Strona 1 z 13 1 2 3 ... 12 13 >
Opcje tematu
#2282630 - 21/04/2008 18:06 Grand Prix 2008
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
Witam,

Już w najbliższą sobotę rozpoczynamy rywalizację o tytuł najlepszego zawodnika globu w sezonie 2008. Pierwsza runda odbędzie się w słoweńskim Krsko(Kyrszko - z pozdrowieniem dla jednego z userów). Tor w Słowenii w przeszłości sprzyjał naszemu etatowemu zawodnikowi, Tomaszowi Gollobowi, który dwukrotnie stawał tu na podium(w 2002 - 2 miejsce i przegrany o błysk szprychy finał z Ryanem Sullivanem oraz 3 miejsce w roku 2006). U progu sezonu Tomek nie wydaje się być jednak w optymalnej dyspozycji i chyba zbyt dużo miota się z nieustannym eksperymentowaniem z silnikami. Dobrego wyniku to nie wróży, ale kto obserwuje speedway przez lata, doskonale wie, że nie ma drugiego takiego zawodnika mogącego zaskoczyć tak pozytywnie, jak i negatywnie jak nasz kapitan.

Faworytów sobotniej imprezy jest 3(Pedersen, Adams i Crump). I nie jest to nic odkrywczego. Osobiście zdecydowanie jednak optuję za mistrzem świata, który w ostatnich latach w Krsko po prostu królował(wygrane w 2006 i 2007 oraz drugie miejsce w roku 2005). Jedną wiktorię na torze w Krsko ma także Leigh Adams - rok 2003, kiedy to obolały Tomasz Gollob fruwał po torze, ale ostatecznie zajął 4 miejsce. Nie jest to natomiast specjalnie lubiany i szczęśliwy obiekt dla Jasona Crumpa.

Lista startowa na sobotnią imprezę:

1 7. Rune Holta (Polska)
2 14. Krzysztof Kasprzak (Polska)
3 8. Scott Nicholls (Wielka Brytania)
4 2. Leigh Adams (Australia)
5 11. Bjarne Pedersen (Dania)
6 9. Chris Harris (Wielka Brytania)
7 13. Lukas Dryml (Czechy)
8 10. Andreas Jonsson (Szwecja)
9 4. Tomasz Gollob (Polska)
10 6. Greg Hancock (USA)
11 1. Nicki Pedersen (Dania)
12 15. Fredrik Lindgren (Szwecja)
13 16. Matej Zagar (Słowenia)
14 12. Niels Kristian Iversen (Dania)
15 5. Hans Andersen (Dania)
16 3. Jason Crump (Australia)

Rezerwa toru:
17 17. Izak Santej (Słowenia)
18 18. Denis Stojs(Słowenia)

Zapraszam do dyskusji!

Do góry
Bonus: Unibet
#2292269 - 25/04/2008 04:34 Re: Grand Prix 2008 [Re: buszmen]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Naziemni juz sie wylowili z kursami ;\) Ja standardowo preferuje oferte STS i tez stamtad wybralem najciekawsze opcje moim zdaniem ( choc martwi mnie liczb troche tych zdarzen na jednym kuponie ale mam cala noc rpzed soba wiec pewnie cos sie uda odstawic)

Nicki - Jonson 1 1,3
Nicki nic nie starcil z zeszlorocznej dyspozycji i nadal jest raczej poza zasiegiem wiekszosci rywali a juz napewno Jonsson ktory nawet na pierwszoligowym froncie jezdzi bardzo przecietnie i mnie zupelnie nie przekonuje.

Crump - Hancock 1 1,3
Rudy w gazie niesamowitym (zreszt atak jak napisal Buszmen faworytow jest trzech i raczej nikt nei powinien ich w KRSKO ruszyc) Hancock co prawda jezdzi porpawnie ale na Crumpa powinno byc zamalo.

Adams - Bajkopisarz 1 1,4
Argumenatcja jak u dwoch powyszych. Hans w tym sezonie jezdzi delikatnei mowiac srednio i mysle ze nie odegra zbyt wielkiej roli w Krsko.

