peffka. Skoro UTA wygrali dwukrotnie w Houston to z pewnoscia ze zdwojona sila zalezy im by zakonczy te serie na czterech grach i nie pchac sie znow bez sensu do Teksasu, by tam dopelniac tego, co nieuniknione. W Game 2 gra gospodarzy wygladala juz troche lepiej niz w Game 2, ale wtedy mieli noz na gardle, sprezyli sie, ale i tak nic z tego nie wyszlo. Teraz juz chyba sie lekko podlamali, bo wiedza co jest grane i ze tej pary nie wygraja. Moga co najwyzej bic sie o honor. UTA u siebie to mocarze jakich malo. 4 porazki w RS i nie mam pytan. Dzisiaj znowu wygraja, ale czy pokryja spread... No i niby dzisiaj mozliwe, ze jednak zagra Alston. Chociaz jezeli beda jakies wieksze watpliwosci to raczej ani sztab, ani trener nie powinni narazac jego zdrowia, kiedy w zasadzie wszystko juz jest jasne i za 2, gora 3 mecze mozna sie bedzie udawac na urlopy. Nawet jak zagra to w mniejszym wymiarze czasowym i w nie na 100% mozliwosci, jakie w nim drzemia. Ja sie caly czas zastanawiam. Jak to u Was wyglada?  Przekonajcie mnie czyms w jedna albo druga strone, bo mam wewnetrzna walke w sobie  
|
Do góry
|
|
|
|
#2292359 - 25/04/2008 05:01
[Re: juancarlos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Ja sie caly czas zastanawiam. Jak to u Was wyglada?  Przekonajcie mnie czyms w jedna albo druga strone, bo mam wewnetrzna walke w sobie  to może ja napiszę tak obecnie mam bilans 3/1 w typach na PO, oczywiscie zadne tam typowanie wygranej Celtów po kursie 1,05 tylko handi lub U/O i muszę przyznać iż sam się dziwie, że tak dobrbze mi idzie, tym bardziej, że jak jeszcze cobie na papierku coś tam skrobnę to bilans wydaje się okazalszy, ale do sedna sprawy... 1 spotkanie Detroit ( wiekszosc grała -hc DET ) przegrało z hc -8.5 bodajze poczatkowo, w 2 spotkaniu mimo przegranej !!! hc wzrósł do -10 WTF ? buk zawyza linie po przegranej ? i weszło spokojnie... ( wiekszosc grała +hc PHI ) 1 spotkanie Spurs ( wiekszosc grała -4.5 SAS ) przegrała z hc -4.5, w 2 spotkaniu linia maleje do -1.5 i wiekszosc rzuca sie i gra na Phoenix +1.5 , ktorzy tylko "desperackiemu" rzutowi-wiemy kogo- przegrało 1 spotkanie ... i co ? oj wiemy co ten sam przykład chociażby Orlando - tylko ze tu akurat w 2 spotkaniu dosc spora czesc rzucila sie na -6.5 w pierwszym było po rowno bardzo podobny przykład cleveland do spurs - linia zmalała - czemu ?  odnowiona kontuzja Arenasa i Butlera... a buk z -4 na -1.5 wtf ?  w nowym orleanie tez hc spadl, wiecej osob zagralo w II spotkaniu na Dallas niz na gospodarzy bo mysleli ze Paul juz sobie nie poradzi :> z Bostonem oczywiscie to inna bajka troszke  aczkolwiek mysle iz w jakims stopniu przyblizylem Ci moje myslenie, nie mowie ze ono gwarantuje zyski, lecz jezeli uwaznie sie przyjzec, sprawdzic kontuzje i informacje wew z teamow, mozna wyciagnac z tego bardzo dobry typ - co chyba widac po moim konkursowym rankingu na mecz.pl i O/U to troszke inna bajka, tu bardziej zagłebiam sie w statystyki :] dzisiaj ? Utah niby peffka, ale na 100% tego nie zagram  wole poczekac na hc jaki buk wystawi w 2 spotkaniu i wtedy IMO zagrac "pewniej"  a Waszyngton -5 ? o co chodzi ? czegos nie wiem ? btw już 2 underki w spotkaniach ORL-TOR & HOU-UTA gdzie dziś dojdzie do przełamania ? :] pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#2292384 - 25/04/2008 05:06
[Re: Big Ben]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Do BIG BENA: Wiesz wydaje mi sie ze nie sztuką jest wygrywac po 20 spotkan z rzedu w sezonie zasadniczym ale przygotowac tak druzyne aby szczyt formy był własnie w trakcie PO. Nie raz zdarzało sie w przeszłośći by druzyna liderujac po sezonie zasadniczym gładko odpadała w 1 rundzie PO - opcno obnizajac loty po sezonie zasadniczym.... Houston bez watpiennia swój najlepszy moment tego sezonie ma juz za sobą ( ta słynna passa ) Może i to troche smierdzi ( mowa o handi ) ja jednak również skusiłem sie na UTAH w handi: ) POZDRAWIAM
|
Do góry
|
|
|
|
#2292486 - 25/04/2008 05:55
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
btw już 2 underki w spotkaniach ORL-TOR & HOU-UTA gdzie dziś dojdzie do przełamania ? :]
pozdr,
W Toronto  Wlasnie u/o w tej parze 2:0 dla mnie i dziś mam nadzieje na kolejny trafiony typ...over 202,5 Natomiast moim głownym typem na dzisiejsza noc jest Ilgauskas over 26,5 (points + rebounds) Pozdrawiam amk PS.Over w stolicy jest wart zagrania ,natomiast pary UTA - HOU nie ruszam i nie mam zamiaru 
|
Do góry
|
|
|
|
#2292531 - 25/04/2008 06:28
[Re: Amkwish]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Witam
Magic i Cavs są lepsi niz przeciwnicy, w lepszej formie a do tego mają prawdziwych liderów, którzy w ważnych momentach nie powinni zawieść. Stawiam dzisiaj na gości.
Raptors-Magic 2 2,76
Wizards-Cavaliers 2 2,93
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2292824 - 25/04/2008 15:01
[Re: santiago]
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Dziś w nocy spotkanie nr.3 rywalizacji Detroit-Philadelphia, to chyba dobry moment na rozpoczecie progresji na wygraną Detroit na wyjezdzie, jesli to im sie nie uda, odpadną z Philadelphią 2-4 a więc czy ktoś też planuje grać tak jak ja? Co sądzicie?
|
Do góry
|
|
|
|
#2292877 - 25/04/2008 15:58
[Re: Giertyszek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Dziś w nocy spotkanie nr.3 rywalizacji Detroit-Philadelphia, to chyba dobry moment na rozpoczecie progresji na wygraną Detroit na wyjezdzie, jesli to im sie nie uda, odpadną z Philadelphią 2-4 a więc czy ktoś też planuje grać tak jak ja? Co sądzicie? wszystko fajnie, tylko czy progresja na kurs 1,5-1,6 ma sens? A takie kursy są / będą na wygraną Pistons
|
Do góry
|
|
|
|
#2292899 - 25/04/2008 16:14
[Re: Big Ben]
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Jesli zalozysz ze sa dwa etapy to tak.
|
Do góry
|
|
|
|
#2292903 - 25/04/2008 16:17
[Re: Giertyszek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Ale może też być trzeci etap  Meczu nr 3 osobiście nie gram...póki co  Może będę miał wizję, a wtedy na pewno się z Wami podzielę Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|