#2393264 - 03/06/2008 15:24
Re: Ranking Piłkarski III edycja
[Re: Baqu]
|
veteran
Meldunek: 20/12/2005
|
taż przyłączam się do podzieńkowania dla drfocusa ale przydałoby się podanie ostatecznych wyników rankingu Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2398311 - 06/06/2008 00:08
[Re: Dreju]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
jak Biszop będziesz prowadził to ja jestem chętny, przynajmniej profesjonalnie będzie ale ja jestem przeciwny jednemu typowi dnia ( czasem wydarzy sie iz ktos nie ma czasu zatypowac w danym dniu i bezsensowne jest podawanie wtedy typu na chybił trafił zeby tylko podac ), mozna by zrobić np 5-10 typów na tydzien, kazdy sobie podlicza i sumuje swój bilans - zeby prowadzący nie musial miec duzo roboty hmm ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2398787 - 06/06/2008 03:49
[Re: Mindman]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
jesli beda chetni to mam taka propozycje, gramy od soboty, po max 10 typow na kazdy tydzien, minimum 5 na tydzien, wpisowe po 10 pln, kazdy podsumowuje na poczatek kazdego kolejnego dnia swoje typy, forma zapisu taka sama jak w "normalnym" rankingu, za duzo nas nie bedzie wiec niech kase zgarnia zdobywca pierwszego miejsca, to moja sugestia ale poddam sie ogolowi,
Roboty za duzo z tym nie powinno byc, wiekszosc z nas zna sie z poprzednich edycji wiec powinno byc milo i bez zgrzytow:)
proponuje do soboty do godziny 15 robic zapisy i gramy:)
Wolalbym nie zbierac kasy jesli bedzie wpisowe, moja sytuacja wyglada tak ze w kazdej chwili moge zniknac na wiele dni (trzymajcie kciuki zeby tak sie nie stalo), a nie chcialbym byc posadzony o jakies malwersacje;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#2400485 - 07/06/2008 03:50
[Re: (J)]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
też chętnie bym zagrał, ale wpisowe przed startem i raczej nie 10 zł, minimum 50 zł. Widze zaintereosane mierne, ja jestem chetny zagrac nawet w twrzystwie kilku osob, 50 plnow moze byc, proponuje wplacac do Baqu, sorry ze tak ordynarnie wskazalem, ale jestes dobrze postrzegany, bywasz i grasz regularnie w dziale wiec mysle ze kandydatura automatyczna:) proponuje edytowac moj post z lista chetnych, kase wplacamy np jutro do 17 na MB: 1. Biszop
|
Do góry
|
|
|
|
|
|