Nichols - Zagar 1 1,6
Nicholsowi sadzac po satrcie w zeszlym sezonie lubi ten tor. Natomiast Zagar to nie ta poleczka raczej i tutaj atut ze jedzie u siebie nie powinien miec znaczenia. Dla mnie Zagar to raczej kondydat do miejsc na pudle ale od konca ;\)

Kasprzak - Dryml 1 1,4
Krzychu co prawda narzeka na mala liczbe startow i mowi ze neiczuje sie jeszce najmocniej lecz mimo to nei przypuszczam zeby byl slabszy od Drymla ktor pdoobnie jak Zagar nie powinien odegrac w tych zawodach zadnej roli.

Holta - Lingdren 1 1,4
To co jezdzi w tym seoznie w porownaniu z zeszlym to jest katastrofa. Holta zawsze swoje punkty zrobi i bedzie gdzies w poblizu osemki a nie sadze zeby Lindgren byl tam wstanie zagoscic. Raczej tez jeden ze statystow w tym turnieju.

AKO z tego jest kosmiczne(jak dla mnie) i wynosi 7,42!!!
Martwi mnei ejdnak duza liczba par ktore wybralem i nie mam pojecia co z tego wyrzucic najlepiej wiec wszyscy ludzie dobrego serca jakies sugestie ?

Do góry
#2292351 - 25/04/2008 04:58 Re: Grand Prix 2008 [Re: krycha84]
Fab Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2008
Totomix wystawił kurs 1.50( w dwoch wypadkach na Bajkopisarza, że wygra z

A'J
Hancockiem

oba do przyjęcia \:\)

Do góry
#2292391 - 25/04/2008 05:07 Re: Grand Prix 2008 [Re: Fab]
szpak007 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/04/2006
Można w Toto Mixie łaczy zdarzenia typu
Pedersen - Hancock 1
Adams - Hancock 1

Moge to na jednym kuponie razem wysłać???

Do góry
#2292447 - 25/04/2008 05:36 Re: Grand Prix 2008 [Re: szpak007]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Na jednym kuponie mozesz laczyc zawodnikow o tym samym nazwisku ale tylko w przypadku gdy w jednym przypadku stawiasz na niego a w drugim przeciwko inna kombinacja jest niestety zagrozona.

PS jednak mi sie zachcialo sprawdzic ;\)

Do góry
#2292450 - 25/04/2008 05:37 Re: Grand Prix 2008 [Re: krycha84]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

*zagrozona = zabroniona .... eh te dziury moje \:\(

Do góry
#2292844 - 25/04/2008 15:36 Re: Grand Prix 2008 [Re: krycha84]
bookmacherska bydzia Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/04/2008
Prof chce dac nam zarobic!
Crump-jonsson 1 kurs 1.5 !
Wymyslcie szybko cos jeszcze i gramy grubo na podwojenie!

Do góry
#2292865 - 25/04/2008 15:50 Re: Grand Prix 2008 [Re: bookmacherska bydzia]
bookmacherska bydzia Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/04/2008
Andersen- zagar 1 kurs 1.35
crump-aj 1 kurs 1.5
stawka 1000
i to mi wystarczy
mam nadzieje ze prof nie wymaga 3 kombinacji

Do góry
#2292897 - 25/04/2008 16:13 Re: Grand Prix 2008 [Re: krycha84]
kadus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/06/2007
Originally Posted By: krycha84
Naziemni juz sie wylowili z kursami ;\) Ja standardowo preferuje oferte STS i tez stamtad wybralem najciekawsze opcje moim zdaniem ( choc martwi mnie liczb troche tych zdarzen na jednym kuponie ale mam cala noc rpzed soba wiec pewnie cos sie uda odstawic)

Nicki - Jonson 1 1,3
Nicki nic nie starcil z zeszlorocznej dyspozycji i nadal jest raczej poza zasiegiem wiekszosci rywali a juz napewno Jonsson ktory nawet na pierwszoligowym froncie jezdzi bardzo przecietnie i mnie zupelnie nie przekonuje.

Crump - Hancock 1 1,3
Rudy w gazie niesamowitym (zreszt atak jak napisal Buszmen faworytow jest trzech i raczej nikt nei powinien ich w KRSKO ruszyc) Hancock co prawda jezdzi porpawnie ale na Crumpa powinno byc zamalo.

Adams - Bajkopisarz 1 1,4
Argumenatcja jak u dwoch powyszych. Hans w tym sezonie jezdzi delikatnei mowiac srednio i mysle ze nie odegra zbyt wielkiej roli w Krsko.

Nichols - Zagar 1 1,6
Nicholsowi sadzac po satrcie w zeszlym sezonie lubi ten tor. Natomiast Zagar to nie ta poleczka raczej i tutaj atut ze jedzie u siebie nie powinien miec znaczenia. Dla mnie Zagar to raczej kondydat do miejsc na pudle ale od konca ;\)

Kasprzak - Dryml 1 1,4
Krzychu co prawda narzeka na mala liczbe startow i mowi ze neiczuje sie jeszce najmocniej lecz mimo to nei przypuszczam zeby byl slabszy od Drymla ktor pdoobnie jak Zagar nie powinien odegrac w tych zawodach zadnej roli.

Holta - Lingdren 1 1,4
To co jezdzi w tym seoznie w porownaniu z zeszlym to jest katastrofa. Holta zawsze swoje punkty zrobi i bedzie gdzies w poblizu osemki a nie sadze zeby Lindgren byl tam wstanie zagoscic. Raczej tez jeden ze statystow w tym turnieju.

AKO z tego jest kosmiczne(jak dla mnie) i wynosi 7,42!!!
Martwi mnei ejdnak duza liczba par ktore wybralem i nie mam pojecia co z tego wyrzucic najlepiej wiec wszyscy ludzie dobrego serca jakies sugestie ?

wyrzucilbym Adams - Andersen i zamienil na Adams - Gollob , kazdy pamieta chyba wystepy Hansa dwa sezony temu , jezdzi ponadto bardzo agresywnie, mysle ze ma wieksze szanse od Golloba by wejsc do 8mki, to co teraz jezdzi Pan Tomasz, to istna parodia. Nie wiem jednak czy wplyw na te wyniki ma stala premia za wystep w lidze niezaleznie od punktow czy tez po prostu slaba forma. (przypomne, ze T.G. za kazdy mecz dostaje 75tys zlotych, niezaleznie od tego czy zrobi 0 czy 15pkt)

Do góry
#2292931 - 25/04/2008 16:42 Re: Grand Prix 2008 [Re: kadus]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
moze i jezdzi slabo w lidze, ale Nasz kapitan jest bardzo nie obliczalny i nie zdziwie sie jak zajmie wysoka pozycje
Tor lubi, uklad pól startowych dobry, takze po takim kursie olalbym Adamsa, ktory co roku w lidze startuje swietnie, a jednak w GP nie blyszczy

Do góry
#2292943 - 25/04/2008 16:52 Re: Grand Prix 2008 [Re: HAGIi]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Dokladnie to samo chcialem napisac .... ja widzac nazwisko Gollob w GP oprocz bydgoskiego toru staram sie omijac go szerokim lukiem bo tak jak napisal Hagii jest on strasznie nei obliczalny no i ten sentyment tez jednak pozostaje....

Do góry
#2293186 - 25/04/2008 19:28 Re: Grand Prix 2008 [Re: krycha84]
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
Unibet:

1)
Nicki Pedersen - wygrana w którymkolwiek wyścigu @1,20 : nie wymaga komentarza

Lukas Dryml poza czołową 8 @1,35 - trochę powagi, Lukas jest outsiderem w GP, klasą odbiega od reszty stawki. To nie wczesne lata nowego Millenium gdzie zaskakiwał świat.

10/10 @1,62
2)

Nicki - wygrana w którymś biegu @1,20
Dryml - poza 8 @1,35
Adams - Hancock (bieg 15) 1 @1,5 - krótko: lepszy zawodnik, lepsza forma, lepsze czucie toru(Hancock nienawidzi Krsko, 3 lata z rzędu poz 8), w dodatku lepsze pole startowe: 2 vs 3.

7/10 @2,43

Adams - wygrana, w którymkolwiek biegu @1,25
Nicholls - Harris (bieg 19) 1 @1,5 - podobnie jak Adams i Hancock. Scott z 1, Harris z 4.

7/10 @1,875

Oraz buki naziemne:

STS

1)

Adams - Jonsson 1 @1,60 - Jonsson jest strasznie przeceniony przez buki i nie wiem dlaczego, to jakiś absurd. Rok temu wspaniała końcówka sezonu - Gelsenkirchen i wygrane parę turniejów towarzyskich. Ale jeszcze w Krsko pojechał bardzo słabo: 6 punktów i miejsce poza 8. W tym roku wydawało się, że AJ zaczął mocno, 2 miejsce w turnieju w Poole, ale potem było już tylko gorzej. W międzyczasie kontuzja, mierne występy. To nie jest level Adamsa, który przygotowany jest perfekcyjnie i na każdym kroku podkreśla, że sprzętowo jest mocniejszy niż rok temu i chce zdobyć złoto. Ma dość dobry układ pól w Krsko, jestem przekonany, że w rundzie zasadniczej zdobędzie z 12-13 punktów i będzie wybierał tor w najgorszym razie jako 2. W przypadku remisu w punktach: także Adams zwycięża w tej parze(niższy nr startowy)

Crump - Hancock 1 @1,30 - Crump u progu sezonu wydaje się być mocniejszy niż w roku ubiegłym, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że jest w takiej formie jak w 2006. Tylko że teraz rywale są mocniejsi: Adams i Nicki. Hancock nie radzi sobie na tym obiekcie, 3 ostatnie sezony poza 8.

Gollob - Harris 1 @1,50 - smile.gif Nie, nie kieruję się sympatią. Tomek niby w słabej formie, bo to już nie ten sam zawodnik, co w latach świetności. Takie fakty. Ale myślę, że w sobotę zaprezentuje się przyzwoicie: 8-10 punktów w zasadniczej. Tor mu odpowiada, wylosował numer wyjątkowo dobrze(2x pierwsze pole), starty w tym sezonie ma dość dobre. A Bomber? Dużo słabszy niż rok temu, poza tym długi i twardy tor to nie jest dla niego wymarzona arena. Rok temu zaprezentował się tu dość dobrze, bo zrobił 8 pktów i wygrał 2 biegi. Ale będę się upierał, że było w tym sporo szczęścia. Poza tym, jak mówiłem 2007 to inna forma Harrisa. 8 punktów na własnym torze w 1 lidze nie świadczy dobrze o jego przygotowaniu sprzętowym.

5/10 @2,80

2)

Nicki - Jonsson 1 @1,30 - O Jonssonie już pisałem. Co napisać o Nickim? Nie wydaje się słabszy niż rok temu. Tor wybitnie mu leży: 2005 - 2, 2006 i 2007 - 1. Dla mnie to formalność.

Adams - Andersen 1 @1,40 - dużo osób widzi Hansa w Krsko wysoko, ja przeciwnie. Myślę, że jest jakieś 40 % szans, że w ogóle nie wejdzie do 8. Powód? Nie najwyższa forma, o czym świadczą występy w polskiej lidze, gdzie łatwiej dostrzec kto jakimi furami dysponuje. Ponadto fatalny układ pól, a to w przypadku Hansa ma znaczenie, bo jednak opiera się on mocno na startach. 2 x trzecie pole, i 2 pole podczas gdy Nicki jedzie z 1 i zapewne zafunduje mu wywózkę pod sam płot, to nie jest najlepsza perspektywa. W dodatku gdy jedzie z 1, to po prawej ręce Crump i może być różnie. Choć myślę, że w tym biegu akurat wygra smile.gif Niemniej, Hans w zasadniczej 9 pktów to absolutny max. W 1/2 z gorszego pola wejść do finału przy braku awansu Adamsa, to mało prawdopodobne.

Nicholls - PUK 1 @1,45 - Nicholls świetnie przygotowany sprzętowo do sezonu(jak na niego), wreszcie nie poskąpił grosza i trochę w to zainwestował. Po kontuzji wydaje się, że nie ma wielkich śladów i Scott powinien walczyć o 4/8 w dniu jutrzejszym. Rok temu w Krsko zajął 2 miejsce, w 2006 gdzie na początku roku był w bardzo słabej dyspozycji wywalczył 9 oczek. Niels to na warunki GP jednak outsider, nie oszukujmy się. Być może cały sezon 2008 będzie dla niego lepszy niż 2006, ale mało prawdopodobne jest by był w tym turnieju w czołowej 10. W 2006 zakończył zawody z 2-ma punktami.

Holta - Freddie 1 @1,4 - generalnie polecam wszystkie pary przeciw Lindgrenowi. Słaba forma, słabe starty(ogólna cecha), sprzęt też niezbyt jedzie. W dodatku w Krsko po raz pierwszy. Zakończy zawody w końcówce zawodów. 4-5 punktów to moim zdaniem dla niego MAX. Holta w ubiegłym roku stanął tu na pudle. Teraz od tamtej formy jest daleki jednak przewiduję, że zajmie miejsce w przedziale 6-10. Wystarczy.

5/10 @3,32

Millenium:

Nicholls - Harris 1 @1,75
Nicki 1-4 1 @1,35
Adams - Hancock 1 @1,45

Tego już nie opisuję, wnioski na podstawie opisów wyżej.

3,5/10 @3,08

Do góry
#2293306 - 25/04/2008 20:11 Re: Grand Prix 2008 [Re: buszmen]
kadus Offline
Carpal Tunnel

Nie będę oryginalny, chlopaki napisali juz wszystko o GP Słowenii, z oferty niczego wiecej wycisnac sie nie da , wiec ja przedstawie moim zdaniem kupony z rzędu 10/10

STS:

Nicki - AJ 1 @1.3 Pedersen jest po prostu poza zasięgiem Andreasa, nie wierze, ze Szwed dojdzie do finalu , a to jest warunkiem aby mogl go pokonac

Crump - Herbi 1 @1.3 Hancock 3 razy poza ósemką, z przebiegu lat moge stwierdzic, ze bardziej leza mu tory jednodniowe, gdzie o losach glownie decyduje start

Adams - Tomek Gollob 1 @1.35 Adams czolowka Grand Prix, znowu widze go jako medaliste , Gollob jak jezdzi kazdy widzi, nie ma co sie ludzic , ze wystrzeli z formą, skoro w lidze objezdzaja go takie tuzy jak: Ułamek,Gapiński,Dobrucki czy Max, to jak wygrac z Nickim,Adamsem czy Crumpie'm ?

AKO: 2.28

Unibet:

Adams top8 @1.15 - w zeszlym sezonie jezeli mnie pamiec nie myli zaliczyl wszystkie polfinaly

Nicki wygra przynajmniej jeden wyscig @1.2 - mysle ze on nie tylko wygra jeden wyscig , a przynajmniej piec - w tym ten najwazniejszy

Crump wygra przynajmniej jeden wyscig @1.25 - jeden wyscig to absolutne minimum dla Crumpa, sadze ze osiagnie duzo wiecej

Dryml nie bedzie w top8 @1.35 - mimo, ze w tym roku w Grand Prix jest duzo przecietnych zawodnikow pokroju; Puka, Lindgrena, Kasprzaka , to jednak za wysoka polka dla Bubiego, aby znalezc sie w 8mce potrzeba minimum 7pkt przy dobrym ukladzie - moim zdaniem nieosiagalne

ako : 2.32

Do góry
#2293392 - 25/04/2008 20:33 Re: Grand Prix 2008 [Re: kadus]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Originally Posted By: kadus
Nie będę oryginalny, chlopaki napisali juz wszystko o GP Słowenii, z oferty niczego wiecej wycisnac sie nie da , wiec ja przedstawie moim zdaniem kupony z rzędu 10/10

STS:

Nicki - AJ 1 @1.3 Pedersen jest po prostu poza zasięgiem Andreasa, nie wierze, ze Szwed dojdzie do finalu , a to jest warunkiem aby mogl go pokonac

Crump - Herbi 1 @1.3 Hancock 3 razy poza ósemką, z przebiegu lat moge stwierdzic, ze bardziej leza mu tory jednodniowe, gdzie o losach glownie decyduje start

Adams - Tomek Gollob 1 @1.35 Adams czolowka Grand Prix, znowu widze go jako medaliste , Gollob jak jezdzi kazdy widzi, nie ma co sie ludzic , ze wystrzeli z formą, skoro w lidze objezdzaja go takie tuzy jak: Ułamek,Gapiński,Dobrucki czy Max, to jak wygrac z Nickim,Adamsem czy Crumpie'm ?

AKO: 2.28

Unibet:

Adams top8 @1.15 - w zeszlym sezonie jezeli mnie pamiec nie myli zaliczyl wszystkie polfinaly

Nicki wygra przynajmniej jeden wyscig @1.2 - mysle ze on nie tylko wygra jeden wyscig , a przynajmniej piec - w tym ten najwazniejszy

Crump wygra przynajmniej jeden wyscig @1.25 - jeden wyscig to absolutne minimum dla Crumpa, sadze ze osiagnie duzo wiecej

Dryml nie bedzie w top8 @1.35 - mimo, ze w tym roku w Grand Prix jest duzo przecietnych zawodnikow pokroju; Puka, Lindgrena, Kasprzaka , to jednak za wysoka polka dla Bubiego, aby znalezc sie w 8mce potrzeba minimum 7pkt przy dobrym ukladzie - moim zdaniem nieosiagalne

ako : 2.32

zadam pytanie dlaczego podajesz wirtualny kupon ktorego niemozna zagrac?
sprobuj zagrac twoj kupon w ub

Do góry
#2293397 - 25/04/2008 20:35 Re: Grand Prix 2008 [Re: jarko 33]
kadus Offline
Carpal Tunnel

moze dlatego, ze jeszcze go nie puscilem , no i jak slusznie zauwazyles , nie mozna go puscic ... pozostają single lub inne kombinacje ... sorry

Do góry
#2293671 - 25/04/2008 21:52 Re: Grand Prix 2008 [Re: kadus]
Green Arrow Offline
#1 WorldSpeedway

Meldunek: 03/06/2005
GP $ERIE$ 2008 czas zacząć.
Stadion Matije Gubca w KRSKO ( poprawna wymowa "Kyrszko" pozdro buszmen )geometria przypomina Rzeszowskie lotnisko.
O ile w początkowych latach ,gdy GiPi zawitało na Słowenię walka rozgrywała sie na całej szerokości toru. Wspomnę tu fantastyczne pojedynki Golloba z Sullim i Bajerą ('02,'03) do samej kreski o tyle od 2005 rządzi niestety dla kibiców start+ krawężnik :/ . Ole Olsen zapewne i w tym roku przygotuje betonik.
Będzie się kurzyło :/
Dotychczasowa praktyka wskazuje, że najlepsze pola tego obiektu
to A i B, potem D i na końcu C. Na półfinały i finał najlepsi też korzystaja z tego klucza.

Główni faworyci imprezy zamyka się w 3 nazwiskach : Pedersen, Crump, Adams.
Potem szeroka grupa walcząca o ósemkę :Holta, Nicholls,Bjarne, Jonsson, Tomeczek, Hancock, Andersen i reprezentant gospodarzy Zagar ten ostatni jest nieobliczalny więc uwaga. Zasmakował podium '05, rok temu przeciętnie mimo wszystko potrafił w jednym biegu zostawic za plecami Tomeczka z Crumpem (0,3,2,1,2) i awans do ósemki nie będzie zaskoczeniem.
Outsiderzy : Kasprzak - nabije kilka punktów , blisko osemmki
Harris- niekorzystny układ pól , pod koło nie będzie i ten początek sezonu krateczka,
Lukas Dryml- pozabiera kilka punktow i to wszystko
Lindgren - rozczarowuje , nie trafił ze sprzetem , a tu rakieta jest niezbędna.
Iversen - ciężko powiedzeć, ale raczej furory nie zrobi.

Typy :

Crump- Hancock 1 1.30
Nicki- Jonsson 1 1.30
Holta- Lindgren 1 1.40

Kupon główny. Wszysko już zostało napisane przez innych jak i w powższym wstępie.

Holta 1-8 2.00

Runej może być czarnym koniem tych zawodów jeśli wszystko zagra od 1 biegu. Tor nie wymagajacy specjalnej filozofii stworzony pod niego. Startuje z jedynką. 3 razy pola wewnętrzne. 9 punktów jak najbardziej w jego zasięgu ( w roku ubiegłym 12 seria zasadnicza).

Do góry
#2293988 - 26/04/2008 00:00 Re: Grand Prix 2008 [Re: Green Arrow]
lepusti Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2006
Dysponuje juz ktos programem jutrzejszej imprezy, gdzie kolejnym biegom przyporzadkowane sa nazwiska zawodnikow??
czlowiek sie niecierpliwi:)
ale lipa, to co zrobil Unibet, straszna. wyglada na to ze same single mozna u nich grac na gp, zeby chociaz dubla skleic.

Lindgren w 8ce nie 1,35
Dryml w 8ce nie 1,35
N Pedersen - Hancock 1 1,5 3ci bieg, podobnie na Crumpa z Hancockiem w 5tym
podorzucac mozna byloby 'wielka trojke' w 8ce,
ciekawe rzeczy mozna wylowic w 'wygra min jeden bieg'
conajmniej kilka kombinacji moznaby zrobic z tego
nic z tego niestety, a u ziemniakow tez nie pogram
pozostaje czekac co jutro expekt wystawi
pozdrawiam

Do góry
#2293994 - 26/04/2008 00:04 Re: Grand Prix 2008 [Re: lepusti]
kadus Offline
Carpal Tunnel

Rozkład biegów, kolejność od krawężnika:
1. Holta, Kasprzak, Nicholls, Adams
2. B.Pedersen, Dryml, Harris, Jonsson
3. Hancock, N.Pedersen, Gollob, Lindgren
4. Andersen, Iversen, Crump, Zagar
5. Zagar, Holta, B.Pedersen, Gollob
6. Iversen, Hancock, Kasprzak, Harris
7. N.Pedersen, Andersen, Dryml, Nicholls
8. Adams, Jonsson, Lindgren, Crump
9. Harris, Crump, Holta, N.Pedersen
10. Lindgren, B.Pedersen, Andersen, Kasprzak
11. Jonsson, Gollob, Nicholls, Iversen
12. Zagar, Adams, Hancock, Dryml
13. Dryml, Lindgren, Iversen, Holta
14. Kasprzak, Zagar, Jonsson, N.Pedersen
15. Crump, Nicholls, Hancock, B.Pedersen
16. Gollob, Harris, Adams, Andersen
17. Holta, Jonsson, Andersen, Hancock
18. Gollob, Kasprzak, Dryml, Crump
19. Nicholls, Lindgren, Zagar, Harris
20. B.Pedersen, Iversen, N.Pedersen, Adams

Półfinały:
21. Zawodnicy z miejsc 1 4 6 i 7 z serii zasadniczej.
22. Zawodnicy z miejsc 2 3 5 i 8 z serii zasadniczej.

Finał:
23. Zawodnicy z miejsc 1 i 2 z półfinałów.

Do góry
#2294009 - 26/04/2008 00:10 Re: Grand Prix 2008 [Re: kadus]
lepusti Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2006
piekne dzieki

Do góry
#2294450 - 26/04/2008 03:02 Re: Grand Prix 2008 [Re: lepusti]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Dzisiejszy trening niestety odbywal sie po dosc obfitych opadach deszczu ktorych efektem byl sliski i mokry tor.... Oby jutro nei padalo bo nasze dywagacje na temat typow pojda sie kochac :(.

Do góry
Strona 1 z 13 1 2 3 ... 12 13 >

Moderator:  Green Arrow, rafal08